Találatok a következő kifejezésre: Mi a a sims (1274 db)

Mi történt a Sims 3-ammal?

Fennvan a sims 3 és a sims 3 pets és most letöltöttem a városszépit? cuccokat, aztán becrackeltem.. (amugy most toltom a hollywood-ot meg ujra letoltom az éjszakák kiegészit?t, mert régebben kitörl?dött).. Mikor inditanám bejön, hogy futtatás vagy mégse, aztán bejön egy erorr tábla, hogy: A játék nem indítható el. A szolgáltatás inicializálása sikertelen. (0x024e424f) MIT TEGYEK?

Legjobb válasz: Akkor szedd le ezt: Sims 3: Sims 3 All In ONE (RIP) Méret 16.77 GB Szimulátor 2009-2011 Tartalmazza az eddigi összes kiegészítõt és két kattintással feltelepíthetõ! Sims 3 - Alapjáték Sims 3 - Világ körül Sims 3 - Luxuslakás Cuccok Sims 3 - Álomállások Sims 3 - Padlógáz Cuccok Sims 3 - Leszáll az Éj Sims 3 - Szabadtéri Kalandok Cuccok Sims 3 - Nemzedékek Sims 3 - Városszépítõ Cuccok Rendszerigény: 2GHz proesszor / 1GB memória / 128 Videókártya / kb. 30GB szabad hely Azok akik eddig nem tudták telepíteni a játékot, vagy a Crack-eléssel nem boldogultak azoknak itt a megoldás! Crack és CD-Kulcs nem kell hozzá! (Már tartalmazza) Telepítés elõtt gyõzõdj meg róla, hogy a C meghajtódon van-e legalább 32GB szabad hely! UAC-t kapcsoljátok ki Windows 7 és Vista alatt! Ha már van feltelepítve Sims 3 bármelyik része, célszerû leszedni azt telepítés elõtt! Mindent az alapértelmezett mappába telepít, ez nem változtatható! Csak magyar nyelv van benne! (De szerintem nem is kell más!) Telepítés menet: Dupla kattintás a telepítés.cmd fájlra. Parancssorból telepít így nem kell bajlódni a CD-kulcs megadással, illetve a sok össze-vissza kattintgatással! Várjunk amíg befejezi a telepítést. (A telepítési idõ jóval kevesebb, mint ha simán telepítgetnénk a játékokat, de ez gépfüggõ. Tesztelésnél kb 13 perc volt a telepítési idõ. Ha normálisan telepítenénk fel a játékot, akkor ugyanez a telepítés több mint 30 percet venne igénybe.) Amíg telepít, addig lehetõség szerint ne használjuk a gépet, mert a telepítési idõ megnõhet, rosszabb esetben megszakadhat a telepítés! Indítani az asztalon lévõ Sims3 városszépítõ Cuccok ikonnal lehet vagy a The Sims 3 ikonnal a Launchert indíthatjuk el! Ha nincs ikon az asztalon, akkor a következõ helyrõl tudjuk elindítani: C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Városszépítõ Cuccok\Game\Bin\TS3SP04.exe Windows 7 Ultimate-en (32-bit) Tesztel, de elvileg mûködik Vista és XP alatt is. Észrevételeket várok! Remélem mindenkinek fog mûködni! Letöltés Kód: Egész kijelölése *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Akkor szedd le ezt: Sims 3: Sims 3 All In ONE (RIP) Méret 16.77 GB Szimulátor 2009-2011 Tartalmazza az eddigi összes kiegészítõt és két kattintással feltelepíthetõ! Sims 3 - Alapjáték Sims 3 - Világ körül Sims 3 - Luxuslakás Cuccok Sims 3 - Álomállások Sims 3 - Padlógáz Cuccok Sims 3 - Leszáll az Éj Sims 3 - Szabadtéri Kalandok Cuccok Sims 3 - Nemzedékek Sims 3 - Városszépítõ Cuccok Rendszerigény: 2GHz proesszor / 1GB memória / 128 Videókártya / kb. 30GB szabad hely Azok akik eddig nem tudták telepíteni a játékot, vagy a Crack-eléssel nem boldogultak azoknak itt a megoldás! Crack és CD-Kulcs nem kell hozzá! (Már tartalmazza) Telepítés elõtt gyõzõdj meg róla, hogy a C meghajtódon van-e legalább 32GB szabad hely! UAC-t kapcsoljátok ki Windows 7 és Vista alatt! Ha már van feltelepítve Sims 3 bármelyik része, célszerû leszedni azt telepítés elõtt! Mindent az alapértelmezett mappába telepít, ez nem változtatható! Csak magyar nyelv van benne! (De szerintem nem is kell más!) Telepítés menet: Dupla kattintás a telepítés.cmd fájlra. Parancssorból telepít így nem kell bajlódni a CD-kulcs megadással, illetve a sok össze-vissza kattintgatással! Várjunk amíg befejezi a telepítést. (A telepítési idõ jóval kevesebb, mint ha simán telepítgetnénk a játékokat, de ez gépfüggõ. Tesztelésnél kb 13 perc volt a telepítési idõ. Ha normálisan telepítenénk fel a játékot, akkor ugyanez a telepítés több mint 30 percet venne igénybe.) Amíg telepít, addig lehetõség szerint ne használjuk a gépet, mert a telepítési idõ megnõhet, rosszabb esetben megszakadhat a telepítés! Indítani az asztalon lévõ Sims3 városszépítõ Cuccok ikonnal lehet vagy a The Sims 3 ikonnal a Launchert indíthatjuk el! Ha nincs ikon az asztalon, akkor a következõ helyrõl tudjuk elindítani: C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 Városszépítõ Cuccok\Game\Bin\TS3SP04.exe Windows 7 Ultimate-en (32-bit) Tesztel, de elvileg mûködik Vista és XP alatt is. Észrevételeket várok! Remélem mindenkinek fog mûködni! Letöltés Kód: Egész kijelölése *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. *****. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Összezavarta a kiegészítõ. Telepítsd újra kieg. nélkül.
A kérdező hozzászólása: De nekem kell a kiegészítõ is! :/
kezdj mindent elölrõl, mert össze vissza telepítgettél, meg crackeltél mindent, nem csoda h belezavarodott.
A kérdező hozzászólása: Már megy! :D Mikor letöltött minden kiegészítõ újratelepítettem! :)

