Találatok a következő kifejezésre: Mi a a teszter (7 db)

Mit jelent a "teszter" parfüm? (Bővebben lent. )

Neten szeretnék parfümöt rendelni, és a teszterek persze mindenhol olcsóbbak. De ez a teszter ugye csak csomagolásban tér el a rendes változattól? És tele van? Nem a polcokról veszik le úgy, hogy már csak 2 csepp van bennük?

Legjobb válasz: Én már vettem teszter parfümöt,bár nem neten,de ugyanolyan mint a rendes,annyi hogy a kifújóját ha megnyomom akkor nagyon spriccel,kicsit ömlik belõle xD. Gondolom ezért fogták be teszternek,de nemtudom. Szóval tele van,"csomagolás" ,tehát üveg is ugyanaz,csak rajta van egy matrica,hogy : Tester.

Én már vettem teszter parfümöt, bár nem neten, de ugyanolyan mint a rendes, annyi hogy a kifújóját ha megnyomom akkor nagyon spriccel, kicsit ömlik belõle xD. Gondolom ezért fogták be teszternek, de nemtudom. Szóval tele van, "csomagolás" , tehát üveg is ugyanaz, csak rajta van egy matrica, hogy : Tester.
Ezt találtam!! Mit jelent a "teszter" kifejezés? A teszter parfüm összetételében és illatában semmiben nem különbözik a többi parfümtõl. A vásárlók a boltok polcairól kizárólag a teszter parfümöket vehetik le és szagolhatják meg. Ezek a parfümök általában kupak nélküliek és egy sima kartondobozba vannak becsomagolva. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármivel is rosszabbak lennének a többitõl. Amennyiben nem ajándékba vásárol parfümöt - hanem saját használatra - a tester vásárlásával további 2-3000 forintot spórolhat. (ennyivel olcsóbb a hasonló kiszerelésû nem teszter parfümnél)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. :)

Mi a különbség a teszter és a nem teszter parfüm között?

Szeretnék parfümöt rendelni, de jóval olcsóbb lenne ha tesztert rendelnék. Van különbség a min?ségben? (a csomagloás nem számít, lényeg ami benne van)

Legjobb válasz: A tesztert már megfogdosták millióan, és kevesebb is van benne, mint "nem teszter"-ben. Hiszen a tesztereket szokták például a boltban felbontani, hogy aki vásárolni szeretne, tesztert szagolgasson, ne legyen az összes felbontva. A minõségben elvileg semmi különbség nincsen, hiszen a teszternek éppen az a lényege, hogy a boltban tudd, hogy annak az adott márkának milyen az illata, tehát az is eredeti.

