Találatok a következő kifejezésre: Mi a amit tehetünk, (392 db)

Minden nap kutya ugatásra ébredek. A szomszéd fél hatkor engedi ki a szobából. Hétig aludhatnák. Mi az amit tehetek?

Legjobb válasz: Becsöngetsz, és megkéred szépen, hogy ne engedje hajnalban ugatni a kutyát.

Becsöngetsz, és megkéred szépen, hogy ne engedje hajnalban ugatni a kutyát.
Felkelsz hajnali háromkor, és nekiállsz hörgõs metált bömböltetni. Vagy elmész a helyi jegyzõhöz, mert az állattartási és jószomszédi ügyek is hozzá tartoznak, és jól panaszt teszel, amit ha normális a jegyzõ, akkor kivizsgál, utasít, ha nem használ, repül a pénzbírság, miegymás.
A kérdező hozzászólása: Ja azt nem írtam, hogy nem lehet vele tárgyalni!
szerintem is az lenne a legjobb, ha te egyszer még korábban felkelni (esetleg többször is) de olyan 3 körül, akkor biztosan alszanak és hangos zene, amit utálnak, aztán majd odamennek beszélni hozzád errõl, és te is megmondhatod a problémáidat...
A zenével az a gond, hogy azzal a többi szomszédot is zavarnád és a végén még téged jelentenek fel. Mond meg neki, hogy csináljon valamit a kutyával, különben bejelented a jegyzõnek, vagy megijed vagy nem. Ha nem, akkor bejelented.
Miért, a kutyaugatás nem hallatszik minden irányba? :)
De hallatszik.:D De attól, mert a másik szomszéd õt zavarja, neki nem kell ugyan úgy viselkednie és büntetni a többi szomszédot is. Szerintem elõbb szólnának neki, ha hajnali 3-kor ébresztené õket zenével (fõleg, ha többszöri alkalom), mint a másiknak a kutyaugatásért fél 6-kor.
Én is inkább viccnek, illetve végsõ megoldásnak szántam, szerintem elõbb a jegyzõvel kéne próbálkozni :) )
Én meg ezt inkább a 4. válaszra írtam :) . Mert õ tartotta jó ötletnek a hajnali 3-as ébresztõt, akár több alkalommal is, hogy majd megunják és odamennek beszélni, de mivel a zenét nem lehet csak egy szomszédhoz eljuttatni, nehogy a többi unja meg a hajnali muzsikálást és a rendõröket küldjék oda beszélgetni :D

Mi a legjobb, amit tehetek ebben a helyzetben? (örökség)

Üdv!

Legjobb válasz: Amig él a nagymama, addig NINCS örököse. Ha életében odaadja másnak a vagyonát, akkor arra joga van. Ezt többféleképpen teheti: 1. Odaadjándékozza valakinek - ebben az esetben 15 éven belül visszakövetelheti a törvényes örökös. 2. Eltartási szerzödést köt, ebben az esetben a törvényes örökösnek semmi lehetösége visszakapni 3. Eladja - legalább is papiron, ebben az esetben sem lehet visszakövetelni, kivéve, ha be lehet bizonyitani, hogy nem történt meg az eladás. Viszont amig a nagyanyád él, addig nincs örökség, az attól kezdve létezik, hogy ö meghalt. Tehát jelenleg téged nem illet semmi, amig nem halt meg.

Amig él a nagymama, addig NINCS örököse. Ha életében odaadja másnak a vagyonát, akkor arra joga van. Ezt többféleképpen teheti: 1. Odaadjándékozza valakinek - ebben az esetben 15 éven belül visszakövetelheti a törvényes örökös. 2. Eltartási szerzödést köt, ebben az esetben a törvényes örökösnek semmi lehetösége visszakapni 3. Eladja - legalább is papiron, ebben az esetben sem lehet visszakövetelni, kivéve, ha be lehet bizonyitani, hogy nem történt meg az eladás. Viszont amig a nagyanyád él, addig nincs örökség, az attól kezdve létezik, hogy ö meghalt. Tehát jelenleg téged nem illet semmi, amig nem halt meg.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de hamarosan lesz a hagyatéki tárgyalás.
Szóval a nagypapád után örökölnél? Akkor meg akármit is csinál, nem adhat oda senkinek semmit, mert nem az õ tulajdona. Persze készpénzzel azt csinál, amit akar, de ami pl. bankszámlán volt a nagypapád halálának pillanatában, azzal el kell tudnia számolnia, mivel az örököst illeti. Ingatlan esetén meg - ha a nagypapád nevén van - szintén nem tud mit lépni. Egyszóval egyedül a készpénz esetén van gond, minden másnak megvan a hivatalos útja. Nem teheti meg, hogy csak úgy a szomszédasszonynak ad bármit is, mert nem az õ tulajdonát képezik.
csak Te vagy unoka? és a nagyid nem örül Neked?
A kérdező hozzászólása: Csak én vagyok és a nagymama inkább annak örülne, ha nem lennék.

