Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak, hogyha a (35 db)

Mi az oka annak, hogyha a párom végigsimítja keresztben a hasamat köldök alatt, úgy érzem, mintha egy "ideg összehúzódna" azon az oldalon?

...azon az oldalon, ahol jár, egészen az ágyékomig, ilyenkor reflex-szer?en megrándul a hasizmom, nem csikiz? érzés, nem vagyok csikis azon a területen (minden máshol igen). De eléggé feltüzel az érzés. Nálam akármilyen érintés ott ezt váltja ki, nála csak nagyritkán. Mi váltja ki? Milyen körülményekt?l függhet? Hogyan idézhetném el? nála? 17/F

Legjobb válasz: Simán ingerli az ideget, ami ezt váltja ki, nem betegség :D

Simán ingerli az ideget, ami ezt váltja ki, nem betegség :D
A kérdező hozzászólása: Nem aggódom emiatt, csak szeretnék jobban tisztában lenni magammal, és másokkal :)
Tényleg ennyi az oka. Vannak ilyen pontok az emberi testen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Valaki tud esetleg errõl egy írást neten? Eléggé érdekel a dolog. pl.: Hol vannak olyan pontok, amik a véletlennek köszönhetõen nem biztos, hogy megtalálhatóak, de kellemes lehet, stb
Van egy pont, amirõl régebben olvastam és amikor megtalálta a barátnõm (persze nem a cikk miatt, hanem csak teljesen véletlenül) majdnem kiugrottam a bõrömbõl (nem is viselem el, ha hosszabb ideig matat ott). Ez a gerinc vonalában van a hát legalsó részénél valahol. Nem tudom mindenkinek mûködik-e, de a cikk alapján (amire õszintén szólva már csak egészen halványan emlékszem) nem én vagyok az egyetlen.
Egy exemnek a hátán a lapozkák közt ha 3 ujjal simogattam teljesen beleremeget, sõt egyszer emiatt még rám is mászott:P de ha teljes tenyérrel csináltam semmi nem volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezeket a válaszokat is.
Szia! Ez egy erogen zona ugyanugy mint sok mas pont a testeden. Van akinek egyik masik kulonosen erzekeny. Pontosan tudom mire gondolsz es milyen erzes amikor ott simit vegig finoman... Van ugy , hogy en is majd megbolondulok amikor ott simogat valaki. Ha nala keresel hasonlo pntokat akkor esetleg ajanlanam a gerinc menten nagyon finoman korommel vegigsimitast. Nekem ivbe szokott tole feszulni a testem de megis jo erzes.
Nekem is volt már ilyen párszor. Barátnõm a köldököm alatt keresztben simította a hasamat és összerándult. Fura volt, de jó! Ez teljesen önkéntelen reflexszerûség. 20/F

Mi a neve annak a gyereknek aki nemrég kiirta facebookra hogyha kap 5000 liket odalakatolja a fültágeszét valmaihez ( nem emlékszem mi volt az )?

Legjobb válasz: A tesco biciklitárolójához lakatolja a fülét :DD.. Képet nem láttam. Valami Olivér :D

A tesco biciklitárolójához lakatolja a fülét :DD.. Képet nem láttam. Valami Olivér :D
A kérdező hozzászólása: Xddd köszönöm , de akkor nem csinálta meg ?? :( pedig megakartam nézni
Én is, de nem találtam képet..
A kérdező hozzászólása: derossz :(( azért köszia választ :DD

Mi a címe annak a zenének ami egy betétdal és akkor hallhatod, hogyha a COOL TV-n adják a reklámokat?

A Reklám pedig a CSI:NY és azt a zenét keresem amikor ezt a reklámot vetítik. Nem a Theme-re gondolok vagy a sorozat introk-ra.
Csak Kresz-vizsgával sem autó, sem robogó NEM vezethetõ. (Ha csak nem az oktatóval!)
KRESZ- vagy más néven elméleti vizsgával elektromos áram és háztartás vezethetõ. Esetleg labdarúgó mérkõzés, ha van rá minõsítésed. Az oktatóautót kivéve gépjármû nem. Még 50-es robogó sem. Nem érdekes, hogy ki ül melletted, az sem, hogy mennyi idõs vagy, az sem mentség, hogy csak a faluban vezettél. Csak az oktatóautót vezetheted és csak oktatás ideje alatt.
Nem, sajnos Magyarországon nincs olyen lehetõség, hogy lehessen mással autót vezetni, a robogós lehetõség pedig már nincs tutommal.
A kérdező hozzászólása: Ennyi. köszönöm szépen mindenkinek a kiámbránditó válaszokat:DD
Szerencsére nem lehet.
Autót, motort csak érvényes jogosítvánnyal vezethetsz. A kresz vizsga nem jogosítvány. Csak oktató mellett vezethetsz.
Ilyen sosem volt, és nem is lesz!
Maximum háztartást vagy áramot. Nemtudom honnan jön, de elég gyakran elõkerül ez a dolog, pedig egyiket sem vezetheted.

