Találatok a következő kifejezésre: Mi a amit a (29887 db)

Mi a címe a filmnek amit Kb 35 éve a Tv. -ben láttam ami arról szolt hogy egy kis falu lakói (francia vagy olasz) az összes bortermést befalazták a németek megszállása előtt a pincékbe, hogy a németek ne találjanak rá a rengeteg borra?

Legjobb válasz: A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/

A filmet nem találtam meg, de a történetet könyvben igen! Németül úgy hívják, hogy: Wein&Krieg...Bor&Háború http://www.dradio.de/dlf/sendungen/buechermarkt/165693/
A kérdező hozzászólása: Ford Escort 1995 1300ccm itt a link a cuccról: http://zsu.hu/?page=category&catid=519803
Nagyon jól szólt az elõttem író.A ford hátsó hossztartónál az a komplett, mikor az elõrenyúló rész is rajta van a nyúlványon.Ezek szerint, Te csak azt a részét vetted meg, amin a a rugótányér van.Az egy rövidebb darab.Ha teljes a nyúlvány, akkor az bemegy egészen a fenéklemez alá.De neked csak a rugó feletti rész kell, mert az szokott elrohadni.Ford betegség.
Most néztem meg a linket, a simát vedd meg.2 db fül van, amit át kell hegeszteni rajta.Semmi mást nem látok.

Mi az amire a legbüszkébb vagy és mi az amit végleg kitörölnél az emlékezetedből?

Legjobb válasz: Sajnos nincs mire büszkének lennem, amiket pedig kitörölnék az emlékezetembõl, azokat itt sem fogom leírni.

én nem is vagyok büszke semmire... barátok? van 1 pár, de kérdés hogy meg is tudom e õket tartani?! vesztettem már el barátokat. jó szakma? használni meg nem is tudom az ismereteimet... jó állás? lehet hogy kirúgnak ha nem szedem össze magam.... (pedig pár hete amikor felvettek még majd elájultam magamtól! :) ) talán pár év múlva kéne ezt megkérdezni, most még túl fiatal vagyok ehhez :P (21) az viszont tuti hogy pár dolgot kitörölnék szivesen!!!!!! :S:S:S annyit mondok hogy én + alkohol (sok) + pasik...... :(:(:( néha úgy érzem szembe tudnám köpni magam kössz a kérdést, jó volt ezt kiírni magamból!
Két nagy álmom van, és épp megvalósítom õket, jól haladok, ami azt illeti, de még nem iszok elõre a medve bõrére. Majd ha elértem õket, na akkor büszke leszek, de nagyon. Kitörölni pedig semmit nem szeretnék. Sokak szerint a tudatlanság áldásos, de én ezzel nem értek egyet. Még ha valami keserû is, de tapasztalat. Semmit sem dobnék a kukába az emlékeim közül.
Büszke semmire sem vagyok. Szívesen elfelejteném szeretni azt az embert, akit már vagy egy éve szeretek... viszonzatlanul természetesen. :/
Sajnos nincs mire büszkének lennem, amiket pedig kitörölnék az emlékezetembõl, azokat itt sem fogom leírni.
Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy mindig segítek az embereken. Amit kitörölnék az életembõl az az, hogy többször megbántottam már a szüleimet.
nem igazán vagyok büszke semmire, amit pedig kitörölnék az emlékezetembõl az az egész életem
A férjemre és a gyerekeimre nagyon büszke vagyok, kitörölni pedig semmit sem szeretnék.
Arra vagyok büszke, hogy minden embernek a szemébe tudok nézni...Semmit nem törtölnék ki mert mindebõl tanultam!
Gyermekemre vagyok a legbüszkébb és arra, hogy mindent önerõbõl, szorgalommal értem el nulláról annélkül, hogy bárkinek s*gget nyaltam volna. Kitörölni? Szerintem semmit sem csinálnék máshogy, mint eddig.
Buszke vagyok arra amit eddig elértem, ha nem is a legtisztábban, de ELÉRTEM! Semmit nem törölnék ki az életembõl!

RUTA QUETZAL-on pontosan mi az amit a spanyol állam fizet, és mi az amit nekem kell, (ha én nyerek. )?

azt tudom, hogy a repül?jegyet madridig nekem kell kifizetni, de olyat is hallottam, hogy a véd?oltást,meg plusz dolgokat is. ez tényleg így van?

Csajok, mit csinaltok, amikor a parotok este nem akar szeretkezni, de ti nagyon kivannatok?

Legjobb válasz: Ugyan azt mint mi férfiak amikor elutasítást kapunk=>maszturbálás

Ugyan azt mint mi férfiak amikor elutasítást kapunk=>maszturbálás
Magamhoz nyúlok
Velem ilyen még nem volt.Mármint hogy a barátom ne akarta volna.
Volt olyan partnerem, aki, ha akarta, nekem is akarnom kellett. Nem volt olyan opció, hogy akkor holnap mosolyszünet :-)

Ha újra kezdhetnétek az életeteket mit tanulnátok? Mit dolgot dolgoznátok? Mi az ami a legjobban keres? Amivel a legjobban el lehet helyezkedni? Vagy mit tennétek munkatéren?

Legjobb válasz: 17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.

