Találatok a következő kifejezésre: Mi a abban az esetban (178 db)

Mi van abban az esetben, hogyha leparkolok valahol a kocsimmal de utána nem emlékszem rá, hogy hova parkoltam?

Legjobb válasz: Szerintem elõsször meglepõdsz, elkezdesz gondolkodni, hogy hol is parkoltál az autóddal..rájössz, hogy nem tudod hova parkoltál, hiába járatod az agyad, a fejed is fáj már...és akkor Jön a Nagy Õ! Felteszed Itt a kérdést, hogy "Mi van abban az esetben, hogyha leparkolok valahol a kocsimmal de utána nem emlékszem rá, hogy hova parkoltam?" És olvasod ezt a választ, tök ideg leszel, elküldesz a fenébe. Am nem tudom.

Szerintem elõsször meglepõdsz, elkezdesz gondolkodni, hogy hol is parkoltál az autóddal..rájössz, hogy nem tudod hova parkoltál, hiába járatod az agyad, a fejed is fáj már...és akkor Jön a Nagy Õ! Felteszed Itt a kérdést, hogy "Mi van abban az esetben, hogyha leparkolok valahol a kocsimmal de utána nem emlékszem rá, hogy hova parkoltam?" És olvasod ezt a választ, tök ideg leszel, elküldesz a fenébe. Am nem tudom.
Baromi magas parkolási bírságot fogsz fizetni... :-D Elõbb-utóbb csak eszedbe jut. Ha meg nem, egy idõ után elszállítják. hogy ne ott egye szanaszét a rozsda (persze csak ha az önkormányzat odafigyel erre), vagy még azt sem. Ha pedig elszállítják, akkor jelentkezni fognak nálad a szállítási költségért, a telephelyi õrzési díjért, a kezelési költségért, a pótdíjakért, a büntetésért, és mindezek adójáért. Szóval sokba kerül.
Madách utca-Múzeum kõrút sarkán. Siess, mert nagyon rámálltál, reggel óta itt dekkolok.
Irány az elmegyógyintézet !!!

Mi van abban az esetben ha fősulin egy előadásos órán kell szerezni évközi jegyet, de én erről nem tudtam, így ez nekem nincs, de rendes vizsga is van a vizsgaidőszakban?

Ebben az esetben buktam a tárgyat? Ugye nem? A vizsgára így nem is jelentkezhetek?

Legjobb válasz: Megkeresed a tanárt, beszélsz vele. Elmondod, hogy nem tudtad, hogy évközi jegy kell és megkérdezed mit tegyél. Jelentkezhetsz a vizsgára, de hidd el ilyen esetekben a tanár közölheti, hogy hiába tudod az anyagot megbuktat. (Törvényesen nem tehetné meg, de a gyakorlatban gyakran elõfordul)

Megkeresed a tanárt, beszélsz vele. Elmondod, hogy nem tudtad, hogy évközi jegy kell és megkérdezed mit tegyél. Jelentkezhetsz a vizsgára, de hidd el ilyen esetekben a tanár közölheti, hogy hiába tudod az anyagot megbuktat. (Törvényesen nem tehetné meg, de a gyakorlatban gyakran elõfordul)
Attól függ milyen tárgy. Nálunk (BGF-KVIK) úgy volt anno, hogy aki évközben szerzett jegyet, annak nem kellett vizsgáznia vizsgaidõszakban. Viszont gyakorlatos tárgynál kellett egy évközbeni ZH jegy, hogy mehess vizsgázni.
Erre megkérdezi a tanár igen miért nem tudta, talán nem jár az órámra? Beszélj vele, jövõ héten ha engedi akkor pótolhatód.

Mit tehetsz abban az esetben ha szex közben a másik fél nem jut el a csúcsra?

Van egy fiú akivel másodszor voltam együtt, és most sem ment el. Els? alkalommal nagyon fáradt volt de ez akkor sem magyarázat rá. Második alkalommal én már 3. voltam a csúcson még ? egyszer sem. Pedig ? kezdeményezte és éreztem hogy kiván, de akkor mi a baj?? Tudok én tenni esetleg valamit??? Kérlek segitsetek.

Legjobb válasz: Kézi munka és szopással korrigálhatod ezt a hibát plusz kutyapóz mert abban a nõ tovább bírja mint a férfi, utána pedig lovagold meg de úgy hogy érezzen is és gyors is legyen.

Kézi munka és szopással korrigálhatod ezt a hibát plusz kutyapóz mert abban a nõ tovább bírja mint a férfi, utána pedig lovagold meg de úgy hogy érezzen is és gyors is legyen.
Én még olyat nem hallottam, hogy egy fiú nem ment el szex közben... Szerintem addig verte otthon, amíg már nem élvezte az együttlétet...
Hát akkor [email protected] helyetted az anyját örüljön hogy normálisan szexelhet és nem kell vernie :)
lehet hogy ronda vagy!
• impotentia ejaculandi, nincs ejakuláció mert nincs vagy túl kevés a sperma • impotentia satisfactionis: a férfi ejakulál de nincs orgazmusa Van ilyen tényleg, hogy a férfi nem élvez el, legalábbis én már hallottam olvastam róla, de sosem tapasztaltam még ilyet. Lehet ntúlságosan is szorong, s nem tudja magát el engedni, átadni magát az érzésnek. Beszélj vele mindenképp errõl, szerintem õt is zavarja!
"De én még olyat nem hallottam, hogy egy férfinek nincs orgazmusa, már ne is haragudj..." Nem haragszom rád, hogy te még nem hallottál ilyenrõl. De azért ne állítsd tényként az ellenkezõjét, mert nem igaz. Ahogy elõttem is írták, ugyanúgy, mint egy lánynak, elég, ha pl.nem oldódik fel kellõ képpen. Vagy itt, ezen az oldalon is hallottunk már olyat, hogy miután a leányzó rendesen kitágult, a fiú egyszerûen "nem érezte eléggé", és fél óra múlva feladta. Szóval nagyonis, hogy van ilyen, és több oka is lehet.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 18:30 Nana!!! Ha nem egy impotens férfirõl beszélünk, akkor bizony el kell mennie, persze ez függ az életkorától is!!! De én még olyat nem hallottam, hogy egy férfinek nincs orgazmusa, már ne is haragudj...Hiszen egy férfi amikor már elõveszi a farkát és az megkeményedik, addig nem hagyja abba, amíg orgazmusa nincs!!!Mert nem tudja abbahagyni...Kivéve öregség és prosztata/potencia zavarok, valamint, ha már elõtte jócskán túl van egy-két orgazmuson...
Nekem pl átlagban az elsö menet 20perc de van hogy több is. Álltalában a csaj többször is elmegy amire én egyszer, de nálam is szokott olyan lenni hogy hamarabb elfáradok minthogy elmennék.30perc kemény szex azért fárasztó!A második menet legtöbbször már össze se jön mert az már kb 1óra :( Tényleg nekem sokkal szarab ez mint a csajnak :( 35F
Uram isten, hogy lehet ekkora marhaságokat összehordani, hogy olyan nincs, hogy nem megy el. Lányoknál is van olyan, fiúknál is.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én nm tudom, minden esetre, elég kellemetlenül érzem magam :( És valami megoldást kell találni!!
Szerintem(de már egyszer írtam), otthon sutyiba jó párszor kiveri magának...Ezért nem megy el, vagy csak nem veszed észre, hogy elmegy...A kevés ondó miatt, ami a sok matyizástól megcsappan...Olyan nincs, hogy egy fiú nem megy el...
Ha túl gyors voltam, kézzel kárpótolnám.
A kérdező hozzászólása: Abba hagynátok léccike, nem kell senki anyját baszni :D Nyugodjatok meg!!! Am köszönöm a tanácsot, csak félek hogy megsértõdik. Valójában minden pózban csináltuk már és elõjáték is volt nem tudom mi lehet a baj :(
80% én a te anyáddal basznék inkább ja várj... :)
Szerintem neki kellemetlenebb, mint neked, úgyhogy mindenképpen meg kellene beszélned vele. Kérdezd meg mi jó neki, stb... a "tálaláson" tényleg sok múlik. A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:45 Szerintem inkább [email protected]ál te az anyáddal!
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, sejtésem sincs róla, de kicsit kellemetlen, nem az elsõ férfi az életemben, és még velem sem volt olyan hogyha valakivel voltam nem ment volna el szóval nem értem. De ha megkérdezem tõle, mi a baj biztosan megsértõdik... :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, kedves vagy, de nem ez a baj, mert akkor nem lenne velem :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! Megpróbálok vele beszélni, mert ez nekem nagyon kellemetlen. Azt hittem velem vana baj de akkor az elõzõ kapcsolataimban ez visszatükrözõdött volna, volt h egy este 3* is ütt voltam egy volt barátommal és mind kettõnk számára nagyon joo volt. Ezért nem értem, hogy most mi lehet, kezd aggasztani és nem tudok már okosat cselekedni!! :(