Fiúk, mik a jelei annak, hogyha tetszik nektek egy lány, akit még nem annyira ismertek? Illetve, mi a különbség a sima udvariasság között, és a között, hogyha érdeklődtök egy személy iránt? Illetve, milyen jeleket adhat egy fiatalabb fiú? 19L

Két év van köztünk, és nem tudom, hogy most bejövök neki, vagy csak szimplán udvarias. :)

Legjobb válasz: megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál

megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál
Hát.. Ha Regina a neved, akkor igen, tetszel nekem.

Mi lenne annak a következménye annak hogyha nem kezelném a belső aranyeremet?

Ne értsétek félre kezelem,csak mi lenne akkor,hogyha mégse.Lehet?leg olyan aki ért is hozzá.Köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolom egyre hosszabban kilógna, és összekoszolná az alsónemûdet. De hogy jut ilyesmi az eszedbe?

Gondolom egyre hosszabban kilógna, és összekoszolná az alsónemûdet. De hogy jut ilyesmi az eszedbe?
A kérdező hozzászólása: Csak úgy érdekelt.

Van egy irányjelző égőm azt mondták nekem hogyha minnél kisebb a wattja annál nagyobb a fénye?

Legjobb válasz: Fordítva, minél nagyobb a teljesítménye az égõnek annál erõteljesebb a fénye.

Fordítva, minél nagyobb a teljesítménye az égõnek annál erõteljesebb a fénye.
Hacsak nem Einstein mondta neked személyesen - ne hidd el. (Van az égõdnek wattja? Dejó neki)
Ez úgy hülyeség, ahogy van! Ennek két oka lehet. 1. Át akartak verni. (ez a valószínûbb) 2. Helytelenül elvégzett kísérlet eredménye is lehet. (Pl. egy laposelemrõl táplálva egy 12V/21W-os és egy 3, 5v/0, 1W-os égõt, az eredmény az, hogy a "kiswattos" égõ nagyobb fényû, mint a "nagyvattos".)
hipnózisban sok mindenre tud emlékezni az ember
agykontroll, hipnózis stb...
haha. hát, ez egy ilyen biznisz :D az extázis csúszik be a sötét verembe, csak a jelen átélése van aztán annyi.
Ha annyira leiszod magad hogy másnap nem emlékszel semmire. Ne akard tudni. Ne kérdezd, ne hozd fel többször azt az estét. Tapasztalat:D
Nézd meg a Másnaposok 2-õt :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D Láttam már a Másnaposok 2-õt:)

Aki kokszolt annak mi a véleménye, edzés előtt vagy edzés után jó benyomni? Van e egyáltalán jelentősége hogyha erőt meg ilyeneket nem veszünk figyelembe?