A tesztert már megfogdosták millióan, és kevesebb is van benne, mint "nem teszter"-ben. Hiszen a tesztereket szokták például a boltban felbontani, hogy aki vásárolni szeretne, tesztert szagolgasson, ne legyen az összes felbontva. A minõségben elvileg semmi különbség nincsen, hiszen a teszternek éppen az a lényege, hogy a boltban tudd, hogy annak az adott márkának milyen az illata, tehát az is eredeti.
A parfüm ugyan az, de nincs kupakja és egy barna vagy fehér dobozban kapod meg - tehát ha interneten rendeled. Boltban teszter nem kapható, legalábbis én még nem láttam. A lényeg, hogy minõségbeli különbség nincs. Az elõttem szóló mondta jól, tedd rá a régi parfümöd kupakját, ennyi! ;) Mondjuk a netes parfüm boltok az olyan parfümöknél, amiknek eleve nincs kupakja csak egy ezressel szokták olcsóbban adni a tesztert ... akkor meg már tök mindegy, hogy 15 vagy 16 ezer...
Pont hogy a teszterek nem lehetnek [email protected], hiszen az alapján dönt a vásárló, hogy megfelel e az adott parfüm igényeinek vagy sem. És sokan nem azonnal döntenek! Fújsz, közben elmászkálsz több órát, ha elmenne a teszter illata hamar, sokan nem vennék meg a parfümöt, hiszen a teszter alapján hamar elmegy az illata. Semmi különbség nincsen, csak a doboz..
én 3800 Ft-ért vettem(igaz lealkudtam) 60 ml Puma Im Going nõi tesztert, szerintem ugyanolyan mint az eredeti....annyi hogy a kupakja nem volt meg..de a régirõl rárakram és kész.
Elõzõ vagyok. Azt még hozzátenném, hogy elvileg ezek a teszterek nem hozhatók kereskedelmi forgalomba. Én is egy ismerõstõl vettem aki kamionról "leesett" termékekkel üzletel. Nyilván ezért is volt olcsóbb.
Azt gondolom nincs igaza az elõttem válaszolónak. Rengetegszer vettem már tesztert, páromnak és magamnak is. Volt hogy ugyanabból a parfümbõl volt eredetim aztán teszterem. Nincs különbség!! Se tartósságban, se illatban, se a koncentrációban! Csupán sima fehér kartondobozban van becsomagolva, mivel bolti teszternek készült.
No azért egy dologban mégis eltér. Persze nem vagyok szakmabeli, így én is csak azt tudom mondani, amit olyanoktól hallottam, akik ezzel foglalkoznak. Szóval a parfümök egyik jellemzõje, hogy hosszú ideig intenzíven "sugározzák" az illatot, ami viszont nem mondható el a teszterekrõl. Igaz, nincs is értelme, hogy több órán keresztül illatozzon az a demo amit eredetileg arra terveztek hogy megszagolja az ember, és az alapján vegye meg a parfümöt. Amúgy csupán azért rendelni-legyártani másfajta csomagolást hogy megkülönböztessük a teszternek "kikiálltott" darabot, nem is lenne logikus, fõleg hogy plusz pénköltség a gyártónak. Szóval aki tesztert használ, az ugyan azt az illatot kapja, csak töredék ideig fog hatni, mit ha megvenné a "díszdobozost"
A teszter parfümnek csak a csomagolása más, mint a nem teszternek, valamint a kiszerelése is jóval nagyobb, ára pedig jutányosabb. Az 1-2 ml-es ksi vackokat illatmintának szokás nevezni:)
Abszolút de semmi különbség nincs a teszter és a hozzá tartozó parfüm között. Mindössze az azért teszter, mert nincs hozzá a puccos csomagolás és gyakran kupakjuk sincs. Sima fehér karton dobozokba csomizzák és ha saját részre vásárolod és nem ajiba akkor majdnem féláron megkaphatod bizonyos helyeken ugyanazt a mililitert..
Szerintem meg az (IS az elsõ váalszadó válasza mellett) a teszter ami egy adott parfüm illatmintája egy kicsi fiolában, ezt akkor érdemes venned ha többféle parfümöt is meg szeretnél nézni, hogy milyen illatú, de pici kiszerelés, néhány ml (kb.1 - 2) a parfümök szokásos 50 mililiterje helyett... Ezért olcsóbb... Minõségben nincs különbség. Viszont érdemes elõször ezzel próbálkozni, ha beválik az illat vehetsz belõle teljes kiszerelést.
Nekem az a gyanúm, hogy te azokra a parfûmökre gondolsz, amik az eredeti utánzatai.Ezek tényleg sokkal olcsóbbak, de nem a legjobbak. Azt tanácsolnám, hogy válassz magadnak egy hozzád illõ finom illatot egy jó márkából.Vannak kisebb kiszerelésûek, és mivel csak kevés kell belõlük sokáig tartanak, pénzben is jobban megérik.
Tudom már régi kérdés de azért leírom. 3 évig dolgoztam a Marionnaud parfümériában. A teszter és a nem teszter között semmi különbség nincsen. Bejött a vásárló, magára fújta és kb. el is ment az üzletbõl. Várt, hogy alakuljon a illat rajta, várt, hogy megtapasztalja a tartósságát magán és ezek után dönti el, hogy megveszi-e avagy sem. A teszter egy és ugyan az mint a rendes parfüm csak sima karton dobozban érkezik egy átlátszó mûanyag rátéttel a fújókáján, hogy azért szállítás közben ne fújkálja ki magát.:) Bátran vegyetek tesztert.


