Találatok a következő kifejezésre: Mi a a többszöri (875 db)

Ez minek a jele? Többször is láttam már.

Egy P ben van egy X (ott alul a száránál) Valami ilyesmi: I\ I \ I > I / I/ \ I / \ I / >I< / I \ / I \ I I

Legjobb válasz: labarumnak hívják, Jézus Krisztus nevének rövidítése http://lexikon.katolikus.hu/K/Krisztus-monogram.html

labarumnak hívják, Jézus Krisztus nevének rövidítése http://lexikon.katolikus.hu/K/Krisztus-monogram.html
A kérdező hozzászólása: köszi, kapsz egy zöld kezet

40+4 hkm vagyok, mi a baj? Tobbszor beindult a vajudas renszeres fajasokkal, 3-4 ora hossza utan pedig leall, nyakdugo is tavozott, ez niert van? Valami utjat allja a babanak vagy mi? Barki hadonloan es megis beindult v ez mar inditas lesz?

Legjobb válasz: Ha bármi "útját állná" a babának (pl. köldökzsinõr), attól még nem állna le a vajúdás, csak segítségre lenne szükségetek. Ezek erõs jóslók voltak. Bármikor beindulhat, akár ebben a percben is, de lehet belõle indítás is, ez teljesen kiszámíthatatlan.

Ha bármi "útját állná" a babának (pl. köldökzsinõr), attól még nem állna le a vajúdás, csak segítségre lenne szükségetek. Ezek erõs jóslók voltak. Bármikor beindulhat, akár ebben a percben is, de lehet belõle indítás is, ez teljesen kiszámíthatatlan.
40hkm vagyok, hát nálunk sincsen semmi sem:-( illetve néha fáj a derekam, és elvileg a nyákdugó része lejött...de semmi jele a a közelgõ szülésnek... Sok sikert
Lehet, hogy fájásgyengeséged van. Valahogy így voltam én is. Este beindult, hajnalig fájások, nem aludtam, utána el tudtam aludni mert leálltak. Aztán egész nap utána fájások, de akkor már nem álltak le, csak gyengék voltak. 2 OTT-t kaptam indítás céljából. 40+5-re szültem.
Ez szimpla jósló fájás, nem indult be a vajúdás. Ezeknél sokszor erõsebbek lesznek az igazi fájások, és nem állnak majd le...

A half life 2 episode 2-ben nem bírok tovább menni mert a csaj meg az apja nem mennek be a liftbe. Kint marad mind a kettő és állnak mint egy lófa. Sz. Mi a teendő? Többször is ujra inditottam a játékot de semmi haszna.

Legjobb válasz: nem tudom mi a pálya címe mert még a episod 1nél tartok de szerintem valamit kihagytál vagy rossz sorrendbe csináltál.nekem is volt már ilyen.kezd elõrõl a pályát.a neten nézzél végígjátszást.

nem tudom mi a pálya címe mert még a episod 1nél tartok de szerintem valamit kihagytál vagy rossz sorrendbe csináltál.nekem is volt már ilyen.kezd elõrõl a pályát.a neten nézzél végígjátszást.
A kérdező hozzászólása: értem. :D köszönöm, megprobálom. :D

Mi okozza a többszöri véres székletet?

aggódom..

Legjobb válasz: lol.... aggódsz, de nem annyira hogy orvoshoz menj, hanem itt teszed fel? lehet sebes a végbél nyilásod, lehet arany ered van, lehet már végbél rákod... A legfontosabb! Amikor vért látsz a vécépapíron vagy székletedben, elsõsorban azt kell megfigyelned, hogy a vér friss-e vagy alvadt. A friss vért ugyanis általában valamilyen hámsérülés, repedés okozza, az alvadt vér azonban mélyebb traktusokból jön, tehát nagyobb aggodalomra ad okot! http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=17585&Printable

