Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak a Dire (53 db)

Akik nézitek az Éjjel-Nappal BP-t: Mi a véleményetek Marci-Dia-Anikó hármasáról?

Megkérem azokat, akik nem szeretik ezt a sorozatot, ne írjanak. Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Nekem mind1 ameddig Anikó és Dia bszni valóan jól néznek ki.. :DD

Nekem mind1 ameddig Anikó és Dia bszni valóan jól néznek ki.. :DD
Mit? A papucs, és a 2 okoskodó p*csa. Ennyi.
Ez elképesztõ
én szerettem de kicsit elfajultak ezek a karakterek mindenki dug mindenkivel mindenki szelermes lesz mindenkibe már kvetni sem lehet
Úgyis az lesz a vége, hogy a Marci összejön az Anikóval.
Szánalmas.Undorítóak és rohadnak mind a hárman.
Tróger banda! Nem nézem, de a bemutatók alapján ez az elsõ reakcióm!

Mit kell tudnia informatikából annak a diáknak, aki most végezte el az általánost?

Csak mert a gimiben lesz egy felérésem és nem szeretnék rosszul kezdeni.

Legjobb válasz: Office csomagból tudnod kell használni: Word,Excel,PowerPoint Igazából ennyit tanítanak általánosban. Meg fogalmak esetleg pl.: hardver, szoftver.

Office csomagból tudnod kell használni: Word, Excel, PowerPoint Igazából ennyit tanítanak általánosban. Meg fogalmak esetleg pl.: hardver, szoftver.
Csak a legalapabb dolgok


Mi volt annak a zenének a címe ami ma az éjjel-nappal budapesben ment amikor Regi és Dia abban a kávézóban találkoztak?

zene,éjjel-nappal budapest,

Legjobb válasz: hát igen a kulcsszavakat nem jó helyre adtam meg :D

A kérdező hozzászólása: hát igen a kulcsszavakat nem jó helyre adtam meg :D
Gary Jules - Mad world
Jaja l, a Mad World. IMÁDOM azt a számot! Miután meghallgattam, rögtön letöltöttem a kottáját, és éjjel-nappal azt játtszom. :) Egyébként még a szövege is olyan, mintha Cortezrõl szólna. Hogy is van...? Vmi olyasmi magyarul, hogy az álmok, amikben haldoklon a legjobbak, amit valaha láttam. Vagy vlami ilyesmi. ;)) (ígérd meg hogy beírodva fordítóba)
én is nagyon imádom azt a számot!! és persze Cortezt is! csak az a baj hogy az életben nincs egy ilyen Cortez! sajnos :(
amugy itt van a zene plusz a magyar fordítás is nagyon jo nézzétek meg! http://www.youtube.com/watch?v=rh-fUuCJqhw
*kisfilmje, és igen, a Mad world volt.:)
igen de az az 5.ben volt! vagy volt a 6.ban is? azt még mot kezdem olvasni!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) )))

Mi volt annak a sorozatnak a címe amiben a tanár és a diákja szeret egymásba? A TV2 adta még régen

Legjobb válasz: Barátok és szerelmek :) ha erre gondolsz, én imádtam, én szerintem az rtl adta, de nem biztos :)

Barátok és szerelmek :) ha erre gondolsz, én imádtam, én szerintem az rtl adta, de nem biztos :)

"Und dort begreift man schnell, dass Rosa Parks mit ihrem unbescholtenen Ruf die Richtige ist, um den Fall an die große Glocke zu hängen. " Mit jelent ez a mondat az alábbi szövegben?

Auch Busse zeigen Rosa Parks schon als Kind, dass es eine schwarze und eine weiße Welt gibt. Zur Grundschule in Alabama werden nur die weißen Kinder gefahren - die kleine Rosa muss laufen. Auch noch Jahrzehnte später sorgt die Rassentrennung in den Bussen dafür, dass Rosa Parks für weiße Mitfahrer Platz zu machen hat - aber am 1. Dezember 1955 tut sie das nicht mehr. Die 42-Jährige fährt in Montgomery von der Arbeit nach Hause, der Bus füllt sich und alle Plätze für Weiße sind besetzt. Als weitere Weiße einstiegen, weigert sich Rosa Parks aufzustehen. Sie erinnert sich später wie Polizisten kommen, um sie festzunehmen. "Warum schubsen Sie uns so herum?", habe sie einen Beamten gefragt. "Ich weiß es nicht", habe der geantwortet, "aber Gesetz ist nun mal Gesetz. Sie sind verhaftet." "Ich hatte ich keine Ahnung, was ich auslösen würde" Parks ist nicht die erste Schwarze, die auf diese Weise protestiert. Aber sie ist aktiv in der NAACP, einer Vereinigung für die Bürgerrechte der Afro-Amerikaner. Und dort begreift man schnell, dass Rosa Parks mit ihrem unbescholtenen Ruf die Richtige ist, um den Fall an die große Glocke zu hängen. "In dem Moment als ich verhaftet wurde, hatte ich keine Ahnung was ich auslösen würde", sagt sie später. Nach einem Tag kommt sie auf Kaution wieder frei, drei weitere Tage später steht ihre Verhandlung vor Gericht an. Bis dahin druckt die NAACP Zehntausende von Pamphleten und ruft in Kirchen der Schwarzen dazu auf, Busse zu boykottieren. 75 Prozent der Passagiere sind Afro-Amerikaner und so bleiben die Fahrzeuge am Tag der Gerichtsverhandlung praktisch leer.

