Találatok a következő kifejezésre: Mi a abban a baratomnak (46 db)

Mit tudok tenni abban az esetben ha az exem zaklat ver terorizál a feljelentésen kívül, ugyanis egy roma fiurol van szó és nem szeretném ha a feljelentés miatt rám szállna a családja a barátai!?

Legjobb válasz: ...És ha sikerült lepattintani magadról ezt a pasit, akkor vond le a kellõ tanulságot : ne ismerkedj többé primitív bunkó emberekkel (függetlenül a fajtától, bõrszíntõl), mert ezeknél "az asszony verve jó"! :[

...És ha sikerült lepattintani magadról ezt a pasit, akkor vond le a kellõ tanulságot : ne ismerkedj többé primitív bunkó emberekkel (függetlenül a fajtától, bõrszíntõl), mert ezeknél "az asszony verve jó"! :[
Mintha a saját történetemet olvasnám.. Remélem azóta megoldódott a helyzet! Végül mit tettél? Vagy magától abba hagyta? Nálam a probléma még fennáll.:\
A bõrszínére tekintettel szívesen segítenénk megnevelni az egész családját ingyen!
Szia! Egész egyszerûen azt csinálod hogy megkeresed az interneten a helyi Magyar Gárda telefonszámát és felhívod õket és beszélsz nekik a problémádról, vagy küldesz nekik egy e-mail t.(Hidd el nem fognak cserben hagyni, a egyik barátomat is megvédték) Õk nem olyanok mint a rendõrség hogy hónapokig nem foglalkoznak a dologgal. Tehát azonnal cselekedni fognak.Védelmet nyújtanak neked. Ha meg megtámad a családja vagy a rokonai....csak egy telefoncsörgés...máris ott lesznek legalább 30-an hogy rendet teremtsenek. Vagy elõtte megkeresik a gyereket és megbeszélik vele a dolgot hogy hagyjon békén.Hidd el a gyerek azonnal le fog pattanni rólad.A cigók úgy félnek a Gárdától mint az ördög a szenteltvíztõl.Õk csak akkor nagylegények ha 50-en kell 1 ember ellen menni(mint Szögi Lajos esetében). De ha összefogást látnak egybõl világgmenekülnek.
Egyáltalán miért álltál szóba cigánnyal?
Ugyan azt mint ha nem cigány lenne de már nem tudnád elviselni!

Vérezni fogok? 17 éves vagyok és a barátommal tervezzük a szexet. A barátaim azt mondják h vérezni fogok de nekem fogalmam sincs, és ha télleg vérzek majd, akkor hagyjuk abba vagy mit tegyünk?

Legjobb válasz: Szia Ez nagyon változó mert van aki nagyon vérzik és van aki éppen csak picit azért rakjatok valamit magad alá soha nem lehet tudni ha fáj akkor pár pillanatra hagyjátok abba de a lényeg hogy nagyon óvatosan.A vérzés miatt nem kell abba hagyni