Mik tudja a Sims Kertvárosi krónikák hányadik Sims-hez van?

Vagy az valami külön valami?

Legjobb válasz: Az külön kategória. a Sims 2 és a Sims 1 között. Az volt az elsõ simsem :))

Az külön kategória. a Sims 2 és a Sims 1 között. Az volt az elsõ simsem :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mik a The Sims 3 kiegészítőinek a címe sorrendben?

Legjobb válasz: "A játékhoz kapcsolódó kiegészítõk: * The Sims 3: A világ körül (Megjelenés: 2009. november) * The Sims 3: Álomállások (Megjelenés: 2010. június) * The Sims 3: Leszáll az éj (Megjelenés: 2010. október 26.) A játékhoz tartozó cuccos csomagok: * The Sims 3: Luxuslakás Cuccok (Megjelenés: 2010. február) * The Sims 3: Padlógáz Cuccok (Megjelenés: 2010. szeptember)"

"A játékhoz kapcsolódó kiegészítõk: * The Sims 3: A világ körül (Megjelenés: 2009. november) * The Sims 3: Álomállások (Megjelenés: 2010. június) * The Sims 3: Leszáll az éj (Megjelenés: 2010. október 26.) A játékhoz tartozó cuccos csomagok: * The Sims 3: Luxuslakás Cuccok (Megjelenés: 2010. február) * The Sims 3: Padlógáz Cuccok (Megjelenés: 2010. szeptember)"
A kérdező hozzászólása: köszönm


Mi a kedvenc sims 2 kiegészítőd és miért?

Legjobb válasz: The Sims 3 - Házi Kedvenc: Azért, mert vannak benne állatok The Sims 3 -Leszáll Az Éj: Azért, mert a Simed át lehet változtatni vámpírrá.

