Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak érdekében, (166 db)

Esetleg szex??
Mindent kipróbáltunk, de nem jött ebe semmi. 2 és 3 ujjnyira nyitott méhszájjal mászkáltam a 2. és 3. gyerekemnél is még bõ 2 hetet. Nyákdugó is elment rég, de a szülés nem indult meg. Viszont mivel a jóslóktól kinyílt a méhszáj már, a szülés gyorsan lezajlott nagyon. A 3. nál inkább indított a doki, nehogy elfolyon a víz és ne érjünk be. Burkot repesztett 40+0-n, 3 ujjnyi méhszájnál. 40 perc múlva a kezemben volt a baba. Amiket próbáltam: szex, tonik, lépcsõzés, házimunka, málnalevél tea, homeos bogyók, erõs ételek...stb. Egyik se vált be.
Nyugi..ha megtettetek mindent annak érdekében, hogy kibújjon, de még sem jön akkor sem kell elkeseredni, baba még nem maradt a pocakban!! :) Én már a 36.héttõl minden nap szülni akartam menni, még is úgy elment az a 4 hét 3 nap, hogy észre sem vettem.Én is türelmetlen voltam, most meg már 3 hónapos 1 hetes a kisfiam :) Repül az idõ, higgyétek el, ez az 1 max 2 hét pedig már igazán semmi! Egyébként nekem is jóslókkal indult a szülés, sõt, szerintem azok már majdnem rendes fájások voltak, csak össze-vissza jöttek, de nagyon erõsek voltak, nem tudtam tõlük aludni sem, sehogyan sem volt jó.Rá 24 órára felsírt a kisfiam :) Kitartást nektek még így a végére és könnyû, gyors szülést kívánok mindenkinek :) 3 hós baba anyucija
Mindent megtettem, végül 41+2-re született :)
Unokatesómnak a fahéj hozta meg a gyerekeit.
Második vagyok, én is elhagytam a magnéziumot, rengeteget megyek, takarítok, lépcsõzök, semmi. Második babám koraszülött lett, ezért folyamatosan rettegtünk a koraszüléstõl, most meg átestünk a ló túl oldalára, kisfiam tök jól érzi bent magát, és meg már úgy mennék szülni :)
A kérdező hozzászólása: Szexen kivül valami, mert ez a hideg front nálam csak jósló fájást csinált, meg az óta kevesebbet mozog a lurkó.
Mi nem próbáltuk a szexet mert egyáltalán nem kívántam, viszont a 36.héttõl elhagytam a magnerotot és rengeteget sétáltam..minden este legalább másfél órát, napközben talpon voltam nem pihentem, fõztem, mostam, takarítottam.Hát nem jártam sikerrel, mert 40+3 hetesen bújt ki, kiírt nap után 1 nappal. Bár lehet, hogy a sok sétának köszönhetõen kezdett nyílni a méhszájam. Elsõ voltam.
Off, ezt én is szeretném tudni. 38+4 vagyok, már nagy a baba, nyitva is vagyok, tele jóslóval, ráadásul 3. baba, szex is volt, SEMMI! Még a hidegfront sem segített, pedig az 2, 5 éve burkot repesztett.
Nekem se a szex, se a lépcsõ, se 3 amnioszkópia nem indította be...

Mit tehetek annak érdekében, hogy ne kellejen hetente 2-3szor takaritanom a kuytusom miatt?

Legjobb válasz: Igazából semmit. Aki állatot tart, annak szenbe kell nézni azzal, hogy azt takarítani is kell néha. Lehet szobatisztaságra nevelni, meg hasonlók, de azt nm várhatjuk el, hogy pl ne hulassa a szõrét. Egyébként mért és mit kell 2-3szor takarítani, mert azt nem írtad?

