Találatok a következő kifejezésre: Mi a abban, hogy (774 db)

RAM PROCI. ennyi.
inkább a háttértár sebessége, és utána a proci/ram (fõleg ha erõsen tömörített a cucc).
Játékfüggõ is, sok apró fájlt tovább tart kiírni, mint kevés nagyobbat, még akkor is, ha amúgy kisebb játékról van szó. Bár ez elõre nem látszik.
Ram/Proci/ HDD vagy SSD Attól függ mid van.
Ha más eszközön van a telepítendõ anyag, mint amire telepíted az sokat segít. A proci és ram a kicsomagolást segíti, de a háttértár szokott a szûk keresztmetszet lenni.
Az számít hogy miröl mire telepíted ha optikai lemezröl akor lasú
A kérdező hozzászólása: Ha pl. DVD-rõl telepiteném akkor gyorsabb lenne.
?:D optikai lemez a dvd meg a cd pl. és azok lasuak ha merevlemezen van telepitö is akkor gyorsabb
A kérdező hozzászólása: Ja.Értem.KÖSZ!
az elhatározás!!!
A hit.
A kérdező hozzászólása: Jo, csak elofordulhat hogy mar nem hiszunk semmiben, azaz senkiben !
Magadban kell hinned.
Én is ugyanígy vagyoj vele. 4, 5 hónap után dobott... :'( de még van egy nagyonkevés reményem.
Az idõ, és a remény, hogy van még rendes/értelmes/érzelmes/normális/nekemvaló stb lány/fiú eme földgolyón.

Mit akar valójában? 16éveslány vagyok. Egy srác nemtudom mit élvez abban, hogy mindig füzöget. Aztán meg mire elhiszem. Nem keres-lesz egy barátnője. Aztán dobja és ujbol az egész. (az a baj párx belementem hogy pettingeljünk.

Legjobb válasz: Az látod baj, hogy belementél egy semmilyen kapcsolatban, hogy pettingeljetek. Ezért könnyen kaphatónak gondol és azért fûzöget. Gondolja hátha megint lesz egy potya petting. Abból is látszik, hogy nem akar semmi komolyat, mert fûzögetés közben ismerkedik más lányokkal. Legyen benned tartás és hagyd a fenébe ezt a fiút.

Az látod baj, hogy belementél egy semmilyen kapcsolatban, hogy pettingeljetek. Ezért könnyen kaphatónak gondol és azért fûzöget. Gondolja hátha megint lesz egy potya petting. Abból is látszik, hogy nem akar semmi komolyat, mert fûzögetés közben ismerkedik más lányokkal. Legyen benned tartás és hagyd a fenébe ezt a fiút.
ugyanez a szitu. 16 év, fûzögetõ pasi. Csak én le is feküdtem a sráccal egy táborban. Szerelmes voltam belé :( Amíg neked jó csak a petting, csináld. Tényleg. Én pl. azóta se bántam meg, pedig vele vesztettem el a szüzességem.
gratulálok, máris ribanc vagy
A kérdező hozzászólása: én nagyonmegbéntam eztis.énis szüzvagyok.3éve ismerem és 2éve bele vagyok esve..mindig elhiszem hogy mostmár tényleg komolyan gondolja hogy velem akar lenni.de mindig összejön egy másik csajjal utánna 2-3hétig nembezsélünk..dobja tudja hogy megbántott megint aranyos..és megint elhiszem hogy mostmár megváltozott.csak bekell ismernem kezdem azt hinni sose fog.a petting csak most nyáron történt.azthittem ezzel "bizonyitom " neki hogy én komolyan gondolom..de már a gondolattol is rosszul vagyok hogy mekkora egy szemét.közben pedig olyan velem..mint1barát..és egy társaságban is vagyunk..:/
A kérdező hozzászólása: amugy szerintem az nem ribancság, hogy ha valaki szerelmes és átbasszák a fejét, kihasználják..miközben azthiszi hogy a másik is ugyanazt érzi mint õ. -.-"
Add tudtára, hogy ez neked így nem jó... Hagyd ott, tedd féltékennyé... "Nehéz látni annak az értékét, ami állandóan a szemünk elõtt van. a távolság és a vágy kellenek hozzá." Majd rájön, mit veszített... - Niki
ja bocsi, elég késõn válaszoltam... de remélem rendbe jöttek a dolgok :) (elõzõ voltam)

A leszbikusok mit élveznek abban, hogy nem férfiakkal csinálják?

