Találatok a következő kifejezésre: Mi a amit (29887 db)

Fiuk! Milyen ruhadarabokat tartotok izgatonak egy fiatal csajon? Mi a, amit megneztek, de nem k. urvas?

(nem alsonemukre gondolok!!)

Legjobb válasz: bõrdzseki. 15cm tûsarkú. piros rúzs.

bõrdzseki. 15cm tûsarkú. piros rúzs.
Amit a barátnõm felvesz :D.
Leginkább ha semmi nincs rajta :) Amúgy én a szép nyáriruhát tartom szexinek.
Pánt nélküli felsõ, combot mutató rövidnadrág.
short
latex!
Egyénfüggõ. Mindenkinek megvan hozzáillõ stílusa. F/18
semmit, leginkább.
piros körmök.
Nagyon szûk nadrág (nem farmer), vékony, laza felsõ amin keresztül látszik a melltartó körvonala. Ez nekem nagyon bejön

L Á N Y O K! mi a ami titeket megfog egy pasiban?

első sorban lányok válaszát várom! van egy lány aki nagyon tetszik. sokat beszélünk, tök jól elvagyunk. sajnos keveset találkozunk, mert nem igazán érünk rá amikor a másiknak megfelelő lenne. na de a kérdés,mi az ami megfog titeket egy pasiban? hogyan közeledjek felé? nem úgy mint baráthoz hanem mint nőhöz. értelmes válaszokat szeretnék! nem olyanokat hogy puhap*cs vagy bármi. köszönöm! 16/F

Legjobb válasz: Hát külsõ pl: markáns FÉRFIAS arc! ezt nézem meg elõször! belsõ: szerintem legyen kicsit bonyolult ne legyen nagyon nyomulós! :)

Hát külsõ pl: markáns FÉRFIAS arc! ezt nézem meg elõször! belsõ: szerintem legyen kicsit bonyolult ne legyen nagyon nyomulós! :)
sok minden fog meg: lehet ez a kisugárzása, az intellektusa, ha érdekes a hobbija, ha szeret sportolni (mert én igen), ha humoros, ha mûvelt, ha van egy egyedi stílusa. beszélgessél vele, ha úgy látod szimpi vagy neki akkor hívd el randira :) 19/L
humor, humor, humor, viszonylag tûrhetõ kinézet, és humor :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
ha nem bunko , kedves , tiszteli a lanyokat, jol nez ki a fiu, smeker meg stb

Elsősorban fiúk! Milyen köröm tetszik egy lányon mi a ami szerintetek ízléses?

Itt most ne méteres műkörmökre gondoljatok, meg egyátalán ne műkörömre. Arra lennék kíváncsi, melyik az a szín, ami tetszik egy női körmön, melyik az ami gusztustalan, melyik köröm forma tetszik(kocka, hegyes, kerek...) Azon gondolkodom, hogy franciára csináltatom most meg, de nagyon nincs ötletem hogy milyen lehetne. Ezért kérdezlek titeket :) linkek is jöhetnek

Legjobb válasz: Nekem fõként a vörös tetszik :) Szerintem a fekete nagyon csúnya és egyben gusztustalan .. a kocka forma tetszik :P és a hagyományos francia h fehér a vége az tetszik és a gyûrûs ujjon valami kis dísszel decens de mégis nagyon szép :)

Nekem fõként a vörös tetszik :) Szerintem a fekete nagyon csúnya és egyben gusztustalan .. a kocka forma tetszik :P és a hagyományos francia h fehér a vége az tetszik és a gyûrûs ujjon valami kis dísszel decens de mégis nagyon szép :)
A rövid, színtelen (átlátszó) lakkos köröm a szép. Ha mindenáron cifrázni akarod, akkor a francia még jó. A hosszú karom és a vörös köröm k*rvás, p*csás. Olyat ne válassz, ha normális lány vagy és nem r*banc! Jó választást! üdvözlettel: Weke Daka


