Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak, hogy a (3150 db)

Mi a neve annak a zenekarnak? Hasonlita The doors, Muse nevű zenekarokhoz és asszem, hogy S betüvel kezdődik a címe már 1 napja keresem de nem találom, ZillianOP és Moldran nevü diablo 3streamer hallgatta gyakran ezt a zenekart.

Legjobb válasz: The Stooges,talán? bocs, ha hülyeség , de Muse zenéjét nem ismerem, a The Doorshoz sztem hasonlít, A másik két emberkérõl meg nem is hallottam még, szóval lehet nem erre gondoltál, de hátha.. :)

The Stooges, talán? bocs, ha hülyeség , de Muse zenéjét nem ismerem, a The Doorshoz sztem hasonlít, A másik két emberkérõl meg nem is hallottam még, szóval lehet nem erre gondoltál, de hátha.. :)

Mi az oka annak, hogy a mindkét lábam befelé dől a görkorcsolyázás során? Talpbéléssel próbálkoztam, nem segített. Az igaz hogy lapos, keskeny lábam van, és nagyon vékony bokám! Lehet ez a gond? Hogyan tudnám a lábamra igazítani a görkorcsolyát?

Legjobb válasz: Tipikusan a kezdõknek dõl befelé a kori, egyrészt mert még nem elég erõs a bokájuk, másrészt ezt a tartást is meg kell tanulni. (Félnek attól, hogy a korcsolya kifelé dõl - ugyanis alapesetben ha állsz rajta, akkor kifele dõl, mert a sín nagyon kicsit beljebb van, mint a talpközépvonal - ezért nagy terpeszben állnak/gurulnak...) Azt ajánlom, hogy tanulj meg egy lábon gurulni hosszan, úgy lehet a legjobban ráérezni, hogy egyenesen álljon a lábad. Nem fontos, hogy a bokád be legyen szorítva, a lábfejet kell mindenképp szorosan tartania (lásd gyorskorcsolyázók, nekik a bokáig nem is ér fel)

Tipikusan a kezdõknek dõl befelé a kori, egyrészt mert még nem elég erõs a bokájuk, másrészt ezt a tartást is meg kell tanulni. (Félnek attól, hogy a korcsolya kifelé dõl - ugyanis alapesetben ha állsz rajta, akkor kifele dõl, mert a sín nagyon kicsit beljebb van, mint a talpközépvonal - ezért nagy terpeszben állnak/gurulnak...) Azt ajánlom, hogy tanulj meg egy lábon gurulni hosszan, úgy lehet a legjobban ráérezni, hogy egyenesen álljon a lábad. Nem fontos, hogy a bokád be legyen szorítva, a lábfejet kell mindenképp szorosan tartania (lásd gyorskorcsolyázók, nekik a bokáig nem is ér fel)
Ha a lábad befelé dõl, akkor nem tartod egyenesen. Nem elég, hogy a cipõ fogja a bokád, neked is egyenesen kell tartani. Azaz függõlegesen a korit, hogy a közepén álljon, de úgy, hogy befelé nyaklik. Figyelj oda rá egy darabig, és utána már menni fog.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de nem értem középen álljon úgy hogy közben befelé nyaklik? Az milyen?
alapból mindenkinek befelé dõl, figyelni kell rá
Ne engedd, hogy befele dõljön. Tartani kell.
vmennyire mindig befelé dõl, ha két lábon állsz benne és terpeszben

Mi az oka annak, hogy a skype-híváskor az első pár másodpercben ( max. Fél percig ) tisztán hallom a hívott felet, aztán egyszercsak úgy "elszáll" a vonal, hogy szinte semmit nem értek a partnerem beszédéből, visszhangzik és recseg a vonal?

A "Beállítások"-ban minden engedélyezve van ( azaz: mikrofon + hangszóró m?ködése ).

Legjobb válasz: Van ennek vmi köze a "virtuális memória" telítettségéhez? Ezt a hibát gyakran kidobja a gépem. Nem Skype-nál, hanem más programoknál. 1 hónapja még tökéletesen mûködött a skype-hívás, mióta kiírogatja a fenti szöveget, azóta nem mûxik ez se. Van talán valami összefüggés?

A kérdező hozzászólása: Van ennek vmi köze a "virtuális memória" telítettségéhez? Ezt a hibát gyakran kidobja a gépem. Nem Skype-nál, hanem más programoknál. 1 hónapja még tökéletesen mûködött a skype-hívás, mióta kiírogatja a fenti szöveget, azóta nem mûxik ez se. Van talán valami összefüggés?
Valószínûleg a te internet feltöltési sebességed kevés, vagy valamitõl lelassul.

Mi az oka annak, hogy a menstruacio kesik\kimarad es annak hogy egymas utan 2x jon meg 1 nap kiesessel? Most pedig 11napnal tovabb tart?

Legjobb válasz: Azt írd meg légy szíves, hogy hány éves vagy, és mióta menstruálsz!

