Találatok a következő kifejezésre: Mi a a tökéletes (540 db)

Miben különbözik a tökéletes nő és a szerelmetek, fiúk?

tökéletes nőnél a külsőre gondolok

Legjobb válasz: Számomra õ a tökéletes.

Számomra õ a tökéletes.
Hát jó lenne ha kicsit leadna a hasából, meg dolgozna a fenekére.De még ez se kell nagyon...Nekem jó úgy ahogy van :) Elvárásaim csak azért vannak mert nekem is vannak magammal szemben és már rajta vagyok a változtatáson.
az, hogy tökéletes nõ viszontszeret :D
"tökéletes nõnél a külsõre gondolok" Ezt nem tudom értelmezni. Egyébként meg a belsõben. :-)
A tökéletes nõ csak arra volna jó hogy a szükségleteimet kielégítsem. De ha a szerelmemrõl volna szó, akkor lehet hogy szexuális téren kevesebbet kapnék, de a lelki szükségleteim is ki bírnám elégíteni, általa.
a szerelmemnek kis melle volt. de ezen kívül minden egyezett vele
A szerelem sokkal fontosabb, mint a tökéletes külsõ. Amúgy is akibe szerelmes vagy sokkal szebbnek látod.
Létében: tökéletes nõ van, szerelmem nincs.
Tökéletes nõ (ember) nem létezik, a Szerelmem igen.

Mi lehet a "tökéletes" biztonság egy asztali gépen, vírus, spyware, stb ellen?

Most nod32-t és spyware terminátort használok.

Legjobb válasz: Tökéletes védelem a tápkábel elvágása :) Az összes többi legfeljebb a jó kategória. Egyre inkább azt mondom, hogy mindegy, csak legyen valami. Bár pont a NOD-ot nem annyira kedvelem.

Tökéletes védelem a tápkábel elvágása :) Az összes többi legfeljebb a jó kategória. Egyre inkább azt mondom, hogy mindegy, csak legyen valami. Bár pont a NOD-ot nem annyira kedvelem.
Linuxszal kapcsolatban sok a tévhit, ezért kérlek keress fel emaiben, és segítek. Egyáltalán nem rossz, mint ahogy mások (sok buta ember) beállítja. Próbáld ki, azután alkoss véleményt. Utálom mikor tudatlan emberek elkezdenek okoskodni, végül rájönnek hogy nem nekik volt igazuk... Keress fel emailben mindenképp, és segítek beállítani, aztán nem lesznek gondjaid a géppel évekig.
Éppen ma derült ki, hogy trójai támadás érte a Googlegroups (Gmail) rendszerét is! Nem tudtam, miért zárta le a netkapcsolatot és zárta be a Firefox-ot valami. Aztán kiderült, az ESET Smart Security tûzfala zárt le mindent, ezzel megvédve a gépet, nem jutott be a trójai. Így kell mûködnie a megbízható védelemnek.
1000%-os biztonság nem létezik. Ha viszont rászánsz egy 20 ezer ft körüli összeget, akkor nagyjából védett lehetsz. Eset Smarty Security 4.0 vagy Kaspersky Internet Security, tûzfal, virusok és kémprogramok elleni védelem egyben, fizetõs, de naponta többször is automatikusan frissül. Hetente egyszer ajánlatos lefuttattni, gyanús jelek esetén a Rendszer-visszaállítás ideiglenes kikapcsolásával. Ezek az ingyenes akármik Windows tûzfallal nem sokat érnek. Saját, több éves itthoni tapasztalataim alapján ez a helyzet.
Avast + spybot + comodo
NOD-nak csak a neve nagy..
A kérdező hozzászólása: A linuxot egyáltalán nem ismerem és bár nem nagyon játszom a gépen, viszont nagyon sok szerkesztõ programot használok a munkám miatt. A linuxhoz mennyire passzolnak a windowsos progik? Gondolom semennyire, de sosem lehet tudni.
A kérdező hozzászólása: Sok embertõl hallom, hogy nem rajong a NOD32-ért, viszont olvasom, hogy ilyen, meg olyan díjakat nyert a társai elõl. Miért nem szereti, aki nem szereti? Nem biztonságos, vagy... ?
Ha nem nagyon játszol gépen, csak netezésre használod a gépet, szívvel tudom ajánlani a Linuxot. Felhasználóbarát, könnyû használni. Ha további információk kellenek, írj itt egy emailt, és segítek bármiben. Üdv
Ubuntu (Linux) nagyon más, mint a Windows, sokkal "csupaszabb", másként mûködik. Meg kell tanulni. Egyébként ma már Linuxra is írnak vírusokat, csak sokkal kevesebbet. Nekem mindkettõ van a gépemen, a net Linux-szal megy.

