Találatok a következő kifejezésre: Mi a aközött, hogy (34 db)

Mi a különbség aközött hogy valaki szeret vagy hogy szerelmes beléd?

Az egyik lány azt monta szeret...de azt monta nem szerelmes...és ezt nem értettem... :/ Lányok nállatok mit jelent ha valakinek azt mondjátok szeretlek??

Legjobb válasz: szeret mint barátot vagy egy testvért.. ennyi ezen mi olyan nehéz ?

szeret mint barátot vagy egy testvért.. ennyi ezen mi olyan nehéz ?
Szeretni egy családtagot vagy állatot lehet. Szerelmesnek lenni meg valakibe szerelmesek vagyunk...õõõõizééé...dugnánk.
Más dolog a szeretet és a szerelem.Szeretetet bárki iránt érezhetek, a családom, a barátaim iránt, szerelmes viszont csak egyvalakibe leheetke, akihez vonzódom, aki tetszik, és aki mellett el tudm képzelni magam, megfog benne valami.
A kérdező hozzászólása: De azt monta h nem úgy szeret mint egy harvert/barátot..! Akkor mivan?? xD
Hogy akár még szerelem is lehet belõle, idõvel.
Van többféle szeretet. Máshogy viszonyulunk emberekhez, akiket szeretünk. Van, akit úgy szeretünk, mint testvért, van akit, mint szülõt, van, akit mint barátot és van, akit mint a szerelmünket. Mind szeretet, de mind másmilyen. Ez a lány téged barátilag szeret. Ennyi.

Mi a különbség abban, hogy egy lánynak tetszek és aközött, hogy szerelmes belém?

Egy eset:egyszer rossz dolgot csináltam, a kistestvérem el akarta mondani anyukáméknak és a lány azt mondta az öcsémnek, hogy ne mondja el a szüleimnek.

Legjobb válasz: Kiengedtek délutánra?

Kiengedtek délutánra?
MI VAN?!?!?!!?
A kérdező hozzászólása: A lány nem akarta, hogy lecsesszenek a szüleim.
Próbálom megkeresni az összefüggést a kérdés és a példa között, de nem találom! A kérdésre válaszolva szerelmes egyszerre csak egy emberbe lehetsz (jobb esetben), viszont több is tetszhet egyszerre. A példával meg nem tudom mit akarsz! Ez alapján senki sem fogja tudni megmondani neked, hogy a lány érez-e irántad valamit. Lehet, hogy szimplán csak jó fej volt....
Ha a lány a barátod, simán jófejségbõl is kiállhatott melletted, ez még nem jelent semmit. Amúgy a te szemszögedbõl nézve nem hiszem hogy bármi különbséget észlelnél a lányon, mert mindkét esetben valószínûleg csak némán pillogna feléd, de kezdeményezni nem merne. Viszont attól, hogy "csak" tetszel neki még simán beleegyezhet abba hogy járjatok, már ha ezt szeretnéd. Szóval ne várd el hogy elsõ látásra szerelem legyen.
Az, hogy megvédett Téged, egy kedves gesztus volt tõle, viszont lehet, hogy csak baráti alapon csinálta.Azt meg nem lehet tudni, hogy tetszel-e neki, vagy szerelmes, ha látsz arra utaló jeleket, hogy kedvel, akkor egyértelmûen kérdezz rá.Lehet, hogy csak nem mer kezdeményezni.Ha nem lépsz, nem tudod meg a választ.

Mi a különbség aközött, amikor egy lány azért néz, mert tetszem neki, vagy azért, mert zavarja, hogy nézem?

Van egy lány, nagyon jól néz ki, szoktam is nézni, ? is néz engem.

Legjobb válasz: hát én is voltam már ebben a helyzetben de csak úgy tudod kideríteni ha elkezdesz vele beszélgetni az mindegy hogy mirõl de azért valami kellemes legyen úgy már rájössz könnyebben hogy mi is van

hát én is voltam már ebben a helyzetben de csak úgy tudod kideríteni ha elkezdesz vele beszélgetni az mindegy hogy mirõl de azért valami kellemes legyen úgy már rájössz könnyebben hogy mi is van
Ha 2 másodpercnél kevesebb ideig néz, akkor zavarod. Ha 3 másodpercnél tovább néz akkor tetszel neki. Ha egy átlagos nézés idõtartama 2 és 3 másodperc közé esik akkor a csaj nem tud számolni. Ha izzad a homloka miközben néz akkor teljesen beindult tõled. Ha vörösen világít a szeme miközben néz, akkor a jövõbõl jött, és John Connort keresi. (remélem Téged nem így hívnak) Ha egy jókora mû[email protected] szopogat miközben néz akkor le akar cummantani. Ha elnéz melletted akkor vak. Ha keresztbe állnak a szemei akkor szemtengelyferdülése van. Röviden: HÁT HONNAN A [email protected]ÓL TUDJAM? KÉRDEZD MEG TÕLE!
ez a 2-3 másodperc dolog tényleg valami valós dolog vagy csak baromság?
én se tom eldönteni

Mi a különbség aközött, hogy áfa alany vagyok vagy sem egyéni vállalkozóként?

