Találatok a következő kifejezésre: Mi a aközött, (44 db)

Fiúk! Mi a különbség aközött ahogy egy olyan lánnyal viselkedtek aki tetszik nektek, jófej, és jóban vagytok, vagy akibe szerelmes vagy?

Legjobb válasz: A jó fej srác kedves, de ha olyan helyzet alakul, hogy választania kell egy olyan között, ami neki jó, vagy aközött ami neked jó de neki rossz, akkor azt választja, ami neki jó. Ha szerelmes beléd, akkor azt ami neked jó, neki rossz. De jobb ha kiismered elõbb, nem könnyû megállítani, hogy mit akar egy srác.

A jó fej srác kedves, de ha olyan helyzet alakul, hogy választania kell egy olyan között, ami neki jó, vagy aközött ami neked jó de neki rossz, akkor azt választja, ami neki jó. Ha szerelmes beléd, akkor azt ami neked jó, neki rossz. De jobb ha kiismered elõbb, nem könnyû megállítani, hogy mit akar egy srác.
Aki tetszik ahhoz hozzáérek, aki csak jófej azzal úgy viselkedek mint bármelyik haverommal.
Ugyanezt tesszük fel mi is magunkba! Csak nálunk lányról van szó. Persze egyedi példányok mindig vannak.(homi)
Én speciel mind2t igyexem titkolni, mert tudom magamról h nem jövök be senkinek.
ez hülye kérdés volt:)
Magyarabbul, mit jelent a viselkedtek?
A kérdező hozzászólása: szóval mik a gesztusok? célozgattok? vagy amikor szerelmesek lesztek bevalljátok? Mibõl lehet tudni, hogy egy srácnak nem simán csak tetszem, és jófejnek tart, meg barátok vagyunk, hanem szerelmes is belém? (:
A kérdező hozzászólása: na ez is értelmes volt. inkább majd kiderítem magamtól, ettõl nem leszek okosabb úgy látom. mondjuk az is igaz, hogy minden ember más.

Mi a különbség aközött ha a lány kedves velem és aközött ha a lány akar is tőlem valamit (tetszem neki)?

Legjobb válasz: Én általában minden pasival kedves vagyok, aki odajön hozzám. (na persze nem azokról beszélek, akik a mellem méretérõl kezdenek el faggatni) DE ha nem érdekel az illetõ, akkor nem érdeklõdöm felõle. Tehát egy idõ után elég egyoldalú lesz így a beszélgetés. Ha veszi a lapot, akkor szépen elköszönünk egymástól, ha nem veszi, akkor próbálom másként a tudtára adni, hogy nem vagyok vevõ a közeledésére. Ha tetszik az illetõ, akkor érdeklõdöm utána. Tehát visszakérdezek, érdeklõdve figyelem a szavait. De biztos, hogy mindenki máshogy oldja meg ezeket a dolgokat. 24/n

Én általában minden pasival kedves vagyok, aki odajön hozzám. (na persze nem azokról beszélek, akik a mellem méretérõl kezdenek el faggatni) DE ha nem érdekel az illetõ, akkor nem érdeklõdöm felõle. Tehát egy idõ után elég egyoldalú lesz így a beszélgetés. Ha veszi a lapot, akkor szépen elköszönünk egymástól, ha nem veszi, akkor próbálom másként a tudtára adni, hogy nem vagyok vevõ a közeledésére. Ha tetszik az illetõ, akkor érdeklõdöm utána. Tehát visszakérdezek, érdeklõdve figyelem a szavait. De biztos, hogy mindenki máshogy oldja meg ezeket a dolgokat. 24/n
telefonszámot cserél veled, belemegy a következõ randiba, avagy megkérdezi mikor találkozunk legközelebb...aki kedves az manapság csak a facebokját vagy emailját adja meg :)
Talán, h nem dughatod meg.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket.

Mi a különbség aközött hogy valaki szeret vagy hogy szerelmes beléd?

Az egyik lány azt monta szeret...de azt monta nem szerelmes...és ezt nem értettem... :/ Lányok nállatok mit jelent ha valakinek azt mondjátok szeretlek??

