Találatok a következő kifejezésre: Mi a abban a baratomnak ha (12 db)

Vérezni fogok? 17 éves vagyok és a barátommal tervezzük a szexet. A barátaim azt mondják h vérezni fogok de nekem fogalmam sincs, és ha télleg vérzek majd, akkor hagyjuk abba vagy mit tegyünk?

Legjobb válasz: Szia Ez nagyon változó mert van aki nagyon vérzik és van aki éppen csak picit azért rakjatok valamit magad alá soha nem lehet tudni ha fáj akkor pár pillanatra hagyjátok abba de a lényeg hogy nagyon óvatosan.A vérzés miatt nem kell abba hagyni

Szia Ez nagyon változó mert van aki nagyon vérzik és van aki éppen csak picit azért rakjatok valamit magad alá soha nem lehet tudni ha fáj akkor pár pillanatra hagyjátok abba de a lényeg hogy nagyon óvatosan.A vérzés miatt nem kell abba hagyni
Én nem se elõször se máskor és nem is fájt.Ha ez megnyugtat, ilyen is van:-)Ha vérzel az is maximum egy két csepp lesz, lévén hogy nem ütõér van a szûzhártyádon, nem lesz szükség vérátömlesztésre:-)
öö kilógott a szûzhártyája?ez elég hihetetlenül hangzikxD P.Rita
A barátnõmnek nemrég vettem el a szüzességét, kicsit fájt neki, de nem sírt meg semmi. Nem is vérzett! Egyáltalán nem! A második alkalomkor szakadt teljesen szét a szûzhártyája, amit onnan vettem észre, hogy a puncijából lóg valami. Azthittem a koton elszakadt. Kiderült, csak a szûzhártya volt.. :-)
Még mielött lefeküdnél bárkivel is tudj meg róla mindent(pl:védekezés).Mert a kérdésedbõl az tükrözõdik hogy nem nagyon van foglamad az egészrõl. krisztah
Eddig a legtöbben még túlélték, szal nyugi...
Ja, és ha véreznél is, nem kell abbahagyni, hacsak nem gumi nélkül csináljátok, és a barátod finnyás lesz.
Ha már végeztél önkielégítést, vagy a barátod többször megujjazott, akkor már az sem biztos, hogy ép a szûzhártyád, észrevehetetlenül is kiszakadhat, vérzés és fájdalom nélkül. Én 15 körül kezdtem ujjazni magam nagy ritkán, 16 évesen feküdtem le elõször a barátommal, és minimális fájdalmon kívül semmi baj nem volt. De a fájdalom se a hártya miatt szerintem, hanem azért egy pénisz vastagabb, mint 1-2 ujj, akárhogy is nézem. Ez csak általános népriogatás, hogy jajj vér, jajj fájdalom. Persze, lehet 1-2 csepp, és lehet picit szokatlan is lesz. De nagyon nem ez az általános.
Ha a barátaid azt mondják, ugorj a kútba, beleugrasz??? Nõj már fel!!! NEM mindenki vérzik, NEM mindenkinek fáj. NEM fogsz elvérezni, nyugi, az csak pár csepp, azért nem kell abbahagyni, csak ha fáj, akkor, ha nem bírod ki.
Lassan jön a tavasz, és vége lesz a télnek-télleg??? Nem biztos, hogy fogsz vérezni, általában egy kis vérzés van/lehet, de ez nem életveszélyes és nem is súlyos, semmiképp annyira minta helyesírásod hibája.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) a tanácsokat megfogadom sokat segítettetek
A kérdező hozzászólása: mostmár úgy nagyából megnyugtattatok am a barátom használ gumit:D meg megbízom benne mert már 3 éve járunk meg nem is erõlteti:) köszi mindenkinek
Hát ez mindenkinel mas nem de, engem is ezzel riasztgatak. Azt halottam volt hogy ha sportolsz akkor a szuz hartyad is nagyon gyenge. Azok esetében akik spárgaznak lehet hogy nincs is.A vérzésnek en meg ccsak 50%-ot adok es az az 50% is észrevehetetlen lesz.
nekem a legelsõ alkalomnál nem fájt és nem is vérzett aztán a másodiknál véreztem és fájt is de utána elmúlt és már minden rendben volt. :)
nálam ez úgy volt, hogy az elsõ fájt, meg még talán a második is, de csak az elsõ után véreztem. nem akkor éjjel, hanem másnap reggel.. meg úgy egész délelõtt. aztán délutánra elmúlt.
sya ! nem mindenki vérzik ez nem törvényszerû ha esteleg vérzel akk sem kell abbahagyni az ilyenkor természetes

