Találatok a következő kifejezésre: Mi a akkor, ha egy egy (3761 db)

Mi történik akkor, ha egy egyedül álló anyától el akarja venni a gyerekeket a gyámügy veszélyeztetés miatt, de az anya kitalálja hogy gyorsan összeköltözik az egyik gyerek apjával megtévesztéskén?

Nem rólam van szó,de van ilyen.

Legjobb válasz: attól, hogy egyedülálló anya még nem veszélyezteti a gyerekeket, itt valami más van a dologba...

attól, hogy egyedülálló anya még nem veszélyezteti a gyerekeket, itt valami más van a dologba...
Akkor is elveszik.
Hülyeség attól még elvennék, ha már megállapították.
A kérdés az, hogy MIVEL veszélyezteti a gyerekeket???? Mert ha csak anyagi okokat értenek alatta, akkor esetleg változtat a helyzeten, ha nem egyedül keres, de más esetben nem jelent semmit az összeköltözés
Az egyedülállóság NEM veszélyeztetési ok. Magam is egyedülálló édesanya vagyok, soha felém sem nézett a gyámügy. Tehát a történetbõl LÉNYEGES rész hiányzik, írd le, ne csak részeket kiragadva és akkor lehet rá érdemben válaszolni. Egyébként pedig úgy gondolom, hogy soha nem vezet jóra, ha már egy hatóságot vagy bárkit megtéveszteni kell, hazudozni, kijátszani. Ám ha a történetben szereplõ anya így tesz, akkor PONTOSAN tudja, hogy mi a gond, különben nem találna ki ilyeneket. (egyébként pedig miért is jó a gyerekeknek, ha össze-vissza ráncigálják meg költöztetik õket a különbözõ kanokhoz?)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nos igen, nekem se nagyon tetszik ez a hazudozás általi cselezgetés.Ez sose vezet jóra!Annyit tudok, hogy az Anya az Édesanyjával lakott, aki gyógyszeres kezelés alatt áll, mert "nem komplett"!Kedély javítókat szed.Ez volt a veszély.Ordítás, veszekedés, néha verekedés hónapokig.A szomszédok nem bírták és kiment a rendõrség.A Családtagok meg közösen kitaláltak egy sztorit, hogy gyorsan összeköltöznek a palival, akivel élt már ugyan, de az se volt felhõtlen.Nincs is köztük semmi, csak van egy közös gyerek.A pali közben impotens is lett, mert beteg.A pali okos szülei találták ki a cselt.Most ott van az Anya a gyerekekkel.Vakolat nélküli szobába, és csak morognak.
A kérdező hozzászólása: Ja és a pali nem dolgozik hónapok óta, anyuci látja el, nem is keres munkát, mert azt várja hogy valaki keressen neki.Szóval link ember, akit az anyucija fogja segíteni gondolom.Így akarnak albérletet nézni.Az Anya tán dolgozik.
A kérdező hozzászólása: A gyámügy oldalán annyit írta ezzel kapcsolatban, hogy ha a szülõ nem tud vagy nem akar lépés tenni a gyerekek érdekében, akkor gondozás alá helyezik a gyerekeket.Kíváncsi vagyok, ha már megtette a lépést, hogy elment onnan, a gyámügy mit csinálna.Nem tudom hogy áll az ügy.

Postára van betéve egy millió forint. Egy évre a kamat 12%. Mi van akkor, ha csak egy év után veszem ki azt a kamatot? Az tovább kamatozik egy év után is, vagy lejár?

Legjobb válasz: Hááát :) bocsánatot kérek, az elõzõ kommentem egy moderált elõzõ kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezõnek szól!! Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.