Nem érdekelnek a hülyeség kokszolni így úgy amúgy... Olvassatok utána. Én megtettem és tisztába vagyok a dolgokkal szóval hagyjatok az ilyen válaszokkal! Akinek tapasztalata van az írjon pls!
13 vok
Talán NE nyúlkálj hozzá!....
nekem nem fáj xd
A kérdező hozzászólása: De másnak nem olyan...
Fiúknál a kezdõdõ cukor baj is a tünet okozója lehet. Pisilés után kevés vizelet a makk és a fityma közt marad. A cukoros vizelet miatt felszaporodnak a baktériumok, mert ez a legjobb táptalaj részükre.Sokszor még az orvosokat is megtéveszti jelenség, mert csak a fitymára koncentrállnak, sajnos .(tapasztalat ) Labor vizsgálatot kelle csinálni !!
Talán fityma szûkületed van. Urológus mindenképpen segíthet rajta.
A fenti válaszhoz. Egyátalán nem biztos, hogy a gond az urológiára tartozik . Lehet ez bõrgyógyászati, és magas cukor szint a vizeletben, is.Ne metéljünk már azonnal !:-)
Ha fitymaszükület akkor bizony szike és levágják a bõrt és utána megszokod ha viszont fertõzés akkor valami kenõcs és idõvel elmúlik vagy próbáld meg csajokkal simogattasd hátha hiánya van és attól fog elmúlni.
Az elõttem írt válaszhoz. Kárörvendõ vagy !! Miért örülsz egy kisfiú gondjának bajának.Jobb lesz neked attól , ha levágnák neki? Ne ezen humorizálj és élvezkedj !! Olvasgasd inkább a biológi ide vágó írásait.Az urológi területén is van fejlõdés, csak nálad állt meg az idõ !!
A kérdező hozzászólása: Hát régebben le tapadt a fityma a makkhoz kiskoromban... de erre kamilláztuk és a fürdõkádban a vizbe addig huztam amig felnem jött(rá 1 héttel) lehet hogy azért van..... És félek is miatta... És még valami... a vizben már probálltam hozzáérni de nagyon fájdalmas lehet hogy igazadvan hogy ugy jobb lenne de nem merem... mert hiddel angyon kellemetlen érzés...
A kérdező hozzászólása: Ja és amikor hozzáérek csak akkor fáj és olyan kimondhatatlan érzés amikor fáj hát kb olyan mintha belevágnának 1 késsel.... de csak ahol felhuzom és csak akkor hogyha a széléhez vagy a lyukhoz érek csak akkor fáj....
A kérdező hozzászólása: Ja és ezektöl a kommentektöl nagyon megijjedtem még a könynem is eleredt ;(
"Kárörvendõ vagy !! Miért örülsz egy kisfiú gondjának bajának.Jobb lesz neked attól , ha levágnák neki?" Nem vagyok kárõrvendõ kébzeld nekem is levágták az-az körül metéltek mert fitymaszükületem volt és a szállón meg kicsúfoltak, hogy mocskos zsidó mert körül vagyok metélve. és én is kaptam rá kenõcsöt a lányokat csak viccbõl írtam de ha te jobban tudd akkor akkor nem írtam semmit mindenki vegye úgy.
27/27 ! Igen, tudok rá példát ahol nem nyisszentettek azonnal. Sõt egyátalán nem .Pedig a fiúnak pisilési gondjai voltak .Igaz a gyógyulás nem 6 hét alatt történt. De elmaradt a csonkítás .Mert végül is, ez is az.
@ Kérdezõ Megijedtél az iménti hozzászólásoktól, ellenben azért, hogy megnyugtasd magad, érdemben SEMMIT nem tettél. 02.18-án @17:34-kor feltettem neked egy kérdéssort, de azokra nem válaszoltál még. Akkor így hogy nyugtassunk meg? Amíg nem válaszolsz, továbbra is nyugtalan lexel. Üdv: EE
mosni kell
Menj urulógushoz, mert tuti , valami betegség miatt fáj!!!!
Hali! Nem volt régebben... ...fitymaszûkületed? ...rövid fékkel vagy anélkül? ...fityma makkra történõ letapadásod, amit esetleg dokibá'/dokiné' feltépett valamikor, ami akkor esetleg fájt? _ És most nincs ilyen problémád? _ Milyen erõsségû (1-10-ig), illetve milyen jellegû (csípõ, égõ, szúró, maró, vágó, hasító/hasogató, lüktetõ, zsibbadó, nyomó...stb.) fájdalmat érzel a makkodon, amikor hozzáérsz? _ Ez a dolog mikor jelentkezik? Csak akkor, ha mivel érsz hozzá (ujjal, vízzel... stb.) a makkodhoz? _ Ez az érzés a makkod egészén jelentkezik, vagy csak bizonyos részén? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: És mit tegyek ellene hogy ne fájjon? Lehet hogy valami betegség ? :O
kor?
A kérdező hozzászólása: hát 12..
A kérdező hozzászólása: eröl beszélek... miért van ez?
A kérdező hozzászólása: 1.nem merek 2. miért van ez?3. nem valami betegség?
Bõrgyógyász vagy urulógus megmondja, ha baj van azt ius meg ha nincs azt is.
A kérdező hozzászólása: Na oda nem merek menni :D félek hogy levágja >.<
A kérdező hozzászólása: v beleszur valami tût
Te beteg vagy... De az agyaddal
A kérdező hozzászólása: tudom :D
Mert érzékeny a makkod azért érzel fájdalmat. Fürdés közben ha elég nedves kezd el dörzsölgetni finoman az ujjad hegyével, egy idõ után megszokod és nagyon kellemes érzés fog eltölteni. Vagy másik megoldás hord hátrahúzva a fitymád. Kellemetlen lesz egy ideig de el fog múlni.
Egyszer muszáj lesz túlleni a visszahúzáson. Vagy meleg vizes fürdõ közben csináld, vagy fagyaszd le lidokai sprével és úgy. Nem mondom hogy jó érzés lesz, de talán úgy kibírhatóbb. Orvosnak ne hagyd, mert az úgy feltépi, hogy csillagokat látsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!