lol.... aggódsz, de nem annyira hogy orvoshoz menj, hanem itt teszed fel? lehet sebes a végbél nyilásod, lehet arany ered van, lehet már végbél rákod... A legfontosabb! Amikor vért látsz a vécépapíron vagy székletedben, elsõsorban azt kell megfigyelned, hogy a vér friss-e vagy alvadt. A friss vért ugyanis általában valamilyen hámsérülés, repedés okozza, az alvadt vér azonban mélyebb traktusokból jön, tehát nagyobb aggodalomra ad okot! http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=17585&Printable
Leggyakrabban aranyér, de komolyabb oka is lehet, azért kell ezzel orvoshoz fordulni.
EZt valojaban neked kellene jobban tudni. Szekrekedesed van, emesztorendszereddel nincsennek problamaid? Figyeld meg a vert, hogyan jon, hiszen az aranyer is okozhatja ezt, de mar a kemeny szeklet is, ekkor a vegbelnel fajdalmat is erzel pl. Onkontroll, s ha ugy erzed, hogy a szekrekedes az okozoja, akkor az etkezeseden kell valtoztatni pl.
Mihamarább orvoshoz! Gondold el! Seb van a végbeleden, és te mindennap végig [email protected] Kezeletlen aranyér = végbélrák
ha véres a székleted ne várj menj el az orvoshoz ha aranyér ha nem.Erre fizettem rá én is hogy késõn mentem orvoshoz és azóta már kétszer mûtöttek.arról nem is beszélve hogy az orvosok majdnem leharapták a fejemet hogy miért vártam eddig.ha idõben mész sok problémától kíméled meg magad.

Mit tegyek a pasimnak hogy meg nagyobb orgazmust okozzak azon kivul hogy oralisan is ki elegitem? Es miert van az hogy nehezen megyek el? Mivel mehetnek el egy alkalommal tobbszor is?

armilyen tanacs most jol jon mert szeretnek felejthetetlen estet adni a szerelmemnek es o azt jobban szereti ha en tobbszor is elmegyek

Legjobb válasz: "azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)

"azt õ jobban szereti" -írod, szerintem ezzel ne annyira foglalkozz, legalább is ne görcsölj rá! Legyetek együtt és élvezzétek egymást, szerintem a másik kedvéért többször élvezni, ez kicsit "izé". :) Nyilván egy férfinak nagyon jól esik, ha a nõ akivel van többször elélvez. Örüljetek annak ami van! :) van aki egész életében egyszer sem élvez el szeretkezés közben. Hogy az õ örömét hogy lehetne fokozni az kicsit személyfüggõ is. Olvasd el pl. a Csáth Géza Naplóban, hogy a hölgyemény milyen módon fokozta az állítólagos Géza (mert asszem ez egy hamis napló- de ez lényegtelen most) élvezetét. Pl. kis szerepjátékokat játszottak, hogy a lány kiment a szobából, majd rémületet megjátszva benyitott, hogy uram, üldöznek, mit tegyek, jöjjön elbújtatom, stb. ezek a mókák szinesíthetik. De szerintem néha jó húzni is egy pasit, látszólag ellenállni, de mégis kacérkodni vele. Vagy harisnyatartó :-) De ez lehet hogy csak engem nyûgöz le. :)
Én csiklóérzékeny vagyok, és csak úgy tudok elmenni, ha én vagy a párom izgatja a csiklómat. Nagyon ritka az mikor hüvelyi orgazmusom van. Hát a szexuális együttlétkor is kielégíted, és ha orálisan is, akkor mást nem igazán tudok mondani, ez a két variáció létezik amirõl én tudok, vagy kényeztesd a farkát, csókolgasd nyalogasd, s közben verd ki neki, játsz vele.Érezze azt h figyelsz rá, és azt akarod h jó legyen neki. Én is imádok a páromnak nagy örömet okozni, én olykor elkényeztetem mindennel.Így kezdõdik.Együtt fürdés, egymás teste megmosása, egy kis petting már ott a vízben, vagy egy kis elõszex:) Aztán megtörlöm mindenhol, õ is engem.Felöltözünk, aztán bemegyünk a szobába testápolózás, maszírozás, puszilgatás, harapdálás, csókolgatás a test minden pontja, de ezek a dolgok mindkettõnk részérõl megtörténnek. Nyaltad már a barátod fenekénél ott a kis nyílást? Próbáld ki mert nagyon izgató tud lenni neki és neked is, sõtt Isteni érzés a fiú számára!!!!!!

Mit csináljak a dokimmal? Visszatérhet többször az influenza?

Észre sem vette, hogy influenzás vagyok. Kinzó térdi végtagfájdalom gyötör, nem tudok miatta aludni. Elmentem hozzá, száraz köhögéssel, mellkasi fájdalomal, náthával és kb. kidobott. Jah és még írt antibiotikumut, mire? Múltkor, hogy fogjam be a pofám beküldött a kórházba kivizsgálásra! Másnap anya lement hozzá, hogy belázasodtam erre elakart küldeni pszichológushoz. Több napja kibírhatatlan végtagfájdalom gyötör.