13 éves barátom már 1 éve cigizik(12 éves kora óta) azóta megállt a növésbe meg minden.. ha nem hagyja aba milyen baja lehetnek évek mulva? amugy kb 1 nap 1 doboz vagy 2. Mi lesz vele? Nagy hátrányai lesznek emiatt az életbe?

Legjobb válasz: Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...

unokatesóm 11 éves kora óta a helyi menõ gyereke hatására kezdte el, most 18 és ugyanúgy fejlõdött, alig volt beteg, szal nem lett baja, de semmiképp sem egészséges, szal vhogy szedd le róla. Nekem volt egy bnõm általánosban az úgynevezett cigis bandában, értelmes fiatal lányok voltak letették de egy kimaradt.Úgy szoktatták le, hogy nem szóltak hozzá, amíg le nem tette.A csajnak meg fontosabb volt a barátság úgyhogy elhagyta a cigit:) )
énis cigiztem ijen korban(nem sok telt el azóta) ofõ megtudtda és aztmondta h elmondja a szüleinknek azóta a kezünkbe se vettük a cigit:D(osztály összes fiúja)(2 éve volt)(8. osok vunk most) és mindannyian örülünk h abbahagytuk mielött rászoktunk volna
Hát jó nagy barom a barátod, aki cigizik, nekem nem lehet barátom. Én kiközösítem õket, és "ráteszem a címkét" hogy nem normális...
Szerintem amiatt nem kell senkit kiközösíteni mert dohányzik. :( Ez egy hülye hozzáállás.
Múltkor állt 4 max 12 éves pö-csös a buszmegállóban, mindegyik cigizett, közben pedg arról dumáltak meglehetõseg közönséges hangnemben, hogy mennyire beittak tegnap. Ok, havonta én is elbökök 1-2 szálat, de én mondjuk idõsebb vagyok, viszont szánalmas, mikor ezek a [email protected]úak (mint a barátod) így akarnak keménynek tûnni.
70%-os valaszolo, lehet hogy 4 ev cigi utan nem sargak a fogaid, de aki ennyi idosen elkezdi, es szivja 30-40 even keresztul, szerinted? Ki mondta, hogy a srac 4 evig fog csak cigizni?
Micsoda? Es honnan van ra penze? Milliomosok? Tudorak, a fogai annyira tonkremennek, hogy feketek lesznek, kiesnek, mindig budos szaj, mindene budos. A tudorakba pedig belehal. Nincsenek szulei a baratodnak?
Szólj a szüleinek, hogy jól pofozzák le, míg nem késõ. ilyen extrém esetekben csak egy kiadós, pedagógiai célzatú verés segít. ne félj, úgy be fog ettõl szarni, hogy rá se fog nézni a cigire.
A fogai nem esnek ki ez hülyeség, sárgák lesznek (nekem 4 év dohányzás után sem sárgultak be) (én már letettem)
Igen, általában az elvált szülõk gyerekei, vagy az elnyomott gyerekek cigiznek, nagy bánatukban, nameg hogy menõk legyenek.
12:55 szerintem a dohányosok nem is akarnak egy ilyen p.cs barátai lenni.a barátodnak érdekébe szerintem minnél hamarabb táolitsd el a cigit a kezébõl mert késõb sokkal rosszab lesz.(tapasztalom) Szólj a szüleinek vagy kötözd a székhez mikor rá akar gyújtani esetleg ha annyi pénze van ajánld neki az elektormos cigit vagy szoktasd rá inkáb a vizipipára az sokkal egézségesebb.
A kérdező hozzászólása: Szülei elváltak apjával él aki a nap 24 órájábol kb 8 órát van otthon este aludni.. Ezért szerintem kikészült vagy nem is tudom.. de elég komolyan szivja már próbálkoztam h mondtam neki h enek következményei lesznek de le se szarja..:(