17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.
21 vagyok. Ha újrakezdhetném akkor kihisztiztem volna az osztályugrást. Anyumék rákérdeztek általánosban, de a tanárok szerint hiába okos voltam meg kiemelkedtem az osztályból, fizikailag kicsi voltam, a legalacsonyabb és a legfiatalabb úgyhogy nem ajánlották az osztályugrást. Zeneiskolában és matektanodában 2 évvel idõsebbekkel voltam. Vagy gimiben le kellett volna tennem elõre az osztályozóvizsgákat. 10.-tõl szakmát szereztem volna ez egészségügyben: ápolónõit érettségi után 1 évet kihagytam volna és külföldön dolgoztam volna hogy pénzt gyûjtsek miközben online top up diplomát csináltam volna a regisztrált nõvér képesítésembõl és utána külföldre is jelentkeztem volna 4éves orvosi egyetemre pénzem lett volna már rá, minden képesítésem meglett volna most úgy állok hogy 21 évesen csinálom ezt :D persze gyerekfejjel még nem gondolod át ennyire ezeket a dolgokat, volt tervem, csak a pénz közbeszólt, a szüleim nem tudják finanszírozni a sulim, azt hogy én nem otthopn eszem, mert olyan az órarendem, a könyveim, mindent... úgyhogy elegem lett ebbõl és megcsinálom magam. csak az idõt sajnálom... annyi fáj hogy úgy érzem a tavalyi depresszióm elvett az életembõl egy rakat idõt... de mindegy, leckének jó volt...

Pasik mi az amivel a legkönnyebben föl lehet titeket izgatni?

Írhattok látványt vagy érintést! Mi az ami egyből beindít? Kort is! Köszi!

Legjobb válasz: Egy lány sokkal izgatóbb egy szál pólóban ami mindent takar de csak éppen nem látszik semmi, mint meztelenül. Az ilyen majdnem láttam dolgok nagyon izgatóak. 36F

Egy lány sokkal izgatóbb egy szál pólóban ami mindent takar de csak éppen nem látszik semmi, mint meztelenül. Az ilyen majdnem láttam dolgok nagyon izgatóak. 36F
Az a lány akit szeretek semminél nem izgatóbb.
Drágám, ugye hoztál sört a bevásárlásból? :D
Ha a barátnõm vagy, akkor szinte bármivel, ami a szexre utal - akár egy pillantással vagy félmosollyal is. Ha ismeretlenül próbálkoznál (pl. utcán vagy szórakozóhelyen), akkor túl erõs lenne a gyanakvás és nem hiszem, hogy elérnéd a célod.
Egy frissen csapolt korsó sörrel!
Feszes cickók nagy dekoltázsal, kivillanó tanga, szép testartás, cicanaci, tevepata :)
Vetkõzz le... :D masztizz a pasi elõtt, táncolj stb... ne mond már, hogy ehhez hatalmas tudás kell. :)
A kérdező hozzászólása: Fel tudok izgatni egy pasit! Csak kíváncsi vagyok kinek mi az igazi?
(Egyszer már leírtam de eltûnt O_O) Az a lány akit szeretek semminél nem izgatóbb nekem.
hát...ha a kezembe nyomnál egy PSV-t azzal, hogy nesze neked adom....nem mondom komolyan felizgatnál vele
Amikor a magyar válogatott megveri Hollandiát és kijut a VB-re.

Fiúk, mi az ami a legjobban felizgat titeket, mi az amikor ugy érzitek szétszednétek a barátnőtöket?

Legjobb válasz: Hát,szexuálisan,amikor õ volt felül,a kezét a lábam mellé tette,és mozgatta a csípõjét.A másik végérõl,amikor elõször mondta,hogy szeret,meg amikor azt mondta,hogy gyereket akar tõlem...Aztán a másik,amikor szó szerint legszívesebben szét téptem volna,amikor bejelentette,hogy már nem szeret,és észre vettem,hogy mással akar járni(aki mellesleg sokkal rondább mint én,és alkoholista).Már nem a barátnõm valamiért,de õ volt az utolsó.

Hát, szexuálisan, amikor õ volt felül, a kezét a lábam mellé tette, és mozgatta a csípõjét.A másik végérõl, amikor elõször mondta, hogy szeret, meg amikor azt mondta, hogy gyereket akar tõlem...Aztán a másik, amikor szó szerint legszívesebben szét téptem volna, amikor bejelentette, hogy már nem szeret, és észre vettem, hogy mással akar járni(aki mellesleg sokkal rondább mint én, és alkoholista).Már nem a barátnõm valamiért, de õ volt az utolsó.
Ha csókolózás közben elkezdi szopogatni a nyelvemet.
1. Amikor smár közben megharapja a szám 2. Mikor úgy ölel meg, hogy elõször megfogja a fenekem aztán kb odaránt magáhon, és lent ütközünk.. :D ez a mániája 3. Mikor random helyzetben megfogja a farkam 4. Mikor bocsánatot kér, és ugy csinál mintha szégyenlõsködne, de közben fölnyomja a melleit a karjával Imádom a csajt 17/f
Érzelmi szempontból amikor a fülemet puszilgatja.:D Szexuális szempontból amikor harapdál.
Meg làton a szàmlàt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!