Találatok a következő kifejezésre: Mi a a teke és (32 db)

Van két teknősöm és hogy hogy lehet kideríteni hogy meik fiú és meik lány? És mikor veszem észre hogy kisteknősei lesznek a tekimnek és hogy? Tojásokat rak le vagy mi? És hova teszi a vízbe?

A tekn?seim mocsári tekn?sök!

Legjobb válasz: kiskorukban lehetetlen megmondani fiúk e vagy lányok... igen tojást rak, de ha nem telelteted akkor szaporodni sem fognak, mellesleg a mocsári teknõs védett állat.

kiskorukban lehetetlen megmondani fiúk e vagy lányok... igen tojást rak, de ha nem telelteted akkor szaporodni sem fognak, mellesleg a mocsári teknõs védett állat.
A kérdező hozzászólása: Mi si úgy kaptuk a múgy a tekiket azt mondták hogy semmi baj nem lessz hogy tartuj õket!De amúgy köszi hogy szóltál.És hogy kell azt a teleltetést vagy mit csinálni?
Szerezz Hõsembert! Az faja.
A kérdező hozzászólása: Hõsember? Csináltam egyet, szerintem nem valami... De én tekifarmról kérdeztem!
Nekem van. Yukii és Cukorka2000 a tekijeim neve, és szerintem nagyon jó nevelde. :)

Hogyan teleltessem a mocsári tekim, és mikor "kezd el" téli álmot aludni?

nem rég lett egy mocsári tekink, de nem tudom mikor és hogyan kell elkezdeni teleltetni... :)

Legjobb válasz: Engedd szabadon mert védett állat és komoly bünti jár érte!!!!

Engedd szabadon mert védett állat és komoly bünti jár érte!!!!
Sehogy. Enged szabadon - a mocsári teknõs nem házikedvenc hanem egy egyre ritkuló védett vadállat. Valószínûleg nem tudnád megfelelõen teleltetni és így csak elpusztúlna (szerintem azt te sem akarnád!) Inkább vegyél vagy akár fogjál magadnak ékszerteknõst - õket nem kell teleltetni sem...
Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, engedd el!!! A teknõs tudja mi a jó neki, ne avatkozz bele.. És mégis hogy lett nektek ez a teknõs, hm? Honnan?
A kérdező hozzászólása: mielõtt hozzánk került már azelõtt is embereknél élt az egyik lába csak félig van meg, csak egy csonk... és ezért kicsit nehezebben mozog vagy így született vagy valami megsebesítette hozzá van szokva h nem kell vadásznia hanem elé van rakva a kaja, nem tudna önállóan élni az akvárium hossza a haspáncéljának 6-szorosa, a szélessége 3-szorosa, 20cm mély a vize, van napozóköve, kavicsok. mindene megvan ami egy teknõsnek kell
A kérdező hozzászólása: és különben is... írjátok be ide a kereséshez hogy "mocsári" persze idézõjel nélkül és kidob kérdéseket.. más is tart mocsári tekit nem csak én akkor nekik is írjátok meg h engedjék szabadon...
Nekem 8éve van mocsári teknõsöm, elsõ 2-3 évben hibernált télen, bent a szobámba tartottam a terráriumába, szinte mindig aludt és nem evett semmit.De most már nem hibernál annyit mint régen, és eszik is. Nyáron adok neki halat, békát, kukacot, hernyót, csirkehúst, télen ritkábban etetem akkor csirke vagy disznohúst adok neki.Most még kint van az erkélyen ahogy hidegebb lesz behozom majd a szobámba.
A kérdező hozzászólása: köszi, végre egy értelmes és kedves válasz :) más meg ne jöjjön megint azzal h engedjem szabadon ugyanis már 3-szor elmondták... és az bosszant leginkább h nem a kérdésemre válaszoltak mert nem az a kérdés h szabadon engedjem-e hanem az h hogyan teleltessem... bunkó válaszokat mellõzzétek köszönöm!:)


Mi a különbség az Akhal tekini és az Akhal teke között?

Láttam mind 2 nevét itt-ott de nem tudom mi a különbség.

Legjobb válasz: Az Akhal tekinit Akhal-teke fajtának is hívják a Kopet-dag hegység és a Karakum sivatag közt elterülõ Ahal-oázis környékén letelepedett türkmén TEKE törzsrõl és tenyészhelyérõl, az Ahal-oázisról.