Legjobb válasz: Ez buta kérdés..Pont at élvezik,hogy nem férfiakkal csinálják hanem nõvel..Nem kell férfi az orgazmushoz.

Ez buta kérdés..Pont at élvezik, hogy nem férfiakkal csinálják hanem nõvel..Nem kell férfi az orgazmushoz.
A leszbikusok egyértelmûen nem tûrik meg maguk mellett a férfit és nem is kívánják. Nagy általánosságban már voltak férfival de nemkapták meg azt amire szükségük volt, így kipróbálták a másik nemmel, ott viszont megkapták azt amire vágytak.
"A leszbikusok egyértelmûen nem tûrik meg maguk mellett a férfit" Ez enyhén szólva erõs volt... Azért mert valaki leszbikus, még nem feltétlenül gyûlöli a férfiakat és/vagy a heterókat. És az is elég nagy tévhitben él, aki azt hiszi, hogy attól "válik" valaki leszbikussá, mert csalódik a másik nemben. Egy igazi leszbikus (nem "divatleszbi") egyszerûen úgy gondol a nõkre, mint egy férfi (pl álmok, vagy mikor megnéz egy nõt az utcán) és ugyanúgy nem érez vonzalmat férfi iránt, mint ahogy egy hetero pasi sem.
Egy leszbi direkt a nõi mellekre, a puncira, meg magára a nõiességre bukik én bisex vagyok
egy leszbikus kérdezhetné azt, hogy a heterok mit élveznek abban, hogy féfival vannak. okos vagy, gyerek...
Egy nõ sokkal jobban tudja mi kell egy nõnek, mint egy pasi ... Vagy inkább jobban átérzik... szerintem ez lehet a kulcs. Egy pasit mire megtanítasz arra, hogy hol a csikló... ha megtanulja, hogy hol van, akkor elmagyarázni neki, ha folymatosan dörzsölgeti az max fáj és hogy ne csinálja szárazon és hogy inkább a bal oldalon, meg hogy ne folyamatsoan arra gondoljon, hogy beléd tuszkolja az ujját, hanem rád koncentráljon és ha errõl az ujj dugdozsáról nem tudod lebeszélni, akkor legalább ne 4 ujját próbálja beléd erõltetni, mert így látta egy pornóban... stb stb stb... Szóval látok benne rációt. Mégis ha hozzá kéne érnem egy nõhöz, valószínüleg gondjaim támadnának :oS Inkább magyarázok hónapokon keresztül...
Szerintem azt, hogy sok olyan pasi van, aki nem tud jól bánni egy nõvel. És ha két nõ együtt van, természetesen mind a ketten gyengédségre vágynak, sokkal jobb így megadni. Viszont szerintem nagyon sok mindenbõl maradnak ki. Volt egy leszbikus "kapcsolatom". Nem bántam meg, viszont így tapasztalatból tudom mondani, hogy sokkal jobb élmény egy férfivel (:
elég nagy szegénységi bizonyitvány ha egy pasinak a 3-ik évezredben meg kell mutatni hogy hol van a csikló!!!
Na, ez is nagy szegénységi bizonyitvány... 0%-ra lepontozva, csak azért mert azt merem mondani hogy a 3-ik évezredben egy fiunak nem kell megmutatni hogy hol a csikló!!!??? Menjen az ien a f...omba!!!!
Bocs... elõzõ vagyok : nem kell sztem...
Az, hogy "nem tûri maga mellett a férfit", az kb. egybevág azzal, hogy nem érez iránta vonzalmat. Ha pedig nem érez vonzalmat, hogyan létesítsen intim testi vagy lelki kapcsolatot vele, hogyan tûrje el a pasis hülyeségeit, stb. Ez az egyik oldala. Másrészt nem azt élvezik, hogy NEM férfival csinálják LOL hanem pont azt, hogy nõvel. Amúgy van, hogy férfival is élvezik a szexet, ám egy párkapcsolatot már nem. Az pedig fontosabb, mint a szex.

