Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak érdekében, hogy az (36 db)

Esetleg szex??
Mindent kipróbáltunk, de nem jött ebe semmi. 2 és 3 ujjnyira nyitott méhszájjal mászkáltam a 2. és 3. gyerekemnél is még bõ 2 hetet. Nyákdugó is elment rég, de a szülés nem indult meg. Viszont mivel a jóslóktól kinyílt a méhszáj már, a szülés gyorsan lezajlott nagyon. A 3. nál inkább indított a doki, nehogy elfolyon a víz és ne érjünk be. Burkot repesztett 40+0-n, 3 ujjnyi méhszájnál. 40 perc múlva a kezemben volt a baba. Amiket próbáltam: szex, tonik, lépcsõzés, házimunka, málnalevél tea, homeos bogyók, erõs ételek...stb. Egyik se vált be.
Nyugi..ha megtettetek mindent annak érdekében, hogy kibújjon, de még sem jön akkor sem kell elkeseredni, baba még nem maradt a pocakban!! :) Én már a 36.héttõl minden nap szülni akartam menni, még is úgy elment az a 4 hét 3 nap, hogy észre sem vettem.Én is türelmetlen voltam, most meg már 3 hónapos 1 hetes a kisfiam :) Repül az idõ, higgyétek el, ez az 1 max 2 hét pedig már igazán semmi! Egyébként nekem is jóslókkal indult a szülés, sõt, szerintem azok már majdnem rendes fájások voltak, csak össze-vissza jöttek, de nagyon erõsek voltak, nem tudtam tõlük aludni sem, sehogyan sem volt jó.Rá 24 órára felsírt a kisfiam :) Kitartást nektek még így a végére és könnyû, gyors szülést kívánok mindenkinek :) 3 hós baba anyucija
Mindent megtettem, végül 41+2-re született :)
Unokatesómnak a fahéj hozta meg a gyerekeit.
Második vagyok, én is elhagytam a magnéziumot, rengeteget megyek, takarítok, lépcsõzök, semmi. Második babám koraszülött lett, ezért folyamatosan rettegtünk a koraszüléstõl, most meg átestünk a ló túl oldalára, kisfiam tök jól érzi bent magát, és meg már úgy mennék szülni :)
A kérdező hozzászólása: Szexen kivül valami, mert ez a hideg front nálam csak jósló fájást csinált, meg az óta kevesebbet mozog a lurkó.
Mi nem próbáltuk a szexet mert egyáltalán nem kívántam, viszont a 36.héttõl elhagytam a magnerotot és rengeteget sétáltam..minden este legalább másfél órát, napközben talpon voltam nem pihentem, fõztem, mostam, takarítottam.Hát nem jártam sikerrel, mert 40+3 hetesen bújt ki, kiírt nap után 1 nappal. Bár lehet, hogy a sok sétának köszönhetõen kezdett nyílni a méhszájam. Elsõ voltam.
Off, ezt én is szeretném tudni. 38+4 vagyok, már nagy a baba, nyitva is vagyok, tele jóslóval, ráadásul 3. baba, szex is volt, SEMMI! Még a hidegfront sem segített, pedig az 2, 5 éve burkot repesztett.
Nekem se a szex, se a lépcsõ, se 3 amnioszkópia nem indította be...

Mit kellene tennem? Van egy nálam 1 évvel idősebb lány akivel már egy ideje szemezünk a gimiben és azt hiszem szerelmes lettem belé. Nem tudom most mit tegyek annak érdekében hogy kiderítsem ő mit érez, mert szinte csak folyosókon találkozunk.

Mikor elhaladunk egymás mellett, vagy csak szünetben látjuk egymást akkor szoktunk mélyen egymás szemébe nézni : ) Szerintetek mit kellene tennem? 17F vagyok

Legjobb válasz: Beszélj vele.

Beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz hogy nem tudok vele mirõl beszélni mert alig ismerem : )
Az osztálytársaival valamelyikkel nem vagy jóban?
A kérdező hozzászólása: De az egyik fiú osztálytársa a haverom, de nem tudom hogy jó ötlet-e máson keresztül kérdezõsködni: )
Odamész, azt megkérdezed írt-e ma dolgozatot/érettségit mittudomén. Aztán elhívod beszélgetni egy teára-kávéra valami beülõs helyre.
Ugyanazt mint egy veled egykoruval. (en parom is 1 evvel idösebb)
Menj oda hozzá, kérdezd meg hogy nincs e kedve elmenni moziba, vagy fagyizni vagy ilyesmi.A lányok értékelik az egyenes határozott fiúkat, nem baj ha ott vannak a barátnõi is mert úgy csak még bátrabban fogsz elõtte feltûnni.:)
Szerintem ne hívd el egybõl, próbálj meg vele beszélgetni, mind1 mirõl ha te is bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Bevallom nem teng túl bennem az önbizalom ezen a téren ezért is vagyok ideges hogy egyáltalán mirõl tudnék vele, beszélni hát még csak kb. 1 hete láttam meg és szerettem bele. Csak a nevét tudom meg hogy hol lakik xD De viszont ha nem lépek akkor meg úgy se fog történni semmi : ) Azért érdekes dolog a szerelem xD

A barátommal, ha szeretkezünk, sehogy sem tudok elmenni. Mit tehetek annak érdekében, hogy én is élvezzem az egészet?

A baratomnak mindig szinlelem az orgazmust, n merem neki megmondani, en mit tudjat tenni. Letezik olyan akinek meg soha nem lehet hubelyi orgazmusa?

Legjobb válasz: Nekem volt egy pasim akivel 3 hónapig jártam csak ,mert elõször én is színleltem neki aztán meguntam és elmondtam neki,hogy nekem ez így egyáltalán nem jó.Elmagyaráztam neki ,hogy nekem hogy jó.aztán fél perc után közölte velem,hogy õ ezt így egyáltalán nem élvezi és csinálta azt tovább ahogy neki jó.az volt az utolsó alkalom,hogy látott.szerintem mond meg neki,hogy neked ,hogy jó és ha szeret akkor oda fog figyelni rád

Nekem volt egy pasim akivel 3 hónapig jártam csak , mert elõször én is színleltem neki aztán meguntam és elmondtam neki, hogy nekem ez így egyáltalán nem jó.Elmagyaráztam neki , hogy nekem hogy jó.aztán fél perc után közölte velem, hogy õ ezt így egyáltalán nem élvezi és csinálta azt tovább ahogy neki jó.az volt az utolsó alkalom, hogy látott.szerintem mond meg neki, hogy neked , hogy jó és ha szeret akkor oda fog figyelni rád
Nem volt nyerõ ötlet, hogy színleled az orgazmust! A kapcsolat legfõbb alapja az õszinteség, és a bizalom... Már a "kezdetekkor" meg kell mutatnod neki, hogy mi a jó, mi esik jól neked - te ismered a saját tested. :) Azért remélem, hogy "sikerülni" fog! :)
A színleléssel csak magadnak ártasz. Mondd el neki hogy mi a jó neked, különben nem fog változtatni, mert azt hiszi hogy jó neked!
szio!én kb.2évig ugyan ezt csináltam, azaz szinleltem!de eröt vettem magamon és meg mondtam a páromnak hogy most ugy csináljuk ahogy én szeretném!s ettõl kezdve akkora orgazmusom volt hogy......ááááá!és ma már csak ugy csináljuk, hogy én vagyok neki az elsö s aztán õ!ha igazán szeret akkor ae nem okozhat neki sem problémát!hidd el salyát tapasztalat!!!!!helloka

A férfiak mit tehetnek annak érdekében hogy minél tovább birják az ágyban? Tudom a gyakorlat teszi az embert mesteré na de ezenkivül van e még valami?

Legjobb válasz: Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.

