Találatok a következő kifejezésre: Mi a a terhességre a menzi (10 db)

Olvastam, h nem mindig vannak jelei a terhességnek. Ha menzi után a 11. napon görcsöl a hasam akkor az mit jelent? Mikor eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Terhességnek mindig vannak jelei??? Szerintem egy terhességnek csak az 5.hét után van jele. A hányás és a szédülés. Nálam még az is jel volt hogy rengeteget aludtam...

Terhességnek mindig vannak jelei??? Szerintem egy terhességnek csak az 5.hét után van jele. A hányás és a szédülés. Nálam még az is jel volt hogy rengeteget aludtam...
Nah ez jo kerdes, mert en is ugyan ebben a cipoben jarok!Kivancsi vagyok en is a valaszra!

Kismamik! Kinek nem voltak tünetei a nemvárt menzi elmaradásakor? Mikor kezdődtek a terhesség első jelei?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem is voltak tipikus terhestüneteim, csupán aluszékonyabb voltam az elsõ hónapokban és kicsit nagyobb lett a mellem, jobban látszottak az erek rajtuk.

Egyáltalán nem is voltak tipikus terhestüneteim, csupán aluszékonyabb voltam az elsõ hónapokban és kicsit nagyobb lett a mellem, jobban látszottak az erek rajtuk.
Gratulálok!!!Én még várok, de pár napon belül nekemis tesztelnem kellene..
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Ma reggel pozitívat teszteltem!Nagyon boldog vagyok!Köszönöm a szorítást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap reggel tesztelek!Megírom az eredményt :) .Rossmann-ba vettem Easy Pregnancy tesztet remélem jó lesz?!
Szintén 6 hetesen kezdõdtek a tünetek. Az elsõ jel a pozitív teszt volt.
Nekem 6 hetesen kezdodtek a tunetek. Most 8 hetes vagyok és állandoan hányok és rosszul vagyok. Hétrol hétre erosodik a tunet.
Szorítok!!!! Majd írd meg az eredményt!!!
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy írtok!Köszönöm!Én tegnapra nem vártam, de eddig semmi még a hasam sem görcsöl csak a mellem nagyobb a szokványosnál, ennyi!Ha vasárnapig nem jön meg akkor tesztelek!
Én nem különösebben figyeltem magam, de ólmos fáradtságon kívül nem volt más. Azt meg betudtam a nagy melegnek (augusztus volt) meg a stresszes munkának. Mivel wc-re alapból gyakran járok, nem vettem észre ebben sem szmbetûnõ változást. A mellem egy pillanatig sem feszült. Kb. a 6-7. héten kezdõdtek a rosszullétek. És hogy ez mind normális, az is jelzi, hogy a másik szobában szuszog a ma 6 hetes kisfiam. :) )
Gratulálok!!! :)

Mikor érdemes csinálnom terhességi tesztet, ha a következő menzimet 5-re várom? Mikor lehet észlelni az első tüneteket?

Legjobb válasz: Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én

Ha 5-re várod akkor most lesz peteérésed, (kb. 7végén lesz) ergo még semmi nem történik. Terhestüneteket az ovuláció/peteérés után 8-12 nappal érezhetsz kb. elõször, naptár szerint: 30-tól. Egy hét ovu után amíg beágyazódik , az alatt még semmit nem érzel, beágyazódás után kezdhetsz csak tüneteket érezni. Tesztelni május 1-2-tõl érdemes legkorábban, de inkább 4-5-én
5-e elott en nem tesztelnek a helyedben....de 19.-en errol gondolkodni? :O Eloszor csinaljatok meg azt a gyereket!

Már kétszer jártam így, augusztusban és most is. Egy hetet késett a menzim, terhességi tüneteim voltak /hányinger, szagok, stb./egy hét késés után pedig egyszer csak megjön. Vajon mi lehet a baj?

augusztusban már az uh-n is látszódott,csak nagyon pici volt,és pár nap múlva megjött.

Legjobb válasz: Szia! Nekem többször is volt ilyen, meg vetélés is. Most derült ki, pajzsmirigy problémám van, és ne csodálkozzak hogy nem marad meg a baba. Teljesen véletlenül derült ki 6 év után! Hormonvizsgálaton voltál már? Néztek TSH-t? El sem hiszem mennyi idõt elpazaroltam és mennyi babám lehetne ez idõ óta, szívembõl mondom neked, hogy keress fel egy endokrinológust (magán rendelés kb 6-8000). Ne nõgyógyásszal nézess hormont, az enyém azt mondta minden rendben......sajna hittem neki...... Szorítok neked!!!!

Szia! Nekem többször is volt ilyen, meg vetélés is. Most derült ki, pajzsmirigy problémám van, és ne csodálkozzak hogy nem marad meg a baba. Teljesen véletlenül derült ki 6 év után! Hormonvizsgálaton voltál már? Néztek TSH-t? El sem hiszem mennyi idõt elpazaroltam és mennyi babám lehetne ez idõ óta, szívembõl mondom neked, hogy keress fel egy endokrinológust (magán rendelés kb 6-8000). Ne nõgyógyásszal nézess hormont, az enyém azt mondta minden rendben......sajna hittem neki...... Szorítok neked!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Én is már erre gyanakszom.
A kérdező hozzászólása: helyre tudták hozni?van azóta babád?

A menzi kimaradása után mikor jelentkeznek a terhességi tünetek?

Legjobb válasz: Már elõtte is jelentkezhet,de akkor még kevés a hcg és tesztel nem mutatható még ki.Nem mindenkinek vannak tünetei...