Hááát :) bocsánatot kérek, az elõzõ kommentem egy moderált elõzõ kommentre vonatkozik, amely arról szólt, hogy "írjunk neki, ha 10milliót akarunk egy év után az egymillióból". Tehát NEM a kérdezõnek szól!! Amúgy a kérdésre válaszolva: Ezt csak te tudod, hogy miben van a postán a pénzed. Ha megújuló betétben, akkor tovább kamatozik, ha nem, akkor "lejár", és felveheted.
Persze, hogyne! Ha a felét hazudod, akkor is sokat hazudtál, nem gondolod, kedves elõttem válaszoló? :) Andersen meghalt, a csodák pedig az ezotéria rovatba valók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, figyelmesebb átolvasás után már én is rájöttem : D
Lehet hogy Andersen kihalt de létezik ilyen befektetés. De tudot mit, nem kell elhinni. Kamatozzon évente 7%-ot a pénzed.....
Persze, hogy létezik ilyen befektetés. Még egy fontos dolgot felejtettél el hozzátenni, hogy a kockázata is igen minimális. Mert úgy lesz valóban hihetõ a történet. Szerintem mindannyian tudjuk, hogy számos jó befektetés van. Pl. egymillióból lottószelvényt venni akár több milliárdot is tud hozni. Kérdés, hogy milyen kockázati tényezõ van. Úgyhogy valóban, létezik olyan befektetés, amely egymilliót egy év alatt megtízszerez. Az a kérdés, hogy a postán 7%-ot (biztosan) kamatozó betét és az általad felvázolt tízszeres nyereség között milyen különbségû rizikófaktor van. Amúgy nagyon szívesen meghallgatom a befektetési ajánlatodat, amely egymillióra tízmilliót hoz... Ott az elérhetõségem, ragadj billentyûzetet!
lehet hogy van barátnõje nem?
A kérdező hozzászólása: Nemhinném....
Nem én vagyok az? :)
szerintewm vedd fel msn re! Lehet h a fiúnak sem vagy közömbös csak félénk vagy azt hiszi h te nem érze iránta "többet" szóval vedd fel msn re ott könnyebb vele beszélgetni, majd a suliban menj oda hozzá "vagy véletlen fussatok össze a folyosón" :P és beszélgess vele (tök mind1 mirõl csak éreztes vele h nem közömbös a számodra! sok sikert és majd írj h hogy alakult!:P 15/ff
A kérdező hozzászólása: átlagos testalkat . Egyébként képtelen vagyok hozzászólni, de azt sem akarom hogy megijedjen... Nekem már barátság is elég lenne de képtelen vagyok rá !!! :(
A kérdező hozzászólása: ... kb olyan magas mint én 175 cm körül :) és...barna haj barna szem ...
mesélsz egy kicsit róla? hogy néz ki? mi a neve? stb.:)
A kérdező hozzászólása: Egy suliba járunk... nálam 4 évvel idõsebb.
Én azt mondom, ha legközelebb elmész mellette akkor állj le vele beszélgetni. Tudom ez nehéz és könnyebb tanácsolni, mint megtenni, de legközelebb ha látod legalább kérdezz tõle valamit! Ha pontosabban leírnád, hogy hol/milyen szituációban szoktál találkozni vele, akkor jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nincs, általában õ is magányos és nincs mindig a barátaival körülvéve.
A kérdező hozzászólása: HALÓÓÓÓÓÓ KÖNYÖRGÖM VÁLASZT :(:( HIÁNYZIK !!!!!!


Mi van akkor, ha egy lány állandóan jelzi, hogy tetszesz neki, s jóban vagytok, jól tudtok dumálni, de mikor úgy gondolod, hogy itt az ideje közeledni a szemedbe vágja, hogy nem szereti ha ráakaszkodsz, és nem így képzelte el az egészet?

Legjobb válasz: Talán maga se tudja, hogy mit akar. Valószínûleg bejössz neki, de nem szerelmes beléd. Lehet hogy "csak" barátként tud rád nézni, nem lenne képes járni veled. Ezt csak úgy tudhatod meg ha leülsz és nyíltan beszélsz vele; elmondod neki te mit érzel iránta, mit szeretnél tõle, õ is elmondja mindezt veled kapcsolatba, és majd meglátjátok hogy ezek után mit kell tennetek. Hajrá!;)

Talán maga se tudja, hogy mit akar. Valószínûleg bejössz neki, de nem szerelmes beléd. Lehet hogy "csak" barátként tud rád nézni, nem lenne képes járni veled. Ezt csak úgy tudhatod meg ha leülsz és nyíltan beszélsz vele; elmondod neki te mit érzel iránta, mit szeretnél tõle, õ is elmondja mindezt veled kapcsolatba, és majd meglátjátok hogy ezek után mit kell tennetek. Hajrá!;)
Akkor az van, hogy otthagyom a francba, és mikor majd hiányozni fogok neki, akkor õ fog odajönni hozzám... Persze ez csak akkor jön be ha tudod hogy a csaj is legalább ugyanúgy szeret veled lenni mint te vele.
Nekem is ez van csak fordítva..Én vagyok a lány és van egy fiú akivel ezt csinálom .Annyi az egész , hogy szeretem a fiút de nem ugy. Viszont ha nincs hiányzik és szomorú vagyok mert jó a társasága. Meghát én alapból egy olyan csajszi vagyok aki flörtölõs típus és ezért érthet félre. Gondolom ez a lány is olyan.