Így van sokat kell gyakorolni, amit már önkielégítéskor is el kell kezdeni. El húzni az orgazmusst.
én fõleg hétvégén tök sokáig bírom, van hogy 11-ig ki sem kelek az ágyból. ha lenne a közelben kaja, akkor még tovább is bírnék dögleni.
Azok a bizonyos 2 perces numerák... avagy: [A korai magömlésrõl] A korai magömlésnek számos oka van. A leggyakoribb oka: "túlzott izgatottság". Az, hogy izgulsz, vagy aggódsz a szexuális teljesítményed miatt. (Más is izgul nyugi!) Ez a 25-nél fiatalabb pasik 1/3-át érinti és 1/10-ét a 25 év felettieknek. Az orgazmus egy tanult reakció. Ahhoz, hogy végleg megtanuld irányítani, Csak az kell, hogy újra betanítod a reakciót. Az új feltétel rendszerbe hosszabb idõt kell az izgalmi állapotodban eltölteni az elsüléshez. Nos, két szakaszra bontható az "újra programozás": [1]: hosszútávon fog segíteni feloldani a gondjaidat, de sok gyakorlást igényelnek. [2]: átmeneti, gyors megoldások, amik akár már ma este is segíthetnek az ágyban. [ Átmeneti Gyors Megoldások ] Egyik, amit megtehetsz, hogy kivered, mielõtt szexelnél. Mivel a legtöbb srácoknál a második jóval tovább tart, ez segíteni fog. Ha úgy gondolod, hogy egyszer nem elég ... maszturbálj néhányszor az aktus elõtt. Másik tipp: használj vastagabb gumit. Van vékony / hagyományos / vastag is. (performax) Harmadik tip, amit kipróbálgatsz: érzéstelenítõ krémek, amitõl picit elzsibbad a makk, de az izgatásra nem leszel annyira érzékeny. Amennyiben érzéstelenítõ krémet használsz, Mindenképpen viselj óvszert !!! Különben a másikra sem fog elélvezni. És ugyan ott tartotok. Ezeket nem véletlenül hívják gyors tippeknek, mivel tompítják az érzékenységedet. - - - Ahhoz hogy hosszú távon is hatékonyan élvezhess, lássuk a hosszú távú megoldásokat: [1.] tipp: Indulj - Állj! módszer Alapvetõen mielõtt úgy érzed, közeledsz az elélvezéshez, kapd ki és állj le nagyjából 30 másodpercre. Ez enyhíti a szexuális feszültséget, majd kezdheted újra felhevíteni azt elélvezés nélkül. [2.] tipp: Elszorításos módszer Orgazmus közeli állapotban te, vagy a partnered finoman szorítsátok össze a makkot 3-4 másodpercig. Ez megakadályozza a kilövellést (kis pofozás is belefér). Várj újra 30 másodpercet, majd mehet tovább a hancúr. [!] Ezekben a 30 másodperces pihenõkben, csak téged nem szabad izgatni. Gondoskodj arról, hogy a partnered nem hagyta abba saját izgatását. Lényegében mindkét esetben tudatosan visszafogod magad, növelve kitartásodat. Ezek ismétlésével elérheted, hogy újra betanítsad az elélvezõ reakciódat. Hosszú távon meg is lesz az ejakulációs-szabályozásod. Próbálj elszakadni a szexuális szokásaidból. Mert valószínû, a szokás rabjaként rohansz a kéjelgéseid tetõfokára. Lehet hogy egy pozícióban túl nagy az inger. Akkor azt inkább a szeretkezés végére tartogassad.
sok menet egymás után vastag gumi speed vagy eki (ez a legjobb, mert 2-3 órát úgy lehet csinálni, mintha 10 perc lett volna)
Párom a csúcs elõtt meg szokott állni pár másodpercre aztán folytatja. De van, hogy elmegy két perc alatt, aztán a következõt már sokáig bírja :)
második válaszolón szétröhögtem magam :D
lassan kell csinálni az a lényeg :) én pl ha úgy érzem hogy már majdnem elmegyek kiveszem és nyalok kb 5 percet aztán visszateszem. ezzel a technikával órákig is el lehet húzni az orgazmust. a rekordomat inkább le se írom mert úgyse hinnétek el :D
Jó kedvemben vagyok, mert megígértem egy lánynak... szal szerencséd van. Ha már ott tart az ugy, hogy van barátnõ és gonodolom másként nem talakoztal volna ezzel a problemaval, akkor a következõket tudom tanácsolni: Huzz gumit, ne egy kört menyjetek egyszerre, igyál elotte kicsit, sûrûn bujjatok össze... Nekem pl csak rosszabb ha elotte kiverem...
Vastag gumi
Én rohadtul sokáig bírom az ágyban!Elfetrengek este nyolctól akár másnap délig is.
Szia! Én visszavittem a Telenorba garanciában megjavították. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: ez nem rossz ötlet, köszönöm!
Nekem is ez volt a hiba szó nélkül javították de a telefon nem vált be 1 év alatt 1x kicserélték az új is 3x tönkre ment:((((( elõzõ voltam!
A kérdező hozzászólása: esetleg "házilag" meglehet javítani?
nemhiszem én is próbáltam de azt mondják, hogy garancia vesztéssel járhat ha hozzányújunk otthon megjavítják a Telenorba nekem is 2 hét volt nem érdemes a garanciával játszani szerintem!
Úristen, 2 hét? Egy szoftver frissítés? T-Mobile-nál kb. 15 perc papírmunkával. Márkaboltban is annyi idõ?
A kérdező hozzászólása: És akkor is megcsinálják, ha a számla már nincsmeg, de a jótálási papír igen?
Nekem csak a jótállási papír a készülék az akksi és a töltõ kellett.
A kérdező hozzászólása: Csak mert magánembertõl vettem, és az év a jótálási papíron nagyon úgy néz ki mintha át lenne írva 10rõl 12re.