Mi a különbség parfümöknél a teszter és a sima között?

Nézegettem internetes parfümvásárlós oldalakat és mindenhol láttam, hogy van teszter is. és az olcsóbb, de mi a különbség a kett? között? azt már kipróbálták? de ha az van ráírva, higy 50 ml akkor annyi van benne?

Legjobb válasz: Igen, valószínû csak rá van írva, tehát ha ajándékba szeretnéd, akkor ne azt válaszd, semmiképp!

Igen, valószínû csak rá van írva, tehát ha ajándékba szeretnéd, akkor ne azt válaszd, semmiképp!
Az oldalon le van írva: 3. Mit jelent a Teszter kifejezés? A teszterek mindig a legnagyobb kiszerelésben, ugyanolyan üvegben és minõségben kerülnek forgalomba, mint a hagyományos parfümök. Kizárólag csomagolásukban térnek el a hagyományos kiszereléstõl. Tehát nem hiányzik a parfümbõl, nincs kifújva semmi, ugyanúgy eredeti a parfüm, csak a díszcsomagolás hiányzik és egyes parfümök esetében a kupak. Abban az esetben érdemes Teszter parfümöt vásárolni ha saját használatra és nem ajándékba veszi, mert így megspórolhatja a csomagolás árát.
Elõttem leírták. Én egyébként arra szoktam gondolni h biztos a boltok vesznek ilyen 'teszter' dolgokat teszternek:D Mert ugye anak nem kell díszcsomag etc. Kb olyan, mintha a boltban nem a díszcsomagosat vennéd, hanem lekapnád a polcról a tesztert: D Szerintem. Egyébként szerintem is teljesen jó ötlet, ogy tesztert venni ajándékba, és csinálni neki valami aranyos kis dobozt, pl ez a mûszalmába fektetõs is tökjó.
Azt hiszem csak annyi a különbség, hogy rá van írva hogy teszter
Én az interparfümben vettem teszter parfümöt és kb semmi. Vettem már magamnak és anyukámnak is. Annyi, hogy nem volt hozzá doboz, meg az enyémhez kupak sem, anyué olyan, hogy nincs külön kupakja, szóval neki csak doboz nem volt. Azt hiszem olyan is van, aminek sima felirat nélküli doboza van. Megkérdeztem a csajt, azt mondta, hogy annyi különbség, hogy nem kell kihajítanom a dobozt, és tényleg. Én már lassan két éve(!) használom a 90mles Crystal Noir teszteremet, mert tényleg olyan tartós és jó, hogy hiába használom gyakran, egyszerûen nem fogy el, mert nem kell belõle olyan sok. Teljesen jó, ha az adott illattból van teszter én azt veszem. http://www.interparfum.hu nézd meg az áraikat, érdemes, szerintem nagyon jó árak vannak, meg van jó pár doboz nélküli is. Ha jól emlékszem, ha beírod a keresõjükbe, hogy doboz nélkül, akkor ki is dobja õket.
Érdekes nekem egyikre sincs ráírva. Anyunak ezt vettem ajándékba, csináltam hozzá egy nagyon szép dobozt, abba szalma ágyat és rátettem: http://interparfum.hu/index.php?content2=termek_kiir&termek_.. Egyáltalán nem siránkozott, hogy miért nincs feliratos papír doboz hozzá. Persze, ha valakit zavar, hogy ilyet ad, akkor nem muszáj, de egyáltalán nem égõ.

Van egy Opel Vectrám, teszterre tette a szerelő, de nem kommunikált a motorral. Miért? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet nem volt megfelelõ a mûszer én is vittem olyan szerelõhöz akinek nem volt jó hozzá a mûszere, sok féle mûszer van már ezekhez attól függ milyen évjáratú az autó milyen a csatlakozó milyen maga rendszer canes stb legjobb választás egy szervíz lenne ahol ismerik a márkát

lehet nem volt megfelelõ a mûszer én is vittem olyan szerelõhöz akinek nem volt jó hozzá a mûszere, sok féle mûszer van már ezekhez attól függ milyen évjáratú az autó milyen a csatlakozó milyen maga rendszer canes stb legjobb választás egy szervíz lenne ahol ismerik a márkát
olyan szerelõt keress aki laptopra tudja kötni. ott meg lehet nézni menet közben mindent a keverési aránytól az érzékelõkön át mindent és azt is hogy mi történik a motaottal amikor esetlegesen hibásan müködik.

