Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a régi (303 db)

Mi volt annak a régi helikopteres/tankos játéknak a neve?

Helló! Szóval régen volt egy ilyen katonai felülnézetes 2D-s játék, asszem 486-osra, vagy talán P1-es gépre. Az elején lehetett választani hogy helikopterrel vagy tankkal akarsz-e menni. Szóval asszem az volt a lényege hogy túszokat kellett kimenekíteni, sivatagos pályán játszódott.

Legjobb válasz: 1996-os Seek and Destroy.

1996-os Seek and Destroy.
A kérdező hozzászólása: Ez az, thx ;)

Mi volt annak a régi Alcatelnek a neve, amit úgy ismerünk, hogy Boci Mobil?

Legjobb válasz: A típust sajnos nem tudom pontosan, de találtam egy régi képet, ami alapján talán valaki be tudja azonosítani, ha erre gondolsz: http://www.kreativ.hu/image/original/55383.jpg Ez volt az? :) Bár ez lehet nem Alcatel.

A típust sajnos nem tudom pontosan, de találtam egy régi képet, ami alapján talán valaki be tudja azonosítani, ha erre gondolsz: http://www.kreativ.hu/image/original/55383.jpg Ez volt az? :) Bár ez lehet nem Alcatel.
A kérdező hozzászólása: Húúú hát elég zavaros arra emlékszem kb 5 éves voltam h anyuék vettek egy alactelt ami boci mobil. vagyis akkor ment a reklámban h bocimobil, de akkor lehet h nem alcatel hanem vmi más csak anyuékvettek azt de akkor anyuéké nem is bocimobil :( am köszi :)
A kérdező hozzászólása: igen ezaaaaaz :) De ez nem bocimobil ?
A plakáton a telefon olyan mint a régi nokia 3210-es
én a a siemens c35-öt ismertem bocimobilnak
szerintem erre godolsz: fort boyard – az erõd (mint ahogy már 20-an elõtted megkérdezték :) )) )
Így van, a jó öreg Fort Boyard-Az erõd c. sorozat
Óvakodj a törpétõl! : D


Mi lehet annak a régi olasz vígjátéknak a címe, amiben egy szép nõ apát keres a leendõ gyerekének és mindenféle teszteket csináltat ezért velük, majd a végén hozzámegy az elállófülõ postáshoz?

Valamint keresnék egy másik régi filmet is, annyira emlékszem, hogy egy hajóra cuccolnak be és egy kis kabinba rettentõ sokan bezsúfolódnak emberek és nagy csomagokat is oda pakolnak be.

Mi volt annak a régi sorozatnak a cime ami vagy a Fox Kids en ment vagy a Jetixen vagy a Cartoon Networkon ment?

Olyan volt hogy volt egy város ahol állati szereplők voltak és a főszereplő az egy disznó volt aki detektiv volt. Az intro az olyan volt hogy egy ködben lévő falu ami zöldes szinű volt távol ról mutatta be majd közelről. Volt egy olyan része (erre tisztán emlékszem) az egyik szereplő az egy kicsi olyan mint egy gyerek akinek szeművege volt és egyrészes ruhálya volt és neki volt egy gönblye amit egy iskolai előadáshoz kölcsön adot de a gyerekek azok eltörték és amikor otthon összeregasztotta akkor a gömbe bekerült ami őt gyerekké változtatta és a felnötteket elrabólta és öket is gyereké változtatta. Végül ez a disznó detektiv kimentette őt ebböl a körből. (a helyes írási hibákért elnézést kérek, ez nem megy nekem) Minden segitséget nagy őrömmel fogadok és előre is köszönöm a segitöknek. (U.I.:A negativ kommenteket kérlek hanyagoljátok. Segitséget jötem ide kérni és nem pedig azt olvasni hogy-hogy ocsároltok engem.)

Legjobb válasz: Talán a Tesz-Vesz város?

Talán a Tesz-Vesz város?
Providence a rejtélyes kisváros.
A kérdező hozzászólása: Flea09 Te egy zseni vagy! Rettentõen köszönöm, pont erre gondoltam :D :D :D El sem tudod képzelni menyire örülök!

Mi volt annak a régi űrlényes mesének a címe ami az RTL-klubbon ment a kölyök klubban?

kb 15 évvel ezel?tt mehetett, hétvégén, reggel a kölyök klubbon. ?rlényekr?l szólt, és 1 házban laktak. Ennyi rémlik csak :S

Legjobb válasz: nem a teletabi-ra gondolsz?

nem a teletabi-ra gondolsz?
Lilo & Stich
Én sejtem mirõl beszélsz, én szeretném tudni annak a címét. Valahogy lejutott ez az 5 kis ûrlény a Földre vmi baleset következtében és egy házban húzták meg magukat és fedezték fel az e világi dolgokat és próbáltak túlélni. Vicces poénos kis mese volt ez, volt egy ûrlény amelyik folyton morgott meg beszólogatott.. :D Akkoriban ment ez a Kölyök klubban amikor még kis kalózokként versenyeztek a gyerekek, és vmilyen Rita volt a mûsorvezetõ. :) A teletabi az évekkel ezután volt, a Lilo és Stich meg még késõbb.
Úrdinkák Space Goofs 1997

Mi volt annak a régi játéknak a neve, aminek hasonló grafikája volt a Wolfensteinhez (az első 3d-s kocka wolfeinsteinre gondolok) és egy ujjal mentünk, amivel tűzgolyókat lehetett lőni?

valamint a menüjében volt egy olyan kis játék amiben két csonttal passzolgattuk a labdát jobb és bal oldalt, és az nyert aki hamarabb elrontotta.

Legjobb válasz: Nézd meg ezen az oldalon a listában szerepelnie kell. http://en.wikipedia.org/wiki/Wolfenstein_3D_engine

Nézd meg ezen az oldalon a listában szerepelnie kell. http://en.wikipedia.org/wiki/Wolfenstein_3D_engine
A kérdező hozzászólása: catacomb 3D , köszi :D plykakoromban még ezzel verettem.

Mi volt annak a régi mesének a címe, amiben egy kék macsaka volt, saját házában élt és állandóan bajba keveredett?

A Fox Kids-en és asszem még a Jetix-en is adták párszor. A mesében néha feltült egy zöld macska is. AKI TUDJA KÉREM ÍRJON - vagy linkeljen vmit!!!

Legjobb válasz: oggy és a svábbogarak :) http://www.indavideo.hu/video/Oggy_es_a_svabbogarak-Munkaker..

A kérdező hozzászólása: wááá =D kössszi, fúú de kerestem már, nagyon kössz, értékelem :P
Nagyon szivesen :)

Mi volt annak a régi játéknak a neve?

Tehát volt egy adott játék kb.5-10 évvel ezel?tt.

Legjobb válasz: Ja és lehetett benne úszni is, meg kulcsokat kellett keresni amik kinyitották a színes ajtókat. Tüskén is kellett átugrani.

A kérdező hozzászólása: Ja és lehetett benne úszni is, meg kulcsokat kellett keresni amik kinyitották a színes ajtókat. Tüskén is kellett átugrani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!