Mi történik abban az esetben ha nincs állandó lakcimem? És hogy tudom ezdt a dololgot rendbehozni?

Legjobb válasz: Beírhatják a lakcímigazolványodba, hogy pl. Budapest, lakcím nélküli vagy rosszabb esetben a hajléktalan szálló címét. Én lakcím nélküli voltam.:)

Beírhatják a lakcímigazolványodba, hogy pl. Budapest, lakcím nélküli vagy rosszabb esetben a hajléktalan szálló címét. Én lakcím nélküli voltam.:)
megkérdezhetem, hogy miért szûnt meg a lakcímed?

Mi van abban az esetben, ha elválok a feleségemtől? Van egy közös házunk, amit 2-en fizetünk . Fele-fele arányban részesülünk mind a ketten a házból? Ilyenkor számít, hogy hány éve vagyunk házasok/vagy élünk együtt/?

1,5 éves házasok vagyunk, 1 éve vettük fel a kölcsönt. A feleségem az adós én pedig az adóstárs.

Legjobb válasz: Minden közös ingó és ingatlan vagyon amit a házasságotok alatt lett a válás esetén fele-fele arányban megy....Ha volt házassági szerzõdés amiben rögzítettétek,hogy kinek mennyi vagyona volt a házasság elõtt vagyis mit vitt a házasságba,az nem kerül felosztásba...

Minden közös ingó és ingatlan vagyon amit a házasságotok alatt lett a válás esetén fele-fele arányban megy....Ha volt házassági szerzõdés amiben rögzítettétek, hogy kinek mennyi vagyona volt a házasság elõtt vagyis mit vitt a házasságba, az nem kerül felosztásba...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Akkor nem számít, hogy hány éve vagyunk házasok, mindenképp fele-fele?

Milyen megitélés alá esik a biztosítók szemszögéből, ha a házam megsemmisül egy természeti katasztrófának minősített esetben, és mi van abban az esetben, ha arról a "bizonyos" katasztrófáról később derül ki, hogy emberi mulasztás okozta?

Melyik esetben fizetik ki a kárt?

Legjobb válasz: A természeti katasztrófát csak a természet okozhatja, arról nem derülhet ki utólag, hogy emberi mulasztás. Természeti katasztrófa az árvíz, szélvihar stb. Ha ember okozza, akkor az pl. ipari katasztrófa.

A természeti katasztrófát csak a természet okozhatja, arról nem derülhet ki utólag, hogy emberi mulasztás. Természeti katasztrófa az árvíz, szélvihar stb. Ha ember okozza, akkor az pl. ipari katasztrófa.
Megvárja - ha van olyan - a vizsgálat eredményét és azután fizet. Abszolút extrém helyzetben ha egyszer kifizette a természeti katasztrófára a biztosítási összeget utána már nem kéri vissza akkor sem, ha az kiderül, hogy emberi mulasztás miatt van. Viszont nyilván perelni fogja a pénzéért a felelõst. Gondolom erre voltál kíváncsi.
Ha a vörös iszap katasztrófa kapcsán merült fel a kérdésed, a biztosítók tuti nem fognak természeti katasztrófa címén fizetni, ugyanis a tározót emberek építették, ipari létesítmény, aminek a meghibásodása ebbõl következõen szintén emberi tényezõ. Létezik olyan, hogy felelõsség biztosítás. Ha pl a házam tetejérõl leviszi a vihar a cserepeket és ez miatt megsérül valaki, vagy valami, ez sem elemi kár, nem természeti katasztrófa. Ilyen esetben a biztosító akkor fizet, ha én felelõsségbiztosítást kötöttem.
A kérdező hozzászólása: A város, ahol élek, közvetlen szomszédjában 6 olajtározó van elhelyezve, melyben összesen 100 ezer köbméter olaj van. Ha valami robbanás lenne, valami oknál fogva, akkor ki fizet, és kinek? (persze, ha a családból valaki túlélné.)Erre a sima házbiztosítás nem hiszem, hogy fizetne.
Ilyesmire egész biztos, hogy nem jó a házbiztosítás, ugyanis abban pontosan le van írva, milyen káreseményekre kötötted. A természeti katasztrófa, elemi kár nem ez a kategória. Ilyen esetre a tartályok tulajdonosai köthetnének felelõsségbiztosítást (de gondolom annak akkora lenne a biztosítási díja, hogy kifizethetetlen), amibõl kártérítést tudnának fizetni.
Van egyetlen egy olyan biztosítás, amit úgy hívnak a szakmában, "all risk "tipusú, vagyis nem mérlegeli ki és mit okozott, az összes élethelyzetbõl adódó kárt megtéríti.A vörös iszappal elöntött területen is volt két családnak ilyen biztosítása, õk teljes kártérítést kaptak.Ma ez veri az összes cég kínálatát.
A kérdező hozzászólása: Melyik biztosító társaságnál lehet kötni all risk biztosítást?

Mi van abban az esetben, ha a kenetvételtől (ami negatív lett a 32. héten) a szülésig lesz valakinek fertőzése?

Pl. gomba, de mindjuk nincs külnösebb tünete, és a n? simán szül?

