Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a homeopátiás bogyónak (4 db)

Mi a neve annak a homeopátiás bogyónak amit a picik fogzására lehet adni?

Bevált? Hogy kell használni? A Dentinox gélt próbáltuk már, de állandóan rágja az öklét utánna meg a szemét dörzsöli, a krémnek pedig nem szabad szembe kerülni. Köszönöm el?re is a válaszokat.18 hetes baba anyukája

Legjobb válasz: Vagy a chamomilla, vagy a vibrocil kúp, amit fogzásra adnak. Mi a camomillát próbáltuk, nem vált be, de van olyan ismerõsöm, akinek igen. Én a nappalt végigküzdöm vele, folyamatos séta, babusgatás, éjszakára pedig panadol bébit adok.

Vagy a chamomilla, vagy a vibrocil kúp, amit fogzásra adnak. Mi a camomillát próbáltuk, nem vált be, de van olyan ismerõsöm, akinek igen. Én a nappalt végigküzdöm vele, folyamatos séta, babusgatás, éjszakára pedig panadol bébit adok.
Chamomilla vulgaris a neve. Szerintem jó, a Dentinox gél nekünk sem vált be.
VIBURCOL kup.Valószinû az elsõ válaszoló erre gondolt.A chamomillát adhatod akár 2-3 óránként, és délben meg este 1-1 kúp.A chamomillát kevés vízben old fel, és ne érjen semmi fémes dolog hozzá, meg a kezed sem.Mi most vagyunk túl öt nap szenvedésen.Kemény volt.De segítettek a homeós dolgok. 5 hós kisfiu anyukája.
Ja és a chamomilla vulgarist 15 ch hígításban, 5 golyócska alkalmanként.
Nagyobb patikában tudsz venni homeos könyvet-ahol árulnak bogyókat is.Azt hiszem az a neve, h.homeopátia napjainkban.500ft, kapsz hozzá egy dvd-t is.Sztem érdemes megvenni, nekünk is sokat segít.

Mi a neve annak a homeopátiás bogyónak amit szoptatás altt lehet szedni allergára?

Vagy valami rendes gyógyszer ami nem ártalamas?

Legjobb válasz: http://homeopatia.info.hu/index.php?search_text=allergia&sea..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Itt épp errõl írnak:http://homeopatia.proboards.com/index.cgi?board=zenetek&acti..


Mi a neve annak a homeopátiás bogyónak amit a vajúdás alatt lehet szedni? Tényleg segít? Van olyan amit már szülés beindulása előtt érdemes bevenni? 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: chaulofillum és cimicifuga 5ch. én ezeket szedtem az egyik csak puhít a másik puhít, tágít. a csak puhítót már szedheted a másikat csak vajúdásnál felváltva a kettõt fél óránként. nekem segített:) Könnyû, gyors szülést! 4 hós kisfiú anyukája

chaulofillum és cimicifuga 5ch. én ezeket szedtem az egyik csak puhít a másik puhít, tágít. a csak puhítót már szedheted a másikat csak vajúdásnál felváltva a kettõt fél óránként. nekem segített:) Könnyû, gyors szülést! 4 hós kisfiú anyukája
Ezeket én is szedtem. plusz még az Arnica CH9-t. Szülés elõtt is szedtem, meg szülés után is két hétig. Sok sikert! Ja és ittam málnalevélteát. Ezeket a szülésznõm javasolta!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!