Szia Ez nagyon változó mert van aki nagyon vérzik és van aki éppen csak picit azért rakjatok valamit magad alá soha nem lehet tudni ha fáj akkor pár pillanatra hagyjátok abba de a lényeg hogy nagyon óvatosan.A vérzés miatt nem kell abba hagyni
Én nem se elõször se máskor és nem is fájt.Ha ez megnyugtat, ilyen is van:-)Ha vérzel az is maximum egy két csepp lesz, lévén hogy nem ütõér van a szûzhártyádon, nem lesz szükség vérátömlesztésre:-)
öö kilógott a szûzhártyája?ez elég hihetetlenül hangzikxD P.Rita
A barátnõmnek nemrég vettem el a szüzességét, kicsit fájt neki, de nem sírt meg semmi. Nem is vérzett! Egyáltalán nem! A második alkalomkor szakadt teljesen szét a szûzhártyája, amit onnan vettem észre, hogy a puncijából lóg valami. Azthittem a koton elszakadt. Kiderült, csak a szûzhártya volt.. :-)
Még mielött lefeküdnél bárkivel is tudj meg róla mindent(pl:védekezés).Mert a kérdésedbõl az tükrözõdik hogy nem nagyon van foglamad az egészrõl. krisztah
Eddig a legtöbben még túlélték, szal nyugi...
Ja, és ha véreznél is, nem kell abbahagyni, hacsak nem gumi nélkül csináljátok, és a barátod finnyás lesz.
Ha már végeztél önkielégítést, vagy a barátod többször megujjazott, akkor már az sem biztos, hogy ép a szûzhártyád, észrevehetetlenül is kiszakadhat, vérzés és fájdalom nélkül. Én 15 körül kezdtem ujjazni magam nagy ritkán, 16 évesen feküdtem le elõször a barátommal, és minimális fájdalmon kívül semmi baj nem volt. De a fájdalom se a hártya miatt szerintem, hanem azért egy pénisz vastagabb, mint 1-2 ujj, akárhogy is nézem. Ez csak általános népriogatás, hogy jajj vér, jajj fájdalom. Persze, lehet 1-2 csepp, és lehet picit szokatlan is lesz. De nagyon nem ez az általános.
Ha a barátaid azt mondják, ugorj a kútba, beleugrasz??? Nõj már fel!!! NEM mindenki vérzik, NEM mindenkinek fáj. NEM fogsz elvérezni, nyugi, az csak pár csepp, azért nem kell abbahagyni, csak ha fáj, akkor, ha nem bírod ki.
Lassan jön a tavasz, és vége lesz a télnek-télleg??? Nem biztos, hogy fogsz vérezni, általában egy kis vérzés van/lehet, de ez nem életveszélyes és nem is súlyos, semmiképp annyira minta helyesírásod hibája.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) a tanácsokat megfogadom sokat segítettetek
A kérdező hozzászólása: mostmár úgy nagyából megnyugtattatok am a barátom használ gumit:D meg megbízom benne mert már 3 éve járunk meg nem is erõlteti:) köszi mindenkinek
Hát ez mindenkinel mas nem de, engem is ezzel riasztgatak. Azt halottam volt hogy ha sportolsz akkor a szuz hartyad is nagyon gyenge. Azok esetében akik spárgaznak lehet hogy nincs is.A vérzésnek en meg ccsak 50%-ot adok es az az 50% is észrevehetetlen lesz.
nekem a legelsõ alkalomnál nem fájt és nem is vérzett aztán a másodiknál véreztem és fájt is de utána elmúlt és már minden rendben volt. :)
nálam ez úgy volt, hogy az elsõ fájt, meg még talán a második is, de csak az elsõ után véreztem. nem akkor éjjel, hanem másnap reggel.. meg úgy egész délelõtt. aztán délutánra elmúlt.
sya ! nem mindenki vérzik ez nem törvényszerû ha esteleg vérzel akk sem kell abbahagyni az ilyenkor természetes

Miért viselkedik anya most velem így? Van egy barátom, nagyon szeretjük egymást. Na és megint kezdónk bele esni abba a hibába, hogy behatárídőzük hogy mikor talizzunk a barátommal.

Na szóval hogy érthet? legyen, a barátommal minden másnap találkozunk.

Legjobb válasz: vagy fél,h. elveszíti a pici kislányát, vagy megijedt,h. felnõtté kezdesz válni, vagy nem szimpi neki a barátod. sok szülõ ilyen, enyémek is...:S

