Találatok a következő kifejezésre: Mi a a száraz (672 db)

Mi jó a száraz hajra?

Legjobb válasz: Tejprotein. Nagyon olcsók, viszonylag nagy tégelyben. (1000 forint körül vannak.) Az van rájuk írva, hogy hajmosás után, törülközõszáraz hajra kell felvinni, és 5-10 perc után lemosni. Én 50 percig szoktam rajta hagyni. Drogériákban nem lehet kapni, de bemész egy fodrászkellékeshez, mondod, hogy tejproteint szeretnél, és már kapod is.

Tejprotein. Nagyon olcsók, viszonylag nagy tégelyben. (1000 forint körül vannak.) Az van rájuk írva, hogy hajmosás után, törülközõszáraz hajra kell felvinni, és 5-10 perc után lemosni. Én 50 percig szoktam rajta hagyni. Drogériákban nem lehet kapni, de bemész egy fodrászkellékeshez, mondod, hogy tejproteint szeretnél, és már kapod is.
800ft schauma hajspray creme&oil sötétbarna színû száraz hajra való nekem rendbe hozta.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mit jelent a száraz köhögés?

csúnyán köhögök.Durván 10 köhögésbõl 1-2 szer köhögök fel valamit ami olyan mint a sûrû nyál és áttetszõ színe van. Ez száraznak számít?

Legjobb válasz: Nem, a száraz az, ha nem köhögsz fel semmit.

Nem, a száraz az, ha nem köhögsz fel semmit.
Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: nekem lázam szerencsére nincs.. néha enyhe hôemelkedés. bepróbálkozom a hagymával.
1 napig láz, enyhe torofájás, utána nátha, majd hetekig a köhögés, reggelente fél óráig köhögtem, krákogtam, akkor feljött nagy nehezen valami, esténként pedig száraz, fullasztó köhögésem volt, köptetõ nem használt, ha nagyon fulladoztam, akkor ettem egy negrot. 4. héten egy csapásra elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Milyen tüneteid voltak?
Ugyanezt szenvedtem el 3 héten át, el fog múlni, kitartást.
A kérdező hozzászólása: nekem pontosan két hete este kezdõdött megfázással. az orrom már sokkal jobb viszont a köhögés még mindig erõs. a zsír már volt, nem igazán segített.. a hagymateához gyûjtöm az erõm az íze miatt..
Kell pár nap míg elkezd oldódni a sûrû nyák, bár én 3 hétig csak reggelente tudtam nagy nehezn felköhögni, esténként fulladoztam, csak száraz köhögésem volt, azután egyszercsak elmúlt. Ettem negrót, ittam mézes teát, vettem köptetõt, semmi nem használt. Próbáld ki a hagymateát, vagy est zsírt kenni a mellkasra.
A kérdező hozzászólása: nem igazán használ semmi.
Ha nem tudsz minden köhögésnél felköhögni, akkor szerintem ez száraz kühögés, kell valamilyen köptetõ, ami oldja sûrû nyákot.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mi az a száraz?

Mi az a száraz tolás?

Legjobb válasz: Gondolom amikor száraz a punci.

Gondolom amikor száraz a punci.
A száraz dolgot gondolom a hüvelyre érted. a hüvelynek magas a ph értéke ezért természetes lefolyás képzödik, Felfázástol is elöfordulhat.
ha a száraz szexre gondolsz, az olyan mint a normál, csak nincs benne. Elég izgató tud lenni, még akár ruhában is, fõleg ha nagyon érzékeny vagy.
Valamelyik ókori kultúrában volt, ami megmaradt. Azt jelenti, hogy homokkal megszórni a csaj sunáját és úgy megd*gni. Ez persze eléggé fájdalmas a nõknek, a férfiaknak, meg kifejezetten élvezetes. Szerintem gusztustalan.
És ez nem vicc! Elég dúrva!
5-bõl 5 rossz válasz, gratulálok emberek! A száraz szex fogalmát sokan sokféleképpen értelmezik. Egyeseknek a száraz szex egyenlõ minden fajta szexuális játékkal, vaginális közösülés nélkül. Másoknak viszont azt jelenti, hogy semmiféle behatolás nem történik – se orális, se anális, se vaginális.