Legjobb válasz: Bizonyított hüvelyi fertõzés esetén a természetes úton való szülés lehetõsége kizárt, mert a baba így biztosan fertõzõdne a szülés közben. A legenyhébb gomba, herpesz stb is okozhat pl vakságot.

Bizonyított hüvelyi fertõzés esetén a természetes úton való szülés lehetõsége kizárt, mert a baba így biztosan fertõzõdne a szülés közben. A legenyhébb gomba, herpesz stb is okozhat pl vakságot.
A kérdező hozzászólása: Pont azt kérdezem, hogy akkor mi van, ha nem tud róla a nõ és doki sem?
Sajnos nekem is van fertõzésem, amit én nem vettem volna észre, ha a doki nem mondja, írt rá kúpot.Az orvosnak mindenképp észre kell vennie.A baba szeme fertõzõdhet szüléskor, és az elsõ válaszoló jól írta, vakság is lehet belõle.
Hát igazából a szemét eleve automatikusan lekezelik születés után, pont az ilyesmi miatt. De ha semmi tünet nincsen, késõbb sem, akkor nincs miért aggódni. Azért egy fertõzés pár napon belül mutat tüneteket, tehát észrevétlen nem marad.
Nekem nem volt semmi tünetem, ha az orvos nem veszi észre kenet levételkor, én nem is jöttem volna rá, hogy valami bajom van.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, nekem is kenetvételkor derült ki, nem volt tünetem. És a doki sem biztos, hogy megvizsgál "úgy" pont a szülés elõtti napokban.

Felelőtlen vagyok? Mit tegyek abban az esetben, hogy a feleségem ki nem állhatja?

hat hónapos american staffordshire terrierünk van.

Legjobb válasz: hát... talán meg kellett volna beszélni vele, ha ennyire utálja az állatokat, akkor nem tudsz mit tenni:((( furcsa pár lehettek, mert az írásodból lejön, hogy te viszont nagyon ragaszkodsz hozzá.

