Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak, hogyha (34 db)

Fiúk, mik a jelei annak, hogyha tetszik nektek egy lány, akit még nem annyira ismertek? Illetve, mi a különbség a sima udvariasság között, és a között, hogyha érdeklődtök egy személy iránt? Illetve, milyen jeleket adhat egy fiatalabb fiú? 19L

Két év van köztünk, és nem tudom, hogy most bejövök neki, vagy csak szimplán udvarias. :)

Legjobb válasz: megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál

megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál
Hát.. Ha Regina a neved, akkor igen, tetszel nekem.

Mi lenne annak a következménye annak hogyha nem kezelném a belső aranyeremet?

Ne értsétek félre kezelem,csak mi lenne akkor,hogyha mégse.Lehet?leg olyan aki ért is hozzá.Köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolom egyre hosszabban kilógna, és összekoszolná az alsónemûdet. De hogy jut ilyesmi az eszedbe?

Gondolom egyre hosszabban kilógna, és összekoszolná az alsónemûdet. De hogy jut ilyesmi az eszedbe?
A kérdező hozzászólása: Csak úgy érdekelt.
hipnózisban sok mindenre tud emlékezni az ember
agykontroll, hipnózis stb...
haha. hát, ez egy ilyen biznisz :D az extázis csúszik be a sötét verembe, csak a jelen átélése van aztán annyi.
Ha annyira leiszod magad hogy másnap nem emlékszel semmire. Ne akard tudni. Ne kérdezd, ne hozd fel többször azt az estét. Tapasztalat:D
Nézd meg a Másnaposok 2-õt :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D Láttam már a Másnaposok 2-õt:)

Aki kokszolt annak mi a véleménye, edzés előtt vagy edzés után jó benyomni? Van e egyáltalán jelentősége hogyha erőt meg ilyeneket nem veszünk figyelembe?