éreztem már így, mégis élek.
De. ÉS? Felesleges ezen gondolkozni. Mellesleg nem halnál bele, csak a mártírkodás néha jól esik... Majd ha átesel 1-2 ilyenen, megtanulod kezelni, és rájössz, hogy neeem, nem fogsz belehalni. Persze a legjobb, ha nem lesz ilyen. Sok sikert, és inkább mással foglalkozz agyban. Van elég dolog szerintem, keress inkább pozitív gondolatokat.
Amíg nincs baj, ne generáld. Élvezd ki amíg jó :) Az ember sok pofont kap az élettõl, ezért ilyenkor nem szabad ilyen negatív gondolatokkal táplálni magad.
Elõbb tanulj meg helyesen írni, és csak utána mondd el neki!
még véletlenül se írásban mond el nekiXD
Utolsó ez jó tanács, de a mondd-ot két d-vel írjuk ám:D Kérdezõ ez a lánytól függ. Ha látsz rajta egy icipici hajénadóságot, akkor vágj bele. De ezek ne ilye belemagyarázós hajlandóságok legyenek. Próbáld meg objektíven szemlélni a dolgot. Ha ez alapján úgy érzed, talán a lány sem közömbös, akkor lépj. De hamar, mert még valaki más elcsaklizza elõled:) Ha viszont a lány részérõl nincs semmi vonzódás, akkor hagyd.
a "mond" az nem csak felszólító módban két d?:D
Igazad van, de Te felszólító mondatot írtál:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsot Valamokka!!!
szerintem ne beszéljétek meg elõre hanem közben alakul ki minden. egy lány többször is elmehet.
Semmiképp sem kell abbahagynotok, bár a szüzesség elvesztésekor nagyon kevés lány szokott elmenni. És most illúziót fogok rombolni, de azért abból a 30 percbõl az áfát le kell vonni :)
Ha a kérdésre akarok válaszolni, akkor azt mondanám, hogy legelsõ alkalommal csak addig csináljátok, míg neked (a lánynak) nem kellemetlen. Ha egyébként a véleményemre vagy kiváncsi, akkor onnan indulnék, hogy ne rontsatok rögtön ajtóstól a házba. Ha jól értelmezem a kérdésedet, a szexnek még más módjait sem ismertétek meg együtt. Elsõ alkalmakkor elég csak egymás testét felfedezni, és például "kézi" vagy orális módon szeretkezni. Ekkor majd kiderül, hogy 2 vagy 30 az a perc. Legelsõ szexuális aktusként tehát semmiképpen sem ajánlom a "behatolást". Aztán még úgy is gondolom, hogy a szûzhártya átszakadásakor nem feltétlen lesz orgazmus. Ha mégis, valószínûleg akkor nem fog zavarni, hogy ha még 20 percig tovább tart a dolog. És a vérzésre készüljetek fel, ne a fehér lepedõ vagy a kanapé huzata legyen véres.
ameddig jólesik, addig csináljátok
Szia! Nekem az elsõ alkalommal a behatolás nagyjából 3 percig tartott, annyira baromira fájt..vérezni amúgy nem véreztem..na ezt csak azért írom le, mert kötve hiszem, hogy elmész, fõleg 2 perc alatt, azt meg pláne nem, hogy 30 percig bírni fogod.. Amúgy igen, eléggé nedves voltam, baromira kívántam a párom, és iszonyatosan szerelmes voltam, és mégsem volt jó az elsõ..legalbábis a behatolás..a többi része gyönyörû volt:)

Mit lehet tenni abban az esetben, ha valakivel végleg megromlott a baráti/bizalmi viszony (komoly összeveszés), és attól félsz, hogy visszamondhatja embereknek, amiket róluk közösen beszéltetek?