Mit jelent, ha internetes parfümrendeléskor az van a termék mellé írva, hogy teszter?

Legjobb válasz: "butuska" vagyok Tudod, amíg nem próbálod ki, addig ne állíts ki véleményt róla :) Én tesztert használok, ugyan olyan jó, mint barátnõm eredetije (ugyanarról az illatról van szó)

"butuska" vagyok Tudod, amíg nem próbálod ki, addig ne állíts ki véleményt róla :) Én tesztert használok, ugyan olyan jó, mint barátnõm eredetije (ugyanarról az illatról van szó)
Butuskák. Ugyanolyan jó a koncentrációja, csak épp nem díszes csomagokba szállítják, így otthoni felhasználásra tökéletes.
21:42 vagyok "FONTOS: Az általunk árult teszterek hiánytalanok, nem voltak használva! A teszterek tartalma és üvege megegyzik az original termékével. A vásárló ha magának veszi a parfümöt - általában a dobozt kidobja - akkor minek is a szép doboz? A teszterek egy részének nincs kupakja, csomagolása egyszerû kartondoboz. (fehér vagy barna színben)"
Kereskedelmi forgalomba nem vonható, ingyenes mintadarab (teszt)
Honnan veszed, hogy még nem próbáltam ki? Egyébként meg az igaz, a tesztereket ingyen lehet fújkálni a drogériákban... arra vannak.
Egy nagy probléma van a dologgal. A gyártó a tesztereket mintának gyártja. Kereskedelmi forgalomba TILOS hozni, ugyanis érték nélküli mintaként nem fizettek érte ÁFÁ-t. Teljesen más a számlázásuk, könyvelésük. Amennyiben valaki ilyen árut pénzért ad, azzal adócsalást követ el. Ha külföldi gyártó termékérõl van szó, akkor ráadásul 2 országban. A tesztereket TILOS pénzért adni.
azt jelenti hogy az az üveg nem kereskedelmi értékesítésre készült hanem arra hogy az emberek a boltban elfújkálják kipróbálásra. A koncentrációja kisebb mint egy rendes parfümé.
Azt, hogy szívás...
"Butuskásnak": hiszi a piszi.

Ha neten teszter parfümöt evszek, az mennyiben más, mint a rendes parfüm? Higított, vagy mi?

Legjobb válasz: Nem eredeti üvegben van. Pl. a: 212 parfümök 2 gömbõl állnak és egy hengerbe vannal beledugva két oldalról: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.benaqparfume.c.. A teszterem pedig csak a 2 gömbbõl áll. Ennyi

Nem eredeti üvegben van. Pl. a: 212 parfümök 2 gömbõl állnak és egy hengerbe vannal beledugva két oldalról: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.benaqparfume.c.. A teszterem pedig csak a 2 gömbbõl áll. Ennyi
A teszter parfümök mindig kevesebb illatanyagpot ztartalmaznak mint a rendes parfümök, ezért is olcsobbak. tehát ha monduk rendes parfümnek tart 1-1, 5 oráig az illata akkor a teszternek ugy kb fél óráig vagy addig se
A teszter parfüm összetételében és illatában semmiben nem különbözik a többi parfümtõl. A vásárlók a boltok polcairól kizárólag a teszter parfümöket vehetik le és szagolhatják meg. Ezek a parfümök általában kupak nélküliek és egy sima kartondobozba vannak becsomagolva. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármivel is rosszabbak lennének a többitõl. Amennyiben nem ajándékba vásárol parfümöt - hanem saját használatra - a tester vásárlásával további 2-3000 forintot spórolhat. (ennyivel olcsóbb a hasonló kiszerelésû nem teszter parfümnél)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!