Mit csináljak akkor, ha az egyik legjobb haverom belezúgott az egyik legjobb barátnőmbe, de a csaj nem viszonozza a dolgot, de lehet hogy később viszonozná. Mit kéne tennem, hogy segítsek nekik?

Legjobb válasz: Semmit! 1,mert semmi közöd hozzá! 2,mert ha idõvel esetleg szakítás és harag lesz köztük,akkor egyik oldalról Te is rossz leszel,mert a másikkal haverkodsz! Rem.érted mire gondolok! Tanácsokat adhatsz de nem menj bele a dolgaikba! 28/F

Semmit! 1, mert semmi közöd hozzá! 2, mert ha idõvel esetleg szakítás és harag lesz köztük, akkor egyik oldalról Te is rossz leszel, mert a másikkal haverkodsz! Rem.érted mire gondolok! Tanácsokat adhatsz de nem menj bele a dolgaikba! 28/F
ez a kettõjük dolga, hagyd rájuk.
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom, de mit kéne tanácsolnom, hogy mindkettõnek jó legyen???
Te mit akarsz beavatkozni, hagyjad már majd õk rendezik, Te foglalkozzál a saját dolgaiddal, egyáltalán ne avatkozzál bele!! N

Mi van akkor, ha egy úszóra versenyzés közben jön rá a hasmenés, és nem bírja visszatartani?

Legjobb válasz: akkor sugárba ki mindet és valszeg nyerni fog.tudod mint egy rakéta.

akkor sugárba ki mindet és valszeg nyerni fog.tudod mint egy rakéta.
Akkor húzza a csíkot.
beköszönnek a barnamedvék
van, aki annyira izgul, hogy minden versenyen görcsöl a hasa... ilyenkor versenyzés után szokott elöjönni vagy ha nem, elötte elmegy szépen, annyit csak kibír, amíg a medencében van 8 év felett már nem szoktak bekakilni a vízbe.....a pisiröl meg inkább nem is beszélek (elég csak annyi, hogy pl a vizilabdásoknak edzés elején mindig van egy "pisihossz")
Mon elmondható (meg máshol is) hogy annyira komolyan veszik az úszást h nem fordul elõ ilyen... Mint úszó mondom hogy kaja kb 8-10 éves korról nagyon meg van szabva úgyh gyomorrontás kizárva, ha meg valami baci az már a verseny elõtt kiderül...:(
szaros segg, szaros segg!!!

Mi van akkor ha van egy fogadott orvosom, akinek sok a betege, beindul a szülésem, de ő épp egy másik kismamánál, egy másik szülésnél segédkezik?

Akkor én ügyeletes orvosnál fogok szülni? Vagy hogyan oldható ez meg? Az ország egyik legismertebb dokijánál fogok szülni, akinek hatalmas pacientúrája van. 18 éves korom óta hozzá járok, minden vizsgálatot ő végzett, ő ismeri a testem, a babát, arról nem is beszélve hogy a terhesgondozás alatt mennyi pénzt fizettünk neki.. Előfordulhat hogy lepasszol egy másik/ügyeletes dokinak mert épp nem ér rá? Hogyan működik ez? Eléggé parázok emiatt..

Legjobb válasz: Az orvos nem lesz ott melletted végig míg szülsz! Órá ként bemegy, megnézi mennyit tágultál, megkéri hogy vagy, 5 perc, és megy is a dolgára! A szülésznõ megy be hozzád félóránként, nézi meg hogy vagy, ha kell valamit beadni õ adja be, õ is nézi a tágulást... Az orvos akkor lesz bent mikor konkrétan nyomni kell, majd össze varr! 1 óra amit aktívan ott tölt veled, de míg vajúdsz, nem fog ott ülni melletted, nem fogja a kezed, nem beszélget veled!!! Simán szülhetsz te is, meg még 2-3 nõ melletted, egy óra alatt ha mindnkinél 5 percet van, az 15 perc 1 óra alatt, még 45 perc alatt elvégezhet egy abortuszt, vág császárt, vagy elmehet vizitelni, vagy rendelni a szakrendelésre. Nem csak veled fog foglalkozni!