Fogalmazhatunk úgy is, hogy kibeszéltük ?ket (azóta én ezt már nagyon megbántam). félek, hogy meg leszek hurcoltatva. de fontos kihangsúlyozni, hogy közösen dumáltuk ki az embereket (1:1). nagyon el vagyok keseredve.

Legjobb válasz: ohm....hááát gondolom egyáltalán nem beszélek ha elszánt a csajszi es minden áron be akar mocskolni akkor nemtudod megállítani, deh valahogyan próbáld meg tudatni vele h ö is ugyanakora bajban lesz mint te ha kibeszéli...

ohm....hááát gondolom egyáltalán nem beszélek ha elszánt a csajszi es minden áron be akar mocskolni akkor nemtudod megállítani, deh valahogyan próbáld meg tudatni vele h ö is ugyanakora bajban lesz mint te ha kibeszéli...
Most már seemit nem tehetsz, azonkívül, hogy levonod a tanulságot.Idegen embernek nem érdemes bizalmas dolgokat elmondani, sem másokat kibeszélni.Sírig tartó, igazi barátság nem létezik, csak nagyon ritkán.Azonkívül az sem szép dolog, ha másokat kibeszélünk, most vállalhatod érte a felelõsséget.Ahhoz, hogy meghurcoltatva legyél, súlyos dolgokat kellett mondanotok másokról.
A kérdező hozzászólása: Írtam már, hogy NAGYON megbántam a közös kidumálásokat, elég nagy tanulság nekem most ennek kapcsán attól félni, hogy a csaj visszadumálja ezeket. én magamtól tuti nem fogom. amúgy meg nagyon jó barátnõk voltunk, mindig együtt lógtunk, csomószor egymásnál aludtunk erre így alakult. soha többé nem bízom meg senkiben.

Fiúk! Ti mit gondoltok arról, ha a barátnõtök szereti a pornót, és akár abba is belemenne, hogy közösen nézzetek meg egy ilyen filmet?

Gáznak/szexõrültnek, vagy szexinek találnátok? Értelmes válaszokat......

Legjobb válasz: Néztünk már együtt semmi extra

Néztünk már együtt semmi extra
én lapozgatok a pornók között amik a gépemen vannak, nem nézek végig egyet bocs :D
Szexi, nekem tetszik az ilyen. :) Viszont csak elõjátéknak jó, utána úgyis egymásnak esünk. ;) 28/F
Semmi gáz :) És a 4. -nél a pont :D
Hát ha szereti nézze, nem zavarna, de a közös nézésnek nem sok értelmét látom. Hiszen ha én nézem az maszturbálás miatt van, ha meg ott a barátnõm minek maszturbálnék egy filmre amikor szexelhetek is vele... 23/F
Ilyen barátnõm lenne, örülnék neki...
Inkább együtt, mint egymás elõl bujkálva. Egyébként nõ vagyok, és szeretem a pornót. Mi ebben az extra?
Én nõ vagyok, de szerintem is normális... :D
csatlakozom az #1 -hez. normális. se nem extra se nem szexi se nem gáz. csak most nincs partnerem hozzá. 28/F
beülnék a lába közé és nyalnám közben! :-)
Barátnõm azt mondta, hogy nem szokott nézni pornót de ha akarom megnézi velem. :D 23/F Nem gáz szerintem együtt nézni..
Pornó az pornó...még a hülye is nézi, teljesen mind1, hogy egyedül vagy párban
Nincs ebben semmi extra, én szeretek pornót nézni :p

Mi jó abban ha egy fiatal lánynak már volt 8-10 vagy esetleg több barátja? Annyival kiéli magát? Vagy 2-3fiúval nem kapja meg ugyanazt a tapasztalatot?

Legjobb válasz: Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Ahelyett, hogy másokon filóznánk, inkább éljük a sajátunkat... szerintem.

Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Ahelyett, hogy másokon filóznánk, inkább éljük a sajátunkat... szerintem.
Szerintem ez a "kiélés" hangoztatás nem normális.Exem folyton errõl beszélt, hogy sok pasija(tényleg sok) volt, mert kiakarta élni magát, és már sikerült.Bocsánat a kifejezésért, de ribanc volt, csak a kiéléssel könnyen tudott takarózni.Nem csalt meg, de nekem nem kell olyan lány, akirõl sokan tudják, hogy nem veti meg a kalandokat.Szomorú, mert kedves lány volt, de akinek nincs annyi esze, hogy felfogja azt, ha lefekszik 8-10 pasival évente(több évig), akkor az gáz.A leggázabb pedig az, hogy jönnek a kiéléses hülyeséggel, hogy most kell nem mikor házasok, és ezzel magyarázzák, hogy milyen kevés eszük volt.Persze ezt nem az átlagra értem, csak egy példa volt, de egyre gyakoribb, hogy egy lány annyi pasival jön össze, hogy azt már nehéz lesz komolyan venni késõbb.Szóval ez kiéléses dolog úgy hülyeség ahogy van, de jó kifogás a ribancságra.25F
élvezi az életet. és?
Nem vagy túl komplikált, csak gyerek :) Elõször is, ez a "változnak az idõk" dolog, ez csak részben igaz. Úgy gondolom, hogy rengeteg lány nem ilyen. Sõt, a többség nem ilyen. Másrészt, a szeretõnek azt hívják, akit az ember a férje/felesége mellett tart. Harmadrészt, egyáltalán nem gond az, ha valakinek sok kapcsolata volt. A lényeg, hogy lehetõleg ne csaljon meg senkit, ne bántson meg senkit, ne használja ki a másikat. Én úgy látom, hogy nagyon sok korombeli (30) ember van, akinek sok barátja/barátnõje volt. A többségük ezt jól kamatoztatja, mert sok a tapasztalat, tudja mit akar, mit nem, mi számít, mi nem. És ismerek olyanokat is, akik mélyen vallásosak, és szüzek még 20-22-25 évesen is. Szinte mind lelki toprongy, boldogtalan ember. Szóval ne ítéljünk csak úgy habokra. A megcsalás nem szép dolog, kihasználni embereket nem szép dolog, de ha valaki mindezek nélkül csinálja, és még vigyáz is magára (és ezzel a másikra is) akkor semmi gondom vele.
Ha egyszer elkezdtél szeretni, nincs visszaút, mindig kutatni fogod. Ez nem olyan dolog, hogy én választom meg h hány pasival járok. Mert összejövök valakivel, kitudja meddig tart, de egyszer vége lesz, -akármekkora álmod is van vele- és megint ugyanazt fogja keresni mindenki! Én személy szerint úgy vélem, házasságban, ami ugyebár hosszútávú lenne, jó hogy ha mindkét fél kiélte magát, kipróbálta magát, kitapasztalta amit kiakart. Mert nem lesz az, h kíváncsi lesz dolgokra, és aki tapasztaltabb, nagyobb rutinnal tartja fent ugyan azt a kapcsolatot, jobban fel tudja dobni a szexet is, ami ugye fontos egy házasságban. Szerintem 20/l