Legjobb válasz: szeret mint barátot vagy egy testvért.. ennyi ezen mi olyan nehéz ?

szeret mint barátot vagy egy testvért.. ennyi ezen mi olyan nehéz ?
Szeretni egy családtagot vagy állatot lehet. Szerelmesnek lenni meg valakibe szerelmesek vagyunk...õõõõizééé...dugnánk.
Más dolog a szeretet és a szerelem.Szeretetet bárki iránt érezhetek, a családom, a barátaim iránt, szerelmes viszont csak egyvalakibe leheetke, akihez vonzódom, aki tetszik, és aki mellett el tudm képzelni magam, megfog benne valami.
A kérdező hozzászólása: De azt monta h nem úgy szeret mint egy harvert/barátot..! Akkor mivan?? xD
Hogy akár még szerelem is lehet belõle, idõvel.
Van többféle szeretet. Máshogy viszonyulunk emberekhez, akiket szeretünk. Van, akit úgy szeretünk, mint testvért, van akit, mint szülõt, van, akit mint barátot és van, akit mint a szerelmünket. Mind szeretet, de mind másmilyen. Ez a lány téged barátilag szeret. Ennyi.

Mi a különbseg az orgazmus és aközött, mikor valaki elmegy?

Legjobb válasz: Elõbbihez le kell vetkõzni, utóbbihoz fel kell öltözni.

Elõbbihez le kell vetkõzni, utóbbihoz fel kell öltözni.
Orgazmusnál nem köszönsz el...
Semmi.
Hülyék :DDD

Mi a különbség abban, hogy egy lánynak tetszek és aközött, hogy szerelmes belém?

Egy eset:egyszer rossz dolgot csináltam, a kistestvérem el akarta mondani anyukáméknak és a lány azt mondta az öcsémnek, hogy ne mondja el a szüleimnek.

Legjobb válasz: Kiengedtek délutánra?

Kiengedtek délutánra?
MI VAN?!?!?!!?
A kérdező hozzászólása: A lány nem akarta, hogy lecsesszenek a szüleim.
Próbálom megkeresni az összefüggést a kérdés és a példa között, de nem találom! A kérdésre válaszolva szerelmes egyszerre csak egy emberbe lehetsz (jobb esetben), viszont több is tetszhet egyszerre. A példával meg nem tudom mit akarsz! Ez alapján senki sem fogja tudni megmondani neked, hogy a lány érez-e irántad valamit. Lehet, hogy szimplán csak jó fej volt....
Ha a lány a barátod, simán jófejségbõl is kiállhatott melletted, ez még nem jelent semmit. Amúgy a te szemszögedbõl nézve nem hiszem hogy bármi különbséget észlelnél a lányon, mert mindkét esetben valószínûleg csak némán pillogna feléd, de kezdeményezni nem merne. Viszont attól, hogy "csak" tetszel neki még simán beleegyezhet abba hogy járjatok, már ha ezt szeretnéd. Szóval ne várd el hogy elsõ látásra szerelem legyen.
Az, hogy megvédett Téged, egy kedves gesztus volt tõle, viszont lehet, hogy csak baráti alapon csinálta.Azt meg nem lehet tudni, hogy tetszel-e neki, vagy szerelmes, ha látsz arra utaló jeleket, hogy kedvel, akkor egyértelmûen kérdezz rá.Lehet, hogy csak nem mer kezdeményezni.Ha nem lépsz, nem tudod meg a választ.

Mi a különbség aközött, amikor egy lány azért néz, mert tetszem neki, vagy azért, mert zavarja, hogy nézem?

Van egy lány, nagyon jól néz ki, szoktam is nézni, ? is néz engem.