Mit jelenet a száraz keh?

Legjobb válasz: Száraz köhögés. Annyi kiegészítés kell hozzá, hogy a kehes kifejezést maradandó légzõszervi megbetegedésre mondják, tehát a keh szónak van súlyosságra utaló mögöttes tartalma is.

Száraz köhögés. Annyi kiegészítés kell hozzá, hogy a kehes kifejezést maradandó légzõszervi megbetegedésre mondják, tehát a keh szónak van súlyosságra utaló mögöttes tartalma is.
A kérdező hozzászólása: Igen, a kehességet valamennyire ismerem, csak, buta módon azt gondoltam, hogy a száraz valami enyhítés...
Hogy köhög a ló. És Tüdõ bajos . Ha jobban meg hajtják a lóvat akkor meg fullad !

Mit használjak a száraz hajamra?

Közepesen göndör, és rettenetesen száraz, szálkás a hajam. Minden alkalommal használok balzsamot. Próbáltam már olivaolajat, egy csomó pakolást, de egyik sem segített. Van valakinek ötlete, akár házi pakolás, akár valami amit a boltban meg lehet venni, és nem horror az ára? El?re is köszi.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen hajam van. Vettem a Dm-ben Vitanol hajolajat, attól sokkal jobb lett. Puhább, és fényesebb is. Nem száraz azóta. Simán rá kell kenni, és nem kell lemosni. (Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha teszel egy minimális mennyiséget a hajvégekre, attól is zsírosnak látszik, de én sörtekefével el szoktam kefézni, úgy jó.)

Nekem is ilyen hajam van. Vettem a Dm-ben Vitanol hajolajat, attól sokkal jobb lett. Puhább, és fényesebb is. Nem száraz azóta. Simán rá kell kenni, és nem kell lemosni. (Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha teszel egy minimális mennyiséget a hajvégekre, attól is zsírosnak látszik, de én sörtekefével el szoktam kefézni, úgy jó.)
Schauma szálkásodás elleni balzsam Schauma Q10 samponnal:) Én 3hónapja használom ezt a kombinációt, 2naponta mosok hajat!:) És már nem is száraz a hajam:) Meg a DMben vettem régebben 190ft-ért 1alkalmas pakolást kifejezetten száraz hajra(DM saját terméke volt)nagyon jó volt de a nálunk lévõ DM-be mostanába már nem látom ezt a pakolást, lehet már nem is gyártják:S De a Schauma Q10sampon és a szálkásodás elleni balzsam páros szuper!!!:)

Mit ajánlatok a száraz hajvégekre?

Használok haj olajat is és ricinus olajat is. Nagyon vigyázok a hajamra mivel novesztem ,de nagyon száraz a hajam már egy csomo mindent kiprobáltam ,de nem segített :/

Legjobb válasz: Fú hát én nekem is olyan volt... nekem a hajolaj segített.. de abból sem tettem sokat, mert zsíros volt a hajam tõle utánna. nekem ez segített... egybõl másabb lett a hajam tõle 1 használattól.. ha száraz, szerintem vágj belõle !!

