Találatok a következő kifejezésre: Mi a a többszöri orgazmusnak (7 db)

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

A nők képesek többször is elmenni egymás után? Valamint mik a női orgazmus jelei?

Köszi a válaszokat. :)

Legjobb válasz: Igen képesek.

Igen képesek.
Igen, bár közvetlenül az orgazmus után a klitrois nagyon érzékeny, szóval egy kis ideig oda ne nyúlj, de nem kell abbahagyni a kényeztetést. Orgazmuskor a legtöbb nõ becsukja a szemét hátrahajtja a fejét a mellkasát meg feljebb emeli. Lehet azt látni.
Igen, képesek! És észre fogod venni! ;-)
Igen. A csikló tényleg érzékeny utána, de 2-3 perc szünet után újra mehet a dolog. Így általában elég sokszor elmegyek. G-pontos orgazmusom még nem volt sorozatos, de rajta vagyok :P Mik a jelek? Nyögések, rázkódik... ha nyalod, akkor összeszorítja a lábát, gyorsabban mozog. Ha G-pontos akkor szintén nyögések és a hüvely ritmikus összehúzódása.

Mi a titka a többszöri orgazmusnak?

Legjobb válasz: Egy jó szeretõ aki kihozza belõled!

Egy jó szeretõ aki kihozza belõled!
mekszokas egy ido utan, hogy tudj parancsolni magadnak<=gyakorlas;)
Nekem csak a csikló izgatásával sikerül többszöri orgazmust elérni. Nagyon fel kell, hogy izguljál, plusz az is jó ha jól ki vagy éhezve. Ha jött az elsõ orgazmus hagy abba a csikló izgatását pár másodpercre, majd kezd újra finoman (ha nagyon be vagy indulva sikerülni fog). Remélem segítettem egy kicsit.
A többszöri orgazmus titka, hogy egy szeksz alatt egynél többször élvezzünk el. Szimpla matematika ez...
Nem kell semmi hozzá csak tanulás. Minden rajta múlik! A hüvelyi orgazmus nehezebben elérhetõ, azonban könnyebben ismételhetõ. A csikló esetén, az elsõ orgazmusod után várj körülbelül 5-6 másodpercet. Ilyenkor még vérbõség van a csiklódban, és képes vagy egy következõ orgazmusra is. Nekem az jön be, ha ilyenkor nagyon gyors kéz vagy nyelm mozdulatok érik a csiklómat és ismét elmegyek. Ezek után jöhet, még több orgazmus, de egy idõ után érzékennyé válik a csikló, és nem kíván semmit. De körülbel 2 perc után ismét jöhet! Hajrá! Petranova
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De mitõl van az, hogy együttlétkor már orgazmus elõtt rendkívül érzékennyé, szinte csikissé válik a csikló izgatása(pl. kézzel)? Ilyenkor nagyon nehéz azt az egy orgazmust is elérni.:-(
Nekem is elõ szokott fordulni, hogy érzékeny a csiklóm, ilyenkor a párom gyengédebben ér hozzá, vagy benyálazza, hogy nedvesebbé váljon.(szerintem az a probléma, hogy túl erõsen csinálja, vagy túl száraz a csiklód) ... De Én a nyelves megoldást pártolom!;) :D


