Találatok a következő kifejezésre: Mi a akkor, ha nemsokára lesz (4 db)

Mi a megoldás akkor, ha nemsokára lesz az eskűvő és tudom, hogy terhes vagyok (pozitív lett a tesztem) de melírozni kell a hajamat? Árt a babának?

Legjobb válasz: Mi az, hogy kell melirozni? Szerintem sokkal fontosabb a baba egeszsege, es kulonben is, egy jo fodrasz ugy is eszmeletlen jo frizurat tud csinalni, ha kicsit le van nove a hajad, a parodnak meg ugyis te vagy a legszebb. En biztos nem festenem/meliroznam be, pedig en is evekig festettem a hajam.

Mi az, hogy kell melirozni? Szerintem sokkal fontosabb a baba egeszsege, es kulonben is, egy jo fodrasz ugy is eszmeletlen jo frizurat tud csinalni, ha kicsit le van nove a hajad, a parodnak meg ugyis te vagy a legszebb. En biztos nem festenem/meliroznam be, pedig en is evekig festettem a hajam.
Hi! Semmi baj nem lesz belõle. A barátnõm volt ilyen riogatós, még a mikró elé sem állt, nehogy vmi sugárzás érje a magzatot, közben meg állandóan füstölt a feje a napi fél doboz cigitõl. 9 hónap alatt nem lehet mindent kiküszöbölni, mindent betartani, csak törekszünk rá. Az esküvõdön legyél szép, boldog kismama! 32 hetes kismami
Én 8 hetesen festettem az egész hajamat szõkére!! A doki azt mondta nem árt csak ne lélegezzem be a szagát..Gratula a babához!
melíroztass, de a lényeg, hogy jól szellõzzön a légtér, és a melír egyébként sem ér a fejbõrödhöz! Gratu mindekettõhöz!
Szia! Nekem esküvõkor már eléggé le volt nõve a vörös, alavetõen pedig gesztenye barna.A fodrász olyan kontyot csinált oda, hogy kifejezetten jól nézett ki a hajam, sõt a konty igazi szépségét a lenövés adta meg.Egy jó fodrász csodákra képes.Nem is vagyok hajlandó máshoz járni!
Én is ugy tudom h a festék nem jut el a babához. Én is meliroztattam, és a melir csikok nem is érnek a fejbõrhöz, inkább a belélegezéssel vigyázz. 19 hetes kismami
Léteznek festékmentes, természetes alapanyagu szerek is, bioboltban kaphatóak. De hogy szõkében van-e? azt nem tudom. Lehet csak barnában, vörösben és talán feketében van, de ennek is utánajárhatsz.
Nem mutatható ki, hogy a festék felszívódik, bekerül a vérramba, tehát bizonyítottan a babához ne jut el a káros anyag. A belélegzésére kell vigyázni, az többet árthat. Az elsõ 12 hétben nem szokták javasolni, de nincs tiltva. Ha szellõs helyeníjó idõben akár az udvaron festesz, és igyekszel nem belélegezni, nem lehet baj.
Gratulálok! hát az elsõ 12hétben nem javasolják a festést, de kérdezd meg a fodrászodat, hogy van-e valami kímélõ módszer / színezõ esetleg /.ha festés mellett döntesz mindenképp szellõztessetek, ne szívd a büdi festékszagot. boldog babavárást
melírozásnál nem is éri a festék a fejbõrt.....

Nemsokára haza hozom a kiskutyám ( 10 hetes lesz akkor), de csak egy hétig tudok vele itthon maradni. Mit tehetnék, milyen intézkedéseket, hogy ne legyen probléma ha itthon hagyom?

Legjobb válasz: És ami a kis lelke szempontjából fontos: kezdd el szoktatni az egyedülléthez már akkor, mikor még otthon vagy vele. Menj ki, minden különösebb kommunikáció nélkül, várj pár percet, és mindig akkor menj be, ha épp nem nyafog. Amíg nyafog, tapodtat sem. Nyújtogasd az idõt, hallgatózz figyeld meg mit csinál. Szokja meg, hogy te egy ilyen vagy, aki jön-megy.