Legjobb válasz: A faji megkülönböztetésrõl szól a "cikk" (e Rassentrennung) Iskolába régebben csak a fehér gyerekek mehettek buszon (Rosa Parks fekete bõrû nõt egyszer egy buszon õrizetbe vettek a rendõrök és emiatt tiltakozási hullám bontakozott ki Amerikában A mondat azt jelenti, hogy "Rosa Parks a jó (makulátlan) hírneve miatt pont jó példát statuált arra, hogy az ilyen esetek ismertté váljanak" (mármmint a faji megkülönböztetésre) Und dort begreift man schnell, dass Rosa Parks mit ihrem unbescholtenen Ruf die Richtige ist, um den Fall an die große Glocke zu hängen

A faji megkülönböztetésrõl szól a "cikk" (e Rassentrennung) Iskolába régebben csak a fehér gyerekek mehettek buszon (Rosa Parks fekete bõrû nõt egyszer egy buszon õrizetbe vettek a rendõrök és emiatt tiltakozási hullám bontakozott ki Amerikában A mondat azt jelenti, hogy "Rosa Parks a jó (makulátlan) hírneve miatt pont jó példát statuált arra, hogy az ilyen esetek ismertté váljanak" (mármmint a faji megkülönböztetésre) Und dort begreift man schnell, dass Rosa Parks mit ihrem unbescholtenen Ruf die Richtige ist, um den Fall an die große Glocke zu hängen
Az eset után a fekete bõrûek bojkottálták a buszok használatát azon a napon, amikor Rosa Parks bírósági tárgyalása folyt (R P az NACCP nevû szervezetnek volt a tagja, amely az õ esetérõl az ujságjában is beszámolt így válhatott szélesebb körben ismertté)
Az "anerkennen" (elismerni)
Egyébk. R P 2005-ben halálozott el (92 évesen) Obama elnök (mint elsõ fekete bõrû am. elnök) sokat köszönhet neki (Obama erkannte an: "Es braucht die einfachen Bürger, um den Wandel herbeizuführen") Szükség van az egyszerû polgárokra hogy beinduljon valami változás
Tehát Obama elismerte, hogy (ezt jelenti az "erkannte an")
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kissé átfogalmaztam az elsõ fordítását: "Ott pedig gyorsan világossá vált, hogy a feddhetetlen hírnevû Rosa Parks a megfelelõ személy arra, hogy az eset nagy nyilvánosságot kapjon."
Igen. Nagyon jó
A kérdező hozzászólása: Jó sok kis zöld mancsot kaptál!

Az éjjel nappal budapestben mi annak a zenének a cime mikor marci ment diához és dia aludt?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=lJqbaGloVxg erre gondolsz?

A kérdező hozzászólása: igen köszönöm :)
nagyon szívesen:)

Ha egy egyetemen megszabják, azt hogy például Msc re50 diákot, vehetnek fel államilagra de jelentkeznek mondjuk 100 an de ebből a 100 jelentkezőből csak 70 diák éri el az államilag finanszírozott ponthatárt. Akkor mi a helyzet?

Legjobb válasz: A pontszámot eleve úgy határozzák meg, hogy pont annyi embert vegyenek fel, amennyi hely van. Ahogy mondani szokták, a ponthatár az utolsó felvett jelentkezõ pontszáma.

A pontszámot eleve úgy határozzák meg, hogy pont annyi embert vegyenek fel, amennyi hely van. Ahogy mondani szokták, a ponthatár az utolsó felvett jelentkezõ pontszáma.
A kérdező hozzászólása: Mégis hogyan válogatnak? Elõnyben részesítik például az a hallgatót aki ott tanult az egyetemen Bsc n? Mert én ott tanultam ez jelenthet nekem némi elõnyt vagy nem?
Mármint mibõl hogy válogatnak? A pontszám alapján rangsorolnak, és ugye az elsõ x (jelen esetben 50) embert veszik fel. Gond csak akkor van, ha sok embernek azonos a pontszáma, és így vagy több, mint 50 vagy kevesebb embert vehetnének fel. Ilyenkor lehet, hogy valami más szempont alapján válogatnak az azonos pontszámúak közül.
Mindenkinek megvan az adott pontszáma, sorba rendezik ez alapján és elvágják a listát 50 ember után. Az utolsó felvett ember pontszáma lesz a ponthatár. Ha több embernek azonos pontszáma van, akkor (szerintem!) egy ponttal megnövelik a pontszámot, így nem 50 embert vesznek fel, hanem kevesebbet. És a maradék helyet meghirdetik pótfelvételin költségesként. Így a logikus, mert így éri meg az államnak meg az egyetemnek is. Ezt nem tudom, hogy Bsc diplomáért kapsz e pluszpontot, de találtam egy ilyet: http://ttk.unideb.hu/index.php?option=com_content&task=view&.. Nézz utána részletesebben. De ha csak járták Bsc szakra (szval nem végezted el), akkor 100%, hogy nem jár semmi elõnnyel (pluszpont, v ilyesmi)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!