Legjobb válasz: hát én is voltam már ebben a helyzetben de csak úgy tudod kideríteni ha elkezdesz vele beszélgetni az mindegy hogy mirõl de azért valami kellemes legyen úgy már rájössz könnyebben hogy mi is van

hát én is voltam már ebben a helyzetben de csak úgy tudod kideríteni ha elkezdesz vele beszélgetni az mindegy hogy mirõl de azért valami kellemes legyen úgy már rájössz könnyebben hogy mi is van
Ha 2 másodpercnél kevesebb ideig néz, akkor zavarod. Ha 3 másodpercnél tovább néz akkor tetszel neki. Ha egy átlagos nézés idõtartama 2 és 3 másodperc közé esik akkor a csaj nem tud számolni. Ha izzad a homloka miközben néz akkor teljesen beindult tõled. Ha vörösen világít a szeme miközben néz, akkor a jövõbõl jött, és John Connort keresi. (remélem Téged nem így hívnak) Ha egy jókora mû[email protected] szopogat miközben néz akkor le akar cummantani. Ha elnéz melletted akkor vak. Ha keresztbe állnak a szemei akkor szemtengelyferdülése van. Röviden: HÁT HONNAN A [email protected]ÓL TUDJAM? KÉRDEZD MEG TÕLE!
ez a 2-3 másodperc dolog tényleg valami valós dolog vagy csak baromság?
én se tom eldönteni

Mi a különbség aközött, hogy áfa alany vagyok vagy sem egyéni vállalkozóként?

Legjobb válasz: amennyire tudom az áfa alanyok visszaigényelhetik az áfát

amennyire tudom az áfa alanyok visszaigényelhetik az áfát
Meg be is fizethetik!
Ha a bevételed az 5 milliót nem haladja meg egy évben akkor lehetsz alanyi mentes az áfa szempontjából, és ilyenkor nem kell áfa bevallást készítened és fizetned, de vissza sem igényelhetsz. Ha áfa körös vagy, akkor áfa bevallást kell tenned és ha úgy alakul fizetni kell vagy vissza is kaphatsz.

Mi a különbség aközött ha a kutya forog és ha tüzel?

Legjobb válasz: Fejtsd ki bõvebben a kérdésed...mire vagy kíváncsi? Mi az, hogy forog?

Fejtsd ki bõvebben a kérdésed...mire vagy kíváncsi? Mi az, hogy forog?
A kérdező hozzászólása: Hát a forog az hogy menstruál..... Csak ma mondták a suliban hogy ez a kettõ nem ugyan az...mármint a forog és a tüzel.
hát én még ezt soha nem hallottam, pedig nem most kezdtem a "szakmát" Ha tüzel akkor tüzel... A tüzelésnek vannak szakaszai mikor nem áll még készen a párosodásra ezért nem áll meg a kannak. Hanem "elforog"? Innen jöhetett ez? Másra nem tudok gondolni...
Kutya nem forog, nem mentsruál. Csak tüzel, amikor is az elsõ hétben vérzik, a másodikban felveszi a kant, vagyis megtermékenyülhet, a harmadik hétben pedig múlik róla a tüzelés.Persze, a hetek nagy vonalakban értendõek, de általában ez az elosztás.
Elsõ vagyok: az elõttem szólók leírták, hogy a kutya nem menstruál. Az embereknél a ciklus 28-30 napos. És ebbõl kb. 5 nap amit hétköznapi nyelven menstruációnak nevezünk. Ez akkor következik be, ha a peteérési szakaszban (a ciklus kb. 14. napja körül van) nincs megtermékenyítés. Ezzel szemben a kutya évente 2-szer tüzel (kb. 6 havonta), ami a ciklusnak azon része amikor "vérzik". Ez nem azonos a menstruációval, mert a vérzést követõen (tehát a tüzelés kb. 10. napjától) van peteérés, és ha ekkor történik a párzás, akkor létrejöhet megtermékenyülés. Érted? A menstruációs vérzés azért jön létre az embereknél, mert nincs megtermékenyülés, tehát a méhnyálkahártya, ami befogadná a megtermékenyült petesejtet, leválik, és vérzés útján távozik. A kutyáknál a tüzelésnél a vérzést követõen jöhet létre megtermékenyülés, mert ekkor van a peteérés. Remélem érthetõ voltam. Ha tüzel a kutyád, akkor nagyon vigyázz rá, kb. 3 hétig. De a legegyszerûbb, ha nem szeretnél kiskutyákat, akkor ivartalanítsd. Akkor nem fog tüzelni sem többet. Sok mindentõl megkímélheted magad.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, fõleg az utolsónak!Így már értem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!