Hát ez nem lesz jó. Innod kell. Bármit, amit hajlandó vagy, de persze ne alkoholt, és ne koffeinest, és ne bubist.
Tejet, kakaót, gyengére fõzött teát, 100%-os gyümölcslevet, ásványvizet, de no gáz, csap vizet, igen. Ne erõs kávét, teát, szénsavas és alkohol tartalmú italt, bevizsgálatlan kút vizét.
Sajnos anno én is keveset ittam. Volt is vesekövem, azóta ügyelek a megfelelõ mennyiségû folyadékbevitelre. 2-3 deci folyadék nagyon kevés, mert a baba sokkal több folyadékot fog elvonni a szervezetedbõl! Általában a nõk a szoptatás alatt szomjasak lesznek, készíts a szoptatáskor magad mellé folyadékot. Elõttem már leírták mit igyál és mit ne! Sajnos ha így folytatod csökkenhet a tejmennyiség. Ha nagyon nm tudsz inni, levessel is pótolhatod a folyadékot.
Szia! Én napi három liter gyerekteát iszom, és egy liter laktoherbet.Eddig ittam egy alkoholomentes sört is, ami fél liter.Elõtte is megvolt a napi három liter, de mióta szoptatok, jobban kívánom a folyadékot.A gyerektea azért jó, mert koffeinmentes, így lehet sokat inni belõle. /Z/
Szia! Szoptatás alatt iszonyatosan megnõ a folyadékigény. Én amég nem szoptattam kb.fél liter folyadékot ittam egy nap. Szoptatás alatt nem kellett félnem ettõl, mert 2-3 üveg ásványvíz-szénsav mentes- simán lecsúszott. 15 hónapos koráig szopott a babám. Ha szeretnéd szoptatni a babád mindenféleképp innod kell, mert neki az anyatej a legjobb táplálék!!!!

Mi az ami még megbocsátható egy barátságban, és mi az ami már a végét jelenti?

Legjobb válasz: Amit úgy érzed meg bírsz bocsátani és tovább tudsz lépni rajta, azt megbocsátod. Amit meg nem tudsz elviselni, azt akárhogy erõlködsz nem tudod elfelejteni és vége lesz a jó viszonynak. Nincsenek ebben szabályok. Te érzed, hogy mi az ami megbocsátható és mi nem.

Amit úgy érzed meg bírsz bocsátani és tovább tudsz lépni rajta, azt megbocsátod. Amit meg nem tudsz elviselni, azt akárhogy erõlködsz nem tudod elfelejteni és vége lesz a jó viszonynak. Nincsenek ebben szabályok. Te érzed, hogy mi az ami megbocsátható és mi nem.

Mi az amire a legbüszkébb vagy és mi az amit végleg kitörölnél az emlékezetedből?

Legjobb válasz: Sajnos nincs mire büszkének lennem, amiket pedig kitörölnék az emlékezetembõl, azokat itt sem fogom leírni.

én nem is vagyok büszke semmire... barátok? van 1 pár, de kérdés hogy meg is tudom e õket tartani?! vesztettem már el barátokat. jó szakma? használni meg nem is tudom az ismereteimet... jó állás? lehet hogy kirúgnak ha nem szedem össze magam.... (pedig pár hete amikor felvettek még majd elájultam magamtól! :) ) talán pár év múlva kéne ezt megkérdezni, most még túl fiatal vagyok ehhez :P (21) az viszont tuti hogy pár dolgot kitörölnék szivesen!!!!!! :S:S:S annyit mondok hogy én + alkohol (sok) + pasik...... :(:(:( néha úgy érzem szembe tudnám köpni magam kössz a kérdést, jó volt ezt kiírni magamból!
Két nagy álmom van, és épp megvalósítom õket, jól haladok, ami azt illeti, de még nem iszok elõre a medve bõrére. Majd ha elértem õket, na akkor büszke leszek, de nagyon. Kitörölni pedig semmit nem szeretnék. Sokak szerint a tudatlanság áldásos, de én ezzel nem értek egyet. Még ha valami keserû is, de tapasztalat. Semmit sem dobnék a kukába az emlékeim közül.
Büszke semmire sem vagyok. Szívesen elfelejteném szeretni azt az embert, akit már vagy egy éve szeretek... viszonzatlanul természetesen. :/
Sajnos nincs mire büszkének lennem, amiket pedig kitörölnék az emlékezetembõl, azokat itt sem fogom leírni.
Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy mindig segítek az embereken. Amit kitörölnék az életembõl az az, hogy többször megbántottam már a szüleimet.
nem igazán vagyok büszke semmire, amit pedig kitörölnék az emlékezetembõl az az egész életem
A férjemre és a gyerekeimre nagyon büszke vagyok, kitörölni pedig semmit sem szeretnék.
Arra vagyok büszke, hogy minden embernek a szemébe tudok nézni...Semmit nem törtölnék ki mert mindebõl tanultam!
Gyermekemre vagyok a legbüszkébb és arra, hogy mindent önerõbõl, szorgalommal értem el nulláról annélkül, hogy bárkinek s*gget nyaltam volna. Kitörölni? Szerintem semmit sem csinálnék máshogy, mint eddig.
Buszke vagyok arra amit eddig elértem, ha nem is a legtisztábban, de ELÉRTEM! Semmit nem törölnék ki az életembõl!

