Találatok a következő kifejezésre: Mi a amit a (31257 db)

Mi a címe a filmnek amit Kb 35 éve a Tv. -ben láttam ami arról szolt hogy egy kis falu lakói (francia vagy olasz) az összes bortermést befalazták a németek megszállása előtt a pincékbe, hogy a németek ne találjanak rá a rengeteg borra?

Legjobb válasz: A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/


A kérdező hozzászólása: Ford Escort 1995 1300ccm itt a link a cuccról: http://zsu.hu/?page=category&catid=519803
Nagyon jól szólt az elõttem író.A ford hátsó hossztartónál az a komplett, mikor az elõrenyúló rész is rajta van a nyúlványon.Ezek szerint, Te csak azt a részét vetted meg, amin a a rugótányér van.Az egy rövidebb darab.Ha teljes a nyúlvány, akkor az bemegy egészen a fenéklemez alá.De neked csak a rugó feletti rész kell, mert az szokott elrohadni.Ford betegség.
Most néztem meg a linket, a simát vedd meg.2 db fül van, amit át kell hegeszteni rajta.Semmi mást nem látok.

Mi az amire a legbüszkébb vagy és mi az amit végleg kitörölnél az emlékezetedből?

Legjobb válasz: Sajnos nincs mire büszkének lennem, amiket pedig kitörölnék az emlékezetembõl, azokat itt sem fogom leírni.

én nem is vagyok büszke semmire... barátok? van 1 pár, de kérdés hogy meg is tudom e õket tartani?! vesztettem már el barátokat. jó szakma? használni meg nem is tudom az ismereteimet... jó állás? lehet hogy kirúgnak ha nem szedem össze magam.... (pedig pár hete amikor felvettek még majd elájultam magamtól! :) ) talán pár év múlva kéne ezt megkérdezni, most még túl fiatal vagyok ehhez :P (21) az viszont tuti hogy pár dolgot kitörölnék szivesen!!!!!! :S:S:S annyit mondok hogy én + alkohol (sok) + pasik...... :(:(:( néha úgy érzem szembe tudnám köpni magam kössz a kérdést, jó volt ezt kiírni magamból!
Két nagy álmom van, és épp megvalósítom õket, jól haladok, ami azt illeti, de még nem iszok elõre a medve bõrére. Majd ha elértem õket, na akkor büszke leszek, de nagyon. Kitörölni pedig semmit nem szeretnék. Sokak szerint a tudatlanság áldásos, de én ezzel nem értek egyet. Még ha valami keserû is, de tapasztalat. Semmit sem dobnék a kukába az emlékeim közül.
Büszke semmire sem vagyok. Szívesen elfelejteném szeretni azt az embert, akit már vagy egy éve szeretek... viszonzatlanul természetesen. :/
Sajnos nincs mire büszkének lennem, amiket pedig kitörölnék az emlékezetembõl, azokat itt sem fogom leírni.
Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy mindig segítek az embereken. Amit kitörölnék az életembõl az az, hogy többször megbántottam már a szüleimet.
nem igazán vagyok büszke semmire, amit pedig kitörölnék az emlékezetembõl az az egész életem
A férjemre és a gyerekeimre nagyon büszke vagyok, kitörölni pedig semmit sem szeretnék.
Arra vagyok büszke, hogy minden embernek a szemébe tudok nézni...Semmit nem törtölnék ki mert mindebõl tanultam!
Gyermekemre vagyok a legbüszkébb és arra, hogy mindent önerõbõl, szorgalommal értem el nulláról annélkül, hogy bárkinek s*gget nyaltam volna. Kitörölni? Szerintem semmit sem csinálnék máshogy, mint eddig.
Buszke vagyok arra amit eddig elértem, ha nem is a legtisztábban, de ELÉRTEM! Semmit nem törölnék ki az életembõl!

Futók. Mi ez ami a lány kezén van, amire rálehet rakni az mp3-at? (lent)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Telefon tartó amit arra találtak ki hogy futás közben ne keljen bajlódni hogy hova tedd.:)

Telefon tartó amit arra találtak ki hogy futás közben ne keljen bajlódni hogy hova tedd.:)
Armband.
A kérdező hozzászólása: Hol lehet olyat kapni ?:)

RUTA QUETZAL-on pontosan mi az amit a spanyol állam fizet, és mi az amit nekem kell, (ha én nyerek. )?

azt tudom, hogy a repül?jegyet madridig nekem kell kifizetni, de olyat is hallottam, hogy a véd?oltást,meg plusz dolgokat is. ez tényleg így van?