Mit tesz a tökéletes barátnő, mit szerettek fiúk? TÖBBI LENT

Azonkívül, hogy jófej, szép, nevetsz vele, nem unalmas,okos, kedves, szeret, foglalkozik veled. Úgyértem, meg akarom lepni néha a barátomat, pl Ha rosszul érzi magát veszek két doboz sört,megiszogatjuk és közben dumálgatunk, nevetégülunk. Szerintem mégha nem is sör, de valami más dolog, amit szeretnek a fiúk, vagy ilyen apróságokra gondolok. Pl. Minek örülnél,ha hogy állítana be hozzád a barátn?d,(azon kívül hogy meztelenül). ½Egy szóval½ Mik számotokra az ilyen kellemes meglepetések? Jöhetnek hirtelen ötletek, de csak normálisak.;)

Legjobb válasz: leszop

leszop
Azt mondják, hogy a kellemes meglepetés az, ha összeszarod magad. Meglepetés, mert beszarsz, kellemes, mert jó meleg :)
A kérdező hozzászólása: ja, meg az ilyen trágárságokon kívül :D
Szomorú, hogy van egy normálisabb kérdés és erre is jönnek a trollok. Én speciel ha rosszul érzem magam magamba fordulok és ki nem állhatom ha ilyenkor bármit próbál csinálni a nõm. Ilyenkor a büszke férfi magány a nekem való. Ha beállít, jöhet bármiben én örülök neki, pláne ha szexin van felöltözve. Az a legjobb meglepi egyébként ha nem derül ki aznap semmi rossz meglepi, pl tilosban parkolt és elküldte a szerven a fenébe ding 50k-s bírság stb... :D
troll a jo édes anyád! ne alkoss másrol véleményt csak az alapján h mit irtam. nem ismersz...

Mikor lesz a Tökéletes hangnak második része?

Legjobb válasz: 2015 május 15. - amerikai bemutató

2015 május 15. - amerikai bemutató
A kérdező hozzászólása: Ohh... Basszus... Azmég jóóóóó messze van. :/ Köszi a gyors választ! :)

Vegyek valamit valentin napra és ha igen akkor mi lenne a tökéletes?

Szóval van 1 lány akivel több van köztünk mint barátság ,de nem járunk:) De arra gondoltam ,hogy meg lephetném valamivel Valentin nap alkalmából szerintetek jó ötlet?

Legjobb válasz: Egy csokinál felesleges nagyobb ajándékot venni.

Egy csokinál felesleges nagyobb ajándékot venni.
Néhány boltban lehet venni olyan csokit, aminek minden féle van a dobozán. pl. Átok rátok szénhidrátok, 1 évvel idõsebb egy csokival boldogabb, és van szivecskés valentinnapra is, valami írva is van rá. szerintem én azt fogok venni, tényleg nem nagyon kell több. Leginkább az One Euro marketekben lehet venni. :)
Ha szeretnél járni vele akkor biztos vegyél neki ajándékot. Szerintem egy csoki megfelel vagy ha biztosra akarsz menni és úgy érzed tényleg szereted akkor adj neki rózsát is, de elõtte gyõzõdj meg róla hogy õ is többet érez e irántad barátságnál, ne hogy "pofára ess", de ha nem tudod hogy mit érez irántad két értelmû válaszokat add akkor is adj neki ajándékot, legalább tisztába lesz az érzéseiddel :)

Nektek mit jelent a tökéletes élet? Ha lehetne milyen életet kívánnátok magatoknak?

Milyen munkàt? Hol élnétek? Mennyi pénzt? Feleséget..stb?

