Találatok a következő kifejezésre: Mi a a teke és a (32 db)

Van két teknősöm és hogy hogy lehet kideríteni hogy meik fiú és meik lány? És mikor veszem észre hogy kisteknősei lesznek a tekimnek és hogy? Tojásokat rak le vagy mi? És hova teszi a vízbe?

A tekn?seim mocsári tekn?sök!

Legjobb válasz: kiskorukban lehetetlen megmondani fiúk e vagy lányok... igen tojást rak, de ha nem telelteted akkor szaporodni sem fognak, mellesleg a mocsári teknõs védett állat.

kiskorukban lehetetlen megmondani fiúk e vagy lányok... igen tojást rak, de ha nem telelteted akkor szaporodni sem fognak, mellesleg a mocsári teknõs védett állat.
A kérdező hozzászólása: Mi si úgy kaptuk a múgy a tekiket azt mondták hogy semmi baj nem lessz hogy tartuj õket!De amúgy köszi hogy szóltál.És hogy kell azt a teleltetést vagy mit csinálni?
Szerezz Hõsembert! Az faja.
A kérdező hozzászólása: Hõsember? Csináltam egyet, szerintem nem valami... De én tekifarmról kérdeztem!
Nekem van. Yukii és Cukorka2000 a tekijeim neve, és szerintem nagyon jó nevelde. :)

Hogyan teleltessem a mocsári tekim, és mikor "kezd el" téli álmot aludni?

nem rég lett egy mocsári tekink, de nem tudom mikor és hogyan kell elkezdeni teleltetni... :)

Legjobb válasz: Engedd szabadon mert védett állat és komoly bünti jár érte!!!!

Engedd szabadon mert védett állat és komoly bünti jár érte!!!!
Sehogy. Enged szabadon - a mocsári teknõs nem házikedvenc hanem egy egyre ritkuló védett vadállat. Valószínûleg nem tudnád megfelelõen teleltetni és így csak elpusztúlna (szerintem azt te sem akarnád!) Inkább vegyél vagy akár fogjál magadnak ékszerteknõst - õket nem kell teleltetni sem...
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, engedd el!!! A teknõs tudja mi a jó neki, ne avatkozz bele.. És mégis hogy lett nektek ez a teknõs, hm? Honnan?
A kérdező hozzászólása: mielõtt hozzánk került már azelõtt is embereknél élt az egyik lába csak félig van meg, csak egy csonk... és ezért kicsit nehezebben mozog vagy így született vagy valami megsebesítette hozzá van szokva h nem kell vadásznia hanem elé van rakva a kaja, nem tudna önállóan élni az akvárium hossza a haspáncéljának 6-szorosa, a szélessége 3-szorosa, 20cm mély a vize, van napozóköve, kavicsok. mindene megvan ami egy teknõsnek kell
A kérdező hozzászólása: és különben is... írjátok be ide a kereséshez hogy "mocsári" persze idézõjel nélkül és kidob kérdéseket.. más is tart mocsári tekit nem csak én akkor nekik is írjátok meg h engedjék szabadon...
Nekem 8éve van mocsári teknõsöm, elsõ 2-3 évben hibernált télen, bent a szobámba tartottam a terráriumába, szinte mindig aludt és nem evett semmit.De most már nem hibernál annyit mint régen, és eszik is. Nyáron adok neki halat, békát, kukacot, hernyót, csirkehúst, télen ritkábban etetem akkor csirke vagy disznohúst adok neki.Most még kint van az erkélyen ahogy hidegebb lesz behozom majd a szobámba.
A kérdező hozzászólása: köszi, végre egy értelmes és kedves válasz :) más meg ne jöjjön megint azzal h engedjem szabadon ugyanis már 3-szor elmondták... és az bosszant leginkább h nem a kérdésemre válaszoltak mert nem az a kérdés h szabadon engedjem-e hanem az h hogyan teleltessem... bunkó válaszokat mellõzzétek köszönöm!:)


Mitõl csöpög a víz? az olaj teknõ és a váltonál csöpög, milehet a gond?

fiat puntó az autó

Legjobb válasz: Olajteknõnél és a váltónál mit keres víz? Nem csak lyukas a hûtõd,vagy valamelyik csõ,és fentrõl ahogy folyik le úgy látszik,mintha onnan folyna? váltónál sem az olajteknõnél nincs víz