Normális a kapcsolatotok az asszonnyal? Szoktatok Ti kommunikálni egymással?Megbeszéltek dolgokat?
hát... talán meg kellett volna beszélni vele, ha ennyire utálja az állatokat, akkor nem tudsz mit tenni:((( furcsa pár lehettek, mert az írásodból lejön, hogy te viszont nagyon ragaszkodsz hozzá.
Ha megbeszélés nélkül hazaállítottál egy kutyával akkor ige, flelõtlen vagy. Te nem tudod meggyõzni hogy ne féljen.Viszont ha a kutya tényleg jámbor akkor szép lassan az asszony félelme is elmúlik
Minden kutyatámadás az ember hibája! Ha jól vannak tartva, nem vagy felelõtlen! Együtt nõ fel a gyerekekkel, ismeri õket, nem fogja bántani - de be kell tartani a szabályokat! Nem lehet éheztetni, elhanyagolni rossz sorban tartani az állatot, stb., akkor kiegyensúlyozott lesz, eszébe sem jut bántani senkit a családból.A gyereket is meg kell tanitani, hogy nyúlhat a kutyához, ne okozzon neki fájdalmat, ne ijesztegesse, stb.! Feleséged nehezebb eset, valamiért benne van a félsz, így nehéz lesz "puhítani".Azért próbálkozz, magyarázgass neki, és ismertesd össze a kutyával szép lassan - együtt séta, ilyesmi... Sok sikert!
Hát jó kis feleséged van, nem mondom. De ez más téma. Véleményem szerint nincs veszélyes kutya, csak elrontott kutya. Azt meg vésd a feleséged fejébe, hogy ha agr4sszíven viselkedik a kutyával, ugyanezt fogja visszakapni tõle. Te vagy a feleséged férje, meg a kutya gazdája is. Egyszerûen MEGMONDOD neki, hogy nem rúghat bele, nem viselkedhet vele rosszul, mert TE megtiltod neki, hogy elrontsa a kutyát, és a végén tényleg veszélyes legyen. Te meg vidd el a kutyát kutyasuliba, hogy tényleg meg legyen nevelve, és garantáltan megbízható legyen. A feleségednek is kellene egy ilyen suli... :-(
Ha ennyire utálja az állatokat akkor miért vittél haza kutyát?! Ha agressziv a kutyussal annak nem biztos hogy jó vége lesz.Gondolok itt arra hogy olyankor akar belerúgni ha a kutya "be van szorítva" valahova
Mindenkinek köszönöm aki mellettem áll, aki nem annak csak annyit, hogy nem utálom az állatokat, csak szerintem lakásba nem való kutya.Több bútorunkat megrágott, büdös.állandóan felugrál, szaglászik én ezt nem szeretem!Ahogy nõ egyre félelmetesebben néz ki.Egyszer levittem sétálni, de soha többé!
A kérdező hozzászólása: Nagynehezen elfogadja, mert már féléve tûri. XD az a nagy baj, hogy ha a kutya érdeklõdik, esetleg megszaglássza egy tál kajával a kezében, olyan vinnyogós hangon kezd el visítozni, hogy a kutya felspanol és ráugrik.
veszélyes fajták = a törvény által veszélyesnek ítélt kutyafajták . ez M.O : a pitbull, a staffi stb Ausztriában, Németországban 13 kutyafajtát tartanak HIVATALOSAN veszélyesnek , azaz KÖTELEZÕ A SZÁJKOSÁR HASZNÁLATA közterületen való sétánál !! lényegtelen , hogy a kutyád most szelíd és aranyos, mert kölyök. a nevelése miatt lesz a kutya jó-vagy rossz. senkit sem érdekel, hogy milyen édes kölyök VOLT , ha késõbb rosszul reagál bármely dologra . és a fajtára jellemzõen : félelmében harap , nem támadó szándékkal ! a felelõsség a tiéd, ha az asszony nem akarja megérteni, és mégis marad a kutya , a bajok késõbb komolyak lesznek . megoldás: a nejed kutyáktól való félelmét legyõzni , és bevonni a kutya napi tanításába. sok sikert.
Van egy amerikai buldog + staffordshier terrier keverékem, édesanyám félt a kutyától mikor idekerült, de miattam belement, most odáig fajultak a dolgok, hogy ha választani kellene hogy a kutya vagy én, elég nagy sz..ban lennék szerintem:DDD. Az asszony is imádni fogja a kutyát, csak idõ kell neki:) , és ha valaki azt mondja hogy veszélyes az nem tudja mit beszél, imádja a családját, de ha kell meg is védi õket.
A kérdező hozzászólása: A veszélyes fajtákkal ne foglalkozzunk, mert egy tacskó is tud veszélyes lenni. szegény kutyámat ne bántsátok. beszéltem az asszonnyal. leeht hogy elfogadja az ebet.
Az a kérdezõ sara hogy errõl(kutya kérdésrõl) nem beszéltek mielõtt összekötötték az életüket. Persze lehet hogy akkor ez nem is volt annyira fontos ;)
Senkire ne lehet rákényszeríteni hogy szeressen egy állatot.És ha fél attól nem fog kevésbé félni, hogy mondogatják neki, hogy nem kell félni, nem bánt
sokan írjátok, hogy senkit nem lehet rákényszeríteni, hogy szeresse az állatot, kutyát. Csak hogy arra sem, hogy ne szeresse. Én pl. Nem tudnám elképzelni az életem állat nélkül. Szerencsére ezt a párválasztásnál figyelembe vettem. Sajnálom, hogy a kérdezõnek így alakult. Ott a gyerekek is szeretik, õ is egyedül az asszonyka nem.
Szerintem ne te vidd a kutyát suliba, hanem az asszonyt írasd be a kutyával egy jó iskolába! Ezzel õ is megtanulja kezelni a kutyát, felelõsséget fog érezni iránta, nem háríthat mindent rád, ha a kutya rosszul viselkedik, stb... Amúgy meg érezd magad [email protected], mert állatot csak úgy viszünk be egy családba, ha mindenki egyetért vele!
Én vagyok a kielemzett feleség!(elõzõ vagyok)
nálatok az egész család regizett a rendszerbe?:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Minden kutya kölyökkorában rág, a mi kárunkat ki lehet javítani. igen regizve van mindenki:DDDDD
a feleség buta, mert tanitani kell a kutyát, amiért a férj vállalja a felelõsséget...és késpbb minden jó lesz....
Ahhha a felség a barom, és nem a férj aki annak ellenére kutyát vitt haza hogy tudta a felesége fél a kutyától, nem szereti a lakásban az állatokat....stb
A feleség meg az anyós is egy barom! Remélem elválsz!
bármilyen hülyeségnek tûnik is, az asszonynak van igaza (lakásban tartjuk a kutyát mi is). azért fél mert nem ismeri . megismerheti, ha akarja , hiszen csak tanulnia kell, olvasni róluk, és hamar megértheti, de ehhez akarnia kell. ha meg nem akarja, ?? hát a többi a család dolga :) könnyû bánni egy kutyával, legyen az bármi féle, ha szeretjük, és baromi nehéz simogatni egy kis pókot, ha utáljuk. ez érzés hasonló . talán nem ártana , pozitív megerõsítést alkalmazni anyunál is :) ( egy gyémántgyûrûért sokan még a halak nyelvét is megtanulják:)
Ez az egész már olyan mint egy brazil szappanopera :D
A kérdező hozzászólása: Neki mondhatod, hogy menjen vele. a fél év alatt egyszer sem simogatta meg a kutyát, szerintem azért érdeklõdne, mert simizésre vágyik, nem pedig harapdálásra. az anyósom azt állítja, majd lehúzza az ágyról, úgy nevezve " megmocskolja " Lucie a feleségemet.
Az asszonynak: :) )) Szóval miért is nem mész Te kutyasuliba vele? Ha megtanulnád a kutya "nyelvét", utána sokkal egyszerûbb és kellemesebb lenne az együttélésetek. Szerintem még meg is szeretnéd õt!