Mit tehetnék annak érdekében hogy ne nézze mindenki az apámnak a pasimat?

22 éves vagyok ? pedig 27. Sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál, ha alkoholt veszek akkor is mindig kérik a személyit, meg mikor délel?tt 10kor sétáltattam kutyát többen megkérdezték már miért nem vagyok suliban, meg ilyenek, ez még annyira nem zavaró. Na de mikor apámnak nézik a páromat, ? meg nem néz ki többnek harmincnál mégis hány évesnek gondolnak engem? Januárban költöztünk össze (lakásba) és úgy t?nik az egész ház azt hiszi az apám. El?ször csak egy gyerek szájából hallottuk, oké, ? még nem tudja úgy felmérni az emberek korát, de aztán múltkor egy harmincas n? szólt oda nekem mikor mentem hazafelé hogy "apád lent van a kutyával" én meg úgy lefagytam ett?l az ötlett?l, hogy nem tudtam kijavítani. Most menjek oda hozzá utólag és kezdjek magyarázkodni? Vagy osztogassak szórólapot arról hány éves vagyok? A szembeszomszédék már régóta nagyon furán néznek rám, kezdem sejteni miért. Mindenkinek magyarázzuk el a helyzetet egyesével?

Legjobb válasz: ejtsd le magasról mit gondolnak a másik megoldás, egy hosszú szenvedélyes csók a lépcsõház elõtt után, vad együtt lét hogy még a legfelsõ szomszéd sem tud tõle aludni, utána minden kétely eloszlik :P

