Találatok a következő kifejezésre: Mi a a száraz szájra (2 db)

Mi a megoldás a száraz szájra?

a szám folyton kiszárad. mindig nyaltam, de olvastam h a nyál savas, igy még szárazabb lesz. nemszeretem ajakápolóval kenni, mert az rúzzsal együt...nem szép látvány. hallottam hogy fogkefével kell dörzsölni h beinduljon a vérkeringés, de az is csak egy kis ideig tart, idebent. ha kimegyek, ronda cserepes lesz! HELP

Legjobb válasz: Ezzel sajnos így vagyok én is. Mindenféle ízû labellom volt már semmit sem értek csak a pénzem fogyott. Használtam patikásat akármilyet, de az igazság az ha nem kenem 5 percenként cserepes. Most nincs nekem se ráadásul kifújta a szél( ebben a melegben ) Nem tudom milyet vegyek. Szóval ha szép szájat akarsz kenjed éjjel-nappal akkor helyre jön, de amint kihagyok 1 napot már annyi neki.

Ezzel sajnos így vagyok én is. Mindenféle ízû labellom volt már semmit sem értek csak a pénzem fogyott. Használtam patikásat akármilyet, de az igazság az ha nem kenem 5 percenként cserepes. Most nincs nekem se ráadásul kifújta a szél( ebben a melegben ) Nem tudom milyet vegyek. Szóval ha szép szájat akarsz kenjed éjjel-nappal akkor helyre jön, de amint kihagyok 1 napot már annyi neki.
jajj, képzeld, nekem ez volt a problémám, úgy tavaly októbertõl, egész idén márciusig ( gondolhatod, kellemes volt tablófotózáson cserepes szájjal) és mindent kipróbáltam, méztõl kezdve, fogkefén át, a krémekig, de egy valami használt: az alkohollal való lefertõzlenítés! eleinte csípett, meg kb. 3 használat után láttam a hatását, de azért jó az alkohol, mert lefertõtlenít, és ha van bacid, azt kiûzi a szádból! csak vigyázz, ne dörzsöld túl sokáig, mert kicsípi! egyébként én utána bekentem egy olyan krémmel, ami nedvesít! rem. tudtam segíteni!
Azt hallotam h. kenj napont 3szo mézet a szádra de akár labellot is használhatsz
Lehet, hogy kellemetlen a rúzzsal az ajakápoló, de a cserepes száj elég csúnya, fõleg rúzsozva! Kend a szád valami patikában kapható, lehetõleg kammillás ajakálpoóval. A labellót, meg a márkás és drága vackokat felejstd el, semmit se érnek. Kérj a gyógyszertárostól, jobb és olcsóbb. Lefekvés elõtt, és ha otthon vagy kend vele a szád, ha már napközben nem akarod. Rúzsból pedig olyat vásárolj, ami hidratálós, vagy egyéb ápoló kivonatokat tartalmaz. Ebbõl érdemes márkásat venni.
Ejszakara oliva olajjal bekenni vekonyan
Mézzel kend be, lehet hogy sokan nem szereik, de nagyon puha és szép lessz a szád. a fogkefe kidörzsöli, a labello sokat segithet. és Használhatod a labellot ruza alá, SÕTT, kell is mert NGAOYN SOK RÚZS amire ráirják hogy hidratá nagyon száritja az ajkakat. vagyél szintelen vagy picit piros , vagy enyhe szinû labellot, vagy ajakápolot, kend be vele vékonyan a szád, és arra a ruzst, hidd el, nem fog száradni a szád. és ha cserepes a szád, azt NEM SUABAK TÉPKEDNI, VAGY RÁGNI ha izgulsz sem, vagy unatkozol, sajnos elég sok embernek ez a szokása...
csókolózz sokat:D:D:D
szia figyelj ezt nem viccbõl mondom anya patikus és vazelint hozott haza szerintem nem gáz ha estére bekened vele... nagyon hatásos az nem baj ha a barátaidnak nemmondod el lehet kinevetnek...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!