A fidesznek mi jó abban hogy kicsinálja az ország középrétegét?

Legjobb válasz: Baracsi Attila.: Szerinted csak a FIDESZ teszi-tette tönkre az ország középrétegét? Nagyon valószínû,hogy ez ennél komplexebb,s összetettebb kérdés. Szerintem egyiknek sem igazán jó,maximum ha valóban szánt szándékkal ezt teszi(-k),majd késõbb rájön(-nek)hogy hiba volt.Erre legjobb példa,az elmúlt évek privatizációs-ügyletei,"most"jönnek rá,hogy óriási szarvashiba volt az országot ennyire kiszolgáltatott helyzetbe hozni,ennyire eladogatni,már "újraállamosításon"is gondolkodnak.

Baracsi Attila.: Szerinted csak a FIDESZ teszi-tette tönkre az ország középrétegét? Nagyon valószínû, hogy ez ennél komplexebb, s összetettebb kérdés. Szerintem egyiknek sem igazán jó, maximum ha valóban szánt szándékkal ezt teszi(-k), majd késõbb rájön(-nek)hogy hiba volt.Erre legjobb példa, az elmúlt évek privatizációs-ügyletei, "most"jönnek rá, hogy óriási szarvashiba volt az országot ennyire kiszolgáltatott helyzetbe hozni, ennyire eladogatni, már "újraállamosításon"is gondolkodnak.
Baracsi Attila.: A fejlettebb országokat mondjuk ki nyugodtan, az ún középosztály tartotta-tartja fenn, mert a gazdagoknak tökmindegy, amíg van tõkéjük, s az õ hazájuk ott van, ahol a pénzecskéjük biztonságban érezheti magát, a koldusszegények zömének is tökmindegy minden, hiszen már eleve esélytelenül indul a zömük a legtöbb országban(-a legfejlettebbek esetében azért akadhatnak kivételek), így õket nem érdekli, mert míg a középréteg a már elért életszínvonaláért küzd, addig a koldusszegény az a puszta életbenmaradásért, agazdag meg csak esetleg azért, hogy biztonságban élhesse"gondtalan nyugodt"életét! Mindenképpen rosszabbul járunk, ha itt eltûnik a középosztály, mert annak a halála egyenlõ a demokrácia halálával, mert õk azok akik még tudnak józanul gondolkodni, mert õk még képesek rá, miért? Mert õk vannak a két réteg között, átlátják a lehetõségeket, az esélyeket, s ami a legfontosabb reálisabban látják át azokat a problémákat is, melyeket a gazdag, s jómódúak, s a nyomorgók, különbözõ okokból kifolyólag nem képesek.Magyarország szempontjából, s ez érvényes az egész "ex-kommunista" tömbre, létkérdés egy erõs-öntudatos, felkészült és tájékozott középréteg fenn, és megmaradása, ha nem akarunk idõvel az ún 3.-világhoz tartozni, mert onnan kerülhetnek ki a jövõ értelmiségei, vállalkozói, szakértõ irányító-emberei, akik talán tanulva a mostani elit hibáiból, talán egyszer még leválthatják azt.A jelenlegi elit talán pont ezért, s emiatt is akarná-akarja kinyírni.