ejtsd le magasról mit gondolnak a másik megoldás, egy hosszú szenvedélyes csók a lépcsõház elõtt után, vad együtt lét hogy még a legfelsõ szomszéd sem tud tõle aludni, utána minden kétely eloszlik :P
A párod õszül? Ha igen, akkor fesse be a haját. Te viszont maradj fiatalos, ne öregítsd magad, a ráncok 30 felé hirtelen megjelennek 35-tõl rohamosan öregszik az ember. Örülj hogy fiatalos vagy.
Ha látványosan ölelkeznek, csókolóznak, nehogy aztán bejelentsék a párját a "jóindulatú" szomszédok, mint a lányával fajtalankodó pedofil papát... Amúgy én is ilyen cipõben járok, írtam is ki kérdést tegnap, és engem is borzasztóan bánt már.
Én a helyedben / helyetekben inkább csak mosolyognék ezeken a dolgokon. Nem szabad komolyan foglalkozni vele... Persze, zavaró lehet, hogy többször megesett, de ez legyen mások baja/gondolata, ti ne "halljátok" meg. Nem tartozol magyarázattal senkinek. Örülj neki, h fiatalos vagy. De keress rá neten olyan nõi praktikákra, amik "öregítenek". Pl. smink, haj, ruhák.. Fekete haj..?! De amúgy tényleg ez a "kit érdekel" kategória sztem...
Ne viselkedjetek úgy elõttük mint apa és lánya. Csók, ölelkezés, legyetek félreérthetetlenek.
utolsó vagyok. picit értelmetlenre sikeredett a mondat, siettem xD
vagy amikor jön a közeletekbe olyan, aki azt hiszi hogy az apád, kezdj el vele beszélni a pasidnak az apádról picit hangosabban :D (pl. de régen látogattuk meg apumat.)akkor valószínû leesik neki hogy nem az apád.
:D:D:D pont errõl, hasonló problémáról akartam kérdést kiírni az elõbb... Én 21 vagyok...legutóbb a bankban volt elintéznivalóm (ösztöndíjas dolog), kérdem a biztonsági õrt, merre menjek...erre szigorúan rákérdezett, hogy "Rendelkezek-e személyivel????":-S azt hittem lehidalok... De rendszeresen néznek 15-16 évesnek... A párom nekem alacsony, õ is fiatalnak néz ki...22 éves. Amikor elindulunk a városban, sokszor hallunk megjegyzéseket, hogy a "pisisek"... Az üzletekben, postán stb mindenhol "lesziáznak"... Én azzal nyugtatom magam, hogy szép vénasszony leszek:D
Egyszerû. Ha olyasmit emlegetnek hogy az apád, akkor csak megmondod, hogy jól tartod magad. ;) És, hogy õ a barátod.
a 27 éves pasidat 30 nak nézik...téged akkor mennyinek??? 10 évesnek??? na ne röhögtessél már...marha egyszerû amúgy, 1 puszilkodtok a lépcsõházban 2 kiírjátok a postaládára a neveiteket
Én teljesen megértelek. Mi a barátommal egyidõsek vagyunk, 21 évesek. Engem 14nek szoktak nézni maximum, õt pedig idõsebbnek, a kisgyerekek is bácsizzák. Ez szerintem nálam azért van, mert viszonylag alacsony vagyok (160cs), és elég vékony, kislányos arccal, nem sminkelem magam erõsen, és nincs festve a hajam. Már megszoktam, és nem érdekel mások véleménye. :) Szerintem tedd te is azt, hogy lesz[email protected] ki mit gondol. Ha te így érzed jól magad nehogy öregítsd magad. Amúgy meg ha beszólnak állj ki magadért, és mondd meg, hogy õ a barátod, nem az apád. :)
:DD-Bocsi, ezt muszáj volt, olyan vicces :) ))
Én 4 éve élek tömbházban de én egy büdös szót se váltottam még a szomszédokkal a jóreggelt, jónapot és a helló-n kívül. Ha valaki odaszólna nekem, hogy a férjem épp a kutyát sétáltatja akkor biztos közölném vele, hogy nem kértem nyomkövetést az életemre. Nem tudom hol laksz de ahol a szomszédok ennyire belemásznak a másik életébe az engem totál kiakasztana. Ha megint meghallod, hogy apád így apád úgy, akkor mond meg, hogy nem az apád a párod és nem kéred hogy közvetítsék az életeteket. Hidd el elég egy embernek elmondani hogy nem az apád és két perc múlva mindenki tudni fogja a környéken.
Egyik korábbi válaszadó vagyok, a 21-L Engem egyszer néztek a párom 14 éves húgának is. (Egy lagziban voltunk, hallottam, amint a nénikék összesúgnak, hogy milyen jól megértjük egymást, ritka az ilyen testvérpár:D meg hogy hogy megváltoztam...:P) itt odasúgtam a páromnak, hogy csókoljon már meg, hadd pisiljek be a röhögéstõl mikor meglátom a nénikék milyen WTF fejet vágnak :) ) így is lett...a hatás nem maradt el. Részünkrõl csak egy ártatlan szájra puszi volt, de szerintem õk azóta is ezt osszák...leszakadt az arcuk:D Jut eszembe, pont ma kérdezték tõlem, hogy miért nem vagyok iskolában:-S Tegnapelõtt pedig azt kérdezték hányadik osztályos vagyok...Mondom HARMADÉVES...erre a nõ: Már olyan nagy vagy? akkor jövõre érettségizel??? Mondom nem, harmadéves egyetemen, és idén államvizsgázok:-S
azért ezzel a "látványosan csókolózzatok meg jó hangosan döngessétek egymást hogy a szomszédok is hallják" dologgal vigyázzatok, mert még végén valaki kihívja a gyámügyet! :D
Ne úgy viselkedjetek elöttük mint apa és lánya hanem mint egy pár :) Amúgy majd írdd meg légyszíves hogy mit csináltak amikor leesett nekik.Ez nagyon érdekel mert én még nem láttam ilyet...hány évesnek nézhetnek?10?ez olyan hihetetlen nekem :)
A kérdező hozzászólása: Igen, mi is ettõl tartunk, hogy aztán egyszer kopogtat a rendõrség, mert valaki feljelentette a páromat vérfertõzésért vagy megrontásért. Mondjuk lehet a rendõrök is röhögnének egyet utána, de azért kellemetlen lenne. Egyébként szoktuk csókolózni nyilvánosan. A szembeszomszédék azok akik már biztosan látták, mindenesetre gyanakvóan néznek azóta. De akkor próbálok nem foglalkozni vele, csak eléggé sokkolt miket gondolhatnak rólunk. Ez jó ötlet, hogy hangosan apámat emlegetni neki elõttük. Majd bevetem.
Ez velem (22) és a párommal (30) is gyakran megesik. Velem is elég sok "kellemetlenég" történt már azért, mert még gyereknek néznek. Egy ilyen eset volt, amikor az egyetemen elsõ nap nem akart beengedni a kapus, mert ott kiskorúaknak nincs mit keresniük.