akkor szavazzunk. 1 pont a kutyának
Az nem egyre félelmetesebb hanem egyre szebb:) )), neki így kell kinéznie, látnád nekem az amerikai buldog + stadfford keverék kutyám gyönyörû:) )), Eleinte anyu is félt tõle, de ezt már írtam is, most már õ engedi be mindig a házba, idõvel megszokod sztem, csak nem kell erõltetni. Olyan meg nincsen hogy valaki ne szeresse meg a kutyáját. Sok sikert hozzá amúgy erõs, bátor, és okos kutya, és nagyon vágyik a szeretetre, legalábbis az enyém, nem kell félni tõle.
"semmibe veszi, amit te szeretsz. " És a kérdezõ nem veszi semmibe a felesége érzéseit, akaratát? Csak úgy hazaállít egy kutyával amikor tudja hogy a nõ fél a kutyáktól, sõt utálja az állatokat?
Azt kellene elmagyaráznod, hogy akárhogy is nézzük õ a te hobbid (most ne vegyük hogy normális esetben családtag) Gyakorlatilag ez már nem csak szegény ártatlan kutyáról szól, hanem semmibe veszi, amit te szeretsz. Vigyed el a srácokat meg a kutyust a hétvégén kirándulni a feleséged meg maradjon otthon egyedül. Persze neki úgy mond, hogy egy kis pihenõ napot kap. Ti meg csináljatok egy tuti jó napot. Én azt gondolom nem csak magától találja ki ezt, valaki oltogatja.
Szerintem a legnagyobb gond az, hogy a kutya nem a család teljes egyetértésével került hozzátok. A kutya nem cserepes virág! Pénzbe kerül, foglalkozni kell vele, stb. Olyan kicsit, mint egy plusz gyerek. Családos emberként errõl nem lett volna szabad egyedül döntened. hogy legyen-e.
Hát mondd meg a feleségednek ( én az vagyok és nekünk is ilyenünk van) hogy nem fog senkit sem bántani a gyerekeket meg egyenesen imádja! Sok sikert!
az agresszió lehet öröklött, ill. tanult. mivel írod, milyen jó minõségû kutya, elég kicsi az esélye, hogy ideggyenge legyen. a tanult agresszió más. oda kell rá figyelni, suliba járni rendszeresen, szakemberek közé, akik tudnak segíteni kutyaügyben, ill ennél a fajtánál fontos a szocializáció, kiemelten. vidd sokat emberek és állatok közé, ha nyugodt, jutalmazd felkockázott virslivel, próbáld elérni hogy figyeljen rád. Sok dícséret, kevés büntetés de jókor. Ha szereted, és minden megadsz neki ami a boldog kutyaéletéhez szükséges, feladatok, játék, testmozgás, megfelelõ étrend, nagyon kicsi az esélye hogy támad. A spánielek pl. kutatásokkal bizonyítottan többet támadnak... ennyit errõl
mért lettem lepontozva, mert bemásoltam egy kommentet amit a kérdezõ írt egy másik kérdésnél? Amúgy a te feleséged, te ismered, együtt éltek x éve... nem is értem:S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretik a gyerekeim, a kutyát különösebben nem rendítette meg a támadás. erõs idegzetû szülei voltak. az anyaeb is jámbor jószág, az apa is. fedezõkan az apja. interchampion.
A kérdező hozzászólása: igen szoktunk csak nagyon sértõdékeny. mostanában még az is hozzájött, hogy a kedves anyósom kavarja a ... borzasztóan ragaszkodom az ebhez, mivel fiam is nagyon régen vágyott rá, én is mivel gyerekkoromban nem volt pénz kutyára. állategészségõr vagyok egy kutatóintézetben.
Tök igazuk van az elõttem íróknak, a kutyák maguktól nem támadnak, ez a fajta is csak akkor veszélyes, ha úgy nevelik. NEkünk a szomszédunk tart stafford kutyákat, de tök aranyosak, kicsi unokájuk van és az se fél a kutyáktól (persze mindig szülõi felügyelettel!) Ha kutyatámadás érte, nem valószínû, hgoy hamar hozzászokik, gondolom most minden kutyától fél. Mindenképp beszéljétek meg, mert a kutya is nagyon jól megérzi, hgoy ki szereti és ki nem? A gyerekeid hogy viszonyulnak hozzá? MErt, ha õk szeretik, akkor lehet, hgoy a feleséged is hamarabb megbékél vele.
A kérdező hozzászólása: az a legnagyobb baj, hogy szégyennek veszi az egész kutyát. ha vele megyünk sétálni, azt mondta szégyelli, hogy milyen neveletlen ebe van. 12 éves fiam megtanította az ül-re feküdni, pacsit adni, tolatni. nincs éheztetve, elég jól van tartva, a gyerekeimet imádja
A kérdező hozzászólása: iwiwen nézzétek meg a kutyát: Staffy Lucie
Ne haragudj, de a feleséged egy buta nõ lehet. Aki nem szereti az állatokat, annak a szívében sem kedvesség, sem gondoskodás nem lakozik. Próbáljon meg belegondolni, egy szegény embereknek kiszolgáltatott kiskutya helyzetébe, aki azt sem tudja mért rúgnak belé, hiszen õ csak létezik. Micsoda ember, nõ az ilyen?! Ne mondja hogy a gyerekeit félti, mert ez csak a kifogása lenne. Meg sem hallanám, mert nem ez az igazság. Õ fél tõle, és buta hogy megértse, egy állatot ugyanúgy lehet és kell is szeretni mint egy embert. A feleséged olvasson kutyás könyvet, vagy beszélj vele szépen, és mond meg neki, hogy a viselkedése nem tetszõ, és nem kedves. Én otthagynám a francba! Nem emiatt a kutya miatt, hanem ez csak egy jelzés, hogy milyen személy õ. Nem illetek össze.
A kérdező hozzászólása: sajnos ilyen! nem egyedül döntöttem, mert korábban õ is mondta, ha a fiam jól tanul, majd lessz kutya
Nem szereted? Akkor minek rágcsáljuk még a lerágott csontot? :D
A kérdező hozzászólása: olvasok híreket, rengeteg kutyatamádas van, de az én kutyám nem éhezik, nem szomjazik. nem szeretem ha köpködünk az asszonyra
Dobd ki a feleséged :D
ember, te nem olvasol híreket?
Felelõtlen vagy, mert elõre meg kellett volna beszélni a feleségeddel, hogy milyen kutyát, és mikor viszel haza. Gondolom más esetben is a magad feje után méssz, és kész helyzet elé állítod a feleséged. Változtass ezen a szokásodon, mert megromolat miatta a házasságod. Senki nem tolerálja, ha mindig kész helyzet elé állítják. Ha szeretnéd igazán a feleséged, nem kényszerítenéd, hogy állandó szorongásban éljen.
Az az érzésem tetszik neked, hogy "köpködünk" az asszonyra :S
Nem minket kell meggyõznöd arról hogy a kutya nem emberevõ!!! Mostmár itt az ideje, hogy ne itt olvasgass hanem menj, és a feleségeddel próbáld megbeszélni ezt az egész helyzetet
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, hogy megnézted a lapját. látjátok vannak jo emberek is. na látod, semmi félnivaló nincsen rajta
De hát ez a kutya nagyon édes. Megnéztem a lapját. Hogy lehet tõle félni?! Szerintem ha nevelve van, akkor nem lesz gond vele. Pont a minap láttam egy hasonlót, az is olyan játékos volt, alig tudtam eljönni tõle.:) )
A kérdező hozzászólása: amugy az van vele, hogy amikor hazaérkezik, üdvözli, majdnem belerug. de az a baj, hogy õ semmilyen állatot, egy utolsó tücsköt sem képes eltûrni. pedig mi godozzuk. kutyasuliban volt. nemrég volt egy kutyatámadása, tehát most félénkebb.