Legjobb válasz: amennyire tudom az áfa alanyok visszaigényelhetik az áfát

amennyire tudom az áfa alanyok visszaigényelhetik az áfát
Meg be is fizethetik!
Ha a bevételed az 5 milliót nem haladja meg egy évben akkor lehetsz alanyi mentes az áfa szempontjából, és ilyenkor nem kell áfa bevallást készítened és fizetned, de vissza sem igényelhetsz. Ha áfa körös vagy, akkor áfa bevallást kell tenned és ha úgy alakul fizetni kell vagy vissza is kaphatsz.

Az normális, ha a menstruációm 38 naponta jön meg? Mindig rendszeres, néha fordul csak elõ, hogy 1-2 nap eltérés van aközött, hogy mikor kellene megjönnie, és hogy mikor jön meg.

14/L

Legjobb válasz: Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)

Kicsit hosszú, ha késõbb nemi életet élsz már, és rákszûrésre mész, kérdezz rá a nõdokira, hogy szerinte normális-e. De ha rendszeres, és semmi furcsaságot nem észlelsz magadon, akkor csak ilyen a szervezeted. :)
Egyébként lehet, hogy késõbb még változni fog. Nekem is az elsõ pár évben inkább 32-35 naponta jött meg, most meg 26-28 naponta.
Nincs ezzel semmi baj, nekem is hasonló volt, aztán 18 körül lerövidült 29-31 napra.
Még nem állt be a ciklusod. A lányomnak 33. napra jön meg. 4-5 napot szokott csúszni neki.

Mi a különbség aközött, hogy valaki tetszik és hogy valakihez vonzódom?

Legjobb válasz: Valaki tetszik: külsõ tulajdonságai alapján bejön. Valakihez vonzódsz: testileg kívánod, ott ólálkodik a kémia.

Valaki tetszik: külsõ tulajdonságai alapján bejön. Valakihez vonzódsz: testileg kívánod, ott ólálkodik a kémia.
A vonzódás több mint kémia.
#2 mivel több mint kémia?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!:)

Mi a különbség aközött ha valaki ivott és részeg vagy bevan állva pl fűtöl? Hogy lehet megkülönböztetni?

Legjobb válasz: Talán a szagáról? Ittas állapotban alkoholszagtól bûzölög az ember általában, nem?

Talán a szagáról? Ittas állapotban alkoholszagtól bûzölög az ember általában, nem?
A kérdező hozzászólása: Nincs különbség külsõleg vagy viselkedésben?
Figyelj, igazából egyik állapotban sem voltam még, fõleg nem a fû általiban, és abban biztosan nem is leszek. Szóval szerintem nem igazán van/lenne különbség.
A fû általában ellazít, vidám lesz tõle az ember, röhögcsél, mint egy ötéves. A pia meg tehet agresszívvá is, szomorúvá is. De persze az is gyakran kivált örömmámort. Szóval egyértelmûen megmondani nem lehet.

Mi a különbség aközött, hogy egy ország szabadelvű vagy szabados?

Legjobb válasz: A szabados inkább pejoratív értelmû. Azt jelenti, könnyelmû, könnyûvérû, lusta.

A szabados inkább pejoratív értelmû. Azt jelenti, könnyelmû, könnyûvérû, lusta.
kellett nektek francia forradalom. a romlás együtt jár azzal, amit mondasz különbség nincs, a sok felforgatónak hála ide jutott a világ. a bajok mindig azzal kezdõdnek, hogy a söpredék követeléseit legitimálják.
A szabados az negatív értelemben használandó, nálam az kb. Hollandiát jelenti, ahol mindent megengednek, olyasmit is amit nem kéne (eutanázia). A szabadelvû az egy alapjában véve liberális államot jelent, ahol a társadalmat fõként a liberalizmus hatja át, de csak mérsékelten.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: És a liberális állam, társadalom lényege nem az, hogy egy csomó dolog meg van engedve, "mindenkit el kell fogadni, szeretni kell"?
Igen, azt jelenti, de azzal nem azt bizonyítom, hogy mennyire szeretem, amikor megölöm, csak mert õ azt kéri. Másrészt kinek van joga arra, hogy megkérje saját embertársát arra, hogy meggyilkolja?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!