Igazából semmit. Aki állatot tart, annak szenbe kell nézni azzal, hogy azt takarítani is kell néha. Lehet szobatisztaságra nevelni, meg hasonlók, de azt nm várhatjuk el, hogy pl ne hulassa a szõrét. Egyébként mért és mit kell 2-3szor takarítani, mert azt nem írtad?
nekem két kiskutyám van, az udvarrol behordják a levelekt, gazokat.minden nap porszívózok, felmosni kb.kétszer egy héten.ez igy van, ahogy az elõzõ hozzászóló írta, aki állatot tart annak többet kell takarítania.
:-)) ez aranyos:-) törölje meg a lábát? :-DD semmit nem tehetsz, nekem nagytestû kutyám van, aki bejárhat a házba. A szõrébõl potyognak ki a kertben összeszedett faágak, tûlevelek, homok... ha esik az esõ akkor sár is... de engem nem zavar, annyit ad nekem a jelenlétével, hogy heti 2-3x szó nélkül kitakarítok utána. Ami annyit jelent, hogy porszívózok és felmosok. Port is törölhetnék, de arra azért nincs idõm, de engem nem zavar, ha kicsit poros a szekrény. Nem múzeumban lakom, látszik, hogy lakva van a kéró :-D
A kérdező hozzászólása: Hogy mit kell hetente többször is csinálni? Porszívózás, feltörlés, ágynemû csere (ezt "csak" hetente egyszer, mivel velübk alszik a kutyus), portörlés (felveri a rohangálással a port). Hát kb. ennyi. De jó lenne rászoktatni, hogy mikor bejön az ajtón törölje meg a lábát, vagy mielõtt felugrik az ágyra rázza meg magát. Lehetséges ez? Vagy túl sokat akarok?
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van! :-) Annyi sok jót kapok tõle és mindig felvidit. Ennyit tényleg megér...akár még többet is.
Az ember vagy szereti õket és elfogadja, hogy neki nincs higenomániája, sõt tudomása sincs a sok baktériumról amit behurcol a mi tisztántartott életünkbe, vagy örökösen bosszankodik, hogy miért nem viselkedik emberül és törli meg a lábát, vagy netán miért szellentget békésen sunyi laposakat, amely illat semmi mással nem keverhetõ, pedig ki is mehetne ha megfelelelõen kultúr eb lenne és lehetne sorolni a sok jópofa mulatságos és bosszantó szokásukat, de igy csodálatosak, mert te is tudod, hogy mindent megbocsájtasz, ha a fekete nedves orrát odadugja kedvesen.Mintha azt mondaná na ne haragudj már rám én elfogadlak téged úgy ahogy vagy embernek és én egy kutya vagyok, de nagyon szeretlek téged. Vedd úgy , hogy ez vele jár és tedd amit kell.

Mit kellene tennem? Van egy nálam 1 évvel idősebb lány akivel már egy ideje szemezünk a gimiben és azt hiszem szerelmes lettem belé. Nem tudom most mit tegyek annak érdekében hogy kiderítsem ő mit érez, mert szinte csak folyosókon találkozunk.

Mikor elhaladunk egymás mellett, vagy csak szünetben látjuk egymást akkor szoktunk mélyen egymás szemébe nézni : ) Szerintetek mit kellene tennem? 17F vagyok

Legjobb válasz: Beszélj vele.

Beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Épp ezaz hogy nem tudok vele mirõl beszélni mert alig ismerem : )
Az osztálytársaival valamelyikkel nem vagy jóban?
A kérdező hozzászólása: De az egyik fiú osztálytársa a haverom, de nem tudom hogy jó ötlet-e máson keresztül kérdezõsködni: )
Odamész, azt megkérdezed írt-e ma dolgozatot/érettségit mittudomén. Aztán elhívod beszélgetni egy teára-kávéra valami beülõs helyre.
Ugyanazt mint egy veled egykoruval. (en parom is 1 evvel idösebb)
Menj oda hozzá, kérdezd meg hogy nincs e kedve elmenni moziba, vagy fagyizni vagy ilyesmi.A lányok értékelik az egyenes határozott fiúkat, nem baj ha ott vannak a barátnõi is mert úgy csak még bátrabban fogsz elõtte feltûnni.:)
Szerintem ne hívd el egybõl, próbálj meg vele beszélgetni, mind1 mirõl ha te is bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Bevallom nem teng túl bennem az önbizalom ezen a téren ezért is vagyok ideges hogy egyáltalán mirõl tudnék vele, beszélni hát még csak kb. 1 hete láttam meg és szerettem bele. Csak a nevét tudom meg hogy hol lakik xD De viszont ha nem lépek akkor meg úgy se fog történni semmi : ) Azért érdekes dolog a szerelem xD

30-án megyek balatonra és pont akkor kell megjönnie a menstruációmnak. Mit tehetek annak érdekében h hamarabb ill. olyan 7-e körül jöjjön meg?