vagy fél, h. elveszíti a pici kislányát, vagy megijedt, h. felnõtté kezdesz válni, vagy nem szimpi neki a barátod. sok szülõ ilyen, enyémek is...:S
Épp ilyen dolok miatt lépett le külföldre szegény, az ünepkre jon csak haza ilyenkor kedvesével aki mellesleg völegénye már és mégis kinézik, csak mert fáj hogy boldogok, szüleinek meg pocsolya a házasélete...amugy 22 éves, nem hidzem h egy társ 18 év felett vendég lenne.
az ilyen hozzááls miatt van hogy az ember párja senki még négy év után is van sok költözés meg autóban szexelés.
28 vagyok bocs, , ne oktass ki, és négy év után nem vendég unokatesóm párja hanem szerintem családtag.
irigy és féltékeny a boldog párkapcsolatodra.
meg egy 18 éves felnõtt nem folyton anyuval meg apuval akar lenni.
Én akkor sem tudok nyugodtan aludni, ha a lányaim közül valamelyik nem alszik. Hát még ha családon kívüli személy tartózkodna a házban. Ezt én sem tudtam gyerekként megérteni, anyu miért nem tud aludni, míg én este olvasok. Most meg én is pont így vagyok.
Most képzeld csak el..anyud, apud és te vagytok egy család.Remélem együtt éltek, vagy együtt vagytok, mert nem sezretnélek megsérteni, vagy megbántani. Szóval anyudnak végülis a barátod senkije, ugye?És mondjuk mi lenne, ha te odaállítanál hozzájuk 6 órakor, és elmennél 22:30-kor..szerintem az õ anyját is zavarná, meg te is gondolom zavarba lennél, hogy az anyjáék alszanak..stb., te meg még ott dekkolsz feleslegesen.És hát zavarnád a családi életet.Ha érted, mire gondolok. Én sem szívesen fogadnám azt, ha a lányom/fiam barátnõje/barátja egész nap ott dekkolna..máshol is tudnának együtt lenni(semmit tenni)..
A barátod nem családtag, hanem VENDÉG a szüleid házában. Az illem úgy kívánja, hogymíg a vebóndég ott van, addig nem fekszünk le. Valamint az illem úgy kívánná, hogy vendég hazamegy, amikor már késõ van. Tényleg nem illik minden másnal fél 11-ig vendégeskedni még a legjobb barátnál sem. Majd megérted, ha lányos anya leszel.
Költözz el, mert harmincévesen is szûz leszel ilyen hülye szülõk melett.
Ha úgy érzed, nagylány vagy, akkor viszont állj oda anyukád elé és kérdezd meg, miért gondolja, hogy neki így kell viselkednie veled és a barátoddal, miért akar ilyen korlátokat szabni. Az én 18 éves fiam pl egész egyszerûen kinevetne, ha elõrukkolnék neki azzal, hogy nem mehet ide, vagy oda, amikor ráér és elvégezte már a dolgát.
Nekem egyszer apám jött azzal, mikor 18 voltam, hogy ki engedte meg, hogy ott aludjak. Közöltem vele, hogy ja majd még a dugásra is engedélyt kérek, hagyjál már. A következõnél is megjegyzéseket tett, és mondtam neki, hogy hagyjál már nem vagyok szûz, most mi a fenét várjak éveket, míg ott alszok? Azóta egy szót se szól. Pedig nekem nagyon szigorû apám van!
A kérdező hozzászólása: de aazért jó kökeményen megmondtad, nekem akkor szigorúbbak mert ha én így mondaqnám kapnék egy akkor szájast.:S
Egyszer kaptam én is. Akkor megkérdeztem, hogy és most mivel lett jobb? Egy idõ után feladják.
A kérdező hozzászólása: Na tegnap este anyával elbeszélgettem. Mondtam neki hogy beszéljük meg hogy hogyan lenne jó a találkozás. Mondta nyugodtan, hívjam hamarabb és akkor hamarabb is megy haza. Így hát hívom õt fél 5re és 9kor megyen haza.:) Mondjuk meg értem anyát, mert regel fél 5kor neki kellni e kell, én meg akár 11ig is alhatok.És õ lesz fáradt, õ dolgozik érte nem én. De tegnap mindent megtettem azért is hogy "nagylány" legyek. Csináltam vacsit, gereblyéztem a kertet, na meg csoda szép rendet;)
Hát hallod nem irigyellek. 18évesen NYÁRON este kilencnél tovább nem maradhat nálad "vendég". És te végül is ezt természetesnek is tartod. Mi lesz, ha nem tudsz elköltözni? A tv maci után 25-26 éves korodban is haza kell menni annak, aki hozzád jött? És te akkor sem mehetsz majd sehova?