Azt írd meg légy szíves, hogy hány éves vagy, és mióta menstruálsz!
Ezt csak orvos tudja megmondani, vizsgálat alapján. És akárhány éves vagy, azzal mindenképpen orvoshoz kell menni, ha egymás után 2-szer jön meg, és ha 11 napnál tovább tart, mert ha túl sokat vérzel, annak komoly következményei (vashiány és az azzal járó dolgok) lehetnek. Ha fiatal lennél és nem jönne meg rendszeresen, az alapvetõen elfogadható lenne, de a fenti dolgok nem azok. 36N
A kérdező hozzászólása: 16eves vagyok es 12evesen jott meg eloszor. Es mikor megjon sem mondhatom h nagyon mert keves jon....
Elsõ vagyok. Mivel már 4 éve menstruálsz, be kellett volna állnia. Tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél!
A kérdező hozzászólása: Rendben.Koszi. Mar enis gondoltam arra, de az az igazsag hogy felek
Megint az elsõ vagyok. Sajnos muszáj elmenned orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani. Ne legyen semmi bajod, ezt kívánom Neked! :)
Ne félj, esetleg elsõ alkalommal menj nõi orvoshoz, azért az sokkal elviselhetõbb.
16 éves vagy, ez olyan határeset, ami a korodat illeti. Elõbb, utobb érdemes lenne ellátogatnod egy tini nõgyógyászatra, ahol keres egy nõi dokit. Talán kevésbbé izgulnál.
mûholdak...frekvenciák...
meg lehetne oldani, de ezt csak Mo.-ra szánják
És ezt miért itt kérdezed? xD Ha az RTL-en lenne mondjuk pornó, érteném h miért idd írtad, de így... XD
A kérdező hozzászólása: Az RTL csak példa volt.Mondhatnám a Hustlert is.
Mert drága lenne olyan részre is sugározni, ahol kicsi a kereslet rá.
A legfontosabb oka a szerzõi jogok korlátozása. A filmek, közvetítések jogtulajdonosai általában egy adott országra adnak ki vetítési jogot, ezért a tévétársaságok nem tehetik meg, hogy külföldre is sugározzanak. Í gy minden egyes országban külön-külön be tudják vasalni a nem kis összegû díjakat. Technikailag egyébként semmi akadálya, hogy egy mûsort egy egész kontinensen sugározzanak. Pl. a mûholdas szolgáltatok jelei fizikailag (UPC, Digi, stb.) egész Európát lefedik, de a titkosítás (kódolás) miatt Magyarországra korlátozzák.
Miért nem próbálod ki, hogy megtudd? :)
Itt az élvezet számít és nem a miértnek a miértje. Miért jó punciba élvezni? Nem hiszem, hogy a lány attól elélvez, hogy magában érzi a meleg spermát. Egyszerûen jó és kész. Miért jó önkielégítést végezni anélkül, hogy ott lenne a partnered és õ csinálná neked? Azért mert egyszerûen jó és kész. Ahogy írtam az élvezet számít.
Én fel izgulok ha orálisan elégítem ki a partnerem.
Írj nekem, és én szimpátia esetén szívesen kielégítelek.
A kérdező hozzászólása: 4-es nem, nem szeretem, azt szeretem ha engem elégítenek ki orálisan 18f
Több oka van neki. Elõször is az ondó íze. Van aki Csoki fagyit szert van aki az ondó ízét :) A másik a folyamat. Azaz érezni a szádban a másik farkát majd annak rezdüléseit és érezni amint egyre keményebb amíg a kilövellés elõtt picit vastagodik. A testi és a lelki folyamatokat egyben kell nézni, mert az úgy ad teljes élményt.
Fiu-fiuval 69-ben a legjobb. És egyszerre elmenni és érezni a partner ízét, örömét !
Ugyanúgy mûködik a dolog, mint a heteróknál. Te nem szereted orálisan kielégíteni a partneredet?
Mert szereti pl az ízét vagy akármi. Amúgy én szívesen élveznék:) 1x! Szerintem tök megalázó és kíváncsi lennék a srác arcára...
"Miért csinálnak a melegek meleg dolgokat?" Mert melegek.
Ez olyan, amire érzem, hogy idõnként szükségem van. Nem magára aspermára (arra is), hanem az érzésre, hogy valakinek örömöt okozok és szeretem a számba venni...

Mi a címe annak a zenének, ami ilyen hazafias Fidesz-műsorokban szokott megjelenni és mintha azt énekelnék, hogy "Nanna nanananana, nanna nananana Viațã Mare! Viațã Mare!?

Legjobb válasz: Már 1998 körül is szerepelt egy esküvõt reklámozó reklámfilmjükben, amiben mutatnak egy falusi, egy cigány, aztán egy városi esküvõt, és a városi esküvõ ilyen nagy amerikai-stílusú buli volt, és annak ez volt a zenéje, most meg múlt hónapban annak a tûzgyújtásos bulinak a zenéje volt.

A kérdező hozzászólása: Már 1998 körül is szerepelt egy esküvõt reklámozó reklámfilmjükben, amiben mutatnak egy falusi, egy cigány, aztán egy városi esküvõt, és a városi esküvõ ilyen nagy amerikai-stílusú buli volt, és annak ez volt a zenéje, most meg múlt hónapban annak a tûzgyújtásos bulinak a zenéje volt.

Medieval II Total War-t nemrég letöröltem, és most újratelepítettem, de elindulásnál ez a hibaüzenet jön be: encountered an unspecified error and will now exit. Mi a megoldás, hogy tudjak vele játszani?

Mikor először telepítettem, nem volt semmi gáz vele, torrent.evalról szedtem le. Vezérlőpult-program eltávolításával töröltem. Az vajon használna, ha újratelepíteném a windowst? és utána próbálkoznék? Köszi a válaszokat! :)
magyarul a 2 piros az punk, a piros-kék/kék-piros rendõrgyûlölõ+anarchista/komcsi attól függõen melyikbe rakod a pirosat. a kéket mind1, hogy melyikbe rakod. Am olyat még nem láttam senkin :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!