Legjobb válasz: mindegy lenne igazából,ha boldogan döglök meg.

mindegy lenne igazából, ha boldogan döglök meg.
ja, és egészség :)
Szerelem, lakás, jó munkahely, pénz, sok-sok utazás
egy szeretõ, hûséges férj, jó munkahely, lakás, kocsi, 2 gyerek, közös programok, kb ennyi :)
Nekem az lenne a tökéletes élet, ha azzal élhetnék, akibe reménytelenül szerelmes vagyok. És persze ha õ is szeretne. Pénzbõl nem kellene sok, normális ház, semmi flanc nem kéne, a mostani munkám is maradhatna. Nekem a szeretet a legfontosabb, az, hogy tudjam, van, aki szeret. A többibõl elég annyi, hogy ne legyenek napi problémák.
Kérdezõ! :D Úgy látom mi jól megértjük egymást :D
A kérdező hozzászólása: Hàt.. :) Egészség!, jó àllàs, sok pénz(ez van, szeretem a pénzt :D) aztàn pedig..helyes férj, ô is keressen sokat, gyerekek, csalàd, valami szèp, meleg hely ahol laknàk vagy inkàbb nyüzsgô, de a lènyeg, hogy legyen nagy vàros. Legyen béke a csalàdban (bennem is) és nyugalom. Sok szeretet, stb...
olyat, amelyikben nincs jelen a pénz és az anyagi dolgok. Én nem úgy kezdi a másik fél a bemutatkozást, hogy "Képzeld, tegnap 15 millás kocsit vettem."
Na és Te, kérdezõ? Hogy is vagy ezzel?
Legyen egy férjem, akivel nagyon imádjuk egymást, semmi veszekedés stb. Mindkettõnknek jól fizetõ állás, és persze egészség. Több nem kellene
Többféle alternatívát tudok felsorakoztatni. A legfontosabb, hogy szeretnék úton lenni. Nem csak úgy utazgatni, hanem megismerni, felfogni, tapasztalni, gazdagodni. És egyszer persze megállni és nyugodni. Aztán szeretnék filmezni. Mert ugye ezt útközben nem lehet... szeretnék írni, fotózni, zenélni, alkotni. És szeretnék gyerekeket, szeretnék családot és egy gyönyörû otthont. De mindegy, akárhol is leszek, a legfontosabbak azok az elvek, miszerint boldog legyek és békés, nem pedig haragos és bosszús, negatív és zsörtölõdõen sablonos. A sablonosságot nagyon szeretném elkerülni. A befásultságot, a szürkeséget, azt, hogy robotolok a jó nagy... semmiért. Boldog szeretnék lenni. Csak ennyi.
Nem leszek különb, már most az vagyok. Ha téged nem érdekel, akkor ne érdekeljen. Engem meg érdekel. A franc se akar nyomorogni. A kérdezõ kérdezte kit mi tenne boldoggá. Mindenkit más. Egyébként meg engem meg már az emberek véleménye nem tud érdekelni.
Izgalmasat ahol van célom és vannak barátaim. Persze sikereset. De a lényeg hogy úgy haljak meg hogy "rohadt jó volt".
engem az anyagiak már rohadtul nem érdekelnek.törölheted a segged pénzel, attól sose leszel jobb ember, vagy különb.
Elõször is jó egészséget a családnak. Utána egy férjet akinek annyi pénze van, hogy az életbe többet ne kelljen idegtépõ, alulfizetett munkát csinálnom. Persze az sem ártana ha szeretne is, de nem utasítanék vissza egy világ körüli utat az tuti. Valami vidám napos helyen élnék, mondjuk Mexikóban az óceán partján. Mindenfelé lenne egy luxusvillám, és pár hónapot itt töltenék párat meg ott. Persze el lehet engem ítélni, hogy a pénzéhes ri..c meg társai stb..De legalább nem vagyok képmutató, hogy pénz nélkül is boldog lehet lenni. A nyugodt élethez elengedhetetlen, bárki bármit mondjon. Ha nagyon nincs még a tönkre tudja tenni az ember életét. Inkább legyen, minthogy hatalmas stresszben kapjon valaki egy infarktust aztán kaput, finító.
Barátnõ, lakás, autó, jó kis irodai munka, jó fizetés, késõbb gyerek. Legyen pénzem sok programra, kirándulásra...Kb ennyi.
Nekem csupán annyi kívánságom van, hogy olyan munkám legyen, amivel bár nem keresek az egekbe, viszont nélkülöznöm se kelljen, ne sajnáljam a pénzt, ha valamit megkívánok. Legyen egy lány, aki szeret engem, õszinte velem, tisztel és elfogad annak, amilyen vagyok minden tulajdonságommal és nem egy más valakit keres bennem. Az ember azt gondolná, hogy ezek természetes dolgok az életben, holott ma már "sajnos" kincset ér.