A kérdező hozzászólása: Én megtudok fõzni néhány dolgot, mosok, takarítok. Kislányosan gondolkodok?Háát nem tudom.Szerintem egyáltalán nem.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 09:02 Ezt a kommentet nagyon jó volt olvasni, hisz egy anyuka írta. Szerintem az én anyám ilyen és kész. Õ kinyilvánította hogy itt fiú nem aludhat, na de én sem aludhatok ott.Ergo nem engedi.Mert nem kérdeztem, de mondta hogy minek alszik ott a barátnõm a barátjánál, milyen fertelmes viselkedés az.-_-"
Én csak annyit tennék hozzá, hogy "barátból" (barátnõbõl) családtag akkor lesz, ha aláírják az Házassági Anyakönyvet.
Hát uncsitesóm csak ünnepkor jön szüleihez, mert 18 év után is agyon szabályozták, és a barátját sose vihette haza négyév után is kinézték, szerinted nem sz*xeltek dehogynem. Én meg 18 évesen haza vittem páromat és együtt aludthattunk pedig nem vagyok k*rva szüleim pedagogusok, de tudnak normálisan nevelni.nem 18 évnél kell kezdeni.
"Ilyen hülye felfogást. Na mindegy, az ilyen szülõk gyerekei azok, akik már 15-16 évesen eldöntik, hogy amint lehet lelépnek és lehetõleg ünnepekkor is csak telefonálni fognak. Ha fognak." Az összes rokonom ilyen "hülye szülõ". A férjem szülei és nagybátyjai, nagynénjei is. Érdkekes mód a családban minden felnõtt gyerek szereti a szüleit, és napi kapcsolatban vannak. Egyik se lépett le 16 évesen, és nem kezdett hotelban szexelni sem. Ne magadból indulj ki.
Mond meg anyádnak, hogy kefélni fényes mappal is tudsz a parkban a sarki fûszeressel, mem kell estig várni párodra meg ágyikóra.Tuti leszáll rólatok, amúgy meg csináljátok barátoknál délután, legyél kreatív 18 vagy felnõtt nõ nem 13 éves de már õk is megoldják h szexelhesenek a párjukkal...
tegnap 23:59 Nem hozzád szóltam, hanem a kérdezõhöz. Nem rólad szól ez a kérdés.
Majd megérted ha lányos anya leszel, meg a barátodnak illene hazamenni? Blabla milyen válaszok ezek? Akkor míg ki nem költözik, addig eset 7 után csak hotelban, vagy kocsiban lehet együtt a barátjával? mondjuk ahogy a mai fizetések, meg lakbérek/hitelek állnak 30éves koráig? Ilyen hülye felfogást. Na mindegy, az ilyen szülõk gyerekei azok, akik már 15-16 évesen eldöntik, hogy amint lehet lelépnek és lehetõleg ünnepekkor is csak telefonálni fognak. Ha fognak.
Az anyját nem az zavarja, hogy ott van, hanem az, hogy amíg ott van, õ úgy érzi neki figyelni kell rájuk és ezért nem fekszik le, stb. Kérdezd meg, hogy mi a fenéért csinálja ezt, ha udvariasságból, akkor mutass rá, hogy 2010 van és a barátod hozzád jött, senki nem várja el tõle, hogy ott kuksoljon, sõt inkább az lenne udvarias és normális, ha leakadna rólatok, ha meg attól fél, hogy csináltok valamit, akkor közöld, hogy dugni nem csak akkor és ott lehet abban a pár órában, és ha akarsz, akkor az se akadályoz meg, ha az ágy lábához köt, mit gondol? Vagy egyszerûen menj át te, 18 vagy, anyád mit szólna bele, ha meg megkérdezi nálatok miért nem jó, mondd meg, hogy az õ anyja nem tartja a gyertyát nektek.
A kérdező hozzászólása: Jó oké. De nagy lány vagyok. És ezt õ is megérthetné. Direkt nem hívom oda 4re vagy 5re pedig megtehetném, hanem hívom kásõbbre, amikor már õk is kényelemben vannak. És õ nem az miatt nem fekszik le mert az illem úgy kivánja hogy amig a vendég ott van.Ha nem mert azt hiszi, hogy lefekszünk. Most nagyon elegem van belõle, nem bízik meg bennem?Vagy magából indul ki, hogy õ mit csinálna ha a szülei alszanak. Legszívesebben, bokáig érõ szoknyában mehetnék ki az utcára, vagy soha nem feküdhetnék le senkivel ha rajta múlna, ja és a barátomnál nem enged.És az sem ok hogy nem szereti, mert elvileg szereti.
A kérdező hozzászólása: :( háát, az az igazság hogy én már kezdek belenyugodni. Sajnos nem egy palotánk van hanem kisházunk. És így elég nehéz mindent megoldani.Zavarja õket a barátom :S:P Na mindegy, megpróbálok alkalmazkodni itthon, mást úgysem tehetek sajnos.

