Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a filmnek amiben (921 db)

Mi cime annak a filmnek, ami a jövöben játszódik és szervkereskedelemről szől?

A főszereplő férfi egy olyan cégnél dolgozik, amelyek hitelbe adnak szerveket és ha nem törlesztik időben az adósságot, akkor visszaveszik azokat.

Legjobb válasz: Repo Men

Repo Men
Végrehajtók
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindkettotoknek, ez az a film.

Mi lehet annak a filmnek a címe, amit még jó régen a jetixen (fox kids) adtak le párszor?

Egy csávó meg kiscsaj voltak benne, akik tesók, és hozzájuk kerül egy kazetta, amit lejátszanak a szüleiknek és azok (ennek hatása miatt) mindent megvesznek nekik amit kérnek? Vagy valami ilyesmi volt a lényege ha jól emlékszem :)

Legjobb válasz: ajj emlékszek én is erre a filmre. de nem hozzájuk kerül egy kazetta, hanem õk csinálják, mert rájönnek, hogy a dohányzásról leszoktató kazetta miatt ha azt hallják mindent megtesznek nekik, és ezért mindig csinálnak kazettát, és megetetnek az anyával egy hagymát, amire azt mondják hogy alma :D de a film címe nem jut eszembe, de ha eszembe jut megírom ^^

ajj emlékszek én is erre a filmre. de nem hozzájuk kerül egy kazetta, hanem õk csinálják, mert rájönnek, hogy a dohányzásról leszoktató kazetta miatt ha azt hallják mindent megtesznek nekik, és ezért mindig csinálnak kazettát, és megetetnek az anyával egy hagymát, amire azt mondják hogy alma :D de a film címe nem jut eszembe, de ha eszembe jut megírom ^^
A kérdező hozzászólása: ezaaaz :D igen erre gondoltam én is! hú ha eszedbejut a cime mindenképp ird meg pls :DD
na eszembejutott!! tudtam valami süti volt a címében :D tessék: Papa, elõbb dolgozz meg a sütiért http://www.filmkatalogus.hu/Papa-elobb-dolgozz-meg-a-sutiert..
A kérdező hozzászólása: köszönöööööm :D

Ki tudja, mi volt annak a filmnek a címe, ami Franz Kafka Kastélyát dolgozta fel egy érdekes megközelítésből? Keleti film volt (kínai v. japán).

Egy házaspárral nyit, ahol a férfi író, a feleség pedig f?állású háziasszony - nagyjából elmegy prostinak, ahol megismerkedik egy tanárral, aki esténként prostituált, aztán csak úgy jönnek a "kalandok".

Legjobb válasz: A film címe Bûn és kéjvágy (Koi no Tsumi). Angolul a Guilty of Romance név alatt találhatod meg. Remélem segítettem.:) Egyébként ajánlom Shion Sono többi filmjét is.

A film címe Bûn és kéjvágy (Koi no Tsumi). Angolul a Guilty of Romance név alatt találhatod meg. Remélem segítettem.:) Egyébként ajánlom Shion Sono többi filmjét is.


Mi az címe annak a filmnek amiben ilyen ősemberek vannak és nagyon vicces mert tök sötétek és a film neve is valami baromság ami nem értelmes mint a babooo?

Nem az istenek a fejükre estek-re gondolok

Legjobb válasz: RRRrrrr!!! (?) http://www.imdb.com/title/tt0357111/

A kérdező hozzászólása: köszönöm :) igen erre gondoltam.

Mi volt annak a filmnek a címe, amibe véreztek a sziklák? Azt hiszem hogy a Stoneheng és mikor egy szikla vérezni kezdett valaki mindig meghalt

Legjobb válasz: Nem film, hanem sorozat. Dolmen - Rejtelmek szigete http://www.port.hu/dolmen_-_rejtelmek_szigete_dolmen/pls/w/f..

Nem film, hanem sorozat. Dolmen - Rejtelmek szigete http://www.port.hu/dolmen_-_rejtelmek_szigete_dolmen/pls/w/f..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Csajozós film
A kérdező hozzászólása: Igen az volt az Örök hála :) )
ezt a filmet keresem én is de nem találom mert nem tudom a címét, akkor most ennek a filmnek mi a címe?

Mi volt annak a filmnek a címe, amikor egy túlélő ősember/majomember-közösséget fedeztek fel a föld alatt?

Legjobb válasz: Nem Az idõgép címû filmre gondolsz? Keress rá, hátha az.:)

Nem Az idõgép címû filmre gondolsz? Keress rá, hátha az.:)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ilyen volt, de köszönöm. Arról szólt hogy beomlott a föld, vagy egy bánya talán, és találtak a föld alatt egy fejlõdésben visszamaradt õsember-civilizációt, akik még inkább majmoknak néztek ki. De sajnos többet nem tudok, mert csak a reklámjára emlékszem, és még gyerek voltam. De azóta is hiába keresem.
A kérdező hozzászólása: kajak ennyi a címe?:"DDDD azt hittem valami cifrább :D na azért köszi!:D (Y)
Teddy
Jah, bocsi, mégsem, Ted a neve. Elnéztem.

Mi lehet címe annak a filmnek, amiben új iskolába megy egy lány és ketten vagy hároman megkörnyékezik lányok, akik valami Manon nevű démont imádnak, és még boszorkányok is ezek sőt a lány az még valami fő boszorkány vagy mi?

Legjobb válasz: Bûvölet http://www.port.hu/buvolet_the_craft/pls/fi/films.film_page?.. Egyébként csak érdekességképpen: ebben játszik Robin Tunney. (Õ a Mentalistában Teresa Lisbon.)

Bûvölet http://www.port.hu/buvolet_the_craft/pls/fi/films.film_page?.. Egyébként csak érdekességképpen: ebben játszik Robin Tunney. (Õ a Mentalistában Teresa Lisbon.)
Szerintem Az erdõ (The woods, 2006)
A kérdező hozzászólása: Az erdõ a nekem is meg van de valójában ez a Bûvölet köszönöm szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!