Szerintetek mi lenne a tökéletes ajándék?

a barátom 2 hónap mulva tölti a 18 és nem tudom milyen ajándékkal lephetném meg.kérlek segitsetek.

Legjobb válasz: drukkol vmi focicsapatnak vagy ilyesmi?vehetnél vmi ehhez kapcsolódót akkor.

drukkol vmi focicsapatnak vagy ilyesmi?vehetnél vmi ehhez kapcsolódót akkor.
attól függ hogy mit szeret, én pl a páromnak Megadeth-es pólót vettem mert tudom hogy azt szereti te is vegyél neki valami hasonlót
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen válaszaitokat:) hát õ inkább bobbynak az ilyen állat tenyésztést mondanám (hörcsög, hal)

Számodra mi lenne a tökéletes tápkieg stack anyagi keret nélkül?

Legjobb válasz: Marhahús :) ááá már attól felizgulok ha rá gondolok...

Marhahús :) ááá már attól felizgulok ha rá gondolok...
Lehet paraszt de kemény :D jó nem épp egy testépítõ alkat de erõsnek erõs :)
Ez esetben csak ezt tudom mondani: "Nem értem ezek! Nekem a táplálék kiegészítõ, a csirke után a saláta!" by Fekete Laci :)
A kérdező hozzászólása: nem. már megvolt csak fél évente újra nézem és röhögök! :D :D :D :D :D mekkora király vidi.
:D Hihetetlen. És ezt láttad? http://www.youtube.com/watch?v=CDdttbrFXo0&feature=related 1:36 tól brutal posing rutiny.
A kérdező hozzászólása: jaja, brutális, és a zene is király.
Peak tejsavófehérje, scitec kazein, scitec garlic+parsley, meg van a peaknek kemény 38000ft-ért valami 70 összetevõs anabolikus mix+multivitamin csomagja, joint-x, liquid amino, l-karnitin, g-bomb, krea trans-x, crea-bomb, bsn- up your mass v micsoda :D + kb. 25 éves kortól talán HGH és teszto fokozó, meg tribulus. 15/F :)
ja és diétánál gaspari viper, meg pentacarn.
bsn up your mass, gaspari viper? :D mhp és dymatize
ÁÁÁ még csak most talátad mög??? Én mán régóta láttam... Ehheehhe a csávó az elején élhet?
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=vymPje2ex5s ez mekkora!!! :D :D
A kérdező hozzászólása: köszi, jó ez sztem próbáld nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: idegesít hogy nem találom az összetételt....
Aham, erre.
A kérdező hozzászólása: erre gondolsz? http://www.proteinbuilder.hu/index.php?keresendo=aminostar&k..
Igen.
A kérdező hozzászólása: proteint?
A kérdező hozzászólása: mér? az olyan mint a weidertõl a hot blood! :)
Vagy scitec halodrol
profigymen olcsóbb meglepõ módon.
Én a shop.builderen néztem utoljára, akkor még csak tömegnöv., protein meg kreatin volt megnézem.köszi.
Full force bármennyire is gáznak tûnt elsõ látásra, a super carb fast nekem szimpatikusabb. És ha már full force, a kevert fehérjéje se tûnik rossznak, alternatíva lehet pp helyett.
Én dextrózzal kezdtem, dextróz+malto-val folytattam, kipróbáltam a scitec viarGO-t de a legjobb nekem is a carbo nox. 1 éve használom. :)
Most akarom kipróbálni a dymatize flüd-öt s.
Én is rosszul vagyok a dextróztól, ettõl meg semmi bajom. Lehet valami mágia van a dologban és titkos összetevõket alkalmaznak amitõl nagy...és...erõs leszel...ja az a szájtek. bocs. :)
Mostanában láttam többeknél, hogy azt akarják tolni, meg írta valaki, hogy dextrózt nem bírja, de ez jó neki, közben meg nagy részt ez is dextróz. :) Ettõl még lehet jó, de összetétel alapján nem gyõzött meg, hogy megéri az árát
Nem tudok õrületrõl, igazából nem is hallottam még róla hogy valaki használná... Nekem edzés utánra [email protected] ennyi nincs itt carbo nox hisztéria a háttérben. :)
Mi ez az olimp carbo nox õrület? dextróz, malto meg palatinóz