Mit kezdjek a vérnyomásommal? Valakinek lenne valami ötlete, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy ne izguljak annyira az orvosnál és ne legyen magas?

Úgy volt, hogy ma vért adok, de már reggel óta nagyon féltem t?le (amúgy sem bírom a vért és a t? látványát). Sajnos olyan típus vagyok, hogy orvosnál amit meglátom a vérnyomásmér?t, már felmegy, most is ez történt. Emiatt maradt el a véradás. A problémám az, hogy kb 3 hét múlva egy elég komoly orvosi vizsgálaton kell átesnem (óceánjáró hajóra megyek dolgozni) és tartok t?le, hogy ott is magasabb lesz a kelleténél (otthon mérve 125-130/85-90 körül szokott lenni, van némi súlyfeleslegem, de kb. 2 hónapja életmódot váltottam és heti 4x sport, sok zöldség/gyümölcs stb.) Semmilyen gyógyszer nem jöhet szóba, mert vérvizsgálat és minden egyéb lesz... Köszönöm annak aki végigolvassa és hasznos tanácsot ad!

Legjobb válasz: Sajnos van ilyen, hogy egy bizonyos pszichés hatásra /pl orvos/ felmegy a vérnyomás. Ezen nem igen tudnak segíteni, de miután ez nem betegség, nyugodtan mond el a vizsgálatnál, nem lesz következménye. Csak elõre szólj.

