Találatok a következő kifejezésre: Mi a akkor, ha egy (3761 db)

lehet hogy van barátnõje nem?
A kérdező hozzászólása: Nemhinném....
Nem én vagyok az? :)
szerintewm vedd fel msn re! Lehet h a fiúnak sem vagy közömbös csak félénk vagy azt hiszi h te nem érze iránta "többet" szóval vedd fel msn re ott könnyebb vele beszélgetni, majd a suliban menj oda hozzá "vagy véletlen fussatok össze a folyosón" :P és beszélgess vele (tök mind1 mirõl csak éreztes vele h nem közömbös a számodra! sok sikert és majd írj h hogy alakult!:P 15/ff
A kérdező hozzászólása: átlagos testalkat . Egyébként képtelen vagyok hozzászólni, de azt sem akarom hogy megijedjen... Nekem már barátság is elég lenne de képtelen vagyok rá !!! :(
A kérdező hozzászólása: ... kb olyan magas mint én 175 cm körül :) és...barna haj barna szem ...
mesélsz egy kicsit róla? hogy néz ki? mi a neve? stb.:)
A kérdező hozzászólása: Egy suliba járunk... nálam 4 évvel idõsebb.
Én azt mondom, ha legközelebb elmész mellette akkor állj le vele beszélgetni. Tudom ez nehéz és könnyebb tanácsolni, mint megtenni, de legközelebb ha látod legalább kérdezz tõle valamit! Ha pontosabban leírnád, hogy hol/milyen szituációban szoktál találkozni vele, akkor jobban tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nincs, általában õ is magányos és nincs mindig a barátaival körülvéve.
A kérdező hozzászólása: HALÓÓÓÓÓÓ KÖNYÖRGÖM VÁLASZT :(:( HIÁNYZIK !!!!!!

Mi van akkor, ha egy lány állandóan jelzi, hogy tetszesz neki, s jóban vagytok, jól tudtok dumálni, de mikor úgy gondolod, hogy itt az ideje közeledni a szemedbe vágja, hogy nem szereti ha ráakaszkodsz, és nem így képzelte el az egészet?

Legjobb válasz: Talán maga se tudja, hogy mit akar. Valószínûleg bejössz neki, de nem szerelmes beléd. Lehet hogy "csak" barátként tud rád nézni, nem lenne képes járni veled. Ezt csak úgy tudhatod meg ha leülsz és nyíltan beszélsz vele; elmondod neki te mit érzel iránta, mit szeretnél tõle, õ is elmondja mindezt veled kapcsolatba, és majd meglátjátok hogy ezek után mit kell tennetek. Hajrá!;)

Talán maga se tudja, hogy mit akar. Valószínûleg bejössz neki, de nem szerelmes beléd. Lehet hogy "csak" barátként tud rád nézni, nem lenne képes járni veled. Ezt csak úgy tudhatod meg ha leülsz és nyíltan beszélsz vele; elmondod neki te mit érzel iránta, mit szeretnél tõle, õ is elmondja mindezt veled kapcsolatba, és majd meglátjátok hogy ezek után mit kell tennetek. Hajrá!;)
Akkor az van, hogy otthagyom a francba, és mikor majd hiányozni fogok neki, akkor õ fog odajönni hozzám... Persze ez csak akkor jön be ha tudod hogy a csaj is legalább ugyanúgy szeret veled lenni mint te vele.
Nekem is ez van csak fordítva..Én vagyok a lány és van egy fiú akivel ezt csinálom .Annyi az egész , hogy szeretem a fiút de nem ugy. Viszont ha nincs hiányzik és szomorú vagyok mert jó a társasága. Meghát én alapból egy olyan csajszi vagyok aki flörtölõs típus és ezért érthet félre. Gondolom ez a lány is olyan.

Ha egy atom elnyel agy fotont akkor az elektron másik héjra ugrik de mi van akkor ha egy atommag vagy egy molekula nyeli el a fotont?

Legjobb válasz: Ha molekula nyeli el, akkor kb. ugyanaz, mint az atom esetében. A molekulák elektronjai is gerjeszthetõek. Atommag már nem tud elnyelni akármilyen fotont, csak nagy energiájú gamma fotont. Ilyenkor a mag is tud gerjesztõdni, majd kisugározni egy hasonló gamma fotont.

