Találatok a következő kifejezésre: Mi a a prosztatamasszázsnak Hogyan (2 db)

Mi a jó és hogyan kell csinálni a prosztatamasszázst?

Megmutatná vki?

Legjobb válasz: Minden férfinek az a "g pont", sok hetero is csinálja. (Mielõtt félreértenétek: nõ vagyok, de ismerek ilyen férfiakat, akiknek a kifejezetten jó nõk jönnek be, szexelnek is velük /talán többet, mint egy õket "kritizáló"/, de pr. masszázs is van). Nem hiszem, hogy a melegek kifejezetten pr. masszázst többet csinálnának, õk szimplán d.gnak így, mert ez a legegyszerûbb módszer számukra. Ennyi.

Miért jó? Nem csak jó, de egy bizonyos kor felett kötelezõen ajánlott bizonyos idõközönként prosztatamasszázst csináltatni (szerencsés esetben barátnõ is megtudja tenni, nem szerencsés esetben orvos). A felgyülemlett méreganyag így távozik, csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát, illetve az idõsebb kori prosztata megnagyobbodás kialakulásának mértékét is csökkenti. Ezek az élettani pozitívumai. Amennyiben ezt egy nõ teszi, mint szexuális "játszadozás" akkor még élvezetes is. Hogyan kell csinálni? Errõl a neten számtalan sok cikk van, olvasgasd át õket. Megmutatná vki? Biztos vagyok benne, de az nem én leszek.
Minden férfinek az a "g pont", sok hetero is csinálja. (Mielõtt félreértenétek: nõ vagyok, de ismerek ilyen férfiakat, akiknek a kifejezetten jó nõk jönnek be, szexelnek is velük /talán többet, mint egy õket "kritizáló"/, de pr. masszázs is van). Nem hiszem, hogy a melegek kifejezetten pr. masszázst többet csinálnának, õk szimplán d.gnak így, mert ez a legegyszerûbb módszer számukra. Ennyi.
ma 16:33: Ez nagyon jó válasz.
A kérdező hozzászólása: Igen olyannal próbálnám ki aki szimpi, hisz mégis csak egy kényes szitu lenne...
Különben valahol már feltettem a logikus kérdést: akik szerint feltétlenül fedi egymást az anális kielégülési vágy és melegség, továbbá a d.gás iránti vágy, és heteroság (magyarán: aki anált szeretne, meleg "lesz", aki d.gni, az hetero)- azok válaszoljanak már meg nekem arra, hogy a melegek közül a "csak" (vagy többnyire) a másikat megd.gni akaró miért nem válik elõbb-utóbb heterová, és fordul a nõ felé? Ha szerintetek feltétlenül meleggé válik a pr. masszázs iránt vágyakozó, akkor fordítva is logikus lenne, nem? Hogy a d.gdosó meleg meg nõket fog d.gni. Különben melegek is szerethetik, nem errõl van szó, csak az átfedés nem feltétlen.
Biztosak lehettek benne, hogy ahogy a melegek csinálják, úgy nem pr. masszázst csinálnak, ahhoz speciális testhelyzetre van szükség.
Kérdezd a ratyikat. Azoknak a betegeknek az a "G" pont. Állítólag van olyan, hogy prosztata orgazmus.
srác :P
Igen, de gondolom u.a. a rác vagy, akinek a külsõ is nagyon fontos!
Az elõttem szóló is az:) Azért tudja ilyen jól. Amúgy bízz benne h van itt vki aki csinálja és ír privit:)
Nekem a bnõm csinálta, és kettõt egymásután élveztem. Hihetetlen érzés volt!

Mi a menete a prosztatamasszázsnak? Hogyan kezdjek hozzá?

Szeretném a barátomat kényeztetni, és ? is belement a prosztatamasszázsba, szeretnék minél jobban felkészülni erre, nehogy rossz élmény legyen neki. Segítsetek légyszi. Kinek mi a tapasztalata? Köszi

Legjobb válasz: SZVSZ a puncilevet nem nagyon kellene keverni, mert az E. coli fertõzés nem kellemes élmény. Inkább veygél síkosítót a patikában.

SZVSZ a puncilevet nem nagyon kellene keverni, mert az E. coli fertõzés nem kellemes élmény. Inkább veygél síkosítót a patikában.
Csak akkor kezdj neki ha már bõven jött elõváladék, mert akkor áll készen a prosztata és akkor keményedett meg annyira hogy kellemes ha ingerlik. A legjobb ha elõtte orálisan mész neki aztán mikor érezted hogy megtörténtek az elõrengések és párat lüktetett a farka akkor hátulról is bemehetsz a két középsõ ujjaddal. Síkosítónak a legjobb a saját puncid leve de a nyál is megteszi. Van akinél nehezen található meg de az mindenképpen jó ha kb az egész ujjad hosszában benyúlsz és a hasi felén az ujjhegyeddel elkezded végignyomni belülrõl kifele, mintha valakinek ujjal jeleznél hogy ide gyere, tudod mire gondolok nem? Elõtte feltétlen vágd rövidre a körmeidet azokon az ujjakon amit használni fogsz. az éleit is reszeld le. De ha nem érthetõ még mindig akkor vannak oldalak errõl ott látványosabban el van magyarázva. Különben én magamnak szoktam csinálni, tényleg jó tud lenni olyan még nem volt h egy percnél tovább kellett volna csinálnom hogy elmenjek!
Én is hallottam a prosztatamasszázsról, és mint minden újat, ezt is ki akartam próbálni. A Barátnõm benne van minden jóban, ezt sem ellenezte. A biztonság kedvéért megkérdeztem az urológust. Õ azt válaszolta, hogy azt gyógyításra használják, szexuális célból - õ mondta így - nem javasolja. Ezzel nem tanácsot adtam, csak a tapasztalatomat írtam le. Jó egészséget Nektek !
LOL Csak aztán ne lepõdj meg, ha a barátod dob egy fiú miatt :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, már ki is próbáltuk, de nem találtunk benne semmi érdekeset. Valószínû nem jól csináltam, gyakorolni kéne. A kedvünk nem ment el tõle, a tanácsokat továbbra is megfogadom. Ja és egyelõre nem cseréltek le egy pasira :)
Harmonett oldalán nagyon részletesen leírják , olvasd el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!