Reggel: MUSCLETECH NITRO-TECH HARDCORE PRO SERIES Edzés után: OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD STANDARD és OLIMP CARBO NOX Napközben: GASPARI MYOFUSION vagy SYNTHA 6 Este: OPTIMUM NUTRITION 100% CASEIN PROTEIN Tesztófokozó: NUTREX VITRIX Vitamin: UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PAK Ízület: UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL FLEX BCAA: OLIMP BCAA XPLODE POWDER Glutamin: MUSCLEMEDS GLUTAMINE DECANTE Edzés elõtt: GASPARI SUPERPUMP MAX Ezt csak azért mert hihetetlen hatása van: USPLABS PINK MAGIC Kreatin: OLIMP CREATIN CREAPURE POWDER És még most akarok kipróbálni egy marhaproteint. Nekem ezek jók, nem vágyok jobbra. :)
Magadra szabadítottad svárcit :D
Inkább nem is írok vissza rá, felesleges. Az neki a legrosszabb, ha vastagon leszarjuk...
A kérdező hozzászólása: 4es gyerek most szólt be parasztnak:DDD
Át kéne térnie heti 4 mellezésre, egybõl fejlõdne.
Fullforce 100% whey gold standard
Akkor lehet bevállalok majd belõle próbaképp.
A kérdező hozzászólása: Haverom 30%-al olcsóbban jut hozzá, ezért csak ezt használja és tökéletes. Nem volt még rá panasz.
Nutritech gyártóról van valami infotok?
Na ez a beszéd :P ilyen emberek kellenének végig erre az oldalra. Még ha nem is értünk egyet, akkor sem esünk egymás torkának :) Merem állítani eddig te voltál a legnormálisabb kérdezõ. Az edzéshez meg sok sikert, remélem lesz olyan ember aki olyan választ ad amiben nem csak hús szerepel :)
Na akkor már ezt is tudod :) de ha észrevetted, sohasem adtam még tanácsot (legalábbis értelmeset nem :D) tápkieg kérdésben. Mert foggalmam sincs az egészrõl, mert sohasem néztem még utána, nem fogtam a kezembe egy dobozt sem. Azt tudom mi van benne, mert ez alap, de ennyi.
A kérdező hozzászólása: aki komolyan gondolja annak nem lehet rést találni a kajáján, nem is rossz kaja esetén kell. de mindegy, véleményedet elfogadom még ha nem is értek egyet. :)
Miért b4sznék ki vele? Szerintem az én étkezésemen nem lehet rést találni. Ameddig fejlõdök mint erõben, mind tömegben minek költsek plusszba? Csak, hogy gyorsabban fejlõdjek? Minek? Nem vagyok profi, és nem kell a túlélésemért küzdeni. Emiatt semmilyen elõnyre nem teszek szert a többi emberhez képest, hogy megérje ezt is hozzácsapni a kajámhoz. Ha lassan is, komótosan de haladok a saját utamon. Majd ha 100kg leszek 10%-os testzsírral és egyszerûen fizikailag képtelen leszek többet enni akkor majd meggondolom.
A kérdező hozzászólása: Nem kell bemagyaráznom, nekem mindegy, csqak mondom hogy egy hozzáértõ ember mint te miért nem teszi meg(csak edzés után)
A kérdező hozzászólása: Ok akkor úgy mondanám hogy [email protected] a testeddel ha edzés után nem iszod. Miért ne lássam el az izmaimat tápanyaggal gyorsan ha egyszer ELÕNY(nem kötelesség)? :)
Nem kell, ezt nem tudod nekem bemagyarázni (nem, nem kell, csak ajánlatos a kettõ között van különbség) :D nem csodaszer ez, sem. Nem vagyok ellene ne érts félre, de wazze a csimpánzok sem turmixoznak mégis kemények. De ott a gorilla is, vega azt 2 tonnát emel fej fölé. És ha egy sz4ros majom megcsinálta nehogy én ne tudjam már! XD
A kérdező hozzászólása: tudom én azt, annyit eszek napi 7x mint a dög. :) de nem tudom azt miért nem értik meg az emberek hogy edzés után KELL! strongman-eknek, testépítõknewk is.
Normálisan evett az hidd el... õ úgy gondolta, neki nincs szüksége táplálék kiegészítõre. Jelenleg én is így gondolom, nekem ezen pillanatba felesleg. Amúgy hidd el fontosabb a rendes kajálás mint a turmix, hiszen benne is van a nevébe, hogy "kiegészítõ". Egy rendes kajálást semmi sem pótol...
A kérdező hozzászólása: kemény, kemény...volt. gondold el milyen erõs lett volna ha normálisan eszik...
A kérdező hozzászólása: de utálom azt a vadparasztot... :D :D :D
*ezeket :)
A kérdező hozzászólása: Nem a kaját kérdeztem.... :)