Mi van abban az esetben ha a nõvérem Amerikai állampolgár és én ki szeretnék hozzá menni/költözni?

Röviden tömören gondolkozok rajta, hogy menjek-e vagy sem, kérdésem a következõ, hogy én így milyen vízummal tudok menni? Ugyanúgy csak a 90 napos ESTA-val, vagy esetleg van esélyem más vízumot is kapni, tekintve hogy a nõvérem már állampolgár? Elõre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Én simán tipliznék innen, ha lenne lehetõség. Kérdezõ, próbálj meg te is lépni, ott még mindig jobb.

Én simán tipliznék innen, ha lenne lehetõség. Kérdezõ, próbálj meg te is lépni, ott még mindig jobb.
semmit nem jelent h. o mar allampolgar, te turista leszel. bevandorlashoz lehet kerni masfele vizumot, de az korlatozott szamu: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1306.html Family Preference Immigrant Visas (Limited) kell neked, F4
Magyarország meglehetõsen pocsék hely de az USA sem egyszerû, hogy mit ne mondjak: http://opinionator.blogs.nytimes.com/2013/11/02/poverty-in-a.. Ausztria, Németország, Anglia, Kanada. Üdv Vancouverbõl :)
Ostoba ember van bõven itt is.
Hja, és azt, hogy amerikai, kisbetûvel írod, mint minden más melléknevet.
Hogyan lehetsz annyira gyp-s, hogy ki akarsz menni azok közé az ostoba "untermench"-ek közé? Könyörgöm, az egyetemeken lövik halomra egymást a tanulatlan, iskolázatlan parasztjai! Hidd el, kérdezõ, nem is látod, hogy mennyire jó neked itt.
Kettes válaszoló nagyon is igazad van.:) Majd megtanulja õ is :) Egyébként kérdezd meg a nõvéredet kérdezõ.:) Õ biztos jobban tudja. De egyébként egy családtagnak kért vízum elbírálása 7-10 év körül van.És addig nem dolgozhatsz.Sõt nem is élhetsz ott.
Lehet hogy vannak fogyatékosok itt is. De engem valahogy megnyugtat hogy tudom hogy nem minden elmebetegnél van fegyver.

Mit tehetek abban az esetben ha akaratomon kívül apa lettem? Bejelentette a "hölgy"tavaly voltunk együtt kb 1 hónapot most meg persze gyerektartás kell neki,

közöltem vele,hogy megcsináltatok egy dns-tesztet mert maszekban ugy tudom olcsóbb kb 40000-ft és ha az enyém akkor megbeszélünk egy összeget ügyvédnél lefektetjük a dolgot de ő csak peres uton hajlandó szóba állni velem,nem tudom mi tévő legyek.Várom a véleményeket az ilyen "anyáról"és mégis mit tehetek ilyenkor?

Legjobb válasz: Sajnos nem sokat....