Az orvos nem lesz ott melletted végig míg szülsz! Órá ként bemegy, megnézi mennyit tágultál, megkéri hogy vagy, 5 perc, és megy is a dolgára! A szülésznõ megy be hozzád félóránként, nézi meg hogy vagy, ha kell valamit beadni õ adja be, õ is nézi a tágulást... Az orvos akkor lesz bent mikor konkrétan nyomni kell, majd össze varr! 1 óra amit aktívan ott tölt veled, de míg vajúdsz, nem fog ott ülni melletted, nem fogja a kezed, nem beszélget veled!!! Simán szülhetsz te is, meg még 2-3 nõ melletted, egy óra alatt ha mindnkinél 5 percet van, az 15 perc 1 óra alatt, még 45 perc alatt elvégezhet egy abortuszt, vág császárt, vagy elmehet vizitelni, vagy rendelni a szakrendelésre. Nem csak veled fog foglalkozni!
elég szomorú, de tény, hogy nem lesz végig veled (hogy ez erkölcsileg/etikailag mennyi kivánnivalót hagy maga után, más kérdés...) ha ügyeletesnél szülsz, akkor értelemszerûen a fogadottnak nem adnék pénzt a helyedben (vagy jóval kevesebbet)
Mikor én szültem a dokinak a másik betege a másik szülõágyon szült folyamatosan felváltva nézegetett bennünket és mikor már a szülésre került a sor akkor csak azzal foglakozott. Én szültem elõbb végig mellettem volt összevarrt és utána ment a másik kismamához.
Ha mind a ketten a kismamái vagytok, akkor felváltva ellenõrzi a szülés elõrehaladtát. Ha még ügyel is, akkor a többiekkel is foglalkozik. Szabadidõben persze többet figyel a fizetõ betegeire.

Segitseg! Mi van akkor ha egy pasi (23) nagyon szereti a parjat megis azt mondja hogy idore van szuksege es azon gondolkodik nem lenne e jobb abbahagyni? (folyt)

parommal masfel eve vagyunk egyutt , mar az elejen nagy volt a szerelem es a jovot terveztuk. voltak kisebb naggyobb vitak tobbnyire miattam , viszont en most belatom ezeket a hibakat es mindent megteszek azert hogy valtoztassak. o megis folyton a multra gondol es nem tud bizni , mondvan hogy idore van szuksege. helyre lehet ezt meg hozni? (ES NEM VAGYOK KIVANCSI A TOLTOTT KAPOSZTAS VALASZOKRA)

Legjobb válasz: Valami elmúlt, ez hiányzik neki. Talán még vissza lehet hozni, de keményen dolgozni kell rajta. Kezdetnek egy meghitt vacsora (akár töltött káposztával), és egy õszinte "nincs mit vesztenem" beszélgetés is megtenné. Õszinte, nyitott kommunikáció kell.