Nem ez a rettenetes adósságtömeg, meg a globalizáció csinálja ki véletlenül?Az Eu-val karöltve?
Az egykulcsos SZJA-val mindenképp az alacsonyabb jövedelmûeket szívatják meg!
A középréteg pont a Fideszt támogatja, mivel polgári értékrendû párt. Épphogy támogatja a Fidesz is õket!
De ha nincs, akkor nincs., Nem, hinném, hogy a Fidesz az oka. Nem pénzgyárosok. Ha fikázhatnál, akkor fikázz! De a szavaid kijutnak a világegyetembe és itt keringenek velünk! Jobban örülnék, ha pozitív dolgokon törnéd az agyad. Vagy ha annyira zavar, akkor legyél felsõ 10.000!
"nyugszik a beteg.." ne aggóggyá-'
A kérdező hozzászólása: folyamatosan csökkennek az amúgyis alacsony bérek, az adók fokozatosan emelkednek, na vajon ki jár pórul nagyokosok? a csórók akiknek tökmind1 hogy mi a helyzet, vagy a felsõ tízezer akik még gazdagabbak lesznek? az EU-ra meg nem kell folyton hívatkozni, lejárt lemez már, ugyanolyan szar lenne nélkülük is
" A középréteg pont a Fideszt támogatja, mivel polgári értékrendû párt. Épphogy támogatja a Fidesz is õket!" Na...Ez a legnagyobb marhaság! Demagóg duma!
" a középréteget támogatja.." Hú, ez fájt!
" A középréteg pont a Fideszt támogatja, mivel polgári értékrendû párt. Épphogy támogatja a Fidesz is õket!" Ha annyira a középréteget támogatják, akkor azért érdekelne, hoyg mjiért kell apámnak emg anyámnak is két helyen dolgoznia, miközben még mindig nincs pénzünk.
A kérdésed elég bugyuta. Nem itt fogod rá megkapni a választ. Több lehetõség is van, hogy miért nincs elég pénzetek. Pl. nem jó munkahelyen dolgoznak, és ráadásul kevés pénzért. Vagy túl nagy a kiadásotok a bevételhez képest. A kiadásokat egy kis gondolkodás után lehet csökkenteni. Mindenki úgy él, amilyen helyzetet felépített magának. Miért kell ebben belekeverni a Fideszt? Ezt a válságot azok élték át szerencsésen, akiknek nem volt nyakra-fõre bevállalt hitelük. (Csak azért, mert a szomszédnak is van, akkor nehogy már nekem ne legyen...)
a Fityisz nagyon átqúrta az embereket! többek között minket is! aki normális legközelebb, az már nem támogatja õket, meg a komcsikat se!!! nos hogy miért ilyenek?! hát jó kérdés! Talán: hatalom, pénz, uralom, ezek motiválják õket, és tojnak arra, hogy milyen az emberek nagy részének! amit meg leadnak dumát, az meg csak védekezés, hogy ne öljék meg õket, az emberek! persze ettõl még ugyanúgy nyomják a hazugságokat, megszorításokat, emberek kicsinálását... és még min, 3 évig ez lesz... jobbra senki ne számítson! max rosszabbra!
Elõzõ: Ne felejtsétek! 2006-ban nem lõtték ki az emberek szemét! Nem rúgtak szét békés embereket!