Ha molekula nyeli el, akkor kb. ugyanaz, mint az atom esetében. A molekulák elektronjai is gerjeszthetõek. Atommag már nem tud elnyelni akármilyen fotont, csak nagy energiájú gamma fotont. Ilyenkor a mag is tud gerjesztõdni, majd kisugározni egy hasonló gamma fotont.


Mi van akkor, ha egy úszóra versenyzés közben jön rá a hasmenés, és nem bírja visszatartani?

Legjobb válasz: akkor sugárba ki mindet és valszeg nyerni fog.tudod mint egy rakéta.

akkor sugárba ki mindet és valszeg nyerni fog.tudod mint egy rakéta.
Akkor húzza a csíkot.
beköszönnek a barnamedvék
van, aki annyira izgul, hogy minden versenyen görcsöl a hasa... ilyenkor versenyzés után szokott elöjönni vagy ha nem, elötte elmegy szépen, annyit csak kibír, amíg a medencében van 8 év felett már nem szoktak bekakilni a vízbe.....a pisiröl meg inkább nem is beszélek (elég csak annyi, hogy pl a vizilabdásoknak edzés elején mindig van egy "pisihossz")
Mon elmondható (meg máshol is) hogy annyira komolyan veszik az úszást h nem fordul elõ ilyen... Mint úszó mondom hogy kaja kb 8-10 éves korról nagyon meg van szabva úgyh gyomorrontás kizárva, ha meg valami baci az már a verseny elõtt kiderül...:(
szaros segg, szaros segg!!!

Segitseg! Mi van akkor ha egy pasi (23) nagyon szereti a parjat megis azt mondja hogy idore van szuksege es azon gondolkodik nem lenne e jobb abbahagyni? (folyt)

parommal masfel eve vagyunk egyutt , mar az elejen nagy volt a szerelem es a jovot terveztuk. voltak kisebb naggyobb vitak tobbnyire miattam , viszont en most belatom ezeket a hibakat es mindent megteszek azert hogy valtoztassak. o megis folyton a multra gondol es nem tud bizni , mondvan hogy idore van szuksege. helyre lehet ezt meg hozni? (ES NEM VAGYOK KIVANCSI A TOLTOTT KAPOSZTAS VALASZOKRA)

Legjobb válasz: Valami elmúlt, ez hiányzik neki. Talán még vissza lehet hozni, de keményen dolgozni kell rajta. Kezdetnek egy meghitt vacsora (akár töltött káposztával), és egy õszinte "nincs mit vesztenem" beszélgetés is megtenné. Õszinte, nyitott kommunikáció kell.

Valami elmúlt, ez hiányzik neki. Talán még vissza lehet hozni, de keményen dolgozni kell rajta. Kezdetnek egy meghitt vacsora (akár töltött káposztával), és egy õszinte "nincs mit vesztenem" beszélgetés is megtenné. Õszinte, nyitott kommunikáció kell.
Miért nem tud Bízni benned???
Nem akart megbántani...de ennek a kapcsolatnak vége. Kénytelen leszel elfogadni...sajnálom.
Nos ha valóban szeret, akkor nincs mitõl tartani. de ez csak az egyik fel a dolognak. Viszont a szeretet pedig bûnök tömegét fedezi el. Na most ha szeret akkor nincs min gondolkodni, és együtt kellene a nehézségeket átvészelni, hogy összeszokjatok, így lesz tartós a kapcsolat. Ha viszont gondolkodnia kell akkor nincs tisztában az érzelmeivel, és saját magával sem. egy anya
A kérdező hozzászólása: az en hibam hogy a szuleim elkenyeztettek , ezert ha barmi tortent es nekem nem tetszett orrhuzassal reagaltam , vagy durcizassal. es nem voltam annyira megerto mint ahogy azt elvarta. nem megcsalas vagy hazugsag miatt nem tud bizni. es igazan szeret , ismerem es latom rajta. ma is beszelgettunk es ha nem szeretne szoba sem allt volna velem.csak nagyon haragtarto tud lenni es nehezen felejt. es most nagyon ra van kattanva a multban tortentekre es nem veszi eszre hogy tenyleg valtozom es fel a csalodastol , fel hogy megprobaljuk es egy honap mulva meg rosszabb lesz de ha nem probaljuk meg akkor lehet nagyobbat veszitunk. nem? es ahogy olvastam sok olyan volt mar hogy szakitas utan minden meg jobb lett mint azelott. offf remenykedek es kuzdok. nekem csak o kell.
Pfff... Egy lényeztetett meg egy haragtartó... Felejtõs. Tényleg. Tartós kapcsolathoz kompromisszum kell, de erre jellembõl fakadóan egyikõtök sem hajlandó. Ezen egy kis "szünet" sem fog segíteni...
Szerintem csak kifogás, hogy megszabadulhasson tõled!Minek él a múltban mikor azt nem lehet megváltoztatni! Szerintem azért hozza fel a múltat hogy okot találjon hogy vége legyen a kapcsolatotoknak..Mert nem követtél el olyan hibát ami megbocsájthatatlan...
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek. nekem amugy a kompromisszum nem lenne nagy dolog. es a valtozasra is kepes vagyok. es nem hinnem hogy csak okot keres mert nem olyan tipusu. ami a sziven az a szajan is. a gond inkabb az hogy nem a szivere hallgat.es negativan gondolkodik. de en akkor is remenykedek hogy egy kis egyedul toltott ido radobbenti hogy megis velem akar lenni. ha meg nem akkor ... na hat arra most inkabb nem gondolok maradok a pozitiv gondolkodasnal