Sajnos nem sokat....
Legközelebb húzzál gumit a botod végére. A DNS tesztet csináltasd meg, nehogy már pereskedjen aztán kiderül hogy nem is a te gyereked...meg kell róla bizonyosodni, aztán majd jöhet a többi.
Azert a valaszadok elgondolkodhatnanak egy picit. Nem irt olyat h nem vedekeztek, mellesleg a notol ez nagyon nem korrekt viselkedes
Csak annyit, hogy megcsináltatod a tesztet. Ha a tied a gyerek, akkor ragaszkodj a normális kapcsolattartáshoz. A nõk szégyene az ilyen számító szuka.
Õ nem idézõjeles anya, hanem tényleg az. Majd máskor védekezel, így jártál.
JAJ, ÉDES, CSAK AZT NE MONDD, HOGY TE OTT SEM VOLTÁL!!!! Az eszem megáll. Õ "milyen anya", és te milyen apa, felnõtt, ember vagy? Ha ennyi eszed van, azért bizony meg kell fizetned. De tuti, megtanultad a leckét. Legyél jó apja a gyereknek, vagy egyáltalán ne legyél jelen az életében, a kettõ közt nincs arany középút. Csak soha ne felejtsd el, õ nem kérte, hogy megszülethessen. Az anyja meg az apja meg olyan, amilyen, a gyerek feltétlenül szeret.
Magadra vess, ha felelõtlen voltál. Nyilván azért akarja perre vinni az ügyet, mert a legtöbb pénzt akarja kisajtolni belõled, és abban reménykedik, hogy így többet kap, mint amennyit megbeszéltetek volna. Hogy mit tehetsz? Vársz, aztán a bíróságon majd eldõlnek a dolgok, ha tényleg csak ott hajlandó veled tárgyalni.
Ez van, gondolkozhattál volna elõbb, hogy gumit kéne húzni. Vagy eleve nem dugni, csak orálozni. Most már semmit nem tehetsz, csak annyit, hogy fizetsz. Nekem nem kéne egy ilyen nõ gyereke, hiszen félig az õ vére, nem kell látogatnod, ne bonyolítsd az életedet, fájdítsd még jobban a szíved, pont elég neked az a súlyos büntetés neked, hogy ezután két évtizeden keresztül fizethetsz. Mivel gondolom nem sûrû bocsánatkérések közepett, és szégyenkezve jelentette be ezt a hírt, így egy utolsó ringyó ez a véleményem róla.
Nincs értelme a kéthetes apaságnak, ezt fogjátok már fel! Ha tegyük fel pár éves már a gyerek, mikor egy korábban stabil kapcsolat tönkremegy, és már kialakult a kölcsönös ragaszkodás, szeretet, akkor igen, érdemes továbbra is látogatni a gyereket, de így nem.
Ez nem matematikai forum!
Helló!Nem azt írta h10éves volt a kapcsolat, hanem h.10éve ismeri!Én 17 éve ismerem a párom, viszont 8éve vagyunk együtt!A kettõ nem ugyan az!
Editke már megest te vagy az?:DD Ennyire már ne féltsd az örökséget:DD
Gyerekek, mikor veszitek már észre, hogy a szokásos vasárnapesti kamuzós nõci nyitott kérdésére ugrottatok? össze vissza kamuzik. A nyitójában még 1 hó napos volt a kapcsolat, utána meg 10 éves. DNS tesztrõl karattyol miközben az anya nem akarja az apát, de azért a bíróságon kér gyt, holott a pasi felajánlja.:DD Szerintem ez az a nõ aki állandóan az apaságtémát nyomja.
max 60 lehet a tartásdij de kibumlizta a dupláját. te kérdezõ még nem ismered a nõket. nézd meg jól ezt a mintapéldányt mert még lehet dolgod ilyenekkel.
na van itt egy tapasztaltabb fejõnõ. 3 különbözõ pasit szerzett ( egytõl max 50% jár de 3 tól több) s nem is akármennyi ahogy halljuk
Fizetned kell mert jogod hogy tartsd a gyerekkel a kapcsolatot. Nem akarsz fizetni vagy mi? A fizud 20%at itelik majd meg gondolom kevesebbet akartal ajanlani neki azt akar birosagra menni meg ugy tisztabb azt be kell tartani. Nekem 3 aptól van gyerekem és õk is ki akartak bujni de fizetniük kell 20%okat . Az egyik meg 60 at fizet havonta mert ez a 10%a és úgy ítelete meg a bíróság hogy a másik10%ot startszámlára fizesse de az is a gyereké lesz tehat nem tudaz kibujni!
"Nincs értelme a kéthetes apaságnak, ezt fogjátok már fel! Ha tegyük fel pár éves már a gyerek, mikor egy korábban stabil kapcsolat tönkremegy, és már kialakult a kölcsönös ragaszkodás, szeretet, akkor igen, érdemes továbbra is látogatni a gyereket, de így nem." TÉNYLEG? Téged nem hagyott ott az apád így, mi? Az enyém pont így gondolkodott és tönkretette az egész gyerekkoromat! Gondolj bele egy kicsit a gyerek helyzetébe, aztán okoskodjál!
A nõ azért engedte hogy ne huzzon gomit mert pénz kellett neki. A k urvánál 10 000 egy szex. ennél a nõnél kb 240 * 10 000 lesz a szex. ill a 10 000 is lehet szorzódik. lehet h 240 * 60 000 lesz a vége. Kb. Érthetõ h nem akart gumit.
Annyira elgondolkoztató az itteni válaszok is, sokan írják miért nem húzott gumit ilyen alapon a nõ miért engedte, hogy ne húzón gumit. Igen elkorcsosult egy világ ahol természetes, hogy a párunkat átvágjuk fõleg egy gyerekkel.
szenvedett már ez a nõ eleget attól lett ilyen zakkant. csak ép nem máson kéne megbosszulnia. azért kérdezõ ne menj törvénytelenségbe. annyit nem ér hogy lesitteljenek.
Szerezz egy jó ügyvédet, és ha nem nyernél, jól szájba kell verni a nõt, mert kb ezt érdemelné. Kb olyan értelmi szinten van, mint az itt válaszoló férjutáló nyanyák zöme...
Megélhetési szülõ. valami ilyesmi a hivatalos neve.
Itt mindenki két gumival védekezik, mert mivan ha az egyik kiaszakad? Egyértelmûen védekeztek, az apa nem akarja a babát, az anyja nem akarja az apát. Biztos a kérdezõ a hibás tényleg... Szerintem azért tette idézõjelbe az anya szót, mert aki azért szül egy gyereket, hogy két életet tönkretegyen az nem nevezhetõ anyának!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek léptem
A férfi a hibás. Aki egy nõben ennyire megbízik hogy nem védekezik az elég buta. Harminc+/F
Ennyi erõvel nem csak gyerek de egy jó kis AIDS meg frankó haemofíliát is elkaphat bárki. - A második nem fertõzõ.
Van valamilyen fejlemény az ügyben?
Dehogy. Viccnek gondolta. Hahahahahahahahahahahahahaha. Barom.
Ezt komolyan így gondolod?
51. Ne haragudj az apádra, ha egyszer nem akart téged, miért is akarnál rosszat neki, miért akartad volna arra kényszerítni, hogy apáskodjon feletted? Ha egy férfi nem akarja a gyerekét, nem tiszteli a gyerekének anyját, csak lenézi, akkor jobb, ha nem látja õket többé, mert úgy sosem heged be a seb a szívén, amit a nõ okozott neki. Mindig felszakad majd, hogy hogy el lett kaszálva egy életre, akárhányszor csak látja a gyerekét, mindig erre emlékezteti majd, csak felzaklatja. Akkor már sokkal jobb, ha nem törõdik velük. Ami kötelezõ, azt fizeti, a többit meg intézze az anya. Amit fõzött, egye meg!
A nõkben annyira erõs a gyermek iránti vágy, hogy ölnek is érte (Salamoni döntés, anyjukból kivágott babák), meggondolatlan aki rájuk bízza a fogamzásgátlást ha tényleg nem akar gyermeket.
De olyan gyógyszert még nem találtak ki amit egy nõ bevesz s normális lesz.
Amugy már kapni viagrát ugyhogy ez az utolsó kilõve.
Inkább senkiben se bizz meg minthogy itt orditozzanak apa nélküli drogos csecsemõk.
Aki egy nöben megbízik, hibázik???Talán nem kéne áttalánosítani, mert különben azt is írhatnánk , h. az összes férfi kopaszodik, pocakos, sörszagú szõrös majom és mind merevedési gonddal küzd!Mert az összes férfi ilyen, nem de?!?!?!
Szerintem egyik felet sem kell félteni. Nem védekeztek, most a pasi fizethet, a nõ hamarosan kiír egy kérdést hogy milyen nehéz egyedül gyereket nevelni, a gyerek mert azt sem tudja ki az apja, nem is családban nõ fel. Gyönyörû kilátások, mondjátok, ez kinek érte meg? Becsúszhat egy gyerek, de nem hiszem hogy mindenhol csak úgy csúszkálnak a gyerekek, egyedül nekem van eszem gyógyszert szedni??? Addig amíg nincs férjem akivel EGYÜTT akarunk gyereket? l20
te spermahajder!
mára már biztos spermafóbiája van.
Kedves 28, ne írjunk hülyeségeket, a hemofília öröklõdik, azt nem lehet elkapni. :D Szerintem te a hepatítiszre gondoltál...
Nem az a kérdés hogy ki a hibás hanem hogy mit tehet. Az egyértelmû hogy aki egy nõben megbízik az hibázik.
Ha valóban tiéd a gyerek, és így pereskedtek meg harcoltok, annak a gyerek fogja egyedül meginni a levét.... :/ Tapasztalat... Ti le fogjátok tudni zárni elõbb-utóbb, de a gyerek ha apa nélkül nõ fel, vagy ha mostohaapa neveli fel, annál rosszabb nincs... Itt jön elõ az, hogy amti ketten elrontanak, nem azok kapják a büntetést..
Anális szex kell s akkor nem lesz gyerek akkor se ha hasmenése van közben.
az hogy a gyereknek jár a tartásdij nem kérdés. de bizonyos esetekben kérheted hogy a biroság zarolja a számlát amire a tartásdij megy a gyerek 18 éves koráig s akkor egy összegben adja oda. néz utána mikor van ez. megpukkadna a szemét nõ ha ez lenne a vége s a gyerekedtõl nem vettél el semmit. és gondoskodtál róla hogy az "anyja" se foszhassa ki.
Ja és igen, a dns tesztet csináltasd meg. 21. voltam.
Megkérdõjelezheti az anyai mivoltját és a biróságot is tájékoztathatja minderrõl.
Én igazából megértem a kérdezõt! Ha a barátnõtök azt mondja, hogy szed tabit ti húznátok gumit? Most õszintén gondolkozzatok már. Én útálom az ilyen nõket, hogy megszülni a gyereket tudják, meg hazugsággal összehozni is, de aztán már gyerektartás meg minden.