Az elsö babát várom és sajnos január 31-el megszünk a munkaviszonyom mivel határozott volt de munkanélkülit csak 48napig kapom és nem tudom hogy mit tehetnék abban hogy ne csak a csp-t meg a gyest kapjam hanem a gyedet?

Legjobb válasz: Megpróbálsz máshol elhelyezkedni.Hányadik hétben vagy? Más megoldás nincs nagyon.Élõ munkaviszony kell hogy ne csak a gyest kapd.

Megpróbálsz máshol elhelyezkedni.Hányadik hétben vagy? Más megoldás nincs nagyon.Élõ munkaviszony kell hogy ne csak a gyest kapd.
A kérdező hozzászólása: 29.Hétben vagyok mivel árilisra vagyok kirva..
Kérdésedbõl nem derûlt ki..... Nagyon sok lehetõséged akkor nincs.Gyest kapsz majd.
Ha meg is van a 365 biztosított napod, akkor is kell munkaviszony, ha szeretnél tgyást és gyedet.
Hanyadikára vagy kiírva?
Elõször is boldog babavárást kívánok. Ha az egyéb feltételek teljesülnek, azt kell elérned, hogy biztosítottként szülj, azaz akkor kapd a munkanélkülit, abban az esetben a mn. alapjául szolgáló béredet veszik a gyed alapjául. Ha már megigényelted a mn.-t, lehet visszamondani, és majd újra megkérni. A tgyást is megigényelheted a kiírt idõpont elõtt kb. egy hónappal. Én így tudom, de nézz utána a neten a szabályoknak, nagyon nem mindegy, hogy melyiket fogod kapni.
GRATULÁLUNK ÖN MEG A 1000IK LÁTOGATÓ AKI ÁLTALÁNOSIT ÉS SAJNÁLTATJA MAGÁT.
A kérdező hozzászólása: Tudom, mert azelõtt meg pár csaj jött velem szembe és akkor kezdtek el nevetgélni, amikor megláttak.
Akkor honnan veszed hogy rajtad nevetett? :D nekem is van egyfajta paranoiám, hogy ha a közelben emberek röhögnek akkor "tuti rajtam nevetnek", de igazából tudom hogy ez hülyeség :DD
A kérdező hozzászólása: # 11/11 Hülyeség, most legutóbb hozzá sem szóltam a csajhoz, csak úgy távolról kinevetett, nem is ismerem.
Ha ilyen nyafis vagy, nálam se lenne esélyed, pedig nem tudom hogy nézel ki, így nem a csúnyaságod korlátoz a csajozásban. A jó pasi jól érzi magát a bõrében. Ne siránkozz, légy határozott, légy férfi. (nem egoista nagypofájú bunkó, hanem határozott férfi, fontos különbség)
A kérdező hozzászólása: Egyébként pont nem rég vettem új ruhákat, hogy lássák, hogy igényes vagyok és nem ezer éves ronygokban járok, erre tessék, csak belém kell kötni. Sokszor már úgy érzem, hogy a lányok valamiért szándékosan engem bántanak, mintha ez lenne a sorsom, hogy minél több lány ártson nekem.
Azért, mert az életbben semmiért nem kellett még megdolgozniuk, minden ingyen az ölükbe hullott és el vannak szállva maguktól.
Lány vagyok, engem is sokat cikiztek régen. Próbáltam összekapni magam, normálisan öltözni, szolidan sminkelni, sportolni, kihozni magamból a maximumot. Azóta nem cikiznek (max néhány retard azért amilyen 10 éve voltam, azok meg nem igazán érdekelnek) Szóval ha ilyen kis nyünyüke vagy akkor tuti hogy ki is fognak gúnyolni. Ha azt látnák rajtad hogy mindent megteszel hogy a legtöbbet hozd ki magadból, bejönnél nekik.
A kérdező hozzászólása: Ja, mert csúnya arcom van, ezt örököltem sajnos, kösz a kedvességed.
A kérdező hozzászólása: Érdekes csak ezen a héten két nap is kigúnyoltatk különbözõ csajok. Lényegében csak nevetgéltek, de rosszul esett, nem tehetek róla, hogy csúnya vagyok, elég baj az nekem, hogy emiatt sosem lehet barátnõm.
Muffin
Én gúnyolom azt aki megérdemli, úgyhogy meg van az egyensúly...
A nõket épp igykigúnyolják a srácok. Egyébként gondolom nagyon fiatal vagy mert ez késöbb nem szokás.... Ez általános iskolában fordul elõ általában....
Na öcskös kapd magad össze mert belõled is világfájdalmas önnyúzó ember lesz mint oly sok gyerekbõl akiknek van valami bajuk amit nem akarnak megoldani önhibájukból. Nem igazán érzõdik a korábban leírt tanácsokból hogy lelkes és nyitott lennél a változásra. Majdnem zárlatot kapott a gépem a sírásodtól. Mindig lesz valaki aki kötözködni fog. Ha nem tetszik, állj elé és mond meg neki, hogy álljon le vagy masnit kötsz a nyelvére. Továbbá nem kell mindent magadra venni fsak mert te vagy a célpont. Ha okos vagy és élbõl tudsz egy vicces beszólást a sértés ellenében máris nem Te leszel a loser hanem a laza, jófej gyerek. Ha valamiben nem vagy jó akkor meg feküdj rá keményen és változtass rajta! Amint az elõbb is olvashattad egy segítõkész hölgytöl a csajoknak csak a határozott pasik kellenek!

