Találatok a következő kifejezésre: Mi a a szeretet és a (3546 db)

Mi van a szeretet és a szerelem között?

Furcsa a kérdés, de pont ma került szóba, hogy vajon mi van a szeretet és a szerelem között. Ha több van, mint szeretet, de nem nevezhető szerelemnek, akkor az szerintetek mi? Itt főleg egy férfi és egy nő kapcsolatára gondolok.

Legjobb válasz: Erõs vonzalom, és az a megmagyarázhatatlan "te kellesz nekem" érzés.

Erõs vonzalom, és az a megmagyarázhatatlan "te kellesz nekem" érzés.
a szerelem egy fellángolás, a szerelem = a sok sok sok sok érzés összefoglalásával! Ez egy összefoglaló szó a sok szép tündéri érzésekre. A szerelem önmagában 1 állapot. Mivan közte? hasonlattal leírom... :) Szerelem = napsütés sok sok pillangóval a fejed körül melyek megbolondítanak Szeretet = napsütés, és tiszta kék ég "közte" = bizonytalanság

Szerintetek mi lehet annak az oka, hogy engem általában inkább csak a pasik szeretnek és a nők nem? Baráti kapcsolatokra gondolok.

Csak kíváncsi lennék, mert nem értem hogy annak ellenére hogy nő vagyok, miért nem szeretnek a nők barátkozni velem, a pasik meg annál inkább szeretnek velem lenni.

Legjobb válasz: Hát én ugyan ebben a cipõben járok. Azt nem tudom, hogy veled miért nem szeretnek barátkozni a nõk, de azt tudom, hogy velem miért nem. Mert kurv. irigyek. Szép vagyok (és ezt most minden nagyképûség nélkül), okos és állítólag van benne valami arrogancia és szexuális kisugárzás, ami a férfiakat vonzza és a nõket pedig taszítja, mert konkurenciát látnak bennem. Pedig egyébként kedves vagy és szeretem az embereket. Vannak egyébként barátnõim, de õk is szépek, szóval nincs okuk féltékenynek lenni. Ennyit tudok mondani. :)

Hát én ugyan ebben a cipõben járok. Azt nem tudom, hogy veled miért nem szeretnek barátkozni a nõk, de azt tudom, hogy velem miért nem. Mert kurv. irigyek. Szép vagyok (és ezt most minden nagyképûség nélkül), okos és állítólag van benne valami arrogancia és szexuális kisugárzás, ami a férfiakat vonzza és a nõket pedig taszítja, mert konkurenciát látnak bennem. Pedig egyébként kedves vagy és szeretem az embereket. Vannak egyébként barátnõim, de õk is szépek, szóval nincs okuk féltékenynek lenni. Ennyit tudok mondani. :)
Ennek két oka lehet..vonzó vagy és a többi lány ezt ellenszenvvel fogadja illetve olyan lehet a stílusod, hogy jól kijössz a fiúkkal (akár fiútestvér is szerepet játszhat ebben), és feltehetõleg nem plázacica vagy és van is olyan érdeklõdési köröd (sport akármi) ami a fiúknak is bejön. Amúgy én is ilyen csaj vagyok, azt hittem sosem lesz olyan igazi barátnõm de végül is szerencsém lett:) ) 32N
Valószínûleg irigyek rád, vetélytársat látnak benned. Engem a lányok azért nem szeretnek, mert erõlködés nélkül szót értek a pasikkal, a pasik kedvelnek, a humorom, gondolkodásom is inkább fiús, mint lányos, ugyanakkor jól is nézek ki (mármint nem egoistán mondom, csak tisztában vagyok vele). Jó a humorom, vicces vagyok, és nem kell rágörcsölnöm, hogy a pasik rám figyeljenek, de meglehetõsen arrogáns és szókimondó vagyok. És a lányok nem szeretik ezt. Nyilván nem mindenki, van pár barátnõm is, de a fiúkkal könnyebben szót értek.

Nagyon kell a szeretet és a törődés, de nem akarom megcsalni a páromat, tisztelem és rajongok érte! Mit tegyek?

Elment, az ország másik végében dolgozik. Ritkán jön haza. Szörnyen vágyom a szeretetre, a másik közelségére, mint érzelmileg mint szexuálisan. volt már valaki ilyen helyzetben...?

Legjobb válasz: Ha szereted, akkor nem csalod meg, nem alázod meg a háta mögött... Ha nem szereted, akkor meg szakíts vele, válj el tõle és keress valakit, aki a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Gondolom nem jó kedvébõl van a párod az ország másik felében....