Nem érdekelnek a hülyeség kokszolni így úgy amúgy... Olvassatok utána. Én megtettem és tisztába vagyok a dolgokkal szóval hagyjatok az ilyen válaszokkal! Akinek tapasztalata van az írjon pls!
13 vok
Talán NE nyúlkálj hozzá!....
nekem nem fáj xd
A kérdező hozzászólása: De másnak nem olyan...
Fiúknál a kezdõdõ cukor baj is a tünet okozója lehet. Pisilés után kevés vizelet a makk és a fityma közt marad. A cukoros vizelet miatt felszaporodnak a baktériumok, mert ez a legjobb táptalaj részükre.Sokszor még az orvosokat is megtéveszti jelenség, mert csak a fitymára koncentrállnak, sajnos .(tapasztalat ) Labor vizsgálatot kelle csinálni !!
Talán fityma szûkületed van. Urológus mindenképpen segíthet rajta.
A fenti válaszhoz. Egyátalán nem biztos, hogy a gond az urológiára tartozik . Lehet ez bõrgyógyászati, és magas cukor szint a vizeletben, is.Ne metéljünk már azonnal !:-)
Ha fitymaszükület akkor bizony szike és levágják a bõrt és utána megszokod ha viszont fertõzés akkor valami kenõcs és idõvel elmúlik vagy próbáld meg csajokkal simogattasd hátha hiánya van és attól fog elmúlni.
Az elõttem írt válaszhoz. Kárörvendõ vagy !! Miért örülsz egy kisfiú gondjának bajának.Jobb lesz neked attól , ha levágnák neki? Ne ezen humorizálj és élvezkedj !! Olvasgasd inkább a biológi ide vágó írásait.Az urológi területén is van fejlõdés, csak nálad állt meg az idõ !!
A kérdező hozzászólása: Hát régebben le tapadt a fityma a makkhoz kiskoromban... de erre kamilláztuk és a fürdõkádban a vizbe addig huztam amig felnem jött(rá 1 héttel) lehet hogy azért van..... És félek is miatta... És még valami... a vizben már probálltam hozzáérni de nagyon fájdalmas lehet hogy igazadvan hogy ugy jobb lenne de nem merem... mert hiddel angyon kellemetlen érzés...
A kérdező hozzászólása: Ja és amikor hozzáérek csak akkor fáj és olyan kimondhatatlan érzés amikor fáj hát kb olyan mintha belevágnának 1 késsel.... de csak ahol felhuzom és csak akkor hogyha a széléhez vagy a lyukhoz érek csak akkor fáj....
A kérdező hozzászólása: Ja és ezektöl a kommentektöl nagyon megijjedtem még a könynem is eleredt ;(
"Kárörvendõ vagy !! Miért örülsz egy kisfiú gondjának bajának.Jobb lesz neked attól , ha levágnák neki?" Nem vagyok kárõrvendõ kébzeld nekem is levágták az-az körül metéltek mert fitymaszükületem volt és a szállón meg kicsúfoltak, hogy mocskos zsidó mert körül vagyok metélve. és én is kaptam rá kenõcsöt a lányokat csak viccbõl írtam de ha te jobban tudd akkor akkor nem írtam semmit mindenki vegye úgy.
27/27 ! Igen, tudok rá példát ahol nem nyisszentettek azonnal. Sõt egyátalán nem .Pedig a fiúnak pisilési gondjai voltak .Igaz a gyógyulás nem 6 hét alatt történt. De elmaradt a csonkítás .Mert végül is, ez is az.
@ Kérdezõ Megijedtél az iménti hozzászólásoktól, ellenben azért, hogy megnyugtasd magad, érdemben SEMMIT nem tettél. 02.18-án @17:34-kor feltettem neked egy kérdéssort, de azokra nem válaszoltál még. Akkor így hogy nyugtassunk meg? Amíg nem válaszolsz, továbbra is nyugtalan lexel. Üdv: EE
mosni kell
Menj urulógushoz, mert tuti , valami betegség miatt fáj!!!!
Hali! Nem volt régebben... ...fitymaszûkületed? ...rövid fékkel vagy anélkül? ...fityma makkra történõ letapadásod, amit esetleg dokibá'/dokiné' feltépett valamikor, ami akkor esetleg fájt? _ És most nincs ilyen problémád? _ Milyen erõsségû (1-10-ig), illetve milyen jellegû (csípõ, égõ, szúró, maró, vágó, hasító/hasogató, lüktetõ, zsibbadó, nyomó...stb.) fájdalmat érzel a makkodon, amikor hozzáérsz? _ Ez a dolog mikor jelentkezik? Csak akkor, ha mivel érsz hozzá (ujjal, vízzel... stb.) a makkodhoz? _ Ez az érzés a makkod egészén jelentkezik, vagy csak bizonyos részén? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: És mit tegyek ellene hogy ne fájjon? Lehet hogy valami betegség ? :O
kor?
A kérdező hozzászólása: hát 12..
A kérdező hozzászólása: eröl beszélek... miért van ez?
A kérdező hozzászólása: 1.nem merek 2. miért van ez?3. nem valami betegség?
Bõrgyógyász vagy urulógus megmondja, ha baj van azt ius meg ha nincs azt is.
A kérdező hozzászólása: Na oda nem merek menni :D félek hogy levágja >.<
A kérdező hozzászólása: v beleszur valami tût
Te beteg vagy... De az agyaddal
A kérdező hozzászólása: tudom :D
Mert érzékeny a makkod azért érzel fájdalmat. Fürdés közben ha elég nedves kezd el dörzsölgetni finoman az ujjad hegyével, egy idõ után megszokod és nagyon kellemes érzés fog eltölteni. Vagy másik megoldás hord hátrahúzva a fitymád. Kellemetlen lesz egy ideig de el fog múlni.
Egyszer muszáj lesz túlleni a visszahúzáson. Vagy meleg vizes fürdõ közben csináld, vagy fagyaszd le lidokai sprével és úgy. Nem mondom hogy jó érzés lesz, de talán úgy kibírhatóbb. Orvosnak ne hagyd, mert az úgy feltépi, hogy csillagokat látsz.

Mi az oka annak, hogyha egy menstruáció korábban jön meg a kelleténél?

Általánosságra érttve tettem fel a kérdést,mert kiváncsi lennék mi lehet ennek az oka. Mondjuk nálam pont aktuális, mert eddig pontos volt, most pedig 2 nappal el?bbb jött meg.