Próbáld ki velem és garantált az orgazmus.
PRÓBÁLKOZZATOK! Sok olyan Nõ/lány van akinek csak hosszú idõ múltán sikerül ezt elérni. Szexnél pedig próbálkozzatok több pozícióval. Ahogyan Te is írtad "többször is éreztem, hogy egy hajszál kell már csak" ilyenkor ne hagyja abba a párod, mondjad neki, hogy gyorsabban stb.... vagy izgassa közben a csiklódat is.
Mikor már majdnem elmész akkor izgasd a csiklód mellé!
A nõk általában jobban preferálják a dolgok érzelmi részét, mint a tiszta szexualitást! A nemi izgatás (ujjazás, szeretkezés, stb.) közben adj arra is többet! Nekünk mûködik! A párom is könnyebben jut el az orgazmusig, és én is jobban élvezem a szeretkezést! Persze ez csak akor hatásos, ha tényleg szeretitek egymást!
A második menet mindig hosszabb ideig tart. Miért hagyjátok abba az elsõ után?
Legyél türelemmel. Egy idõ után tovább tudja tartani, és az aktus is hosszabb lessz. De izgasson téged sokáig elõtte. Nyugi. Össze fog jönni, ne görcsölj rajta
Ne görcsölj, összekell csiszolódnotok. Amig ez nem történik meg, addig idõnként próbáljátok az orált, mármint hogy õ nyalakodjon fel Téged a csúcsra. De türelem és ne csüggedj!
Én is 2 menetet javasolok! A másodikat már lehet nyújtani! Az elsõnél hogy hamar elmegy ne aggódj emiatt, csak nagyon kiván téged az nem baj. 15-20 perc múlva kezdjétek újra, hidd el már másabb lesz.
Legyél türelemmel. Nálunk is ez volt a gond. Most már annyira hozzászoktunk hogy pontosan egyszerre szoktunk elmenni ami nagyon jó érzés:)
de mitõl érzi azokat az érzéseket? csak úgy jön magától vagy mi?
spontán orgazmusa van? vagy mi? Szerintem nincs köze a fehér folyásnak és a bizsergésnek egymáshoz. A folyás mástól van, a bizsergése meg... érdekes. A folyást meg kell nézetni , bár ha nem okoz panaszt és nem túl bõ, akkor akár természetes is lehet. Az orgazmusközeli bizsergés meg ha neki jó nem hiszem hogy baj. Bár nem hiszem hogy õ erre gondolt, vagy hogy ezt érezné, szerintem összekeveri vmivel. De nem tudhatom. :) Hány éves egyébként? Volt már szexuális kapcsolata? Volt már orgazmusa?
vagy spontán orgazmusa van és nem fehér folyása hanem orgazmus váladéka :)
A kérdező hozzászólása: Volt orgazmusa már többször és szex terén is elég aktívak vagyunk. :) Csak csodálkozik rajta, mert ilyen nem sûrûn történik. Egy hete kezdõdõtt azt mondja.
hát érdekes lehet, sajnos nem tudja pontosan elmondani hogy mi lehet, de elképzelhetõ hogy spontán orgazmusa van. Hogy mitõl azt õ tudhatja, vagy õ sem :) nincs intim piercingje? az még okozhat ilyet.
ha spontán orgazmusa lenne elis élvezne nemlehet h csak épp beindult?:) azmeg h fehér folyása van....az lehet akár a nedvesedése is, vagy az átlag fehér folyás. és nemkell minden bövebbnek tûnõ fehér folyást megnézetni orvossal, mert van akinek természeténél fogva több van, és mindig olyan. haviszont hol kevesebb hol több, és sûrûbb fehér, azmár lehet baj
Ez fura kérdés, barátnöd neked mondja hogy spontán orgazmusa van ? és mellette fehér folyás?? én biztos nem mondanám, ezt vagy kitaláltad, vagy nem jol értelmeztem a kérdésedet!
Azért hirtelen jelentkezõ érdekes tünetekkel talán jobb megkeresni a dokit. Épp azért, hogy ne találjon semmit.
Biztos ami biztos, irány adoki.De szeretném ha ilyen barátnõm lenne... :) )

A barátommal 9hónappal vagyok együtt, és az alatt max.5ször volt orgazmusom, az elején. És nem tudok elmenni, pedig nagyon élvezem, de mikor maszturbálok akkor simán eljutok a csúcsra, akár többször is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mivel juttatott el a csúcsra, szex / ujjazás / nyalás? Ha az uccsó 2 akkor mond alatta hogy mikor hogy csinálja, utána betanulja hogy te hogy szereted.

Mivel juttatott el a csúcsra, szex / ujjazás / nyalás? Ha az uccsó 2 akkor mond alatta hogy mikor hogy csinálja, utána betanulja hogy te hogy szereted.
Próbáld meg lovaglópózban izgatni a csiklódat. Valamelyik nõnek ez jön be. És látványnak sem utolsó..... :P
A kérdező hozzászólása: hát, én csaak úgy tudok elmenni, ha fölül vagyok, mert akkor nyomja a csiklom is, és tövig bennem van...és eddig mindig eltudtam így menni, de mostanság nem megy :/
cserélj pasit egy olyanra, aki ki tud elégíteni.
A kérdező hozzászólása: Igazából nagyon szeretem, és mindenre van megoldás...
akkor tarts szeretõt. vagy járasd szextanárhoz.
A kérdező hozzászólása: :D :D :D :D
komolyan mondom. ha így marad minden, annak hosszú távon komoly következményei lehetnek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!