Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a gyógyszernek ami (21 db)

Mi lehet annak a gyógyszernek a neve, amit menstruációs zavarra kaptam?

Nagyon régen volt, vagy 15 éve. Folyton menstruáltam. Többet igen, mint nem. Sokféle fogamzásgátlót írtak fel, egyik sem hozott rendbe. Aztán egy professzor megkérdezte, akarok-e gyereket jelenleg (vagyis akkor), vagy nem. Én mondtam, hogy még nem és eszerint írt fel valamit, ami segített. De mondta, hogy ezt majd vissza kell csinálni, ha gyereket szeretnék. Mi lehetett ez a gyógyszer? Használt valaki ilyet? Köszönöm!
Ez az élet rendje..
nincs ilyen gyógyszer.:)
Ez nem így mûködik...
Csak, ha rendszeresen szedsz fogamzásgátlót tudod megváltoztatni a köztes vérzés idejét. Ez nyaralásig nem fog menni.
Rendszeres fogamzásgátló szedésével el tudod tolni a megvonásos vérzésedet idõben pár nappal, más módszer nem létezik rá.

Mi annak a gyógyszernek a neve ami minden pattanást eltüntet?

Régen hallottam róla hogy van ilyen Es most nagyon szükségem lenne rá!

Legjobb válasz: nem igazán tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de én egy ecsetelõs oldatot szoktam használni, amit a gyógyszertárban lehet megvenni. ha jól tudom, akkor szalicilsavat tartalmaz, ami összehúzza+leszárítja a pattanásokat, így rövid idõn belül eltûnnek. a pontos nevét nem tudom, de hogyha elmész a gyógyszertárba és megmondod, hogy szeretnél kérni egy szalicilsavas oldatot, ami olcsó (500-700 Ft) és külön ki kell keverni, akkor tuti érteni fogják ;) remélem, hogy tudtam segíteni:)

nem igazán tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de én egy ecsetelõs oldatot szoktam használni, amit a gyógyszertárban lehet megvenni. ha jól tudom, akkor szalicilsavat tartalmaz, ami összehúzza+leszárítja a pattanásokat, így rövid idõn belül eltûnnek. a pontos nevét nem tudom, de hogyha elmész a gyógyszertárba és megmondod, hogy szeretnél kérni egy szalicilsavas oldatot, ami olcsó (500-700 Ft) és külön ki kell keverni, akkor tuti érteni fogják ;) remélem, hogy tudtam segíteni:)
a sotret 100% csak nem minden bõrdoki írja fel
A kérdező hozzászólása: 1# alkoholos szalicilsavoldatot használok napi 2szer :) . de én most tablettára gondoltam . azért köszi!
Roaccutan, Sotret

Mi annak a gyogyszernek a neve amit szeretkezes utan 12 ora eltelteig kell bevenni?

Nem jut eszembe.

Legjobb válasz: Esemény utáni tabletta a neve, 72 órán belül kell bevenni (minél hamarabb veszed be, annál hatásosabb)... "...Hol kapható az esemény utáni tabletta? Az esemény utáni tabletta gyógyszertárban csak rendelvényre kapható. Felírhatja nõgyógyászunk, háziorvosunk, sürgõsebb esetben minden nõgyógyászati klinika vagy a rendelõintézetek nõgyógyászati osztályának ügyeletes orvosa. Egyes nõgyógyászati klinikákon tinédzser-ambulancia is mûködik: a készítmény itt is beszerezhetõ..."

Esemény utáni tabletta a neve, 72 órán belül kell bevenni (minél hamarabb veszed be, annál hatásosabb)... "...Hol kapható az esemény utáni tabletta? Az esemény utáni tabletta gyógyszertárban csak rendelvényre kapható. Felírhatja nõgyógyászunk, háziorvosunk, sürgõsebb esetben minden nõgyógyászati klinika vagy a rendelõintézetek nõgyógyászati osztályának ügyeletes orvosa. Egyes nõgyógyászati klinikákon tinédzser-ambulancia is mûködik: a készítmény itt is beszerezhetõ..."
esemény utáni tabletta
A rádióba szokták mondani azt a telefonszámot ahol lehet szerezni bármikor: 06 30 30 30 456
Postinor?
Rigesoft. Az aktus után 72 órán belül kell bevenni. (gyógyszerész)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. A posztinorra gondoltam.
Utrogestan/Duphaston
A kérdező hozzászólása: koszonom :)

Mi a neve annak a gyógyszerrel amivel az orvos megindítja a menstruációt?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm az eddig érkezett válaszokat ,de már sikerült megtalálnom a gyógyszer nevét!!

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm az eddig érkezett válaszokat , de már sikerült megtalálnom a gyógyszer nevét!!
Szia! bocs, de szerintem nem volt konkrét a kérdésed...hogy miért kell a menstruációt megindítani, szerintem elég fontos info lett volna...én megnéztem a kérdést, csak így nem igen lehet rá válaszolni...
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg teljesen egyértelmû volt a kérdés...hogy miért kell megindítani az ez esetben mindegy. A gyógyszer a lényeg!
vmilyen progeszteron. pl. duphaston, norcolut

Mi a neve annak a homeopátiás gyógyszernek/gyógyszereknek amit szülés előtt kell bevenni? Vki használta? Tapasztalatok?

Hallottam olyat is, hogy vkinek az orvosa már szülés el?tt egy-két héttel elkezdi szedetni!