"Vagy 2-3fiúval nem kapja meg ugyanazt a tapasztalatot?" hát nagyon nem!!!
és abból a 8-10bõl mennyi volt komoly?:) egyszer beszélgettem egy lánnyal (14) 15 fiúja volt már, és azzala pasivala kivel akkro pont együtt voltak egy hónapja voltak együtt, és közölte velem hogy nemtudja a telefon számát mertmég nemvolt alkalma elkérni....ez egy jó példa arra ha fiatal vagy és sok pasid van nekem eddig 2 pasim volt de elõbb cseréltünk számot minthogy összejöttünk és ezt tényleg nem nagyképûségbõl mondom de biztos vagyok benne hogy több a tapasztalatom is mint annaka lánynak akivel ebszéltem :)
bocsi a helyesírásért de gyorsan írtam :)
8-10-bõl 3 volt barát, a többi exek, 1-2 szexbarát, 1-2 egy éjszakás.Nekem ez kimeríti a ribanc fogalmat.Hangoztathatja, hogy ne a múltjából ítéljem meg, és nem is szoktam, de aki ilyeneket csinál, annál nincs minden rendben.
16:20-as vagyok Nem kérdeztem soha a pasijairól, õ mondta el fokozatosan.Rájöttem én hamar, hogy ribanc, nem is gondoltam komolyan vele egy percig sem.Még neki állt feljebb, hogy miért a múltja miatt ítélem el.Én írtam, hogy ez nem egy átlagos eset, de sajnos egyre több ilyen van.
16.20 Csak a buta ribanc dicsekszik az évi 10 pasijával. Okos nõ ilyet soha nem mesél el, és rá sem jössz! :) Hozzátenném, normális ember, nem is kérdez ilyet a párjától, hogy na akkor hány pasid/csajod volt!
Ugyanaz jó benne, mint amikor kisfiúk már 8-10 csajt megcuccoltak. És persze többre pályáznak.
Na látod, én pld.ezért keresgélek 30 körüli lányt...
A kérdező hozzászólása: Élem a saját életemet is de ez akkor is furcsa. Nem vagyok féltékeny meg semmi. Csak furcsa mert a "régi" idõkben elég volt egy lánynak 1-2szeretõ még ez mára a sokadjára nõt. Igen tudom, a mai idõk változnak. De nem a rossz irányban? Mert szerintem szánalmas az is, hogy 14évesek szeretkeznek, nem akarok durvább szót használni és már 18-20éves korukra túl vannak pár szeretõn. A pasik meg erre mit szólnak? Nem azt, hogy milyen feleség és anya lesz abból?és ha fiatalkorukban ezt megcsinálták akkor most is megcsinálják? Persze tisztelet a kivételnek, mert nem akarok általánosítani és senkit sem megbántani ezzel. Jó lehet én vagyok túl komplikált de bennem felmerülnek ilyen kérdések:)
egyfiunak mért jó ha 20 csaja volt akkor? EGY lánymost szerezzen tapasztalatot ne amikor családja lesz. És ha sok fiuja volt attól mé lehet normális élete. Lassan a társaalom elárja h a nõk ne is dugjanak. Foglalkozzon mármindenki a saját pin*jával és farkával. Mintha a szexbûn lennete jó isten ezt a világot....

