Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a két (185 db)Nem vagyok benne biztos, de talán Az ezüst vadló.

A Portal 2-ben mi jelentősége van annak a két robotnak?

Számtalanszor megjelennek a játék töltéserkor, meg még videó is van róluk, de a játékban semmi.

Legjobb válasz: Ha Portal 2 co-op részében van a 2 robot a 2 játékost reprezentálnák, téged meg egy haverod ha a co-op ot végig akarod vinni.

Ha Portal 2 co-op részében van a 2 robot a 2 játékost reprezentálnák, téged meg egy haverod ha a co-op ot végig akarod vinni.

Tömegnövelő étrend 72 kg/183 cm. Szerintetek jó így? Illetve mivel lehetne bevinni ezek mellé még szénhidrátot, amit nem kell nehézkesen legyűrni? Rizsből nem nagyon megy több annál a két étkezésnél. Maltodextrin bekeverve még a whey prohoz mondjuk?

Edzeni kora reggel szoktam.

Legjobb válasz: Nem tudni, hogy jó e, mert nem látni minden kajánál a mennyiséget. Reggel a tej helyett jobb lenne protein, a sonka helyett pedig sült csirkemell a szendvicsbe. Maltodextrin nem jó napközbeni fogyasztásra, mert gyors ch. Inkább supercarb slow vagy palatinose lenne megfelelõ.

Nem tudni, hogy jó e, mert nem látni minden kajánál a mennyiséget. Reggel a tej helyett jobb lenne protein, a sonka helyett pedig sült csirkemell a szendvicsbe. Maltodextrin nem jó napközbeni fogyasztásra, mert gyors ch. Inkább supercarb slow vagy palatinose lenne megfelelõ.
Még annyi kiegészítést ha tehetek Montez szavaihoz, hogy a szendvics az teljes kiõrlésû kenyérrel legyen mindenképp, illetve ha van rá külön pénzed, lefekvés elõtt a Whey pro helyett a Casein complex sokkal jobb lenne. A Whey pro egy gyorsabb fehérje, a Casein meg egész éjjel ellátja a tested - ahogy a túró is amit nagyon helyen írtál -, így nem kerülsz alvás közben katabolikus állapotba.
Vagy szimplán felcseréled a zsírszegény túró-whey pro lefekvés elõttit. Ugyan napközbenre is jobb lenne lassabb fehérje, de ha nem megoldható, akkor inkább 19.00 kor egy Whey pro, és lefekvés elõtt a túró.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!