Fú hát én nekem is olyan volt... nekem a hajolaj segített.. de abból sem tettem sokat, mert zsíros volt a hajam tõle utánna. nekem ez segített... egybõl másabb lett a hajam tõle 1 használattól.. ha száraz, szerintem vágj belõle !!
A kérdező hozzászólása: Már vágattam le belole , de semmi :S 2hete vágattam , de most ugyan olyan száraz pedig nem szárítom a hajam nem is vasalom se nem gondorítem :/
Ne használj sampont. Balzsammal hajat mosva is tiszta lesz a hajad, és nem szárít mint a samponok. Ha nem túl egészségesen étkezel akkor szedj multivitamint vagy hajvitamint. Igyál több vizet. Kókuszolajat használj, a ricinus nem jó hajra.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem is ez volt a problémám, de könnyen megoldást lehet rá találni:) Elõször is vágj a hajadból, mert a sprõd haj nem fog nõni, csak törni, mert már el van így is szálkásodva, ezért sprõd. Ha te már vágtál, akkor túl vagy az elsõ lépésen. Sokszor sem szabad vágni, mert az is töri. Használj olajat/olajakat. Én ricinust és kókuszolajat használok felváltva, vagy együtt. Szedj vitamint fõként E-t, de az A és B is jó, vagy szedj külön hajra valót (nekem a Biovanne PLUS[ a szimpla Biovanne nem] és a Dm-bõl az omega-3 kapszula és a Haar vital komplex jött be). A haj végeimre, meg naponta, 2 naponta kenek kókuszolajat, de persze nagyon keveset szabad rá tenni, mert zsírosnak tûnhet. Amikor sprõd volt a hajam balzsamot használtam a végére. Az olaj és a balzsam együtt nagyon puhává varázsolta, és egy féléve nem kellett vágatnom:) Gondolom az étkezés is sokat számít, arról nincs tapasztalatalom, mert nem iszok sokat sajnos naponta és nem is étkezem túlzottan egészségesen. Vigyázz arra, hogy ne hord szorosan begumizva a hajad. Ne használj 70 féle sampont, balzsamot, kondicionálót, szérumot anyám kínját a hajadra, mert a sok kemikália sem tesz jót. Remélem segítettem:)

Mit kezdjek a száraz, töredezett, dús hajammal?

Egypár éve már nagyon töredezett a hajam .Szinte olyan a tapintása mint a dróté.Dús és nagyon száraz.Használok rá kifejezetten ere a hajtípusra való sampont+balzsamot.DE sajnos nem használ semmit.Nagyon szeretném visszakapni a "régi" hajamat.:)Ami puha ,selymes volt.Szerintetek mitől változott meg pár év alatt ennyire a hajam? Előre is köszönöm válaszotokat.:)

Legjobb válasz: Kérd meg a fodrászt, hogy a töredezett végeket vágja le, illetve a hajadat tömegét ritkítsa meg. Ami nekem bevált száraz hajra, az a hajmosás elõtti olajos pakolás. A hajhosszra szoktam tenni langyos olívaolajat, felcsatolom, majd 1 óra elteltével lemosom. Ettõl elmúlt a szárazság, helyette már szép selymes, hidratált.

Kérd meg a fodrászt, hogy a töredezett végeket vágja le, illetve a hajadat tömegét ritkítsa meg. Ami nekem bevált száraz hajra, az a hajmosás elõtti olajos pakolás. A hajhosszra szoktam tenni langyos olívaolajat, felcsatolom, majd 1 óra elteltével lemosom. Ettõl elmúlt a szárazság, helyette már szép selymes, hidratált.
elsõ mindent elmondott.

Mit ajánlotok a száraz kézfejre?

Sajnos a munkám révén a sok kézmosástól, és leginkább szerintem a mosószerekt?l, valamint csomagoláskor a csomagolópapír súrlódásától a kezemen (élelmiszer bolti eladó vagyok), kiszáradt a kézfejem, és az ujjaim. Tudtok valamilyen testápolószert ami helyretudná hozni a kézfejem kiszáradását? Lefekvéskor beszoktam kenni hidratáló testápoló krémmel (Nivea, Garnier) de nemigazán segített még.

Legjobb válasz: Nekem is nagyon száraz a bõröm a kezemen, én általában egyszerû kézkrémeket használok rá. Azt tapasztaltam, hogy olyan krémet érdemes venni, ami kifejezetten kézkrém, és abból is inkább megéri a picivel drágábbra beruházni. Ha glicerinest veszel, az még jobb! Én általában magammal hordom a táskámban is a tubust, és ha van rá lehetõségem napközben is bekenem. :)

Nekem is nagyon száraz a bõröm a kezemen, én általában egyszerû kézkrémeket használok rá. Azt tapasztaltam, hogy olyan krémet érdemes venni, ami kifejezetten kézkrém, és abból is inkább megéri a picivel drágábbra beruházni. Ha glicerinest veszel, az még jobb! Én általában magammal hordom a táskámban is a tubust, és ha van rá lehetõségem napközben is bekenem. :)
sudocrem. gyógyszertárban kapható :) nekem 2-3 nap alatt rendbe tette.
Neutrogena vagy Dove kézkrém.
én pediig a 100%-os finomítatlan shea vajra esküszöm. Nekem a bolti kencék amik kifejezetten kéz ápolásra valóak, csak jobban kipirosítja!!