Belebetegszem már abba, hogy a szüleim nem szeretik a barátomat, mit csináljak?

másfél éve vagyok együtt a barátommal és anyukámék nem szeretik. ez természetesen úgy jön ki, hogy én kapok érte mindig... tegnap beszéltem a mostohaapummal és mondta, hogy neki az a baja, hogy ? csökönyös és a barátom nem tartozik az olyan emberek közé akivel bratyizna. Annyit tud róla amit ? látott, meg se akarja ismerni, mert nincs szüksége az ? társaságára. Azt is megkaptam már a szüleimt?l, hogy nem illünk össze. Mindig nekem szidták/szidják a barátomat. Mostohaapum azt mondta még, hogy sose látja igazán nevetni, csak ilyen m?nevetés, meg hogy mindig azt látja rajta, hogy életunt, kedvtelen, nem kezdeményez beszélgetést sohasem. most a barátomat fogom védeni: 1. mit beszélgessen egy olyan emberrel akir?l tudja hogy nem szereti? 2. amikor bemutattam m.apumnak akkor azt mondta: fúúúj mi az az undormány a füledben? (fültágitoja van, 1,5 centis...) vasárnapi ebédnél mindenki a fültágitoit nézte, hogy mi az miért van? az volt a téma. és akkor kb második alkalommal azt is lefikázta, hogy milyen pulcsi volt rajta. a n?véremmel rosszban vagyok. összevesztem vele és a tesoimmal társasoztunk és összevesztem a n?véremmel mert buta volt a hugommal és akkor ? meg elküldte a barátomat, hogy már este fél hét van igazán elhuzhatna a barátom is. ezekután a barátom hogy jöjjön ide hozzánk?? nem hogy jó kedvvel! én meg csak kapom kapom. az bánt a legjobban, hogy a n?vérem barátját pedig imádják. most is itt aludt 4 napig, a barátomnak pedig soha nem ajánlanák fel hogy itt aludhasson. alig akarnak kb kiengedni is hozzá, n?vérem pedig kint volt a barátjánál másfél hétig. ez zavar a legjobban hogy ?t szeretik az én barátomat pedig utálják. és m. apum azt mondta hogy ne várjam el t?le hogy szeresse, mert ezt nem lehet igy megmondani, hogy szeresd és kész. én meg kikészülök! mert a barátom is nekem mondja, hogy elege van hogy utálják meg állandóan ? a rossz meg a szar. az ? szülei engem sose fikáztak. másik oldalról meg kapom azt hogy látom hogy a n?vérem barátjával milyen jól elvannak az én barátomat meg utálják. és már elegem van. egyszerüen nem birom elviselni hogy nem szeretik és nem tudok semmit csinálni. belebetegszem egyszerüen. én 18 vagyok ? 20. mit csináljak??? van erre normális megoldás? köszönöm, hogy elolvastad.

