Találatok a következő kifejezésre: Mi a annak, ha írtam (11 db)

Mi a menete annak, ha írtam egy könyvet és szeretném kiadatni?

Legjobb válasz: Ha pénzt is akarsz belõle, az nem lesz könnyû. Amennyi munkád lesz, és amilyen kevés pénzt kapsz (ha kapsz egyáltalán)... Egyszerûbb lenne az Interneten kiadni, ingyen. Ezt ma már sokan csinálják.

Ha pénzt is akarsz belõle, az nem lesz könnyû. Amennyi munkád lesz, és amilyen kevés pénzt kapsz (ha kapsz egyáltalán)... Egyszerûbb lenne az Interneten kiadni, ingyen. Ezt ma már sokan csinálják.
Hát igazából még nem adtam ki egy könyvet sem, de nekem az tünik logikusnak, hogy egy könyvkiadó céghez elviszed a nyersanyagot kinyomtatva, és beadod véleményezésre. Ha kell nekik, akkor a többit már intézni fogják. Szerintem, persze lehet hogy túl sok filmet néztem:-).
menj egy könyvkiadóhoz (kezdetnek valami jelentéktelenebbhez) aztán õk majd elbírálják, h kiadják-e. ha õk nem, atlán majd egy másik kiadó.
Küldd be egy adott kiadócímre, de ne az egész mûvedet, mert azt nem olvassák el.Csak egy részletet belõle.Ha szerencséd van, elõveszik, gondolom, ha nem ragadja meg õket, akkor nem volt szerencséd.Nem tudom, milyen témájú a könyved, de én olyan kiadónak küldeném, ami hasonló témájúakat szokott kiadni.
Vagy még egy lehetõség, szoktak pályázatokat kiírni (anno az Excalibur kiadónak olvastam a pályázatát), de az sci-fi témához szólt.Esetleg olvasgass neten, keress fórumokat, amelyek hasonló kérdéseket vetnek fel.Pl.az ujkonyvpiac.hu fórumán.Vagy a kiadói oldalakon keresgélj, hátha találsz valami pályázatot.

Most próbáltam meg előszor torrentet letölteni, de a csomagolásnál azt írta ki, hogy sérült vagy ismeretlen formátum. Mást ha letöltöttem annál is ezt írta ki. Mivel tudnám ezeket kicsomagolni?

Legjobb válasz: Mármint a torrentt akarod kicsomagolni????? Azt ne akard. Ahogy letöltötted a torrentet, azt töltsd be egy letöltõprogramba. Az a torrenten keresztül letölti neked az anyagot. Ajánlom ezt: http://utorrent.com/

Mármint a torrentt akarod kicsomagolni????? Azt ne akard. Ahogy letöltötted a torrentet, azt töltsd be egy letöltõprogramba. Az a torrenten keresztül letölti neked az anyagot. Ajánlom ezt: http://utorrent.com/
Ha Rar ha nem torrent anyagoknál van hogy Winrar se tud mit kezdeni általába azt írja kis sérûlt a fájl, crc hiba, vagy adatbázis nem érhetõ el...ennek orvoslására ajánlom a Seven Zip nevû programot(7zip)ha sérûlt ha nem kicsomagolja!nicns oylan h nem!
A kérdező hozzászólása: akkor rosszul fogalmaztam meg a kérdést, bocsánat, mert nem nagyon értek én ilyenekhez.én utorrenttel töltöttem le vmit és mikor lejött akkor írta ezt ki.
milyen formátumba volt csomagolva? a torreneteken gyakori a RAR formátum - ezt a sima wincommander nem tudja kicsomagolni, külön winrar kell! persze az is lehet, hogy tényleg hibás a letöltött anyag - ilyenkor nincs mit tenni - kuka.
Azt hiszem ugyanabban a csonakban evezunk. Csak en data.hu-val toltottem, de ez nem lenyeges. Az enyem zip falj es ugyanazt irja ki. Csak azt szerettem volna megkerdezni hogy hogyan is hasznaljam azt a bizonyos 7-Zip programot?


Barátnőm miatt kérem ki most a véleményeteket. Mi lehet ez? Terhesség, vagy valami más? Ha más, van ötletetek? Dec 21. -én 3napig volt meg neki, január 3. -án 3nap, jan 31 1nap pecsételő! Tegnap voltunk nőgyógyásznál, a leletre ezt írta az orvos:

"Portio mell?l, folyt. Rendesnél val. Nagyobb puhább retroflectalt uterus, szabad adnextájak" "UH: Uterus átm.4,14cm, vonalas endometrium" Minden vizelet tesztje negatív, viszont minden egyes terhességi tünet megtalálható nála! Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Az orvos mit mondott???