The Sims 3 - Házi Kedvenc: Azért, mert vannak benne állatok The Sims 3 -Leszáll Az Éj: Azért, mert a Simed át lehet változtatni vámpírrá.
Hoppá, elnéztem a számot xD Ezek a 3 - asok :D xD Elnézést
Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy ellenõrizzék, hogy eredeti a Sims-ed.
Olvasd el a torrent leírását és másold be a tört fájlokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi! sikerült

Mi kell a simson tárcsafékessé alakításához?

Legjobb válasz: 1db simson, 1-2 féktárcsa, féknyereg, olaj, jó megoldóképesség!

1db simson, 1-2 féktárcsa, féknyereg, olaj, jó megoldóképesség!
A kérdező hozzászólása: ezt énis gondoltam, de kicsit bõvebbre számitottam :D
Még hely sem ártana ahol elfér a kerékagy és a villa között.
Azért a simson gyári teleszkópját és a dobját nem egyszerû és nem célszerû átalakítani. ETZ komplett elsõ részét viszont egy kis alakítással rá lehet tenni. Ez a "szokásos" módszer.
De jobban jársz egy Ts 16 colos kerekével. Nagyobb a dobfékje, mint a simóé. Haveromnak 70/4-es pörgõs gépét simán megállítja. De ha a tiéd 90 ccm-es, akkor kell rá a tárcsa. Elõttem szólónak van igaza. Mz villa+kerék tárcsával+simson nyak levág, mz nyak felheggeszt.
"Mz villa+kerék tárcsával+simson nyak levág, mz nyak felheggeszt." A kormánytengely átalakításával nem megoldható? Mintha hallottam volna olyat hogy úgy is meg lehet. Bár ezt nem tudom pontosan. Se simsonom se ETZ-m, szóval annyira nem foglalkoztat a dolog hogy a menetét és ismerjem. De szerintem az általad írtnál kisebb átalakítással is megoldható a dolog.
Pappal
ha úgy mentetted, vagy léptél ki, hogy nem volt "otthon" aakkor sehogy.. ha nem, akkor ott fennt aholo meg szokta jeleníteni, hogy épp mit csinál, kattintsd ki
A kérdező hozzászólása: Köszi, addig-addig kattintgattam, hogy megtaláltam h mi volt a baj :)
és mi volt? (2. vok)
A kérdező hozzászólása: Kiköltöztettem a családot házastul és áttettem máshova õket, és láss csodát, minden a régi :D :)
:D grat

Click sofas 3 times then 'Search for Key'. Maybo you left it at Sims's house? Ez mit jelenthez a sims social játékban a facebookon?

Legjobb válasz: Kattints 3-szor a karosszékre/kanapéra és keress a kulcs után, amit talán a sims házban hagytál.

Kattints 3-szor a karosszékre/kanapéra és keress a kulcs után, amit talán a sims házban hagytál.

Mi történt a Sims-emmel? (The sims 3)

Már egy jó ideje meg van az összes kiegészítő.Amióta megjelent a Házi Kedvenc.Szóval soha nem volt lassú a sims-em.Mindig gyors volt , meg minden.Egyik nap meg mentem simsezni ,totál kiakadtalig akart betölteni és a játés is tiszta szagatott volt.Szóval alig ment.Először azt hittem,hogy a sok kieg. miatt van, letöröltem egyet de ez sem segített.Aztán arra gondoltam ,hogy túl sok várost mentettem el , kitöröltem szinte az összeset, és ezután sem ment.Már egy hónapja szenvedek vele ,és nem tudok rájönni mi a baja.Segítsetek pls!!!

Legjobb válasz: Számítógépet átnézted vírusírtóval?

Számítógépet átnézted vírusírtóval?
A kérdező hozzászólása: igen.

Mikor indítanám a Sims 2 Jó utat akkor az alábbit dobja ki: Rossz lemez van a meghajtóban. Kérjük helyezze be az eredeti Sims 2 jó utat CD-t. MIt kell csinálni?

Ha valamit le kell töltenem,akk kaphatnék egy linket,meg hogy hogyan kell megcsinálni?

Legjobb válasz: cdgalaxis.hu

cdgalaxis.hu
A kérdező hozzászólása: Éppen azért akarom letölteni, mert nincs pénzem...... :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!