Sajnos van ilyen, hogy egy bizonyos pszichés hatásra /pl orvos/ felmegy a vérnyomás. Ezen nem igen tudnak segíteni, de miután ez nem betegség, nyugodtan mond el a vizsgálatnál, nem lesz következménye. Csak elõre szólj.
A fokhagyma elég jól leviszi a vérnyomást saját tapasztalatom alapján. Próbáld ki, hátha neked is.
Jah-jah, a fokhagyma, mega zeller is jó.. A melóhoz meg õszinte részvétem, ha esetleg elõször mennél, mert akkor még nem tudod mit vállaltál be!!
Neked fehérköpeny-magasvérnyomásod van. Igyál citromfû teát, ez olyan stresszoldó, ami nem álmosít.Magnézium pezsitabletta hozzá, jobb leszel, mint új korodban.
Napi fél óra is elég. Én is napi fél órát futok. És használ. Fuss akkor napi fél órát!
Vagy ha nem szeretsz futni, akkro a gyors gyaloglás is jó.

Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy az UFC Undisputed 2010 nevû játék mûködjön a telefonomon a PPSSPP program segítségével?

Amikor elindítom a játékot akkor bejön egy kép és onnantól szó szerint se kép se hang.

Mit tegyek annak érdekében, hogy olyan kitartóan tudjak futni mint a futballisták? Segít az, ha sokat futok, hosszú ideig?

Legjobb válasz: Szia, én egy profi mentalitású félprofi clubban játszok, 17 éves vagyok u19-ben. Most a felkészülési idõszak kellõs közepén járunk, aminek az elsõ 2 hete úgy nézett ki, hogy egy 20 perces igen intenzív bemelegítés után idõre lekellett futni 4 kört. 1 kör max 1.25 mp-ig tarthatott. És ezt 3x4x5-ször megismételtük úgy, h ha vége volt 1 "etapnak", akkor 1-2 perces szünet volt. A szünetben volt, hogy pulzust mértünk, volt hogy fekvõ-felülés-hát ment. Szóval ennyi, remélem segítettem valamit, Üdv:)

Szia, én egy profi mentalitású félprofi clubban játszok, 17 éves vagyok u19-ben. Most a felkészülési idõszak kellõs közepén járunk, aminek az elsõ 2 hete úgy nézett ki, hogy egy 20 perces igen intenzív bemelegítés után idõre lekellett futni 4 kört. 1 kör max 1.25 mp-ig tarthatott. És ezt 3x4x5-ször megismételtük úgy, h ha vége volt 1 "etapnak", akkor 1-2 perces szünet volt. A szünetben volt, hogy pulzust mértünk, volt hogy fekvõ-felülés-hát ment. Szóval ennyi, remélem segítettem valamit, Üdv:)
Én 13 vagyok igy kezdtem 3 hónapja miota 19 évesekhez járok edzésre birom az ö tempojukat is szal.. fus, fus, fus, ja és fus xD
azért a profi focisták akik tényleg nagyon sokat futnak meccsenként 8+ km azok nem tiszták, tehát nyomatnak cuccot is...
Ja. javítanod kell az erõnléteden. Rendszeres futás, elõbb-utóbb érezni fogod a változást.
nagyon rossz voltam suliba..de mivel manapság mindenhova késõn indulok el folyton futok..ez tart pár éve..és már nagyon gyors lettem és bírom a hosszú távot is:)
csak fokozatosan nem szabad egybol sokat nyomnod
Ha választani kell inkább 5 kilométert fussál nagyobb sebességgel mint 10-et lassabban, de amikor 1 percig futsz lassabban utána 1 percig gyorsabban és ezt váltogatott, még jobb.
A netrõl is tudsz letölteni edzéstervet futáshoz. Szerintem a legkeményebb a váltott iramú futás.
Sokat kell futni. Ha szúr az oldalad, nem baj, nagyon le kell lassítani a tempót, és elmúlik. Én is így kezdtem.
Aha, segít bizony! A barátnõmmel elhatároztuk tavaly nyáron hogy mindennap járunk futni. 1000m-en kezdtük, és naponta 200m-rel többet futottunk. Kb. egy hónap alatt totál megedzõdtünk. Az utolsó alkalommal már 8000m-t futottunk. Sokkal könnyebb úgy bele jönni a futásba, ha kisebb távon kezde és naponta növeled egy kicsikével:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!