Mi van akkor ha egy fiú és egy lány elmegy randira és egyikük sem tud csókolózni, de valamelyikük megpróbálja lesmárolni a másokat?

Ki vezeti a csókot? A lány visszacsókoljon e?

Legjobb válasz: mi az h nem tud csókolózni?

mi az h nem tud csókolózni?
omg! Ennél epicebb kérdést ma még nem olvastam4
Nálunk ez volt a barátommal.. mindketten élünk.. szóval azt hiszem, nem halálos baleset az ilyen :D :D
ne dugd bele xD elõször maradj a normál csóknál xD f18
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most már értem!! :)
A kérdező hozzászólása: Miért?:)
A kérdés válaszra érdemes lenne az utolsó mondat nélkül. A lány visszacsókoljon-e? Ez számomra értelmezhetetlen. A szerelmeskedéshez két ember kell, s nem csak a mennyiség érdekes, hanem az is, hogy ez a két darab ember ugyanazt akarja, ugyanannak örül, ugyanarra vágyik. Ha ez megvan, akkor a fõkérdésed is értelmét veszti, úgyhogy tulajdonképpen az egész csacsiság. Ha az említett elõfeltételek megvannak, akkor nagyon bájos, kedves dolog ám ez, az ügyetlenkedéssel együtt. Szerelmek jöhetnek, mehetnek, de az elsõ csók emléke megmarad örökre. A smárolás nem, az valami más. Legalábbis az én szótáramban.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszik a kérdés nem muszáj hozzá irni (10:34) (10:39)-eS :)
A kérdező hozzászólása: Olyat is halottam hogy a fiú nyelve a lány nyelve körül kell mozgatni és közbe érintkeznie kell egymáshoz
Mi meg értelmes kérdést! (10:34-es)
megszületik a csoda.
Semmi, megcsókolod, és onnan már "érzésbõl" csináljátok...
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat várok!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy egyikõjük se smárolt még, de valamelyik mégis megpróbálja...
Ne parázz menni fog magától, nem gondoltam én sem, de tényleg menni fog magától majd meglátod. :)

Mi történne akkor, ha egy szénsavas ásványvizes palackot az űrben egy űrhajóban felráznánk és lecsavarnánk a kupakját? Mi történne a vízzel? Milyen alakja lenne a szétfröccsenő víznek? Lebegnének mindenféle alakban?

Legjobb válasz: Ha nem robbanna fel azonnal az alacsony nyomás miatt, akkor szerintem is a palackot fogó egyén puskagolyó sebességgel elszáguldana az ûrbe. Ha azt nézzük, hogy egy leszakadt csavar képes a következõ körben átütni az ûrbázist, akkor ebben is van realitás...