Mert te nem? Nem ínycsiklandó? Csak nézz rá: http://t1.ftcdn.net/jpg/00/00/57/16/400_F_571614_KxTGD9JcuDe.. Épp azt nem mondja, hogy egyé' meg! De most pénz híján megint csak ez marad: http://us.123rf.com/400wm/400/400/rusgri/rusgri1104/rusgri11.. (pulyka alsó comb)
A kérdező hozzászólása: Annyira alap az edzés utáni turmix és egy multivitamin (csak ezek), akár egy egy hete edzõnek vagy 10 éve edzõnek hogy egyszerûen nem akarom elhinni hogy valaki nem látja be. nem + hanem ALAP!! (legalábbis én még nem hallottam olyan emberrõl aki ezt nem látná be)
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezek mert nincs mire válaszolni! :) Pedig általában ráérek...éjjel is... ;) :P
A kérdező hozzászólása: És neked is sok sikert kívánok meg jó zabálásokat! :)
A kérdező hozzászólása: [email protected]ög gaspari engem is csábít, de ha összemegy tõle a bal herém az se baj, legalább perelek és bebizonyítom hogy a gazsiék gonoszak...
A kérdező hozzászólása: Én 20adika körül úgy berendelek hogy öröm lesz nézni. :) Shopbuilder-rõl:ca-mg, c1000, daily one Bodybuildingbolt-ról meg:nutrex vitrix, valami protein(még nem döntöttem), olymp carbo-nox(lehet hogy aminostar vitargo+creatine lesz :) ), glutamin, bcaa...ááááá
:D Neked úgyis a weider meg a lópici gáspár a kedvenced... Bár én is kezdek megfertõzõdni a lópicitõl...
Raktak bele hidrolizátumot, szerintem olyan 0, 5-1 g között lehet, így rá lehet írni, hogy van benne és már hidro :D
A kérdező hozzászólása: hú ez is [email protected]! :) jaja paraszt vegyél vissza power prot-re meg daily one-ra! :) Én egy weider stack-et álmodtam meg de lassan bezárják úgyhogy kár leírni. Mi a különbség a myofusion és a myofusion hydro között? Csak átfutottam de nem láttam összetételben eltérést.
Na nézzünk egy jót csak Gaspariból és Dymatizeból :D Intra pro, Elite fuison 7, Sizeon maximum performance, Superpump max, Flud, Elite casein, Elite recoup, Super multi, Plasmajet, Viridex, Aminomax 8000, Glutamin, Bcaa
TEJÓISTEN visszaolvastam a válaszomat is.... Ez k*rvasok minden :D
Na elolvastam az egészet, már levágtam, hogy ki írta ki a kérdést :D Fekete Lacihoz: Brutál eredményei vannak, de elragadta a média, õ meg belement, hogy celeb legyen, ezzel baszta el. Meg hogy a naturálságát hangoztatta...
A kérdező hozzászólása: köszi, [email protected]! :)
Na hogy ne csak cset legyen /:D/ hanem választ is kapj: Tömegeléshez: Edzés utánra PEAK whey fúzió + G Bomba + BCAA ízesített + Dextróz + stillmassos palatinóz + Crea bomb, ezt így összekeverni. Napközben nyomnék valami finomabb tejsavó konc.-ot , szednék izomlázz ellen locomotive-ot Nyomnék C-t, multiprót, Ca-Mg-t, Flaxot, garlic and parsleyt, joint-x et. Diétához ugyanez, csak még menne hozzá Liquid carni x 100 000 + vmi jóféle kolin inozitolos zsírégetõ + esetleg tea-x.
Akkor jó, na de ez az utolsó hozzászólásom és tényleg megyek... Unalomûzõnek: http://games.lumosity.com/chimp.html Jobb vagy mint egy majom? :)
A kérdező hozzászólása: Engem innen szoktak tiltani, ezért már ki se írom a nevem... :) Meg van jegyezve a neved már fél éve.. Mondom:nekem mindegy, csak kifejtettem én is az enyémet. Nem nevezlek én semminek, te így gondolod azt kész. :)
Köszi, meglesz :D ma úgyis láb/törzs napom van, szóval megyek is :)
Akkor jól jegyezd meg a nevem :) lehet nevezni parasztnak, hülyének, begyöpösödöttnek de ez a véleményem. Lehet kell még 4 év edzés, hogy belássam ezt, de most ezen pillanatban akkor is így gondolkodom. Nem tudom én, nem igen szeretek kérdezni. Max csak ilyeneket az ezotériába, hogy hogy szaporodnak az ufók :D bár egyszer emiatt tiltottak XD
A kérdező hozzászólása: -.-