Legjobb válasz: Aminek meg kell jönnie az meg is jön. Nem a te szervezeted fog hozzád alkalmazkodni,hanem neked kell a szervezetedhez. Vegyél tampont és jó nyaralást.

Aminek meg kell jönnie az meg is jön. Nem a te szervezeted fog hozzád alkalmazkodni, hanem neked kell a szervezetedhez. Vegyél tampont és jó nyaralást.
A kérdező hozzászólása: De azt ink hanyagolom...... halottam h a citromos víg és a citrom 3-4 nappal eltolja..... szted van benne vmi??
Annyiszor leírták már. Legalább egymilliószor, hogy sem a citrom, sem az ecet, sem a ráolvasás semmilyen varázsszó nem fogja elõrébb hozni, sem késleltetni a menstruációt. Ha a szervezeteben eljön a tüszõrepedés idõszaka, és nem termékenyül meg a petesejt akkor az leválik, és vérzés útján távozik, vagyis menstruálni fogsz. Korábban is írtam. Nem a szervezeted fogsz alkalmazkodni a nyaralásodhoz, az igényeidhez..

Jan.4. -ére vagyok ki irva de semmi jele annak hogy a babám "kifele tartana" mégis mit tehetnék annak érdekébe n hogy beinduljon a szülés? !? Tippek, ötletek?

köszimindenkinek aki válaszol! BÚÚÉK!!!!!!

Legjobb válasz: BUÉK Én ugyan 13 nappal utánad vagyok kiírva, de már mennék én is. Szex nálunk kizárt, csak szugerálom a babámat. A málnalevél teát én elsõ babámmal végig ittam az utolsó hetekben, 40+2 szültem,tehát nem mondhatnámhogy beindította. Lépcsõzés állítólag hatásos, én szintén nem tudom ezt mondani, elsõ emeleten laktunk anno lift nélkül, ha akartam ha nem lépcsõztem eleget,de nem történt semmi.

BUÉK Én ugyan 13 nappal utánad vagyok kiírva, de már mennék én is. Szex nálunk kizárt, csak szugerálom a babámat. A málnalevél teát én elsõ babámmal végig ittam az utolsó hetekben, 40+2 szültem, tehát nem mondhatnámhogy beindította. Lépcsõzés állítólag hatásos, én szintén nem tudom ezt mondani, elsõ emeleten laktunk anno lift nélkül, ha akartam ha nem lépcsõztem eleget, de nem történt semmi.
Összebújás apával, lépcsõzés, ezek a méhszájat kinyithatják vagy tágíthatják. :)
Málnalevél tea!
Én jan.6-ra, türelmetlen vagyok már én is.talán, majd a front. járkálok én is nem nagyon pihizek, de semmi
lépcsõzni TILOS. mert a pici nem kap annyi oxigént..
3 éve takarítottam, kínait ebédeltem (kicsit csípõset) és veszekedtem valamiért a férjemmel. Szóval mozgás, izgalom megvolt. Este tízkor, miután mindketten megnyugodtunk, elnyúltam az ágyon, no akkor ment el a magzatvíz. Ja, és Megasztárt néztünk elõtte, a férjem viccelõdik ezen azóta is, h. már nem bírta a pici... :) A veszekedést azért nem ajánlom, de ha szereted a fûszeres ételeket (csípõs, fahéjas), meg lehet próbálni.

Mit tegyek annak érdekében, hogy a törölt freemail fiókomon ne menjenek levelek?