Mi a legromantikusabb dolog ami eddig veletek történt?

Legjobb válasz: Amikor 2 hónapig baleset miatt tolószékben ültem, és a párom végig mellettem volt, nem kezelt máshogy, vigyázott rám, és amikor full összeomlottam, meglepiként elvitt az Állatkertbe, apukámmal felváltva föztek rám, mellette dolgozott, edzett, mert nagy versenyre készült, ott volt, amikor elöször felálltam 8 hét után, és utána is együtt sétáltunk, amig újra el tudtam kezdeni edzeni... Csak utána jöttem rá, hogy mi mindent feladott miattam, erre azt felelte: "tudom, hogy Te is ezt tetted volna értem"- és elsírtam magam Lassan 4 éve vagyunk együtt, ez 2011 tavaszán volt :)

Amikor 2 hónapig baleset miatt tolószékben ültem, és a párom végig mellettem volt, nem kezelt máshogy, vigyázott rám, és amikor full összeomlottam, meglepiként elvitt az Állatkertbe, apukámmal felváltva föztek rám, mellette dolgozott, edzett, mert nagy versenyre készült, ott volt, amikor elöször felálltam 8 hét után, és utána is együtt sétáltunk, amig újra el tudtam kezdeni edzeni... Csak utána jöttem rá, hogy mi mindent feladott miattam, erre azt felelte: "tudom, hogy Te is ezt tetted volna értem"- és elsírtam magam Lassan 4 éve vagyunk együtt, ez 2011 tavaszán volt :)
ezek nem csak úgy történnek, általában én hozom össze õket :D (mert én vagyok a férfi és az ék kikúrt dolgom)
*én
Volt már meglepetés buli, amit az akkora párom hozott össze teljesen titokban, vagy régóta vágyott ajándék, de leginkább olyan mondatok, szavak, amiktõl még a szemem is könnyes lett.
Amikor elvesztettem a szüzességem. A srác annyira vigyázott rám és kölcsönösen szerettük egymást... Nagyon romantikus volt :) És... bár már nem vagyunk együtt, sosem fogom elfelejteni.
Az esküvõnk elõtti napon kiborultam, pöröltem mindenkivel, a (már) férjemmel is... Még anyukámmismrámszólt, hogy õ nem szokott beleszólni, de nincsen igazam, més miért b..ogatom a páromat.. Erre kicsit késõbb nn áll az udvaron..
Az esküvõnk elõtti napon kiborultam, pöröltem mindenkivel, a (már) férjemmel is... Még anyukámmismrámszólt, hogy õ nem szokott beleszólni, de nincsen igazam, més miért b..ogatom a páromat.. Erre kicsit késõbb kinn áll az udvaron.. Megyek ki...szigorúan rámnéz... "Gyere ide!" Azt hittem mérges, és tisztázni akarja, mhogy nem kéne így beszélnem vele (jogos lett volna) Odaállok, még mindig szigorúan "Adj egy csókot!" Erre megölelt, megcsókolt és azt suttogta a fülembe, hogy "nyugi, minden rendben lesz, ne idegeskedj, szeretlek" Még mindig könny szökik a szemembe, annyira jólesett. Most ez az életem legomantikusabb élménye..:)
a szakítás után jó ideig külön voltunk, se veled-se nélküled viszonyban, mellette szoros kötõdéssel és barátsággal. 1 év teljes körû szünet után újra felkeresett, még mindig volt valami a levegõben, és az aggályaimra, hogy nem véletlen nem mûködött (tk. szörnyen hisztis és idegbeteg voltam vele), azt mondta, hogy õ minden õrültségem teljes tudatában akar engem, sõt, talán épp ezek miatt, mert ezekkel együtt vagyok ennyire én. (azóta újra együtt)
nincsenek határok :-)
Imásom az ilyen nõket.
Az jó, ha mókázik, de ne szüntelenül és ne komolytalankodjon el mindent. Szexnél különösen imádom, ha mókás. :D Legyen vicces, de a kislányos hülyeségeit hagyja a segge alatt. F25
ha a helyzet megkívánja, komoly is tudjon lenni
Tök jó, tõlem mehetünk játszótérre is akkor is ha mondjuk 25-29 éves és mászókázhat is, csak ha a helyzet azt kívánja illetve olyan a társaság akkor azért viszonyuljon õ is ahhoz.
gyerekes, ha plüssel alszik, vagy gyerek meséket néz.Cuki, ha játékos, mondjuk.