Legjobb válasz: hormonzavar/mentális problémák/stressz/szervi problémák = kb bármi. menj dokihoz aztán majd õ megállapítja ha valami van

hormonzavar/mentális problémák/stressz/szervi problémák = kb bármi. menj dokihoz aztán majd õ megállapítja ha valami van
Hát ha nem rég jött meg akkor semmi gond csak még nem állt be hogy mikor jön meg ez úgy kb pár hónapig tart még normálisan beáll!!!Ha már régóta van akkor csatlakozom az elõttem szólóhoz csak még azzal bõvíteném ki hogy lehet csak felfáztál!!!!És attól jött meg hamarabb!!!

Mi a jele annak hogyha vemhes a macskám?

Legjobb válasz: www.haziallat.hu/macska/viselkedes/macska-vemhesseg-vemhes-j elei/2681/

Ha nem túl elõrehaladott a vemhesség, ivartalaníttasd most, ha az akkor miután már nem szopnak a picik. Mindenképp keríts sort rá, sok kellemetlenségtõl kíméled meg magadat meg a macskádat is.

Mi a biológiai oka annak hogyha reggel recsizek, nem esik olyan jól, pedig érzem hogy kanos vagyok!?

Felkelek, és ha nem telik el 1-2 óra akkor nem olyan jó. Más is tapasztalta? Mi az oka? Talán az idegrendszerrel van valami, hogy még nem indult be teljesen, vagy ilyesmi...

Legjobb válasz: Reggel magasabb a tesztoszteron szintje

Reggel magasabb a tesztoszteron szintje
A kérdező hozzászólása: azt értem :D de ezek szerint más se tudja mi annak az oka hogy a reggeli recska miért nem esik olyan jól

Mi lehet annak az oka, hogy nem találok lassan 2 éve barátnőt, lehet hogy azért, hogyha megtalálom a hozzám illőt akkor jobban értékeljem majd Õt-e miatt?

Mit ír erre a Biblia? Nem vagyok hívő, de hiszek Istenben, részben biztos-e miatt is nehézkes olyat találni aki nekem való lenne, nem dohányzom, nem vagyok alkesz, megbízható srác vagyok..

Legjobb válasz: A 4. pont második felébõl nem következik az elsõ.

A 4. pont második felébõl nem következik az elsõ.
Mi a hobbid? Zárkózott egyén vagy? Szorongani szoktál? Elégedett vagy magaddal? Véleményem: "csajozós" személyiség kellene hozzá vagy pedig nem azért kell ismerkedni valakivel, hogy az ágyba tudd vinni! Hanem, hogy megismerjétek egymást. Barátként akár. Felejtsd el azt a tévtant, hogy friend zone.
Ha Istenben hiszel, akkor hívõ vagy, maximum vallásos nem vagy. 4 dolog lehet: 1. isten nem szeret téged. 2. isten lesz*r téged 3. isten szeret téged, csak próbára tesz. (mert hát õ megteheti) 4. isten nem létezik, egyszerûen csak nem találkoztál még olyasvalakivel, aki tényleg hozzád illõ.
Kapaszkodj meg: a Biblia nem ír barátnõtalálásról.

Mit írjak annak a srácnak? Az egy jó jel hogyha mosolyog?

Van egy srác aki nagyon tetszik nekem.Az els? összenézésünk a buszon történt meg.Hátul ültem a barátaimmal ? pedig állt.Kinéztem hogy kik állnak és egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy engem néz.Természetesen én is néztem ?t. Azóta minden reggel mikor reggel meglátom mindig összenézünk és mosolygunk egymásnak. A múlt héten is így kezd?dött a reggel.Mikor felszálltunk a buszra rám nézett, mosolygott és köszönt.

Legjobb válasz: Igen, biztató jel. Hacsak nem kenõdött el a sminked valami iszonyatosan.

Igen, biztató jel. Hacsak nem kenõdött el a sminked valami iszonyatosan.
de aranyos :) ) persze hogy jo jel :) miert irni akarsz ?? siman leszolithatnad szerintem.de amugy ha irsz : szia, szeretnelek megismerni vagy valami ilyesmi:)
A kérdező hozzászólása: Igen írni szeretnék neki.Köszönöm a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!