Már elõtte is jelentkezhet, de akkor még kevés a hcg és tesztel nem mutatható még ki.Nem mindenkinek vannak tünetei...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nem pont ezt kérdeztem. Arra vagyok kíváncsi, hogy az émelygés, aluszékonyság stb mikor jelentkezik.
Ezek a tünetek egyénenként változnak. Általában a mellfeszülés- fájdalom ami elõször jelentkezik, aztán a mindjárt megjön érzés, testápolószerû folyás. Ezek nagyjából mind az aktuális vérzés kimaradása környékén jelentkeznek. A fáradékonyság is elég hamar jelentkezik, onnantól, hogy beágyazódott. Az émelygés csak az 5. 6. héten jelentkezik.

Voltam a háziorvosomnál, mert voltak panaszaim! Mikor elmondtam neki azt mondta csináljak egy tesztet mert szerinte terhesség! Nem kell vele meg várnom a menzi napját (ami 3 nap mulva lesz)! Mit tegyek?

Vettem egy clearbluet,most csináltam meg de negatív!Akkor?

Legjobb válasz: Még korai volt tesztelni, ismételd meg 3 nap múlva. Az már biztosabb eredményt mutat majd. A mostani negatívból még lehet pozitív. Minden nap nõ a szervezetben a HCG szint, most még biztos minimális, ezért lehet negatív.

Még korai volt tesztelni, ismételd meg 3 nap múlva. Az már biztosabb eredményt mutat majd. A mostani negatívból még lehet pozitív. Minden nap nõ a szervezetben a HCG szint, most még biztos minimális, ezért lehet negatív.
várd meg a mensit és akkor tesztelj amúgy amíg nincsa akezedben poz teszt addig ne menj dokihoz
Szerintem, ha van panaszod, akkor nyugodtan fordulj orvoshoz! Feltételezem, nõgyógyászati problémád van, akkor menj nõgyógyászhoz, ne a háziorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Háziorvoshoz mentem, mert más dolgaim is voltak, és elmondtam neki hogy ez van!!!Erre mondta hogy csináljak tesztet!
A kérdező hozzászólása: Ti mit éreztetek?
Én nem görcsöltem mensi elõtt sosem, csak mensikor. Mikor terhes lettem az alhasam szurkált, de elég hamar elkezdõdött már 4-5 nappal PÉ után, amit kitartott mensiig simán, és mensi közeledtével egyre erõsödött sõt kisugárzott a hüvelyembe is. Akkor már tudtam vagy terhes vagyok vagy hülye. :D És aztán meg se jött, és a teszt csak a nem várt mensi kezdõnapján lett pozitív este.
A kérdező hozzászólása: Köszi már nagyon össze vagyok zavarodva mindig erösebb szurkálást érzek , mindig görcsölni szoktam és most nem.Nagyon izgulok hogy sikerült e végre.
Akkor nagy esélyed van rá! Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást.A méhszájamat nagyon nehezen tudom el érni és teljesen más a helyzete mintha fel lenne huzódva vagy megfordulva.Mivel rendszeresen szoktam vizsgálni azért tudomhogy most valami furcsa helyzetbe van.

Lassan 2 héte voltam először együtt a párommal, azután rögtön megjött, viszont most létezik, hogy terhességi tüneteim vannak? Mikor lehet tesztet végezni? Meg kell várnom az esetleges menzi kimaradást?

Legjobb válasz: 2 hettel a szex utan mar tudsz tesztet csinalni, reggel az elso vizelettel. De nem biztos, hogy kimutatja, megha terhes is vagy, csak ha nagyon erzekeny.

2 hettel a szex utan mar tudsz tesztet csinalni, reggel az elso vizelettel. De nem biztos, hogy kimutatja, megha terhes is vagy, csak ha nagyon erzekeny.
Igen meg kell, különben nem mutat ki semmit. Reggeli vizeletbõl tesztelj!
Szerintem vegyél egy mély levegõt és nyugodj meg, mert nem vagy terhes....Én ugyanebben a cipõben jártam együtt voltunk barátommal és csak "megszakítással" védekeztünk...4 nap múlva megjött, de a következõ mensesem kb 3 hétig nem...A lényeg az h ha a menstruációd rendes volt nem 2-3 napos akkor semmi baj....ha akarsz csinálj tesztet h megnyugodj...9-10 nap után már kimutatja szerintem.....de nyugalom...szerintem nem vagy terhes :)
Várd meg h egyáltalán elmarad a menstruációd.De ha nem védekeztél semmivel lehet terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: de az még ha be is következik (mármint a menzi elmaradás) 3 hét.. én nem tudok addig várni.. mit tegyek? :(
A kérdező hozzászólása: oké, köszi Mindenkinek! veszek egyet és meglátom mi lesz..! :S

Mitol barnázhatok? December 19-én sajnos vetélésem volt (nagyon korai terhességgel), mit mutéti úton távolítottak el. A kovetkezo menzim január 18-án jott meg, s minden rendben volt a kontrollon is - sot, a doki szerint már peteérésem is volt.

Ma egyutt voltam a párommal, s utána barnáztam - de semmi fájdalmat nem éreztem. Volt már valakinek hasonló esete? Remélem semmi komoly. Elore is koszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia!nekem is pont ez volt és azt mondták hogy állitolag a peteéréstõl is lehet vagy a méhszájat kicsit megsebezte.Hát remélem nem komoly majd hétfõn megyek én is dokihoz és majd megmondja!

Szia!nekem is pont ez volt és azt mondták hogy állitolag a peteéréstõl is lehet vagy a méhszájat kicsit megsebezte.Hát remélem nem komoly majd hétfõn megyek én is dokihoz és majd megmondja!
A kérdező hozzászólása: Szia! Koszi, hogy írtál! Kicsit megnyugtattál, mert épp most van a peteérésem. Én most dokihoz nem tudok menni. De majd feltétlenul írj, hogy mit mondott neked! Írhatsz privire is. Koszi. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!