Mi a jobb? 1. AMD Phenom II X6 1055T Boxed 2. AMD Phenom II X4 965 Black Edition 125W Boxed 3. AMD Phenom II X6 1045T Boxed

Igazából az "utasításkészletet" nem értem hogy mibe befolyásolja a cuccot. Ha lehet úgy legyen a megfogalmazás,hogy kezd?ként is fel tudjam fogni. köszönöm!

Legjobb válasz: 4. AMD FX-6100.

4. AMD FX-6100.
#1 +1 FX6100 Phenomokra nem árt egy jó cpu hütö ami plusz kb. 6-12ezer (ha nem tuningolod akkor is)
A kérdező hozzászólása: De úgy látom ez egy AM3+ os foglalatú ahoz mien alaplap lenne jó?
Olyan AM3+ Ja hogy van most egy már meglévö AM3 alaplapod? Pontosan milyen?
A kérdező hozzászólása: Nem igazából még nincs hozzá alaplap azon gondolkodom még h mi lenne érdemes fõleg játékra használom. és nagyon drágát nem akarok max 50.e. körül ki akarom hozni a CPU-t meg az alaplapot :)
Akkor felejtsd is el sima AM3 alaplapokat Ha Asus M5A97 nem férne bele (ami best buy) akkor is AM3+ (FX) alaplapot néz
A kérdező hozzászólása: köszönöm amúgy igen én is pont azt az alaplapot néztem ki.

Miket főztetek, amikor már nem főztetek külön a gyerkőcnek?

Legjobb válasz: Mindentt, amit egyébként is. Én eleve nem föztem neki külön, hanem abból adtam neki, amit már kaphatott, amit nekünk föztem, csak korábban kidettem belöle az ö adagját.

Mindentt, amit egyébként is. Én eleve nem föztem neki külön, hanem abból adtam neki, amit már kaphatott, amit nekünk föztem, csak korábban kidettem belöle az ö adagját.
Spagetti, spenótos tészta, tejfölös hús tésztával, de neki a tésztát picire felvágom, rá a szaft, és jól csúszik! Tök, zöldbab, burgonya, finom fõzelék. Ragu levesek, van benne husi, borsó, karfiol, répa, burgonya, ennek a sûrûjét kapja. Tepsiben lesütve burgonya cukkini csirkecomb. Rakott kel, rakott karfiol. Tejfölös karfiol nokedlivel. Töltött paprika. Ilyen szaftosabb ételeket készítek, vagy ami puhább.
Rakott kel, vadas, makaróni, húsleves. Mindent megeszik, 1-2 kivétellel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!