Az orvos mit mondott???
A kérdező hozzászólása: hogy teszteljen ma, ha pozitív 2hét múlva menjen kontrollra. De a mai is negatív lett.
Szerintem próbálkozzatok még a teszttel, 2-4 nap múlva, mert van, akinek csak sokkal késõbb mutatja ki a babát. Egyébként meg sajnos bekavarhat bármi... A nõi test (is) kiszámíthatatlan.
A kérdező hozzászólása: Van már 2kicsi fia, náluk elég hamar kimutatta a teszt, viszont UH-n csak késõn 10hetes kor körül látszódott a nagyobbik gyermek.
Én a következõ 1 hétben biztosan minden reggel tesztelnék.

Ha annak a fiúnak, aki tetszik azt írtam msn-n, h mi a baj? és azt válaszolta, h nem fontos meg úgyse mondanám el: P. Ez azt jelenti, h nem tetszem neki?

hát azért mert sztem elég bunkó volt...

Legjobb válasz: igazából szerintem nem a bunkóság a kérdés lényegében adott: te se szívesen mondanád el hogyha vmi olyan "problémád" lenne, pl vérzik a nemiszerved vagy akármilyen személyes dolgod lenne. Igaz, lehetett volna szebben válaszolni, de inkább a válaszából az derül ki hogy nem érdekled nagyon.. próbálj meg nyomulni egy kicsit, ha nem esik le neki akkor nem nálad van a hiba! 16/F, remélem tudtam valamennyit segíteni

igazából szerintem nem a bunkóság a kérdés lényegében adott: te se szívesen mondanád el hogyha vmi olyan "problémád" lenne, pl vérzik a nemiszerved vagy akármilyen személyes dolgod lenne. Igaz, lehetett volna szebben válaszolni, de inkább a válaszából az derül ki hogy nem érdekled nagyon.. próbálj meg nyomulni egy kicsit, ha nem esik le neki akkor nem nálad van a hiba! 16/F, remélem tudtam valamennyit segíteni
Nem bunkó, de iszonyú gyerekes. "jajj, én tudom de nem mondom el, bibí" szintû.

Mi annak a proginak a neve ami megjegyzi azt amit írtak a gépbe? Szóval így pl: ha valaki belép facebookba és beírja a jelszavát a gép azt megjegyzi hogy mit írtak.

Elég a neve de ha valaki van olyan rendes hogy küld linket vagy valami utasítást is azt nagyon megköszönném

Legjobb válasz: Keylogger, ezt a szót keresed.

Keylogger, ezt a szót keresed.
Utasítás: Használd a keresõt, kulcsszót #1 írta. Ne csak a használatának nézz utána, hanem az illegális használat büntetési tételeinek is!
golden eye a progi neve!Fotóz , billentyût jegyez, ki-be kapcsolást figyel, böngészõ oldalakat jegyez. Nem látszik a jobb sarokban és észrevehetetlen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó válaszokat :)

Ha december 28. -án szült a plattim akkor mikor kell betennem a szülöketrecbe? Sajnos akkor elkéstem és nem maradt belölük. A kis plattik is ugyan úgy feltöltik az uszóholyagjukat mint a guppik? /Remélem nem írtam nagy hülyeséget? /

Legjobb válasz: Olyan 3 hét-25 nap elteltével már ki lehet venni. Errõl az úszóhólyag feltöltésrõl még nem hallottam, mire gondolsz? Felsírni nem fognak és mesterségesen sem kell õket lélegeztetni, simán el fognak úszni ha erre gondolsz :)

Olyan 3 hét-25 nap elteltével már ki lehet venni. Errõl az úszóhólyag feltöltésrõl még nem hallottam, mire gondolsz? Felsírni nem fognak és mesterségesen sem kell õket lélegeztetni, simán el fognak úszni ha erre gondolsz :)
A kérdező hozzászólása: Jót mosolyogtam, köszi a választ!Itt az oldalon olvastam, hogy a kis guppik születésük után felúsznak a víz felszinére az uszóholyagjukat feltölteni, szóval nem vagyok képbe csak szeretném tudni, hogy is van.
Ez tök érdekes, errõl még nem hallottam, megfogtál. Nálam a guppik inkább elbújnak az elején, nem figyeltem meg ilyet, de nem tartom kizártnak. Minden esetre ezzel nem kell foglalkoznod, semmilyen ápolásra vagy segítségre nem szorulnak a kishalak, az ellést követõ napon már megkezdheted az etetést.
A kérdező hozzászólása: Minden esetre köszönöm szépen a segítségedet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!