Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a dalnak, (243 db)

imdb.com -> Letters to Julia -> Soundtrack

Mi lehet annak a dalnak a címe?

Egy kommunista ellenes dal aminek sajnos az el?adójára de még egy értelmesebb részletére sem emlékszem, pedig nagyon fülbemászó a dallama (az meg is van, a dallam de sajnos nem tudom leírni:/) valami hasonló sora is van, hogy "és így lett az apósom egy orosz.". Meg "feleségül vettem a Marit"-részletre emlékszem. Hülyén hangzik tudom, de ha valaki felismerné ezt a dalt nagyon megköszönném ha megosztaná, hogy mi is ez! Már kerestem sok helyen de sajnos nem találtam. (ha rossz a kategória, bocsánat!)

Legjobb válasz: nem erre gondolsz?:) http://www.youtube.com/watch?v=95fbmMFtv28

A kérdező hozzászólása: De ez az!!!!! Köszönöm szépen!!!

Mi volt annak a dalnak a címe, ami a Megasztár 3 eredményhirdetése alatt ment?

Amikor szólították a versenyz?ket az alatt volt egy dal, amire szükségem lenne. (damdamdam-damdamdam- damdamdamdamdamdamdam) valami ilyesmi :/ bocs, hogy ilyen kevés indot adok meg

Legjobb válasz: Linket tudsz? Az a "dicsõséges" dallam? Az részemrõl passzolva van sajnos :S :S Ha nem az, akkor légyszi kicsit több infot! :)

Linket tudsz? Az a "dicsõséges" dallam? Az részemrõl passzolva van sajnos :S :S Ha nem az, akkor légyszi kicsit több infot! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok linket, akkor már sikerült volna kiderítenem. :/ Nem tudom, mi az a "dicsõséges dal", de lehetséges, hogy az. Többször is hallottam már, de mindig elfelejtettem megkérdezni, és most kéne, hogy mi volt az. :/


Mi is annak a dalnak a címe aminek a refrénje a say o vey (széj o véj)?

aki tudja kérem irja le

Legjobb válasz: Elemfaló szorri for party rokking

Elemfaló szorri for party rokking
A kérdező hozzászólása: nem az
I Will Always Love You
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Bosson: One in a million :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, le is töltöm gyorsan!!! :)
a jó laci betyár- pálinka dal


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!