Az Akhal tekinit Akhal-teke fajtának is hívják a Kopet-dag hegység és a Karakum sivatag közt elterülõ Ahal-oázis környékén letelepedett türkmén TEKE törzsrõl és tenyészhelyérõl, az Ahal-oázisról.
A kettõ ugyanaz, én Akhal-tekininek ismerem. Anno a Nemzetközi lovas magazin (jó régen volt)ilyen néven ismertette a fajtát.

Van egy sárgafülű tekim, és mikor közeledik hozzá a kezem, úgy fúj, mint egy macska. Miért? Fél?

Legjobb válasz: Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik

Az én tekim is harap , fúj ha hozzáérek, szerintem védekezik
A mienk is mindig fujt, szerintem is fel es vedekezik a "nagy es veszedelmes ragadozoval" szemben :)
nekem két fél év körüli tekim van. ezek mgé nem fujnak. állandoan simizem a fejüket és hagyják. viszotn a barátomnak két felnött tekije is fuj, de sztem csak a hangja ahoyg behuzzák a fejüket. vagy nyitbva van a zsájuk?
A kérdező hozzászólása: Köszike :-)

Mi a különbség a Technic launcherben tálálható modpack-ok között? Mondjuk a tekkit lite, tekkit classic és technic között?

Melyik a legjobb, legrészletesebb? Melyikkel lenne érdemes elkezdeni játszani? A válaszokat köszönöm!

Mi a különbség aközött ha lövik vagy ha szurjak a füled? és melyik jobb vagy kebesebbé fáj? (és ott ahol a teknõs van? )

http://www.google.com/search?q=earrings+in+helix+weheartit&h..

Legjobb válasz: szia! a szúrás egy tûvel történik, míg a lövés egy készülék segítségével szó szerint belelövi a füledbe másodpercek alatt. mindenki másra esküszik, a lövés sokkal késõbb gyógyul, de gyorsabb. a szúrás nem károsítja annyira a szöveteket. a teknõst nem értem, ugyanis a linket nem nyitja meg.

szia! a szúrás egy tûvel történik, míg a lövés egy készülék segítségével szó szerint belelövi a füledbe másodpercek alatt. mindenki másra esküszik, a lövés sokkal késõbb gyógyul, de gyorsabb. a szúrás nem károsítja annyira a szöveteket. a teknõst nem értem, ugyanis a linket nem nyitja meg.
Ha porcba csináltatod, oda mindenképpen lövetni érdemesebb, kevésbé roncsolja a szöveteket, ill a lövés eltörheti a porcot.
A kérdező hozzászólása: Köszi .és második kétszer irtad a lövést !!! ???
Bocsi, tényleg, szóval szúratni érdemes, mert a lövés eltörheti a porcot:)
A kérdező hozzászólása: Köszíí :-)

Mi a különbség a Minecraft tekkit classic és a tekkit lite között?

különbség a tekkit classic és a tekkit lite között

Legjobb válasz: A lite-ot folyamatosan fejlesztik, a classic meg valahol ottmaradt 1.2.5-nél...

A lite-ot folyamatosan fejlesztik, a classic meg valahol ottmaradt 1.2.5-nél...
Add el a hímet
Válaszd külön õket:)
Az enyéjeim is csináltak ilyet. A sérültet inkább vidd dokihoz :s és válaszd õket külön
Az én nöstényem mindig megragadta a hím kezét és nem engedte. Mindig én választottam szét õket. Azóta 1tekim van mert a nöstény elpusztult :'( de lehet egyedül tartani tekiket mert nem társas állatok
Ebbõl is az látszik hogy a nõstények agresszívak és kretének, minden fajban..egyébként tapasztalataim szerint ez akkor történik , ha a nõstény várandós
A kérdező hozzászólása: Azért ez nem volt valami kedves vélemény a nõstényekre vonatkozóan! De nem lehet várandós, mert még csak 3 évesek. Ebben a korban még nem ivarérett.

A ti tekitek mennyit és mit eszik télen?

Görög tekim van és csak tápot hajlandó enni

Legjobb válasz: Akkor adj neki azt, szerintem ha nem eszik mást akkor nem kellene eröltetni. (persze ez csak az én véleményem)

Akkor adj neki azt, szerintem ha nem eszik mást akkor nem kellene eröltetni. (persze ez csak az én véleményem)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!