Legjobb válasz: 18 éves vagy, azaz felnõtt elméletileg, tehát ha nem tetszik a barátod a szüleidnek az az õ dolguk, nem kötelezõ oda járni. Miért akarsz ennyira megfelelni az õ igényeiknek? A magánéletedhez elméletileg nem sok közük van, és hogy rosszindulatúan viselkednek vele, az is csak õket minõsíti, úgy látom istent játszanak. Szóval szerintem a sajét magad önismretén dolgozz, miért fontos, hogy õk mit gondolnak HA te boldog vagy vele?

18 éves vagy, azaz felnõtt elméletileg, tehát ha nem tetszik a barátod a szüleidnek az az õ dolguk, nem kötelezõ oda járni. Miért akarsz ennyira megfelelni az õ igényeiknek? A magánéletedhez elméletileg nem sok közük van, és hogy rosszindulatúan viselkednek vele, az is csak õket minõsíti, úgy látom istent játszanak. Szóval szerintem a sajét magad önismretén dolgozz, miért fontos, hogy õk mit gondolnak HA te boldog vagy vele?
nem tudom mennyire komoly a kapcsolatotok, de esetleg nem tudsz hozzájuk költözni?
Hát ha fültágítós srácot viszel haza ez benne van a pakliban tudomásul kell venni... fogadjunk a nõvéred barátjának nincs fültágítója :P:P
Kéne egy kép a barátodról és a nõvéred barátjáról. Akkor kivehetném a külömbséget de valahogy már most sejtem mi lesz a gond. Amúgy meg igazuk van minek a fültágító csak pénzbe van hülyén néz ki és haszna sincs.
költözz el
ma 10:20 Ja é egymostoha szülõ ne pofázzon bele a gyerek életébe, a lány is kritizálhatná az annyja választotját, neki több joga is lenne hozzá, mert õ él vele egyfedél alatt, míg a barátja azért nem a férje!!
kééépet priviben mind a kettõrõl!!!
Megkaptam a privátot de én itt válaszolok azért szeretnék képet látni hogy lássam mi a külömbség külsõre.
hát nem tudom, nekem mind2 szimpi külsõleg
A kérdező hozzászólása: hát anyuéknak a nyakláncos szörös jobban be tudta nyalni magát :)
A kérdező hozzászólása: amúgy mindenki látja hogy teljesen különböznek.
nekem a 2. kicsit b*zis :S amúgy elmegy edzeni szed tápkieget mellé és meg van oldva
A kérdező hozzászólása: na ne röhögtess :D egy kigyurt okos gazdag???? 1. undorito hogy szörös 2. nem tetszik hogy kigyurt 3. a fejére zsákot kéne huzni. az én barátom jól néz ki. nem ugy néz ki mint egy férfiállat aki sörrel fürdik és szörös tetõtöl talpig, de nekem nem is kell ilyen.
ma 10:20 gazdag? mekkora ribancok a szülei, ha ez kelt bennük szimpátiát, ...a pénz! Régebben a grófok voltak ilyenek, akik a lányukat nem adták 10 birtoknál lejjebb... mostmár a középosztály is sznobulgat, csak tudnám mire!? Inkább hordok fültágítót (bár nekem negyon nem a stílusom), mint kutyanyakláncot b+!
Van egy tippem, a nõvéred barátja jóvágású, magas, izmos, diplomás/egyetemista, és valamennyire gazdag még a te barátod fültágítós, gizda/kövér a lényeg hogy nem izmos, csak érettségije van vagy az se, és kaphatnál jobbat is :D
Felnõttek vagytok, szerelmetek nem tartozik másra, kettõtöké. Ne törõdj a véleményekkel, csak az számít amit ti éreztek. Kerüld a róla való beszélgetést, ha tudsz, költözz el.
1. gondolkozz el, mi van, ha igazuk van 2. a barátod egy kicsit törje össze magát, hogy a szüleid megkedveljék Egy kicsit igencsak el vagytok tájolva. Ugyanis nem a szüleid kéne szekálni, hogy tegyenek bármit ezért a kapcsolatért. A barátod ne hordja fenn az orrát, és segítsen, ahol tud, akkor majd megkedvelik. Anno az én barátom se szerették, merthogy otthagyta az egyetemet, a szüleim meg kicsit sznobok és szerintük a minimum egy diploma. De a barátom nem hagyta annyiban, segített mindenféle munkában, anyukámmal fõzött, apukámmal tüzelõt hasogatott (vagyis inkább helyette, mondván, mégis õ a fiatalabb), segített kiépíteni az otthoni hálózatunk (nem kicsi, több mint egy tucat különféle eszköz van benne), kiránduláson amikor esett az esõ, megtanította a családot néhány kártyajátékra... pár év alatt elfogadták a szüleim, hogy jóllehet nem pont olyan, mint amilyet õk anno elképzeltek nekem, mégis lehet, hogy jó párom. Nyugodtan megpróbálhatjátok ti is. Kicsit félre kell tenni a büszkeséget és mindent megtenni, hogy összebarátkozzon a párod a szülõkkel. Néhány éven belül menni fog :)
Nem sznobok a diploma minimum!
A kérdező hozzászólása: aha. csak az a baj hogy már másfél éve probál bevágodni a barátom a családomnál... nem akarok elköltözni hozzá vagy vele mert szeretem anyukámat. nem akarom itt hagyni. csak ez egy borzalmasan szar helyzet. meg amúgy mi az hogy a m. apum külsõ alapján ítél?? látta a barátom legjobb barátját és azt mondta rá hogy kisköcs.ög meg hogy úgy néz ki mint egy buz.i . most ez mi?? ja amúgy az én barátom fesztiválozós, de ez nem azt jelenti hogy tróger. én is fesztiválozok. mindketten ápoltak vagyunk és azért elég nagy hangsulyt fektetünk a külsõre, hogy ne legyen zsíros a hajunk meg ilyenek. nem vagyunk csövesek. a nõvérem barátja egy selyemrambo. tipikus kigyurt, ingben jár mindig kii van gombolva felül hogy kilogjon az undorito szõre, kutyalánc a nyakába és egy majom. elsõ alkalommal amikor jött tizezer ftos orchideát hozott anyunak m. apunak bort nekünk meg ajándékokat. és akkor amikor beszéltek vele hogy miért. akkor azt mondta hogy jajj annyira féltem hogy bevágodjak. rohadt majom. ajándékokkal akar megvenni mindenkit. lehet az én barátomnak is ezt kellett volna csinálni.
Szegénykém biztos rossz lehet:( A szüleid elég izéék :S és hát na mind1 most ez lényegtelen hogy milyennek kéne lennie a szüleidnek mert úgysem segít szóval sztem ne foglalkozz velük és ne vidd át a barátodat, legyetek mindig nála vagy máshol.És én biztos nem tudnám megállni hogy ne szóljak be a mostohaapumnak/anyumnak/tesómnak/tesóm barátjának:D Fuu de felidegesítene ha nálunk ilyen lennexd Amúgy költözz el más rokonodhoz vagy a barátodhoz, attól hogy elköltözöl még szereted anyudat és ugyanúgy láthatod de így legalább nyugottan lehettek szülõi b.szogatás nélkül és lehet ha elköltözöl észreve4nnék magukat.vagynem. vagy még azt lehet hogy tényleg valahogy próbáljon bevágódni a barátod a szüleidnél..:/ Sok sikert és kitartást:)
A kérdező hozzászólása: de hogy vágodjon be? halmozza el õket ajándékokkal és gyúrja ki magát? növesszen szõrt? meg eleve neki soha nem volt semmi baja a családommal de már az elsõ alkalommal fikázta õt a mostohaapum. elõször a fültágítoi aztán hogy milyen gagyi a pulcsija...(azért mert ûrhajó volt rajta) de most ez mi hogy már elsõ alkalommal fikázta? hogy jöjjön oda legközelebb akkor? ilyenbe nem gondolnak bele..
Na akkor mégis csak jól sejtettem az elején :D nõvéred egy férfit vitt haza te meg egy vézna gyíkot már bocs hogy így írom... meg szerintem csak féltékeny/irigy vagy hogy neked csak egy vézna gyerek jutott nõvérednek meg egy kigyúrt, kedves, okos, gazdag.
Igen a 2. egy kissé b*zis...