És ami a kis lelke szempontjából fontos: kezdd el szoktatni az egyedülléthez már akkor, mikor még otthon vagy vele. Menj ki, minden különösebb kommunikáció nélkül, várj pár percet, és mindig akkor menj be, ha épp nem nyafog. Amíg nyafog, tapodtat sem. Nyújtogasd az idõt, hallgatózz figyeld meg mit csinál. Szokja meg, hogy te egy ilyen vagy, aki jön-megy.
A kérdező hozzászólása: jah és napi 6-7 óráról van szó...
szerintem nem lesz baja ha otthon hagyod egyedül. told össze a bútorokat hogy ne másszon be sehova és ne ragadjon bútorok mögé. legyen vize, egy kis lepedõszerûség hogy tudjon mire pisilni/kakilni.
Nekem a kutyám 8 hónapos koráig boxban volt éjszaka és amikor nem voltam itthon. Soha semmi baj nem volt, a lakás épen maradt és sokkal hamarabb lett szobatiszta. Tehát én a szobakennelre szavazok kölyökkutyánál. Mert rendet és rendszert kell tanulniuk. Fõleg azt h amíg nem vagy otthon alvás van.
Nem tudod be/kizárni valahová? Nekünk az elõszobában volt, sok kárt nem tud tenni, taposó van, ha bepisil könnyû kitakarítani, és nem szedi szét a szobákat. (Az elõszoba sem túl kicsi.) Vizet hagyj neki, meg valami játékot és rongyot.
A többiek jókat írtak, de ha nem tudod sehova bezárni, akkor ezeket javaslom: minden veszélyes dolgot zárj el elõle (vezetékek, hosszabbítók), pakolj magasra, ne tudjon magára rántani semmit (négykézláb nézz körül, hogy az õ szemszögébõl mi tûnhet izgalmasnak). Rakj elé sok vizet. Kutyapelenka, vagy újságpapír is kéne arra a helyre, ahova legtöbbször végzi a dolgát, ha nem akarod, hogy kisebb-nagyobb ajándékok várjanak otthon. Én az elején melegvizes palackot raktam a kutyaházába, azt is rakhatnál a vackába. Meg egy rongyot, amin az anyukája és a tesói szaga van. Plusz jó lehet neki, ha nincs teljesen csönd körülötte, amíg nem vagy ott, szóval tévét esetleg bekapcsolva lehet hagyni. Ja, és le kéne fárasztani mielõtt elmész otthonról. Így az idõ nagy részében aludni fog.

Nemsokára utazok repülővel ki Irországba és nem tudom hogy átlehetne-e csempészni a viperámat ha átlehet akkor hogyan? És ha elkapnak vele akkor mi lesz?

Legjobb válasz: Bõröndbe tedd, ne kézitáskába. Számíthatsz nagyobb ellenõrzésre, mert Ferihegy épp most bukott meg az EU vizsgán. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/albomba-buktatta-meg-feri..

Bõröndbe tedd, ne kézitáskába. Számíthatsz nagyobb ellenõrzésre, mert Ferihegy épp most bukott meg az EU vizsgán. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/albomba-buktatta-meg-feri..


Nemsokára kapok egy törpenyulat, és van egy ötéves kistesóm, aki szerintem fel fogja emelni akkor is ha a nyúl nem akarja, ha én is ott leszek akkor nem engedem, de néhányszor biztos elő fog fordulni. Megharaphatja ilyenkor a nyúl? Vagy mit csinál?

Legjobb válasz: Akkora állast ad neki a hátsó lábaival, hogy csakúgy csattan majd..de komolyan, ismerõsöm így járt. Plusz ilyenkor kapálózik, karmol. Meg kell értetni vele, hogy ne emelgesse, a nyúlra is veszélyes, ha pl leejti.

Akkora állast ad neki a hátsó lábaival, hogy csakúgy csattan majd..de komolyan, ismerõsöm így járt. Plusz ilyenkor kapálózik, karmol. Meg kell értetni vele, hogy ne emelgesse, a nyúlra is veszélyes, ha pl leejti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ :)
Megharapni nem hinném, hogy megharapja, inkább az a félõ, mint ahogy az elõzõ válaszoló is írta, hogy a nyúl elkezd rúgkapálni, mert menekülni szeretne és tesód véletlenül leejti. Erre nagyon oda kell figyelni, mert könnyen megsérülhet a nyuszi, meg hát a karmolások és rúgások se valami kellemesek. :)
Nálunk a törpenyuszi az ovis-álló állat. Talán ha felnõttet szereztek, vagy nagytestû nyuszit, akkor elég nagy lesz ahhoz, hogy ne kelljen félnie egy rossz mozdulattól, így védekeznie se kell.
Nem tudod esetleg valahogyan úgy bezárni a ketrecet, hogy csak te tudd kinyitni??
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, még csak most fogom megkapni, de majd próbálok olyat választani. Köszi :)
Nincs mit!Remélem sok örömöd leled majd a nyusziban!(nekem 2 színes törpém van:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!