Osztálytalálkozónk lesz ma. Mi ennek a folyamata? Nem az evésre gondolok, hanem úgy egyben az egészre : ) mik a szokások? Mi az, ami viccessé teheti? és hogy ne legyen feszengés, oldódjon a hangulat? (ne a piát írjátok: D)

Legjobb válasz: Miért lenne feszengés? Amikor együtt jártatok iskolába, akkor sem tudtátok magatokat elengedni? Amikor nekünk volt, mi úgy üdvözöltük egymást, mintha csak elõzõ nap váltunk volna el, majd összeültünk, és mindenki elmesélte, mi is történt vele az elmúlt öt évben, nosztaligiáztunk és a régi történeteken kacagtunk.

Miért lenne feszengés? Amikor együtt jártatok iskolába, akkor sem tudtátok magatokat elengedni? Amikor nekünk volt, mi úgy üdvözöltük egymást, mintha csak elõzõ nap váltunk volna el, majd összeültünk, és mindenki elmesélte, mi is történt vele az elmúlt öt évben, nosztaligiáztunk és a régi történeteken kacagtunk.
lanynak is az elso lesz?
A kérdező hozzászólása: Igen

Ha eBayrõl rendeltem? Közel 2500ft-ért, és amit kihoztak olyan 30 ft-ot se ér. Mi a legjobb amit tehetek?

Hogyha megírom hogy nem tetszik a termék vissza kell küldenem.

Legjobb válasz: Lenyeled a békát és legközelebb veszel normális boltban.

Lenyeled a békát és legközelebb veszel normális boltban.
Ezért nem rendelek ilyen helyrõl, múltkor is okoskodott nekem valaki, hogy milyen megbízhatók meg blablabla, aztán veled is mi lett. Ha megvetted, akkor már nem kapod vissza a pénzt.
Jelezd azt, hogy nem kaptad meg, és vissza fogják fizetni. félnek a negatívtól, ez a legegyszerûbb. jó tanács, túl gyakran ne játszd el... :)
Csaba.... Az anyád mindenit!!
30ezerbe belefog kerülni, elõveszed a forgalmit abban benne van a típus meg az évjárat kikeresed az oldalon oszt kész meg veszel hozzá lánckenõ sprayt is

Mi a legjobb amit egy vízhólyaggal tehetünk?

Egyik lábujjamon lett egy hatalmas (borsónyi) vízhólyag.

Legjobb válasz: Ki kell szúrni.

Ki kell szúrni.
Engem is érdekelne, hogy mi történik, ha nem szúrom ki! Miért szúrnám ki, ha nem zavar és nem is fáj?
szúrd ki és hogy ne teljen fel újra szedj le egy kisebb bõrdarabot róla és így nem lesz újra tele. Várd meg amíg kiszárad a bõr és utána szedd le addig amíg nem fáj. így talán nem lesz bõrkeményedés ( nekem bevált ;))

Mi lehet a legjobb, amit tehetek?

A Zoely fogamzásgátló tablettát szedem, már a második levél fogyott el. Az a problémám, hogy a sárga placebo tabletták el?tt 4 nappal elfelejtettem bevenni este 7kor a fehér tablettát és másnap reggel 7kor vettem be. Ami ugye azt jelenti, hogy egy hétig mechanikus fogamzásgátlást kell használni. Viszont most, hogy vége ennek a levélnek nincs meg az új havi buborékcsomagolás, hiszen ma voltam a gyógyszertárban (és tegnap fogyott el az el?z?, ma kellene újat kezdenem) és azt mondták, hogy holnap reggel 8kor lesz csak ilyen készítmény. így kimarad még egy nap közvetlen a sárga tabletták után, tehát rövid id?n belül két fehér tablettát is kihagytam. Kérem, aki ilyet szed és kicsit tapasztaltabb már, az segítsen, mert nem tudom mit tehetnék ezután.

Legjobb válasz: Pluszban kell védekezni, az nem vitás... Sokat nem tudsz tenni, elkezded, amikor tudod. És legközelebb maradjon otthon egy tartalék levél az ilyen esetekre, menj vissza 2 hónap múlva a dokihoz.

Pluszban kell védekezni, az nem vitás... Sokat nem tudsz tenni, elkezded, amikor tudod. És legközelebb maradjon otthon egy tartalék levél az ilyen esetekre, menj vissza 2 hónap múlva a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Igen én is így gondoltam, de mennyi ideig kellene még óvszert használni?
Én két hetet minimum mondanék, de mivel én a parásabbnál is parásabb vagyok és nem szeretek kockáztatni, a te helyedben egy egész levélen keresztül (de mondom, ez már túlzott óvatoskodás:) )

MI a legjobb amit tehetek?

Sziasztok van 1 lány aki szolídan mégis feltün?en nyomul rám amúgy 14/F vagyok ? is 14/L és nem tudom mit tegyek bele menjek a játékba bár ? is tetszik nekem HELP.

Legjobb válasz: Inkább menjél tanulni

Inkább menjél tanulni
A kérdező hozzászólása: némejik parasztnak mint az elsõ író nagy szórakozás lehet de van aki komolyan veszi a bajomat
ha õ is tetszik Neked, akkor szerintem belevághatsz!:)
szerintem vágj bele
Ha tetszik a lany, akkor vagj bele, ha meg nem, akkor mondd meg neki, hogy te nem szeretnel tole semmit. Persze csak finoman, tapintatosan. Es mindig lesznek olyan emberek, akik mocskolodnak a masikkal, kigunyoljak a masik bajat, az ilyen emberek velemenyet ne vedd figyelembe, hidd el, csak magad idegesited vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!