A napokban töröltem a freemail fiókomat de még mindig mennek rá levelek . Ilyenkor,mit kell tenni ahoz ,hogy több levél ne mehessen rá ? Én úgy tudnom ,hogy miután töröltem a fiókomat nem mehet rá t9bb levél ,most akkor nincs törölve a fiókom ? Mit tegyek,hogy több levél ne menjen rá a fiókomra ?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy megy rá levél??? Egyébként meg miért foglalkozol azzal hogy egy fiókkal amit töröltél és nem tudsz rá belépni mi lesz???

Honnan tudod, hogy megy rá levél??? Egyébként meg miért foglalkozol azzal hogy egy fiókkal amit töröltél és nem tudsz rá belépni mi lesz???

Mit tegyek annak érdekében, hogy a szeretkezés élvezetes legyen?

Elég kellemetlen problémám van. Kb. 3 hónapja lefeküdtem a barátommal. Nem szakadt ki a szûzhártyám és még a rákövetkezendõ 7-dik alkalommal sem. Mindig véreztem, volt, hogy kellemes volt, volt, hogy fájt. Az utóbbi 5 alkalomkor már nem véreztem , de még most is csip az elsõ behatolásnál és kellemetlen a késõbbiekben. Ezért nem is jutottam még a csúcspontra. A barátom mindig türelmes és megértõ velem, csak én nem akarok neki csalódást okozni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem vagy elég nedves.

Lehet, hogy nem vagy elég nedves.
A kérdező hozzászólása: elég nedves vagyok.. de az elején még sikositót is használtunk..
mekkora farka van hogy nem ér be odáig?
csíp?? sztem menj el nõgyógyászhoz, lehet h gombás fertõzés, az elsõ pár alkalom , max 3 után nem nagyon szabadna fájnia
A kérdező hozzászólása: nemtudom mennyire olvashattad el figyelmesen a kerdesem.mint mondtam mar atszakadt kedves 2es valaszolo
Szerintem ez még csak egy kis tapasztalatlanság. Majd belejössz :)
Ó, ezen ne akadj fenn, az elsõ behatolás/pár másodperc nekem mindig fáj - nehezen tágulok, hiába vagyok tök nedves -, pedig már nyolc hónapja heti 3-4-5x is szeretkezünk.
A kérdező hozzászólása: annyi, hogy egyetlen pozban nem faj... es azert na:o3 meg szeeretnem oldani.
Sajnos semmit, ez genetika nem lehet befolyásolni.

Ti mit csináltok annak érdekébe, hogy szebb legyen a bőrötök?

minden héten radilozgatjátok?testápolót mikor használtok?olajat használtok? Mi a trükk?

Legjobb válasz: Nagyon semmit se használok. Havonta egyszer ha eszembejut bekenem magam testápolóval. Az arcomat viszont sûrûbben bekenem hidratáló krémmel. Néha leradirozom. Ha pedig nincs kéznél semmi, akkor bedõrzsölöm egy kis almahéjjal. Az is jól hidratál.

Nagyon semmit se használok. Havonta egyszer ha eszembejut bekenem magam testápolóval. Az arcomat viszont sûrûbben bekenem hidratáló krémmel. Néha leradirozom. Ha pedig nincs kéznél semmi, akkor bedõrzsölöm egy kis almahéjjal. Az is jól hidratál.
hát én radírozni szoktam úgy hogy mézet és kristálycukrot összekeverem és azt használom bõrradírnak utána borotválom le(így nem lesz szõrtüszõgyulladásom). Néha beszoktam kenni testápolóval de csak amikor szárazabbnak érzem a bõröm:) 16/l

Mit tehetek annak érdekében, hogy biztos megkapjuk a bulkhead seat-et? Többi lent.

Babával utazok és azt szeretnem tudni, hogy hogy tudnám 100%ig elintézni hogy mind a három gépen megkapjuk a babasoknak járó ülést? Lenne még több kérdésem is, ha valaki utazott már Amerikából Magyarországra kerem jelentkezzen, mert szeretnek kérdezni meg pár dolgot privátban esetleg:) köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!