Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak, ha írtam egy (2 db)

Mi a menete annak, ha írtam egy könyvet és szeretném kiadatni?

Legjobb válasz: Ha pénzt is akarsz belõle, az nem lesz könnyû. Amennyi munkád lesz, és amilyen kevés pénzt kapsz (ha kapsz egyáltalán)... Egyszerûbb lenne az Interneten kiadni, ingyen. Ezt ma már sokan csinálják.

Ha pénzt is akarsz belõle, az nem lesz könnyû. Amennyi munkád lesz, és amilyen kevés pénzt kapsz (ha kapsz egyáltalán)... Egyszerûbb lenne az Interneten kiadni, ingyen. Ezt ma már sokan csinálják.
Hát igazából még nem adtam ki egy könyvet sem, de nekem az tünik logikusnak, hogy egy könyvkiadó céghez elviszed a nyersanyagot kinyomtatva, és beadod véleményezésre. Ha kell nekik, akkor a többit már intézni fogják. Szerintem, persze lehet hogy túl sok filmet néztem:-).
menj egy könyvkiadóhoz (kezdetnek valami jelentéktelenebbhez) aztán õk majd elbírálják, h kiadják-e. ha õk nem, atlán majd egy másik kiadó.
Küldd be egy adott kiadócímre, de ne az egész mûvedet, mert azt nem olvassák el.Csak egy részletet belõle.Ha szerencséd van, elõveszik, gondolom, ha nem ragadja meg õket, akkor nem volt szerencséd.Nem tudom, milyen témájú a könyved, de én olyan kiadónak küldeném, ami hasonló témájúakat szokott kiadni.
Vagy még egy lehetõség, szoktak pályázatokat kiírni (anno az Excalibur kiadónak olvastam a pályázatát), de az sci-fi témához szólt.Esetleg olvasgass neten, keress fórumokat, amelyek hasonló kérdéseket vetnek fel.Pl.az ujkonyvpiac.hu fórumán.Vagy a kiadói oldalakon keresgélj, hátha találsz valami pályázatot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!