Olajteknõnél és a váltónál mit keres víz? Nem csak lyukas a hûtõd, vagy valamelyik csõ, és fentrõl ahogy folyik le úgy látszik, mintha onnan folyna? váltónál sem az olajteknõnél nincs víz
A kérdező hozzászólása: ott csöpög de csak akkor ha motórt be índitom és 1-2 perc múlva már csöpög is.
A kérdező hozzászólása: megnéztem a csöveket a motor körül de nem folyik sehol
Pedig folynia kell valahonnan annak a víznek. Inditsd be a gépet és kövesd végig a víz utját lentrõl ahonnan látod folyni. De ha a motor mögött folyik a víz amit lent látsz a válton folyni az lehet hogy a belsõ radiátorodnak a csöve és oda veri neked a vizet
A kérdező hozzászólása: alá néztem és nem tudom követni a víz utját mert ott van egy nagy fogaskerék onnan folyik
Akkor csak annyit tudok neked mondani hogy ha csepeli vagy környéki vagy akkor gyere ide a piachoz oszt megnézem neked teljesen ingyen ennyit tudok még segíteni neked ha gondolod
A kérdező hozzászólása: oké köszönöm szépen a segitséget!! Mikor jó önnek? 20 vagy 21-én megfelel? hálás lennék.
érdekelne mi lett a megoldás, mert nekem is ugyanez a problémám

Tekkit szerverre mennék fel. De amikor fel akarok menni ezt írja ki: Failed to login: Bad login. Mi a baj és mi a megoldás?

Legjobb válasz: A gond az, hogy az a szerver csak prémium felhasználókat enged be. Vagyis azokat akik legálisan megvették a Minecraft-ot és a rendes nevükkel bejelentkezve akarnak játszani.

A gond az, hogy az a szerver csak prémium felhasználókat enged be. Vagyis azokat akik legálisan megvették a Minecraft-ot és a rendes nevükkel bejelentkezve akarnak játszani.
Görögteknõs, állatkereskedés, net
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D de annak van karma!
A Galapagosi óriásteknõs, vagy elefántteknõs, sehol nem lehet kapni, még állatkerteknek sem adnak, mivel szigorúan védett.

Mi a különbség a Vanilla a Craftbukkit a Feed the Beast és a Tekkit minecraft szerverek között?

Szeretnék bérelni egy szervert csak nem tudom hogy melyiket kell. Nincs meg az eredeti minecraft!! Ti melyiket ajánljátok jobban illetve melyik között mi a különbség??

DE-TEK-esek! A befizetésnél a gyűjtőszámla nevéhez mit kell végül írni?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! A NEPTUN-os gyûjtõszámlának mindkét megnevezését használják, ezzel nem lesz probléma. Az viszont, hogy a nõci kihagyott 2 betût a nevedbõl, még nem lesz akkora baj, ha a neptun-kódodat rendesen beírta. Elvileg meg fog érkezni így is a pénzed.:)

Szia! A NEPTUN-os gyûjtõszámlának mindkét megnevezését használják, ezzel nem lesz probléma. Az viszont, hogy a nõci kihagyott 2 betût a nevedbõl, még nem lesz akkora baj, ha a neptun-kódodat rendesen beírta. Elvileg meg fog érkezni így is a pénzed.:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Igazad lett, köszi!:)

Mi a különbség az Akhal tekini és az Akhal teke között?

Láttam mind 2 nevét itt-ott de nem tudom mi a különbség.

Legjobb válasz: Az Akhal tekinit Akhal-teke fajtának is hívják a Kopet-dag hegység és a Karakum sivatag közt elterülõ Ahal-oázis környékén letelepedett türkmén TEKE törzsrõl és tenyészhelyérõl, az Ahal-oázisról.

Az Akhal tekinit Akhal-teke fajtának is hívják a Kopet-dag hegység és a Karakum sivatag közt elterülõ Ahal-oázis környékén letelepedett türkmén TEKE törzsrõl és tenyészhelyérõl, az Ahal-oázisról.
A kettõ ugyanaz, én Akhal-tekininek ismerem. Anno a Nemzetközi lovas magazin (jó régen volt)ilyen néven ismertette a fajtát.

Van egy sárgafülű tekim, és mikor közeledik hozzá a kezem, úgy fúj, mint egy macska. Miért? Fél?

Legjobb válasz: Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik

Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik
A mienk is mindig fujt, szerintem is fel es vedekezik a "nagy es veszedelmes ragadozoval" szemben :)
nekem két fél év körüli tekim van. ezek mgé nem fujnak. állandoan simizem a fejüket és hagyják. viszotn a barátomnak két felnött tekije is fuj, de sztem csak a hangja ahoyg behuzzák a fejüket. vagy nyitbva van a zsájuk?
A kérdező hozzászólása: Köszike :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!