Mit kezdjek a száraz töredezett hajammal? Valami házipraktika?

Hullámos a hajam és száraz, töredezett ill. érzem is hogy a hajszálaim felülete nem egyenletes :( Nem vasalom a hajam, soha nem használok hajszárítot és nem is festem. Felül egyenes a hajam ugy a közepe felé kezd el hullámosodni, göndöröndi. Régebben sokat vasaltam , de ez már kb 1 éve volt, hogy utoljára kivasaltam. Van e valami házipariktika, hajpakolás akármi ami szép egészséges , fényes hajat eredményez? Boltban vásárolható krémeket légyszi ne ajánljatok, mert rengetegt próbáltam méregdrágától a nagy olcsóig mindent..és egyik sem csinált semmit. Kivéve az a balzsam ami a hajfestékekben van. Az valami fantasztikus, de nem tudom, hogy olyat lehet e külön vásérolni :( Anya sosem használta fel és mindig ideadta nekem. Az imádtam..teljesen megváltozott tőle a hajam, puha volt, selymes és fényes.

Legjobb válasz: A régebbi hajvasalás meglátszik a hajadon. Valószínûleg azért töredezett és száraz a hajad vége. Ettõl csak a folyamatos vágástól szabadulhatsz meg, a töredezett hajszálakra nincs is más gyógyír. A hajam kiszáradását és a töredezését én sima extra szûz olívaolajos pakolással védem ki. Felmelegítesz kb 3 evõkanálnyit, majd felteszed a hajad hosszára 2-3 órára. Minden hajmosás elõtt csináld ezt meg, sokkal szebb lesz. Igyál naponta 2,5-3 liter folyadékot. A víz is hidratálja a hajad, nem szárad ki, ha elegendõt iszol.

A régebbi hajvasalás meglátszik a hajadon. Valószínûleg azért töredezett és száraz a hajad vége. Ettõl csak a folyamatos vágástól szabadulhatsz meg, a töredezett hajszálakra nincs is más gyógyír. A hajam kiszáradását és a töredezését én sima extra szûz olívaolajos pakolással védem ki. Felmelegítesz kb 3 evõkanálnyit, majd felteszed a hajad hosszára 2-3 órára. Minden hajmosás elõtt csináld ezt meg, sokkal szebb lesz. Igyál naponta 2, 5-3 liter folyadékot. A víz is hidratálja a hajad, nem szárad ki, ha elegendõt iszol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igazából a vágás már megtörtént, rögtön ahogy abbahagytam a vasalást fodrász kezelésbe vette és levágta ameddig elvolt töredezve. Azóta már sokat nõtt, de sajnos töredezik magától is.
kókuszolajat vagy kókuszzsírt próbáltad már? Írd be Googlebe hogy, Hogyan legyek jó nõ? Ott megtalálod Takács Nóra videóit, õ segíteni fog :)
A kérdező hozzászólása: Nem próbáltam még, de akkor utána olvasok :) Köszönöm!

Mit csináljak a száraz, pattanásos, "csipkedett" arcommal? Nagyon csúnya.

Nagyon száraz az arcom, és néha ha ideges vagyok, észre sem veszem, és tépkedem az arcomat, tiszta hülye vagyok.. De mit csinálhatnék vele, hogy ne legyen olyan ronda? (Egyszer bőrgyogyi írt fel valamit, de attól még durvábban kiszáradt..)

Legjobb válasz: Elöször is hidratáld,felszíni vízhiányos.Ne nyúlj az arcodhoz inkább az ujjaiddal foglalkozz.Addíg nem szûnik meg még ezt csinálod.

Elöször is hidratáld, felszíni vízhiányos.Ne nyúlj az arcodhoz inkább az ujjaiddal foglalkozz.Addíg nem szûnik meg még ezt csinálod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!! És milyen hidratáló lenne jó? MErt azt sem szeretném, hogy rákenek valami akármit, ami teli van nyomva festékkel, meg vegyszerrel, meg isten tudja mivel :$
Mivel a bõr kombinált ezért a Nivea Visage kombinált bõrre készült krémjét ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséged! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!