Legjobb válasz: Hát, ha falun élsz akkor nehéz a helyzet, ellenkezõ esetben azt javasolnám menj másik orvoshoz. Ezt már csak azért tudod mert az itteni orvos meg minden kis apróságra kiír hetekre. Igen többször is visszatérhet az influenza, de lehet kérni védõoltást ha jól tudom

Hát, ha falun élsz akkor nehéz a helyzet, ellenkezõ esetben azt javasolnám menj másik orvoshoz. Ezt már csak azért tudod mert az itteni orvos meg minden kis apróságra kiír hetekre. Igen többször is visszatérhet az influenza, de lehet kérni védõoltást ha jól tudom
A kérdező hozzászólása: Hát ez meg nem tudom, az idén már beküldött egy hétre a kórházba, de megint akar. De kiírni, áh dehogy, pedig mondtam neki, hogy szeretnék maradni pár napot itthon pihenni. Jah én szidom, de anya szerint csak jót akar meg foglalkozik velem. Már sokszor mondtam apáéknak, hogy átmegyek felnõtt orvoshoz Majd csak megengedik egyszer, mert ugye gyerekorvosnál vagyok még, 16 vagyok, nem sokára 17 leszek.
NE! Te magad mondtad, nem vagy felkészülve rá! Addig semmiképpen se.
Ha gondolkozol rajta akkor ne tedd meg. Akkor ez még nem az igazi. Az igazinál fel sem fog merülni ilyen kérdés. Már alig fogod várni hogy az övé legyél.
Deee ! nem baj hogy nem vagy felkészülve rá ! majd adja az magát nyugi
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valazokat. Meg gondolkodom rajta:) Neha ugy erzem hogy telleg o az igazi es vele akarom az elsot:)
ne görcsölj rajta... ha oda juttok hogy petting és mentek tovább max azért álljatok meg h gumit húzzatok ha görcsölsz rajta soha nem leszel túl az elsõn.... de nem kell egybõl ráugrani ha ma nem akarod de egy hét múlva igen akkor ne habozz ha akarod tedd meg....
Ha nem vagy kész rá, még várjatok! A válasz adja magát...

Közel két évtizede élek együtt a párommal, többször megcsalt már, többször megbocsátottam. Az elmúlt 3-4 hónapban újra tapasztalom a jeleket:éjszakai gyorsan kitörölt sms-ek, ki-kimaradozások, telefon még a WC-re is. Mit csináljak?

Rákérdeztem:azt mondja, hogy képzel?dök. Sajnos nem hiszem. Próbáltam lekérni a híváslistáját az elmúlt id?szakról, de sajna nem tudom a jelszavát, ezért nem tudtak segíteni. Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudok hozzájutni ilyen listához jelszó nélkül is?

Legjobb válasz: Miért vagy vele?

Miért vagy vele?
Mit csinálj? Azt, amit az elmúlt megcsalások alkalmával. Ha akkor szemet húnytál, nyilván most is ezt fogod tenni. Akit egyszer megcsalnak, az sajnálatra méltó. Akit kétszer megcsal ugyanaz a pasi, az magának köszönheti. Rajtad a híváslista nem segít.
ha ezt elfogadod miért zavar? nincs semmi közöd hozzá.. ha nem fogadod el miért vagy még vele?
#3 és #4 elmondta a lényeget. Bárki írjon ezután, ennél jobban és tömörebben nem fogja tudni megfogalmazni.
Csak egy kérdés. Megtudod a jelszót, kiderül, hogy ismét megcsal. Mit teszel?
Próbáld megkeresni a szerzõdést a telefonjához, azon rajta van a jelszó.
Jaj-jaj, ez struccpolitika részedrõl. Nagy eséllyel már megint meg vagy csalva. Egy ideig ne hagyj szabadidõt, szervezz mindig vmi programot, ha mindenáron ki akar bújni alóluk, (mert máshol kell lennie...), bingó.
Sajnos igaza van az elõttem szólóknak, eddig elnézted mind1 hogy megcsal e most is úgyis megbocsátod. Akkor meg minek akarod tudni. Azzal hogy mindent elnéztél eddig nyílt utat adtál neki ahhoz hogy azt csináljon amit csak akar. sajnálom, tudom nem erre vagy kíváncsi. Csórd el a telefonját valahogy, ha ettõl jobban érzed magad.
Hát cicám, jól át vagy b*szva, a jelek szerint ISMÉT...
Én csak azt nem értem, miért akarsz rájönni, ha eddig is megbocsájtottad? Nem sok értelme van. Hacsak nem úgy gondolod, ha újra megtette kidobod.. De amit írtál, az alapján ez nem túl valószínû.
Mi újság Kedves Kérdezõ? Én nem írtam még a kérdésedhez....