Mi segít abban hogy kitudjam énekelni a magasabb hangokat? Van valami taktikátok? Mi tesz jót a hangszálaimnak?

Legjobb válasz: Én egy dolgot tudok mondani, ami nekem sokat segít: a beéneklés, legalább 10-15 percig, szépen föl-alá. Nekem alapból mezzo hangom van, tehát annyira magasat nem éneklek (nyilván ez relatív), mint egy szoprán, de ha ezt kihagyom, akkor még annyit sem.

Én egy dolgot tudok mondani, ami nekem sokat segít: a beéneklés, legalább 10-15 percig, szépen föl-alá. Nekem alapból mezzo hangom van, tehát annyira magasat nem éneklek (nyilván ez relatív), mint egy szoprán, de ha ezt kihagyom, akkor még annyit sem.
Az, hogy bemelegíted a hangod, nem erõlteted, van elég levegõd, amivel nyomatékot adsz és jó levegõbeosztási technika. Ha jó eredményt akarsz elérni, tanárhoz kell járnod és gyakoratban megtanít erre. Elméletben kevés.
Nekem a "szirénázás" segít. Ha néhányszor már szirénázva kiénekeltem azt a magasságot, utána már sokkal könnyebb direktben eltalálni.
Igyál tojást magában cukrosan.

Több mint egy éve szültem, a hasam elég nagy maradt. Csinálok hasizom erősítő gyakorlatokat. Ha háj is van rajta mi segíthet abban hogy eltűnjön? Futás jó rá?

Legjobb válasz: nekem csak a zsirleszivas segitett. de ha van rá 50 ezer ft-od akkor speedfitness bérletet vegyél.

nekem csak a zsirleszivas segitett. de ha van rá 50 ezer ft-od akkor speedfitness bérletet vegyél.
Vedd meg a Callanetics könyvet a neten, az a legjobb és leggyorsabb alakformáló! Összerántja a popsit, a hasad meg újra lapos lesz! A futás szuper dolog, egy picit fogyaszt is, de inkább az élvezetért érdemes csinálni, önmagában nem oldja meg a problémát. Ja, és sok fehérje + zöldség! Ha meg semmi nem segít, jöhet az ultrahangos zsírbontás. Olcsóbb, mint a zsírleszívás, még akkor is, ha sajt gépet veszel, http://ultrahangoszsirbonto.com/ és képes célzottan fogyasztani! Én combra használtam, de hasra is nagyon jó, 6-8 cm-t is fogyhatsz vele!
semmit
Én az ízét (nem dohányzik, nem szed gyógyszereket, amitõl keserû lehet) meg maga az, hogy a számba élvezhet, és hogy ez neki mekkora öröm! :) Imádom a pasimat, és az orált is, ajjj de kedvet kaptam hozzá, kár hogy nem tudunk most találkozni... :((( :D
Bizonyára azt, hogy másnap vásárolni viszik õket, és ez a feltétel...
Mivel szeretik a párjukat és vannak akiknek ez örömöt okoz hagyják. De szerintem külön élvezetet nem jelent számukra. Bár felénk a szerelmet nem abban mérik hogy hagyom hogy a számba menjenek el... De valahol már csak így megy :D
Utolsó, hogy lehetsz ilyen? NE keverjük már össze, az utcalányokat, a rendes lányokkal, ha lehet! Kikérem magamnak!!!!
Semmit.
Semmit, én még nem is próbáltam. Nem is mindenki bírja, talán nem egészségtelen, de kajában sem bírsz mindent megenni. Sokaknak megy a hasa, ég a gyomra tõle, stb.
Hm......ha szeretem az illetõt hagyom mert tom ez isteni élvezet a számára .....sztem nem jelenti azt h ribi vok mert ha belegondolok õ is élvezettel nyal s az orgazmutol létre jõt nedvemet õ is a szájába fogadja nem de ?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!