Csajok, mit csinaltok, amikor a parotok este nem akar szeretkezni, de ti nagyon kivannatok?

Legjobb válasz: Ugyan azt mint mi férfiak amikor elutasítást kapunk=>maszturbálás

Ugyan azt mint mi férfiak amikor elutasítást kapunk=>maszturbálás
Magamhoz nyúlok
Velem ilyen még nem volt.Mármint hogy a barátom ne akarta volna.
Volt olyan partnerem, aki, ha akarta, nekem is akarnom kellett. Nem volt olyan opció, hogy akkor holnap mosolyszünet :-)

Ha újra kezdhetnétek az életeteket mit tanulnátok? Mit dolgot dolgoznátok? Mi az ami a legjobban keres? Amivel a legjobban el lehet helyezkedni? Vagy mit tennétek munkatéren?

Legjobb válasz: 17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.

17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.
21 vagyok. Ha újrakezdhetném akkor kihisztiztem volna az osztályugrást. Anyumék rákérdeztek általánosban, de a tanárok szerint hiába okos voltam meg kiemelkedtem az osztályból, fizikailag kicsi voltam, a legalacsonyabb és a legfiatalabb úgyhogy nem ajánlották az osztályugrást. Zeneiskolában és matektanodában 2 évvel idõsebbekkel voltam. Vagy gimiben le kellett volna tennem elõre az osztályozóvizsgákat. 10.-tõl szakmát szereztem volna ez egészségügyben: ápolónõit érettségi után 1 évet kihagytam volna és külföldön dolgoztam volna hogy pénzt gyûjtsek miközben online top up diplomát csináltam volna a regisztrált nõvér képesítésembõl és utána külföldre is jelentkeztem volna 4éves orvosi egyetemre pénzem lett volna már rá, minden képesítésem meglett volna most úgy állok hogy 21 évesen csinálom ezt :D persze gyerekfejjel még nem gondolod át ennyire ezeket a dolgokat, volt tervem, csak a pénz közbeszólt, a szüleim nem tudják finanszírozni a sulim, azt hogy én nem otthopn eszem, mert olyan az órarendem, a könyveim, mindent... úgyhogy elegem lett ebbõl és megcsinálom magam. csak az idõt sajnálom... annyi fáj hogy úgy érzem a tavalyi depresszióm elvett az életembõl egy rakat idõt... de mindegy, leckének jó volt...

Anyukák, kismamák! Mi az amit a terhességetek, szoptatás alatt nagy örömmel használtatok, ami nagyon praktikus volt, és mi az, amit megvettetek, de azóta is ott porosodik a szekrényben?

Itt gondolok olyan eszközökre, tárgyakra, ami nélkül ma már el sem tudjátok képzelni, hogy hogyan oldottátok volna meg például a szoptatást,vagy a kényelmes alvást, vagy mi az a tárgy, amit ugyan megvettetek, de nem használtátok, mert nem is kellett, vagy mert más hétköznapi tárggyal tudtátok helyettesíteni.

Legjobb válasz: Persze olyan dolgokra is gondolok, amit kölcsön vagy ajándékba kaptatok!