Mi a jo abban a baratomnak ha felnyulhat (megujjazhat engem) nekem?

Legjobb válasz: Neked kell, hogy jó legyen. Azt akarja, hogy élvezd, amit csinál. Ha nem élvezed, akkor mond meg neki és úgy fogja csinálni, hogy jó legyen neked.

Neked kell, hogy jó legyen. Azt akarja, hogy élvezd, amit csinál. Ha nem élvezed, akkor mond meg neki és úgy fogja csinálni, hogy jó legyen neked.
Két oka van annak, hogy jó nekik, szeretik ezt csinálni: Egy az, hogy fel akar téged izgatni, azt akarja, hogy neked jó legyen. Kettõ pedig az, hogy köztudottan a fiúk ráizgulnak a látványra is, és az érzetre meg pláne. Most gondolkodj kicsit fiú ésszel, milyen izgatan hat azrád, ha mondjuk a lány a saját kezeid közt nedvesedik be... Érted...
Na szia!! Elõször is, én nagyon szeretem ha a srác megujjaz...de hát nõbõl vagyok. Istenem, mennyei érzés...:) 2. Neki is fantasztikus lehet látni, ahogy élvezed és erre felizgul ö is. Mert ugyebár ha élvezed akkor elkezdessz nedvesedni és akkor ö is abban az idöben elkezd merevedni. :) Ha pedig tényleg nem esik jól, hát akkor mond meg neki, és kérd meg, hogy izgasson máshogy. Sok sikert!!
Az enyém is szereti, pedig lelkemre mondom:sosem élvezem.Csak élvezet neki, hogy bennem "nyúlkálhat".Én sem tudom, hogy miért ennyire élvezetes.Megvárja míg felizgul, aztán abbahagyja.
Szerintem ezt a kerdest egy srac tudna megvalaszolni, miert jo ez a ferfinepnek? En kifejezetten utaltam - valoszinu, mert mindig arra gondoltam es mi van ha nem tiszta a keze es en elkapok valamit...stb....Nem is elvezetes, sot inkabb kellemetlen. Mar kinottem a tini turka-murka korbol szerencsere. Mondd el neki, hogy neked ez nem kellemes es nem azert, mert fapina vagy, hanem mert egyszeruen zavar es kesz. Tetszik, nem tetszik a te testedrol neked kell gondoskodnod.
Mindenki maskepp van vele. En peldaul nagyon is elvezem ha a baratom megujjaz. Mindenkepp beszeld meg a baratoddal.
Vagy fordítsd meg másképpen... vannak olyan lányok akik szeretik kiverni 1 fiúnak? na õk miért csinálják ? :P mondjuk nekem semmi bajom vele... :D
Én is szoktam verni a barátomnak csak egy gond van vele:semmi érzelem nincsen az arcán.Szex közben is végig hallgat, csak úgy közli, hogy most fogok elmenni.Ennyi, és én így ezt annyira nem élvezem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos valaszokat sokat segitettetek =)igazabol nem arrol van szó hogy nem szeretem vagy kellemetlen, csak Ö akarta multkor, viszont hogy en nem tudtam rola miert jo neki vagy nekem... thx ;)

Mit tudok tenni abban az esetben ha az exem zaklat ver terorizál a feljelentésen kívül, ugyanis egy roma fiurol van szó és nem szeretném ha a feljelentés miatt rám szállna a családja a barátai!?

Legjobb válasz: ...És ha sikerült lepattintani magadról ezt a pasit, akkor vond le a kellõ tanulságot : ne ismerkedj többé primitív bunkó emberekkel (függetlenül a fajtától, bõrszíntõl), mert ezeknél "az asszony verve jó"! :[

...És ha sikerült lepattintani magadról ezt a pasit, akkor vond le a kellõ tanulságot : ne ismerkedj többé primitív bunkó emberekkel (függetlenül a fajtától, bõrszíntõl), mert ezeknél "az asszony verve jó"! :[
Mintha a saját történetemet olvasnám.. Remélem azóta megoldódott a helyzet! Végül mit tettél? Vagy magától abba hagyta? Nálam a probléma még fennáll.:\
A bõrszínére tekintettel szívesen segítenénk megnevelni az egész családját ingyen!
Szia! Egész egyszerûen azt csinálod hogy megkeresed az interneten a helyi Magyar Gárda telefonszámát és felhívod õket és beszélsz nekik a problémádról, vagy küldesz nekik egy e-mail t.(Hidd el nem fognak cserben hagyni, a egyik barátomat is megvédték) Õk nem olyanok mint a rendõrség hogy hónapokig nem foglalkoznak a dologgal. Tehát azonnal cselekedni fognak.Védelmet nyújtanak neked. Ha meg megtámad a családja vagy a rokonai....csak egy telefoncsörgés...máris ott lesznek legalább 30-an hogy rendet teremtsenek. Vagy elõtte megkeresik a gyereket és megbeszélik vele a dolgot hogy hagyjon békén.Hidd el a gyerek azonnal le fog pattanni rólad.A cigók úgy félnek a Gárdától mint az ördög a szenteltvíztõl.Õk csak akkor nagylegények ha 50-en kell 1 ember ellen menni(mint Szögi Lajos esetében). De ha összefogást látnak egybõl világgmenekülnek.
Egyáltalán miért álltál szóba cigánnyal?
Ugyan azt mint ha nem cigány lenne de már nem tudnád elviselni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!