Hát nekem ez a kérdés nem túl érthetõ....én szerelmes vagyok a páromba, pont ezért eszembe sem jut megcsalni õt-bármennyire is törõdésre vágyok...Pedig õ konkrétan 2 éve Németország tulsõ felén dolgozik, 3 havonta tud csak hazajönni.
Ha szereted, akkor nem csalod meg, nem alázod meg a háta mögött... Ha nem szereted, akkor meg szakíts vele, válj el tõle és keress valakit, aki a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Gondolom nem jó kedvébõl van a párod az ország másik felében....
A frannncba, hát bírd már ki!!!!Esetleg találjátok ki, hogy Budapesten, vayg valkahol találkoztok. Nehogy a tested (pontosabban az a testrészed) úrrá legyen a lelkeden, az érzelmeiden, a másik ember iránt való odaadásodon.
Gyûlölöm, mikor a nõk ezzel takaróznak. Ha szeretek valakit, és törõdésre vágyom, akkor a világ összes férfija ölelgethet, akkor is csak a szerelmem tudja az ilyen igényeimet kielégíteni, semmit sem érek más ölelésével. Annyi az egész, hogy tényleg viszket odalent, aztán ezzel takarózva akarsz egy jót dugni. Ennyi.
Gondolom lenne is valaki akivel meg is tudnád csalni, és ettõl mégjobban izgulsz, igazam van?
jaj elnézést kérek, csak egy hülye poénból idéztem, ilyen youtubos. Sajnálom!
Úgysem fogod sokáig bírni, meg fogod csalni, még ha most elképzelhetetlen is. Ha sok idõrõl van szó, az ember teste- lelke hiányolja a törõdést, kényeztetést... amit már most is érzel részben. Ez csak rosszabb lesz!
A kérdező hozzászólása: 7 es, te bizonyára itt éled ki az oltogatós hajlamodat, mert a fõnök meg anyuci nap mint nap [email protected] s nincs kinek visszaadni :) ) hidd el megértelek én, csak nm valami kamatozó tulajdonság ez az életben. Nincs senki más, és nem is akarok mást. Köszi a véleményeket!
Hétvégén nem tudsz találkozni vele?
Itt vársz önigazolást és megerõsítést a dughatnékodra?! Fejben már meg is csaltad, és itt kezdõdik a baj!!!
Eszembe sem jutna ilyen kérdést feltenni, ha igazán szeretem a páromat, férjemet. Arra vártál, hogy azt irjuk csald meg? Nem igaz, hogy egy országban nem lehet megoldani a találkozást.


Kagylós nyakláncot szeretnék készíteni. Mit javasoltok, a kagylókat és a csigaházakat mivel és hogyan érdemes kifúrni hogy fel lehessen fűzni?

Azt ne írjátok hogy lehet fúrottat is venni. T?vel kivitelezhet?? vagy külön f?ró szerszám kell hozzá?

Legjobb válasz: Én anno szélcsengõt csináltam belõlük úgy, hogy közéjük gyöngyöket fûztem:) És igen, tûvel fúrtam ki. De azt hiszem, van külön fúró is hozzá. Mindenesetre sok sikert :)

Én anno szélcsengõt csináltam belõlük úgy, hogy közéjük gyöngyöket fûztem:) És igen, tûvel fúrtam ki. De azt hiszem, van külön fúró is hozzá. Mindenesetre sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: akkor biztosan nem volt túl öreg a kagylód. én képtelen vagyokk ifúrni vele. elcsúszik. egyáltlán meg se karcolja:D mind1 már letettem a próbálkozásról. keresek valakit akinek van kis fúrója:)
Mopsz:-D mondjuk õ tud büdi lenni:-))
Ha a halakat aranyosnak találod, akkor az jó választás. Vagy a hüllõk között is érdemes lenne keresgélned, a leguán pl. nagyon cuki szerintem.
én a hörcsögöt ajánlom(van sz. aranyhöri meg törpehöri, az aranyhöri nagyobb féle és rengeteg szinváltozata van, a törpehöriböl meg sok féle)és nem büdi!meg nem kell hetente takaritani a hörit , én majdnem hónaponta takaritom ki!hetetnte inkább a t.malacot kell mer tnagyon büdi tud lenni! és egy höri meg 500-1000 ft körül van!csak annyi hogy venni kell neki játékot vagy csinálni neki !házikó jó ha van mert az elég fontos neki!és ráadásul nagyon édike is:)
Nekem temgerimalacom van 3000-ért vettük, és nem is büdõs meg semmi baj nincs vele, viszont nagy ketrecet ígényel, meg állandó gondoskodást.de nagyon jó kis állat én azt ajánlom neked, nem fogod megbánni!:)
állatot találsz 2.000 alatt, de meg kell hozzá venned dolgokat, az annál több azért...
A kérdező hozzászólása: Mondjuk egy 2000 alatt legyen
az, hogy olcsó, az relatív, olcsó egy 300.000-es kutyához képest, drága egy 500 forintos halhoz képest
hörcsögöt, ha nem zavar hogy harapós. a hal és a hüllõ egyáltalán nem olcsó és a mopsz sem
törpehöri :D egyet, ami lehetõleg fiú, az nem annyira nyûgös xDD ha olyan helyrõl hozod ki lehet venni, tök kis kedves, nem is büdös. 1 hetenként kell takarítani a helyét. nézz utána. de mondjuk ha van pl ismerõsödnek ilyen állata, onnan hozd. ingyenesen. szerintem nézz utána, nekem van és imádom :D
szerintem a halak, hüllõk nem túl aranyosak, inkább egy tengerimalac, de az meg lehet, hogy büdös.
TÖRPEHÖRCSÖG