Ha nem robbanna fel azonnal az alacsony nyomás miatt, akkor szerintem is a palackot fogó egyén puskagolyó sebességgel elszáguldana az ûrbe. Ha azt nézzük, hogy egy leszakadt csavar képes a következõ körben átütni az ûrbázist, akkor ebben is van realitás...
Az ûrhajón belül semmi különleges. Kitágulna a tartályban a gáz, aztán...Minden vizes lenne... DE!!! Kint az ûrben!!! Én egy jó tágulási képességû tartályba tenném, mert különben már szállna is szerteszét... Szóval kimegy a cucc, és növekszik...nagyon. Gyorsan, és megállíthatatlanul.... Nagyon messzire kéne menni onnan!!! Mert mikor szétszáll, a víz kezdõsebessége eléri és meg is haladja a puskagolyó sebességét, és a probléma az, hogy nincs is levegõ, vagy bárminemû gáz, ami megállítsa...
A kérdező hozzászólása: Olyan is érdekelne, akivel még nem történt ilyen, hogy mit reagálna.
Volt rá példa, ahogy fordítottja is, de igazából mivel az elsõ randikon csak beszélgettünk, úgy éreztem, hogy jobb hogy elõbb kiderült, hogy nem jövök be neki vagy õ nem jön be nekem élõben, mintha húztuk volna egymás idejét. Tehát úgy éreztem, hogy akkor neki nem én vagyok az igazi, de majd eljön az én idõm is. :-) Fogd fel pozitívan, ne törj le, mert jobb, hogy már az elején ez kiderült. 32N
Nálam is volt ilyen, de késõbb derült ki, hogy csak egy menetre kellettem volna, s mivel ez nem adatott meg neki az elsõ randin, ezért utána le sem sz*rt.
Esélyes, hogy megszûnik.
Ha férjhez megy akkor nem fog járni a családi mert a házassága révén nem lesz jogosult rá.
Ha férjhez megy, persze hogy nem jár neki a családi pótlék, ugyanis a családi pótlék gyermek után jár, érvényes házasságot pedig csak felnõtt köthet Magyarországon. (még ha 16 éves korban köt valaki engedéllyel házasságot, akkor is felnõtté nyilvánítják)
Ja, és még egy dolog: NEKI, a gyereknek egyáltalán nem jár, csak a szüleinek.
Nem hiszem, hogy járna, neki semmiképp max a gondviselõjének. De ahhoz igazolni kell, hogy tanul, meg a gondviselõvel azonos háztartásban él.
Ez nem vélemény kérdése. Ha férjhez mentél, minden olyan járulék, ami egy gyereket illet meg, megszûnik. A családi pótlék is - hiszen a házasságtól számítva te már nem a szüleiddel tartozol egy családba, hanem a férjeddel. Családi pótlékot ebben az esetben csak a gyereketek után igényelhettek.

Valaki eltudna igazitani ebben a kérdésben. Mi van akkor ha egyedül nevelem a gyerekem de az Apjának szükséges lenne hogy hozzá legyen bejelentve. Jogilag ez vajon hogy nézne ki? Ha valaki tud ebben felvilágositást adni azt köszönöm. Esztre111

Legjobb válasz: Nem tudok olyan indokot elképzelni amikor az apjához kelljen bejelenteni a gyereket ha nem õ neveli.Mégis miért kérne ilyet?Ha hozzá lesz bejelentve akkor azt jelenti mintha õ nevelné,bármikor elviheti és nem köteles visszahozni...ha te akarod visszahozni akkor mondhatja hogy nincs jogod hozzá mivel a lakcíme nála van...gyerektartást nem köteles fizetni....soroljam még?

Nem tudok olyan indokot elképzelni amikor az apjához kelljen bejelenteni a gyereket ha nem õ neveli.Mégis miért kérne ilyet?Ha hozzá lesz bejelentve akkor azt jelenti mintha õ nevelné, bármikor elviheti és nem köteles visszahozni...ha te akarod visszahozni akkor mondhatja hogy nincs jogod hozzá mivel a lakcíme nála van...gyerektartást nem köteles fizetni....soroljam még?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a megerõsitést valhogy én is igy gondoltam. köszönöm. Eszter


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!