A barátom anyja megparancsolta hogy töröljek le minden csúnya szót az msn-em ről ami kivan írva. és még abba is beleszól hogy a myvipre miket írjak ki. én ezt már nem bírom. Nagyon utálom azt a nőt. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...

ott kezdõdik a gáz, hogy miért írsz ki csúnya szavakat. nem tudom a myvipedre mi van írva, de biztos nem valami konszolidált szöveg, ha ezt egy felnõtt kifogásolja. inkább ezen agyalj, mintsem utáld a barátod anyját...
Szerintem meg gondolkodj el rajta....Tudod a hozzád hasonló lányok kerülnek fel napiszarra(a nagyon "menõ"szövegeikkel"...lehet lepontozni...
sz*rd le. hát mit szól bele a barátod anyukája?
Ezeket honnan látja a barátod anyja?? Ne foglalkozz vele semmi köze hozzá.
Szerintem kiírhatom bárhova, hogy F******SZ, anélkül, hogy bárki belepofázna.
olyan közönséges, ha egy lány csúnyán beszél..kell ez neked?
Miért kell csúnya szavakat kiírni a közösségi oldalra? Ettõl menõbb csaj leszel? Hirdeted, mennyire kultúrált vagy? Inkább gondolkodj el ezen, próbáld kívülrõl szemlélni a dolgot. Mit gondolnak egy olyan nõrõl, akinek a szájából röpködnek a nemiszervek alpári megnevezései?
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Mit írjak myviphez abba a mappámnak névhez amibe én a barátokkal vagyok vagy csak ők?

valamilyen cuki mégis men? mappacím kéne!

Legjobb válasz: "barátokkal" Rakd tele szívekkel, meg mindenféle szarral, és akkor cuki lesz meg minden.

"barátokkal" Rakd tele szívekkel, meg mindenféle szarral, és akkor cuki lesz meg minden.
A kérdező hozzászólása: de ne ilyet hanem ilyen menõt ütõset tod ilyen jót
Akkor "spilerek", például. :D

Nemrég szakítottam a barátommal, és abba maradtunk, hogy csak barátok maradunk. Igazából én szakítottam vele, de ő is beleegyezett. Megbeszéltük hogy majd eljárunk együtt bulizgatni. Mikor fog hívni? Meg sms-t írni?

Mert én akarok vele találkozni, de csak barátként. Meg azt mondta már ? se érez irántam semmit, csak kedvel. De az ciki lenne, ha én írnék neki, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!

Szerintem azért nem ír, mert tudja, hogy ha taliznátok, akkor újra fellángolna benne a szerelem... Ne akardd ezt... Ha úgy érzi, akkor majd keres. Esetleg ha véletlen összefuttok, akkor megkérdezheted, hogy nem taliztok-e, de sms-t, vagy iylesmit ne ír neki!
Ez a barátok maradunk egy hülyeség. El kell felejteni és élni az életet. Nem hiszem el, hogy Te szakítottál vele, akkor nem várnád, hogy írjon. Felejtsd el!
Szerintem ne írj neki, lépj tovább.Szerény véleményem szerint a barátod "csak mondta" , hogy utána barátokként találkoztok.Mert ha bele gondolsz ez a párkapcsolat utáni "barátság" , nem igazán mûködik (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért).Inkább hagyd és éld a magad életét!
Szia! Volt egy hasonló esetem, szakítottam a sráccal, de nagyon jóban voltunk, úgyhogy megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Utána pár hétig nem taliztunk, aztán összefutottunk, mint "csak barátok", és a legjobb barátnõm elõtt elkezdett fogdosni meg minden, próbáltam finoman közölni vele, hogy vegye már észre magát, de nem vette a lapot. Barátság ide vagy oda, kb egy óra múlva elegem lett és elküldtem a fenébe, és azóta se beszélek vele. Úgyhogy addig örülj, amíg nem hív a srác!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak még annyit kérdeznék, hogy akkor iwiwrõl miért, nem veszi le a közös képünket?
Én is nagyon ritkán frissítem az iwiwes profilomat, egy fénykép nem jelent semmit! Miután szakítottam a barátommal, még vagy két hónapig lusta voltam átrakni a "kapcsolatbant" "egyedülállóra" :)
A kérdező hozzászólása: Én is pont erre gondoltam, hogy csak lusta levenni meg átírni... Köszi a választ.

Akik abban a helyzetben vannak mint én, vagyis nincsenek barátai, mit csinál a nyáron?

Annyira félek h nagyon rossz lesz a nyár.Nem is várom h elkezd?djön.Nincsenek barátaim és biztos h végigfogom unatkozni az egészet.

Legjobb válasz: Ha szeretsz segiteni akkor toltsd el hasznosan az idot, es menj el onkentesnek egy kozeli menhelyre.. a segitseg jol jon, es ott lesznek barataid.