Sajnos semmit. Csúnyán át lettél verve, de a törvény szerint ettõl még a gyereknek jár a gyerektartás, mert te vagy az apja. Szerencsétlen nem is õ tehet róla, hogy az anyja ilyen aljas. Gondolom, majd a bíróság megállapítja az összeget. Azt te döntöd el, hogy akarod-e tartani a gyerekkel a kapcsolatot. Én a helyedben azért akarnám. Még ha az anyját meg is utáltad jogosan, lehet, megbánnád késõbb, ha a gyereket sem látogatnád.
Vissza ment a palijához, azóta amúgy együtt vannak? Mert ha igen, akkor apukám te csak egy donor voltál a csakjnak!Attól h.veled szemben gusztustalan amit mûvelt, az anyai mivoltját ne kérdõjelezd meg!Anya õ és lehet nem is rossz anyja a gyerekednekPróbálj vele beszélni és ahogy elöttem már irták, nincs arany közép út!Vagy tényleg jó apja leszel és büszkén fedezed fel vonásaiban a sajátjaidat, vagy kimaradsz az életébõl teljesen, megadva neki azesélyt, h.mást fogadjon el apjának!Ne a nõt akardd benne látni, az anyját, hanem magadat, mert õ a te gyereked is és nem õ erölteti rád magát!Õ csak szeretni fog téged önzetlenül, és ha bele szólsz a kis életének a nevelésébe, lehet nem olyan lesz mint az anyja, hanem jobb hatással leszel a késöbbi nézeteire!Pl.õ nem fog ilyet tenni egy férfival!
A kérdező hozzászólása: Próbáltam egyezkedni vele, de Õ csak peresen akarja megoldani ja különben 80000 -rel vagyok bejelentve azt mondta, hogy mert a bíróság a rendes útja.Mondtam neki akkor holnap menjen be nehogy lekéssen valamirõl.Az apaságit akkor sem írom addig alá amíg én meg nem csináltatom a dns tesztet.mert a bírosági az állítólag húzós.Nem tudom ténylrg mi a faszt akar
Miért nem húztatok gumit? Most már így jártál...legközelebb húzz gumit. Nemcsak a nõknek kell odafigyelni erre.
A kérdező hozzászólása: persze nem.Állítólag szedett fog gátlót, de ezek szerint nem igen
Védekeztél?
hát a védekezésbe is beleszólhattál volna...
A kérdező hozzászólása: Persze ott voltam de azt hiszem valami beleszólásom lehetett volna , hogy egyáltalán mi legyen , nem csak önmaga eldönteni , hogy neki kell a gyerek aztán kész.Amikor megszületik akkor meg követelõzik??Nem keresett eddig , nem tudtam semmirõl.Annyi esze sincs , hogy életeket tesz tönkre vagy annyira idióta , hogy fel sem fogja.
A férfiak szerinti védekezés lényege hogy a nõ intézze el. Hány pasi megy gumit lobogtatva az ágyba? Egy se mert gondolkozni akkor már egyik se tud...
Bár mindenki más, lehet, hogy valaki nem undorodik meg a gyerektõl, mert félig az õ vére. De valaki meg igen, mert félig egy ilyen szuka vére...
A kérdező hozzászólása: tudom , hogy a gyerek nem tehet semmirõl de nem tudom eldönteni mi lenne a jobb ?Tartani vele a kapcsolatot így , hogy tessék a tied csak egyik napról a másikra meg úgy , hogy undorító egy nõ az anyja
Én csak azt nem értem, hogy miért hittél neki, hogy tablettát szed? Vagy hogy jól, pontosan szedi? Most bezzeg szeretnél tesztet, mert nem bízol benne, hogy tényleg a te gyereked. Ami rendjén is van. De miért nem akkor voltál ilyen bizalmatlan, mikor még nem volt gyerek?
Akkor te egy nem normális nõvel feküdtél le és még óvszert sem húztál fel? Ugyanolyan hibás vagy mint õ. Nem szeretem amikor az ilyen jellegû dolgokban mindig a nõt hibáztatják. Nincs száz százalékos védekezés. Tabletta ha éppen hasmenése volt vagy valami nem ér semmit sem. Óvszer kiszakadhat stb. de ha én mint férfi egy alkalmi kapcsolatot kezdeményezek egy nõvel (minden kapcsolat alkalmi amíg meg nem házasodik az ember, vagy élettársi kapcsolatot nem létesít, és biztosra mennek, hogy szeretnének babát) akkor húzok fel óvszert, mert az a biztos amit az ember saját maga megcsinál. Ha kiszakadna akkor lehet továbblépni, 72 órás tabletta stb.
Kérdés hogy tudja e egyáltalán a másik pali hogy kaukfióka. És kérdés hogy kakukfióka e. Persze az is lehet hogy közösen tervelték ki az egészet. Kéne egy gyerek mert csp jár utána de jobb lenne mástól mert akkor tartásdijjat is lehuzhatunk róla.
A kérdező hozzászólása: állítólag nincsenek együtt tudod csak haverok ha-ha ezt mondta , én meg mondtam neki miért nem azzal csináltatott gyereket , aztán csak nézett nagy kerek szemekkel szerintem csak egy donor voltam mert nem is akar semmit velem , kérdeztem , hogy mi legyen kettõnkkel de semmit nem akar ja persze csak pénzt meg látogathatom .De mi kötne hozzá így?
Latom tobben is irtak hogy vagy szakitsd meg a kapcsolatot vagy neveld rendesen es nincs kozeput. Nincs igazuk. En 3 eves korom ota nem lattam apamat, es ez nem garancia ra hogy majd mast el tudok fogadni apamnak mert az a helyzet hogy attol anyamnak nem lett tobb esze, csak jottek mentek az "apukak". Jobban orulnek ha ismernem apamat meg akkor is ha csak hetvegi apuka lenne mint igy hogy a vilagon senkim nincsen (mert anyamra nem lehet szamitani neki megint csak nem lett tobb esze az evek alatt), de hat az okosok akiknek van csaladjuk nagyon tudjak... En is vegeztetnek DNS vizsgalatot, de ha az enyem lenne, En el is perelnem a csajtol es inkabb legyen velem a gyerek, mint egy ilyen "anyaval" aki ne haragudjatok de nem csak egy idiota felelotlen buta p*csa de raadasul egy aljas jellem is. Szoval ha a tied akkor foglalkozz vele ne hagyd a buta anyjara meg az aktualis bikara akit eppen otthon tart maganak.
Apasági vizsgálatot mindenképp csináltass. Elég érdekes, hogy csak 1 hónapig jártatok. Az elõzõ párjával együtt vannak még?
Azért én csodálkozom azon a másik palin is, akihez visszament, hogy jó neki egy kakukkfióka? Ha egyáltalán még együtt vannak. Lehet, hogy hamarosan kivágja, ha megszületik a gyereke.
1. Az inkubátorban többet vannak gyerekek mégse anya az inkubátor. 2. a csirkét is magamnak nevelem mégse leszek az anyja 3. tehát lehet hogy anya de nem biztos. 4. a törödés kétértelmû s az is hogy a gyerek érdekeirõl van e szó a vislkedésében. ez ami teddig mûvelt egyáltalán nem a gyerek érdekeit szolgálta. Amit eddig tett az a gyerekkel szemben is szemétség volt. Lehet hogy sokaknál jobb anya lesz de az eddigiek alapján nem ez valószinüsithetõ.
A kérdező hozzászólása: lehet , hogy igazad van és jó anya lesz tudod csak az a baj , hogy tönkrebasz 2 életet mert a gyereknek sem jó apa nélkül én meg csak úgy kaptam , hogy ez a tiéd, nem menteni akarom magam de azért egy normális nõtõl nem ez várható szerintem
Az anyai mivoltját több okból sem kérdöjelezheti meg: 1.õ hordta ki, õ szûlte, tehát Anya! 2.Lehet magának szülte, h.majd õ felneveli egyedül, ez sem mzárja ki az anyaságát! 3.Lehet közben rájött nem bírja egyedül anyagilag, tehát szüksége van pénzre.Tudja, h.biztos pénzt csak a biológiai apától várhat, tehát anya, mert a gyerekét nézi! 4.Egy Anya szereti, törödik a gyerekével, gondoskndik róla bármi áron, eszközök közt nem válogatva! Az, h.ez a férfival szemben aljas az más lapra tartozik, ettõl én mép nem védem ezt a nõt!Viszont mint anya lehet száz másiknál jobb lesz!Tehát a felsoroltakra hivatkozva anyai mivoltja ezért nem megkérdõjelezhetõ!
azért bizott benne mert nem ismerte s azért akar most dns tesztet mert ismeri. részemrõl egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy a kérdezõé a gyerek. de a teszt ezt megválaszolja.
Azt írták páran, hogy nemcsak a nõnek kell gondoskodni a védekezésrõl. Tényleg nem. De ha nem gondoskodok a védekezésrõl és nem olyan komoly a kapcsolat, hogy már közös megegyezés alapján gyereket akarunk, akkor megmondom a pici számmal, hogy bocsi, én nem védekezek, húzz fel egy gumit. Nem pedig átb. szom a másik fejét és felcsináltatom magam. Mert ez egy mocsok dolog a másikkal szemben, de még nekem is megalázó. Ráadásul ha valaki direkt ezt a jövõt szánja a gyerekének, az egy idióta. 34/N
A kérdező hozzászólása: azért nem voltam bizalmatlan mert ismertem 10 éve
elperled a gyereket és felneveled
ma 20:46 ha azt mondom hogy holnap 23 % os hozama lesz az állampapíroknak és eltörölték a bérletet akkor simán elhiszed és jegy nélkül felszállsz a bkv ra nem? Miért kell egy egy hónapja megismert ember minden szavát elhinni? Most komolyan ennyire hiszékenyek vagytok? Ha áll cerka nincs ész, megszûnik a gondolkodás. Ennyi erõvel nem csak gyerek de egy jó kis AIDS meg frankó haemofíliát is elkaphat bárki. eszetek semmi
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem talán megkérdezhetett volna .hogy egyáltalán akarom-e?Nem csak úgy bejelenti , hogy van egy lányod .Tök jó .Persze tavaly óta nem is hallottam felõle , ja és Õ ment vissza a régi palijához azért dobott ki 1 hónap után

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!