Szeretném lecserélni autómba az első hangszórókat 13cmes első szettet szeretnék. A kérdés az lenne hogy miben különbözik a koaxiális és a komponens hangszóró?

http://www.suranyihifi.hu/autohifi/hangszorok/13_cm_koaxiali..

Legjobb válasz: Coaxial A koaxiális kifejezést arra az elrendezésre használják, mikor egy kisebb és egy nagyobb kör alakû tárgy közös tengellyel (co-axial) vagyis középponttal rendelkezik. a komponensre nem találtam semmit, de ebbõl adódóan meg a képrõl, ugye külön van a két hangszín hangszórója, szívesen válaszoltam, de amúgy a koaxálisra a google egybõl kidobta mi az, kicsit nézelõdjetek már néha.

Coaxial A koaxiális kifejezést arra az elrendezésre használják, mikor egy kisebb és egy nagyobb kör alakû tárgy közös tengellyel (co-axial) vagyis középponttal rendelkezik. a komponensre nem találtam semmit, de ebbõl adódóan meg a képrõl, ugye külön van a két hangszín hangszórója, szívesen válaszoltam, de amúgy a koaxálisra a google egybõl kidobta mi az, kicsit nézelõdjetek már néha.

Ha rendelni szeretnék egy külföldi oldalról, miért kéri a rendelés leadásánál, hogy mi a bankkártyám száma és a biztonsági kód?

Ez miért kell nekik?nem mindegy az,a lényeg,hogy megkapják a pénzt,az mindegy,hogy honnan érkezik.nem?

Legjobb válasz: Mondjuk mert ezek kellenek a bankkártyás fizetéshez... Nyilván lehet választani, hogy miként szeretnél fizetni.

Mondjuk mert ezek kellenek a bankkártyás fizetéshez... Nyilván lehet választani, hogy miként szeretnél fizetni.
A kérdező hozzászólása: nem lehet, csak elõreutalással fizetni.De õk miért nem adnak egy számlaszámot, hogy egyszerûen át tudjam utalni a pénzt!?Vagy õk fogják levenni a kártyáról a pénzt? nem tudom, hogy ez, hogy mûködik pontosan.
Nem "õk". Ilyenkor optimális esetben átirányít egy bank oldalára a fizetés erejéig, majd vissza a webshop oldalára. Nemzetközi viszonylatban az átutalás nem járható út, mert akár hetekig is eltarthat egy EU-n kívüli utalás, míg a bankkártyás fizetés azonnali.
Kártya kódot semmilyen körülmények között ne adj ki senkinek, az visszaélésre adhat okot! Bankszámlaszámot kérhetnek, hogy biztosak legyenek a hitelességben, hogy fizetõképes vagy. Nem EU országba való utaláshoz kérhetik az IBAN vagy SWIFT kódot, egyéb mást nem.
Ezek egy kalap [email protected] nem érnek mint veterán! Akkor inkább vegyél valami régi Csajkát vagy valami ahhoz hasonló gépet!
A Lada alapvetõen jobb konstrukció volt a maguk idejében, de ha az alapján akarsz választani, hogy melyik a "jobb", akkor szerintem rossz úton jársz. Használós kocsinak igazából már nem, vagy csak nagy kompromisszumokkal alkalmasak az ilyen 30 év körüli szoci gépek. Ha meg hobbiautónak akarod, akkor nem mindegy, melyik a jobb? Úgyis a hangulata a lényeg az egésznek, azt kell venni, amiben jobban érzed magad. Nekem pl. a 105-ös Skoda nem kéne, de egy 100-ast bármikor elfogadnék. Egyszer volt már olyanom, és nagyon király volt. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne észérvek alapján dönts, ha veterán hobbiautót akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!
Lada.!
lada 1500-at vennek(olyanom is van), egyszeru a javitasa, alkatreszek olcsok, es kaphatok minden mennyisegben, es ujabb mint az 1200-as es jobb is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!