Egy osztálynak mi lehetne a tökéletes karácsonyi program?

Karácsonyi szünet el?tt csinálnánk valami közös programot, mert kitaláltuk, hogy abból a pénzb?l, amib?l egymásnak vennénk ajándékot azt elkölthetnénk hasznosabbra is. Nem tudna valaki nekem ötleteket mondani, hogy mit csinálhatna egy 10-es osztály Budapesten?

Legjobb válasz: Arassatok le egy búðameðõt.

Arassatok le egy búðameðõt.
Múzeum? Vagy fitness terem?
Na akkor hányan vagytok az osztályban ? 10 ? Nagyszerû : egyik szemetet szed másik seper harmadik felmos negyedik ablakot mos......
mindenki mehet hazaaaaa :) Én ennek nagyon örülnék, egy nappal hosszabb szünet. ^^,

Mit ajánlotok a tökéletes hatáshoz?

Barátomnak a szülinapjára ami párnap múlva lesz erotikus masszázst akarok csinálni.

Legjobb válasz: Kõkemény Metál!!!

Kõkemény Metál!!!
nekem ez az egyik favorit: http://www.youtube.com/watch?v=pFS4zYWxzNA de ízlések és pofonok youtuben keresgélhetsz különbözõ címszavakkal, pl relaxation music
Nouvelle Vague - keress rá, szerintem tetszeni fog! (In a manner of speaking, I just can't get enough, Too drunk to fuck, This is not a love song...)
hát természetesen Madonna : justify my love, lehet alatta lassan és gyorsan is mozogni :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ih61MJ72v1Y Én biztos, hogy ezt választanám!:)
Biztos, hogy a pasik buknak erre a füstölõs-gyertyás-masszázsolajas témára? Most csak segíteni próbálok, nem kötözködésbõl mondom... Mert szerintem ez a lányoknak tök bejön, és nem feltétlenül kell emiatt azt gondolni, hogy akkor a pasiknak is tetszene. Persze, ha már volt benne vagy hasonlóban része, vagy mondta, hogy szívesen venné Tõled, akkor nincs probléma :) Egyébként zenében esetleg a keleties dallamok fokozhatják a hatást.
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó ...Köszönöm a válaszod ... De én nem hinném azt hogy egy pasi rossznéven venné a barátnõjétõl hogy így kedveskedik. Volt egyéb hasonló kérdés itt a fórumon és több pasi is írta hogy " bárcsak az õ barátnõje is elõhozakodna egy ilyennel" . Amúgy a barátom szereti a romantikát , gyertyafénybe-gyengéd zenébe szokott néha zajlani a sex szóval :) Amúgy mindenkinek köszi ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!