Mit jelent az, h két ember nem illik össze szexuálisan? Azon kívül, hogy "pl. az egyik többször akarja". Mert általában a férfiak többször akarják ugyebár.

Legjobb válasz: vanna olyan emberek aki a nyugodt visszafogott szext szeretik. Vannak akik szeretnek új dolgokat kipróbálni, szexuális segédeszközök, extrém ruhák (szexisek). Van aki szereti az és igényli az anal sexet, van aki ezektõl a dolgoktól írtózik. És amikor egy bevállalós összejön egy sima nyugodt szexet kedvelõvel, egy idõ után elromlik, mert más jelent nekik élvezetet, az egyik többet akar a másik nem. Persze csiszolódni lehet egymáshoz. De van aki nem változtat a szokásain.

vanna olyan emberek aki a nyugodt visszafogott szext szeretik. Vannak akik szeretnek új dolgokat kipróbálni, szexuális segédeszközök, extrém ruhák (szexisek). Van aki szereti az és igényli az anal sexet, van aki ezektõl a dolgoktól írtózik. És amikor egy bevállalós összejön egy sima nyugodt szexet kedvelõvel, egy idõ után elromlik, mert más jelent nekik élvezetet, az egyik többet akar a másik nem. Persze csiszolódni lehet egymáshoz. De van aki nem változtat a szokásain.
Igen, mert minden normális ember már a kapcsolatuk elején tisztázza a szexuális igényeit. Amúgy az olyan, akivel nem jó a szex.
kommunikációval, csiszolódással amúgy ezis orvosolható. persze vannak szélsõséges esetek ahol egyáltalán nem.
A mennyiségtõl függetlenül is vannak eltérések, mindenki máshogy mozog, más ritmusra, másként veszi a levegõt, más irányba görbül(befelé/kifelé). Szóval ha két olyan ember kerül össze, akik 1 ütemre mozdulnak, és belülrõl is "össze-illenek", akkor összeillenek szexuálisan, de ha nem, nem. És nem mindig a férfiak akarják a több szexet. A középkorban a nõk voltak kívánósabbak, pl. És ma is van rá példa...
A kérdező hozzászólása: Szerintem az ilyen emberek általában nem csak szex terén nem egyeznek, ezért össze sem jönnek - kevés kivételtõl eltekintve.
A kérdező hozzászólása: Szerintem olyan eltérõ emberek nem alkotnak egy párt (legalábbis nem sokáig). Nem hiszem el pl., h valaki csak azért nem marad a párjával, mert a jobbra görbülõt szokta meg és neki balra görbül. Vagy mert gyorsabban/lassabban szereti csinálni. Akit szeretsz, azzal különben is jobb a szex, mint pl. egy hivatásossal, aki objektíven nézve nagyon is profi benne. Vagy van itt valaki, aki csak azért szakítana a párjával, mert görbe a pénisze? Vagy túl kicsi, túl nagy? Vagy mert a csaj pl. nem engedi análisan? Olyan emberek, akik ránézésre nem illenek össze szexuálisan (sem), nem jönnek össze - pl. 15 éves kora óta ostorral, bilinccsel szexelõ pasi és 1 szüzességét a házasságig õrizgetni akaró lány.
Számomra ez sok mindenen alapulhat: - Mennyiségi eltérés akár pozitív, akár negatív irányba(ritka) - Minõségi eltérés - Orgazmuskészség(ha a nõ nem képes rá fizikailag - lelkileg, azaz nem az én hibámból) - Ízek - szagok összeférhetetlensége, azaz többször fordult már elõ hogy egyszerûen nem tetszett a nõ testszaga(nem ápolatlanságra gondolok). Ilyenkor én nem tudok szerelmes lenni és a szexet sem kívánom az illetõvel. - Ingerszegény szexuális élet, prûdség

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!