Legjobb válasz: Szia! Én a Cimicifuga racemosa-t és a Caulophyllum-ot szedtem c-30-ast a terhesség 36. hetétõl. Mellette ittam a málna levél teát is napi 1-2 bögrével, a terhesség utolsó hetében pedig napi 1 litert. Vajúdás közben ajánlják még ezek mellé a Hyperciumot és a Pulsatila-t is. Én hiába szedtem akármit nekem semmit nem használt. 42. héten indítani kellett a szülést és 2 nap vajúdás után császároztak. De szerintem azért szedd, mert van akinek sokat segített és attól, hogy nekem nem jött be neked még használhat. 6 hetes kisfiú anyukája

Szia! Én a Cimicifuga racemosa-t és a Caulophyllum-ot szedtem c-30-ast a terhesség 36. hetétõl. Mellette ittam a málna levél teát is napi 1-2 bögrével, a terhesség utolsó hetében pedig napi 1 litert. Vajúdás közben ajánlják még ezek mellé a Hyperciumot és a Pulsatila-t is. Én hiába szedtem akármit nekem semmit nem használt. 42. héten indítani kellett a szülést és 2 nap vajúdás után császároztak. De szerintem azért szedd, mert van akinek sokat segített és attól, hogy nekem nem jött be neked még használhat. 6 hetes kisfiú anyukája
Én a 36. héttõl szedtem. Arnica ch9 napi 1x5 golyó Caulophillum ch5 napi 1x5 golyó cimicifuga ch5 3 napontaa 5 golyó Málnalevéltea napi 2x2 bögre Szülésznõm javaslatára kellett így szednem. Ezt a választ te írtad.
Én is Caullophyllumot, Cimicifugát szedtem, málnalevél teát ittam 36. héttõl, a szülésem maga volt az álom, 20 perc alatt megszültem a lányom, enyhe fájdalmakkal, de tényleg. Azt mondták, a homeopátiában hinni kell, én hittem. Most is így fogok tenni, bár még csak az elején vagyok, 11. héten.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 11:25-nek: Miért írtad oda, hogy azt a választ Te írtad???!!!!!!
ópium
A kérdező hozzászólása: akkor ezt nem probálom ki

Mi a neve annak a gyógyszernek amit ilyen dobozban lehet kapni, mint ami az alábbi képen látható (vagy hasonló)?

http://bayazidt.files.wordpress.com/2008/11/pill_bottle_and_..

Legjobb válasz: Vicodin. piszok erõs fájdalomcsillapító. Doktor House életszínvonala javítására szedi a sorozatban.

Vicodin. piszok erõs fájdalomcsillapító. Doktor House életszínvonala javítására szedi a sorozatban.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Nemrég láttam ilyet valakinél. Azt nem tudod véletlenül, hogy ki írhatja fel, illetve milyen panaszokra?
Leginkább rákosoknak, izom és csontvesztességel járó súlyos, elviselhetetlen fájdalommal járó betegeknek írják fel ezt a kivételesen erõs gyógyszert. természetesen receptköteles. sajnálom, ha valakinél valóban ezt láttad az már semmi jót nem jelent:( de hogy magyarországon is ugyanilyen kiszerelésben forgalmazzák-e ezt a gyógyszert nem tudom

Mi a neve annak a gyógyszernek, tablettának, amit ha beveszel kb.1-2 hetes terhesség után, elmúlik a terhesség. Amolyan SOS antibaby?

Legjobb válasz: Ha ma történt a baleset, akkor a tesztet cseszheted, ugyanis a legérzékenyebb teszt is csak sikeres aktus után 14 nappal mutatja ki a terhességet és ha nem szeretnél babát, akkor 14 nap múlva már csak az abortusz marad. Menj el a nõgyógyászatra, mond el, hogy mi a szitu és írnak fel 72 órás tablettát. Olyan nincs, ami aktus után 2 héttel hat a terhességre.

Ha ma történt a baleset, akkor a tesztet cseszheted, ugyanis a legérzékenyebb teszt is csak sikeres aktus után 14 nappal mutatja ki a terhességet és ha nem szeretnél babát, akkor 14 nap múlva már csak az abortusz marad. Menj el a nõgyógyászatra, mond el, hogy mi a szitu és írnak fel 72 órás tablettát. Olyan nincs, ami aktus után 2 héttel hat a terhességre.
72 óra, nem 1-2 hét...
Nincs olyan hogy 1-2 hetes terhesség után megszünteti!!!!!! Aktus után 72 órán belüli van, amitõl nem leszel terhes! Orvos írja fel, ha tényleg benne vagy az idõben siess.... -.-
Egy már kialakult terhességet nem lehet sem 1-2 hét után, sem 3 nap után megszüntetni... A 72 órás addig hatásos, amíg meg nem történik a beágyazódás. Ennyi idõ után a teszt sem mutat semmi biztosat. Egyet tudsz tenni: vársz és imádkozol.
Sósavtabletta. 1-2 heti terhességet már csak az szünteti meg.
"Menj el a nõgyógyászatra, mond el, hogy mi a szitu és írnak fel 72 órás tablettát" szóljon nekik elõtte, hogy vegyék fel, jó lesz kabaréba.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.és mi az általatok ismert legjobb terhességi teszt?
Úgy kell kérni, hogy 72 órás tabletta. Amirõl te írsz, az már abortusz.
A kérdező hozzászólása: de, a mai nap folyamáról van szó...mi a neve a tablettának?
mmint neked már a 72 órás nem segíthet, mielõtt félreértenéd.
Nincs ilyen. A 72 órás tabletta segíthet, utána csak abortusz van tudtommal. Azt viszont nagyon nem ajánlom!
1-2 hét után tudtommal nincs ilyen csak 3 napon belül, az esemény utáni
Létezik tablettás abortusz is már, de az nem ilyen egyszerû, hogy csak bebaktatok és felírják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!