Valami elmúlt, ez hiányzik neki. Talán még vissza lehet hozni, de keményen dolgozni kell rajta. Kezdetnek egy meghitt vacsora (akár töltött káposztával), és egy õszinte "nincs mit vesztenem" beszélgetés is megtenné. Õszinte, nyitott kommunikáció kell.
Miért nem tud Bízni benned???
Nem akart megbántani...de ennek a kapcsolatnak vége. Kénytelen leszel elfogadni...sajnálom.
Nos ha valóban szeret, akkor nincs mitõl tartani. de ez csak az egyik fel a dolognak. Viszont a szeretet pedig bûnök tömegét fedezi el. Na most ha szeret akkor nincs min gondolkodni, és együtt kellene a nehézségeket átvészelni, hogy összeszokjatok, így lesz tartós a kapcsolat. Ha viszont gondolkodnia kell akkor nincs tisztában az érzelmeivel, és saját magával sem. egy anya
A kérdező hozzászólása: az en hibam hogy a szuleim elkenyeztettek , ezert ha barmi tortent es nekem nem tetszett orrhuzassal reagaltam , vagy durcizassal. es nem voltam annyira megerto mint ahogy azt elvarta. nem megcsalas vagy hazugsag miatt nem tud bizni. es igazan szeret , ismerem es latom rajta. ma is beszelgettunk es ha nem szeretne szoba sem allt volna velem.csak nagyon haragtarto tud lenni es nehezen felejt. es most nagyon ra van kattanva a multban tortentekre es nem veszi eszre hogy tenyleg valtozom es fel a csalodastol , fel hogy megprobaljuk es egy honap mulva meg rosszabb lesz de ha nem probaljuk meg akkor lehet nagyobbat veszitunk. nem? es ahogy olvastam sok olyan volt mar hogy szakitas utan minden meg jobb lett mint azelott. offf remenykedek es kuzdok. nekem csak o kell.
Pfff... Egy lényeztetett meg egy haragtartó... Felejtõs. Tényleg. Tartós kapcsolathoz kompromisszum kell, de erre jellembõl fakadóan egyikõtök sem hajlandó. Ezen egy kis "szünet" sem fog segíteni...
Szerintem csak kifogás, hogy megszabadulhasson tõled!Minek él a múltban mikor azt nem lehet megváltoztatni! Szerintem azért hozza fel a múltat hogy okot találjon hogy vége legyen a kapcsolatotoknak..Mert nem követtél el olyan hibát ami megbocsájthatatlan...
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek. nekem amugy a kompromisszum nem lenne nagy dolog. es a valtozasra is kepes vagyok. es nem hinnem hogy csak okot keres mert nem olyan tipusu. ami a sziven az a szajan is. a gond inkabb az hogy nem a szivere hallgat.es negativan gondolkodik. de en akkor is remenykedek hogy egy kis egyedul toltott ido radobbenti hogy megis velem akar lenni. ha meg nem akkor ... na hat arra most inkabb nem gondolok maradok a pozitiv gondolkodasnal

Mi van akkor ha egy fiú és egy lány elmegy randira és egyikük sem tud csókolózni, de valamelyikük megpróbálja lesmárolni a másokat?

Ki vezeti a csókot? A lány visszacsókoljon e?

Legjobb válasz: mi az h nem tud csókolózni?

mi az h nem tud csókolózni?
omg! Ennél epicebb kérdést ma még nem olvastam4
Nálunk ez volt a barátommal.. mindketten élünk.. szóval azt hiszem, nem halálos baleset az ilyen :D :D
ne dugd bele xD elõször maradj a normál csóknál xD f18
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már értem!! :)
A kérdező hozzászólása: Miért?:)
A kérdés válaszra érdemes lenne az utolsó mondat nélkül. A lány visszacsókoljon-e? Ez számomra értelmezhetetlen. A szerelmeskedéshez két ember kell, s nem csak a mennyiség érdekes, hanem az is, hogy ez a két darab ember ugyanazt akarja, ugyanannak örül, ugyanarra vágyik. Ha ez megvan, akkor a fõkérdésed is értelmét veszti, úgyhogy tulajdonképpen az egész csacsiság. Ha az említett elõfeltételek megvannak, akkor nagyon bájos, kedves dolog ám ez, az ügyetlenkedéssel együtt. Szerelmek jöhetnek, mehetnek, de az elsõ csók emléke megmarad örökre. A smárolás nem, az valami más. Legalábbis az én szótáramban.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszik a kérdés nem muszáj hozzá irni (10:34) (10:39)-eS :)
A kérdező hozzászólása: Olyat is halottam hogy a fiú nyelve a lány nyelve körül kell mozgatni és közbe érintkeznie kell egymáshoz
Mi meg értelmes kérdést! (10:34-es)
megszületik a csoda.
Semmi, megcsókolod, és onnan már "érzésbõl" csináljátok...
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat várok!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy egyikõjük se smárolt még, de valamelyik mégis megpróbálja...
Ne parázz menni fog magától, nem gondoltam én sem, de tényleg menni fog magától majd meglátod. :)
adj neki egy pofont
A kérdező hozzászólása: pls csak rendes válaszokat
Igen hagyd....
Nem függni nem akar hanem tõled. Hagyjad.
A kérdező hozzászólása: okok köszi a válaszokat akk leteszek róla
Rossz duma. Ha valaki nem akar járni veled, azért van, mert nem kellesz neki. Több verzió nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!