Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a filmnek (1312 db)

Ki tudja, mi volt annak a filmnek a címe, ami Franz Kafka Kastélyát dolgozta fel egy érdekes megközelítésből? Keleti film volt (kínai v. japán).

Egy házaspárral nyit, ahol a férfi író, a feleség pedig f?állású háziasszony - nagyjából elmegy prostinak, ahol megismerkedik egy tanárral, aki esténként prostituált, aztán csak úgy jönnek a "kalandok".

Legjobb válasz: A film címe Bûn és kéjvágy (Koi no Tsumi). Angolul a Guilty of Romance név alatt találhatod meg. Remélem segítettem.:) Egyébként ajánlom Shion Sono többi filmjét is.

A film címe Bûn és kéjvágy (Koi no Tsumi). Angolul a Guilty of Romance név alatt találhatod meg. Remélem segítettem.:) Egyébként ajánlom Shion Sono többi filmjét is.

Mi lehet annak a filmnek a címe, amit még jó régen a jetixen (fox kids) adtak le párszor?

Egy csávó meg kiscsaj voltak benne, akik tesók, és hozzájuk kerül egy kazetta, amit lejátszanak a szüleiknek és azok (ennek hatása miatt) mindent megvesznek nekik amit kérnek? Vagy valami ilyesmi volt a lényege ha jól emlékszem :)

Legjobb válasz: ajj emlékszek én is erre a filmre. de nem hozzájuk kerül egy kazetta, hanem õk csinálják, mert rájönnek, hogy a dohányzásról leszoktató kazetta miatt ha azt hallják mindent megtesznek nekik, és ezért mindig csinálnak kazettát, és megetetnek az anyával egy hagymát, amire azt mondják hogy alma :D de a film címe nem jut eszembe, de ha eszembe jut megírom ^^

ajj emlékszek én is erre a filmre. de nem hozzájuk kerül egy kazetta, hanem õk csinálják, mert rájönnek, hogy a dohányzásról leszoktató kazetta miatt ha azt hallják mindent megtesznek nekik, és ezért mindig csinálnak kazettát, és megetetnek az anyával egy hagymát, amire azt mondják hogy alma :D de a film címe nem jut eszembe, de ha eszembe jut megírom ^^
A kérdező hozzászólása: ezaaaz :D igen erre gondoltam én is! hú ha eszedbejut a cime mindenképp ird meg pls :DD
na eszembejutott!! tudtam valami süti volt a címében :D tessék: Papa, elõbb dolgozz meg a sütiért http://www.filmkatalogus.hu/Papa-elobb-dolgozz-meg-a-sutiert..
A kérdező hozzászólása: köszönöööööm :D


Mi volt annak a filmnek a címe, amibe véreztek a sziklák? Azt hiszem hogy a Stoneheng és mikor egy szikla vérezni kezdett valaki mindig meghalt

Legjobb válasz: Nem film, hanem sorozat. Dolmen - Rejtelmek szigete http://www.port.hu/dolmen_-_rejtelmek_szigete_dolmen/pls/w/f..

Nem film, hanem sorozat. Dolmen - Rejtelmek szigete http://www.port.hu/dolmen_-_rejtelmek_szigete_dolmen/pls/w/f..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Csajozós film
A kérdező hozzászólása: Igen az volt az Örök hála :) )
ezt a filmet keresem én is de nem találom mert nem tudom a címét, akkor most ennek a filmnek mi a címe?

Mi volt annak a filmnek a címe, amikor egy túlélő ősember/majomember-közösséget fedeztek fel a föld alatt?

Legjobb válasz: Nem Az idõgép címû filmre gondolsz? Keress rá, hátha az.:)

Nem Az idõgép címû filmre gondolsz? Keress rá, hátha az.:)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem ilyen volt, de köszönöm. Arról szólt hogy beomlott a föld, vagy egy bánya talán, és találtak a föld alatt egy fejlõdésben visszamaradt õsember-civilizációt, akik még inkább majmoknak néztek ki. De sajnos többet nem tudok, mert csak a reklámjára emlékszem, és még gyerek voltam. De azóta is hiába keresem.

Mi volt annak a filmnek a címe amiben Szökellő Szarvas és hasonló indiánok voltak?

Valami rezervátumban rejtélyes haláleset történt aztán nyomozgatás, aztán a halott Szökell? Szarvas mintha egy szökell? szarvas képében mégis szökellgetett volna. Sajnos elaludtam rajta és fel akartam kutatni, de nem találom.

Legjobb válasz: A szökellõ szarvas és az indiánok (2001)-es film

A szökellõ szarvas és az indiánok (2001)-es film
A kérdező hozzászólása: Az egyik meg van, Intim fejlövés
Bocsi, lehet hogy hülyeséget mondok, mert csak elkezdtem nézni, de a "Kaméleon" nem lehet a másodikra?
Dallas és Szomszédok?
Számos pasas

Mi lehet annak a filmnek a címe ahol egy sivatagban 2 hapi meg egy nő futnak valami dínók elől?

Egyik este bekapcsotam a tv-t olyan 11 fele és egy sivatagban rohangált 3 vagy 4 ember dinoszauruszok elől. Azt hiszem vígjáték volt meg vagy időutazós vagy posztapokaliptikus nem tudom. Tv2 vagy RTL vagy Viasat3-on mehetett de 2-3 hete.

Legjobb válasz: Pitch Black - 22 évente sötétség Ez ment a Viasat3-on 8-án.

Pitch Black - 22 évente sötétség Ez ment a Viasat3-on 8-án.
A kérdező hozzászólása: Kössz de sajnos az nem nyert :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!