A kérdező hozzászólása: Persze olyan dolgokra is gondolok, amit kölcsön vagy ajándékba kaptatok!
Nagyon jól jött a mellbimbóvédõ, végig azzal szoptattam. A krém viszont semmit sem ért kisebesedés ellen. Sokat használtuk (mai napig használjuk) az Avent-es gõzsterilizálót. anyatej fagyasztására nagyon jól jött az Avent-es pohárkészlet. Sokat használtam a mellszívót (kézi és szintén Avent). A szoptatós párna felesleges volt, mert fekve szoptattam. Szerettem a pihenõszéket is, mert amíg a kisfiam nem tudott rendesen ülni, de már evett kanalasat, akkor abba tettem.
Még terhesen vettem kókusz pólyát, soha egy percig nem volt benne a lányom, mert nem tudtam kényelmesen tartani. A pelenkavödör nagyon hasznos volt, és nekem a kézi mellszívó is bejött. Felesleges volt a tejgyûjtõ zacskó (és ráadásul baromi drágán vette a férjem), a kagylós mûanyag tejgyûjtõ, a bimbóvédõt se használtam sokat. Sterilizálófolyadékot vettem, de nem sokat használtam és a szagát sem bírtam. Mindent fazékban fõztem ki. Ezeken kívül van még egy pár játék, amit feleslegesen vettünk meg, mert rá sem bagózik. Nem vettem hasszorítót a szülés utánra, húgom most vett magának, hát kíváncsi leszek. Szoptatós párnát sem vettem, tökéletesen megfelelt egy kispárna is. A pihenõszék bejött, viszont a játszószõnyeg nem nagyon érdekelte. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! A kérdést azért tettem fel, mert az elsõ babámat várom, és nem akarok neki mindent összevásárolni. Tudom, hogy mindenkinek más és más a hasznos dolog, mert gyereke válogatja, de azért több tanácsból többet lehet leszûrni :)
a pelenkavodros vagyok jart ajandekba a mellszivo melle, de a kerdes az volt, hogy mennyire praktikus, nem az hogy mennyire "luxus" minket se vet fel a penz, elso gyereknel voltak mellenyulasok, nyilvan a kerdezo is ezt akarta elkerulni
na, hát én mindent csak akkor vettem, amikor szükség volt rá. Nem vet fel a pénz, eszembe sem jutott olyen, számomra felesleges dolgokba ölni a pénzem, mint a pelenkavödör, sterilizáló, párásító, stb. Ami hiányzott, az a digitális babamérleg volt, edényben fõztem ki a babám cumiját és ha kocsival mentünk, a kocsi kávémelegítõjében melegítettem a babakaját.
ja, a ferjem amikor abebi maszni tanult, vett ilyen 1x1 meteres muanyag lapot, habtapi helyett, amire a kendósok szoktak egymast foldhoz vagni. egyreszt jo volt a tapadása, konnyebben maszott, hamar felvaltotta a jatszoszonyeget, most meg az ejszakai "duhajkodasok" ellen hangtompito, hogy ne oruljenek meg a szomszedok :) (A jatszoszonyeg is nagyon jo volt elotte, utana meg falidisz lett :) )
JA, volt hordozókendõnk is, nem használtam sokat, csak fél éves koráig, de akkor nagyon jól jött. (2-3szor kutyát sétáltatni, egyszer esõben sétálni, meg otthon mikor nagyon nyûgös volt fürdés elõtt, kb 2hetente egyszer)
Terhesen a szopipárna nélkül nem tudtam volna aludni. A fiamnál a 25. héten vettem meg, most már elõvettem a 18.héten. Mondjuk a szoptatáshoz nem sokat használtam, de a baba olyan 3 hónapos koráig sokat aludt rajta. Ami nem kellett? vettünk egy rakat cumit, de nem cumizott a fiam, vettem mellszívót, de gyakorlatilag nem volt tejem. (Babának: Kiscipõk, kis strandpapucs, sosem volt a fiamon. Nagyon kisméretû nadrágok, kb 3 hónapos koráig inkább bodyban-rugiban volt, vagy csak bodyban, nyáron.) Nem vettem sterilizálót, hanem kifõztem a cuccokat fazékban. A játszószõnyeg nekünk bejött. Pihenõszéket most a tesónak fogok venni.
Amit használtunk: szoptatóspárna, babamérleg, cumisüvegek, sterilizáló, utazóágy, babakocsi, etetõszék, szobahinta, légzésfigyelõ, és bébiõr. Ami felesleges volt: kézi mellszívó, pihenõszék, kenguru Bár szerintem ez kicsit olyan kérdés, amire mindenki mást mondana. Függ a babáktól, és az anyukáktól.
Ja, vettünk egy csatos mei tai-t, na azt egyszer használtam, viszont a testvérkocsit jól kihasználtuk.
Nekem minden jól jött, amit megvettünk. (Szopipárna, mellszívó, sajnos a cumisüvegek is kellettek, sterilizáló..)
Elõzõ vagyok: és jó vétel volt még a habtapi! A fiam 3 hónapos korától azon feküdt/kúszott/mászott. Csak aludni tettem be a kiságyba.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!