Ha szeretsz segiteni akkor toltsd el hasznosan az idot, es menj el onkentesnek egy kozeli menhelyre.. a segitseg jol jon, es ott lesznek barataid.
Én olvastam, reggeltõl estig, meg megtanultam fõzni, festettem , rajziltam, lefoglaltam magam. De ha gondolod írhatsz nekem privátban:)
Keress magadnak elfoglaltságot és barátokat is találni fogsz. Mehetsz strandra, sportolni, táborba, vagy csak a menhelyre segíteni és mindjárt barátaid is lesznek.
Keress barátokat... most komolyan, miért nem teszel valamit, ha így rosszul érzed magad? Menj ki valahova zöldövezetbe. Vannak nyílt emberek, akik odaülnek majd melléd beszélgetni.
nyári munka...emberek között is leszel, uj ismeretségeket is köthetsz
Hány éves vagy hol laksz?
Hát nekem csak tesóm van, vele szoktam lenni, egyébként meg fõleg netezéssel, olvasással, tanulással töltöttem eddig a nyarakat, de a legjobb az tavaly volt mikor 5 hetes szakmai gyakorlatomat kellett letölteni, és az elég jó volt, meg az is, mikor diákmunkát vállaltam, egész jó munkák vannak nyáron, gyümölcsszedés pl klassz sztem, és legalább van egy kis zsebpénz is belõle. Meg szigetre is elmentem már párszor, még egyedül is, m tesómmal együtt már túl drága lett volna, de nem volt baj, szeretek utazgatni, szeretem a szép helyeket és nevezetességeket.
16 évesen én is így voltam, nem tudtam senkivel elmenni sehová:S Nagyon szar volt, a kertben napoztam, játszottam a kutyámmal, füvet nyírtam. aztán elmentem dolgozni, lett egy barátnõm, és az augusztus csak úgy repült:)
Mert ha 12 éves vagy, nem küldünk fõzõtanfolyamra, ha pedig 30, akkor mondjuk, hogy festegess otthon. :) Nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, jobb élõben, de ha már ennyire egyedül vagy, akár ott is ismerkedhetnél. Csak arra vigyázz, hogy ne tölts napokat a gép elõtt, hozzád közel lakó emberekkel ismerkedj és csináljatok programokat. Persze óvatosan, nem elhinni mindent, amit ismeretlenül írnak magukról. De ez is olyan, hogy ha nem vagy még legalább 16-17 éves, akkor nem ajánlom.
Barátaim nekem sincsenek, de van párom, szóval csajozz be, vagy pasizz(nem tudom milyen nemû vagy).És máris meg van oldva, amúgy a munka, sport, tanulás, tanfolyam nagyon jó és hasznos elfoglaltságok.Ha elég talpraesett vagy akár külföldre is kimehetsz a nyárra, nyelvet tanulni+dolgozni.
Szerintem sem árthat egy hónap nyári munka, diákmunka, ha van rá lehetõséged.Új embereket ismersz meg, barátságokat köthetsz, lekötöd magad, és még pénzt is keresel, amit arra költhetsz, amire csak szeretnéd. Ha erre nincs lehetõséged, akkor séta, bringázás, ülj ki valami parkba, tópartra, csak akad valaki, akivel szóba elegyedhetsz.Esetleg chatelhetnél olyan szobákban, ahol a lakóhelyedhez közeli emberkék társalognak.
Nyári munka!Pénzt és barátokat is fogsz találni!
A kérdező hozzászólása: Utolsó.Miért?:)
Én is menhelyet és diák munkát tudnám javasolni. Legyél nyitott és biztos fogsz sok barátot, legalábbis havert találni.
Nem bókol, nem érint, nem hív folyton ide-oda
rendes vagyok ugyhogy kb uan ugy csaj joban felek
1# nekem pont ilyen barátom van(csak barát)és puszilgatja a hajamat és azt mondja h, jó a seggem:) Ez kérdéses.....nehéz rá válaszolni!
Ja azt is beleértve, h azt csinálja, amit az 1# írt...a NEM~ek nélkül!
Mennyi idõs vagy?Hányadik együttlét volt?
szerintem méhnyak rák
ez tipikus méhnyakrák tünet biztos hogy az volt!!! amúgy ha el mész orvoshoz az mond majd biztosat addig ne szexelj
A kérdező hozzászólása: Már sokadjára feküdtünk le, és olykor olykor volt hogy közben hirtelen tûszórás szerû érzést éreztem ilyenkor szóltam és óvatosabbak voltunk. Talán azért lehetett ez mert barátomnak nagyobb. Megkaptam a méhnyakrák elleni oltást 1 évvel ezelõtt és 17 vagyok. Ez tegnap történt azóta semmi bajom, csak félek mi lehetett ez.
Mindenképp menny el nõgyógyászodhoz... Hidd el orvosi titoktartás kötelezi, kiröhögni meg nem fog...
jjaj milyen válaszok ezek :/ semmi nagy probléma nincsen.Nekem is volt a nõk 80% átesik ezen.Ezt ugy hívják hogy méhszájseb.Menj dokihoz ott megkezelik ambulánsan ugyebár ha nem nagy de ha nagy akkor egy rutin mûtéttel.
A kérdező hozzászólása: Persze majd elmegyek nõgyógyászhoz és köszönöm :) Azóta semmi nincs, nem fáj és semmi vérzés. Szerintetek mindenképp menjek el? :) Köszi a sok segítséget :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!