Találatok a következő kifejezésre: Mi a a petting és az (21 db)

Mi az a petting? és mi az a franciázás?

Legjobb válasz: Petting: elojatek, egymas kenyeztetese kezzel szajjal (franciazas, oralis szex), csokolozas, olelkezes, nem feltetlenul koveti aktus.

Petting: elojatek, egymas kenyeztetese kezzel szajjal (franciazas, oralis szex), csokolozas, olelkezes, nem feltetlenul koveti aktus.
Annyit tennék még hozzá, hogy a franciázást néha keverik a 69-es pózzal.
A franciázás az orális szex. A pettig a behatoláson kivül minden ami mindkettõtöknek belefér.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
a pet-ing az a állatokkal való foglalkozás ha lefordítjuk magyarra...
eszes... a petting annyit tesz, hogy simogatni, mind kisállatokat, mind egyebeket...

Mi a kulombseg az anal az oral es a petting kozott?

Legjobb válasz: Ugye ez csak informatív jellegû, és a valóságban még úgy 5 évig nem akarsz ilyeneket csinálni. Ugye?

Ugye ez csak informatív jellegû, és a valóságban még úgy 5 évig nem akarsz ilyeneket csinálni. Ugye?
Anál: Fenékbe "pakolni" a lányt Orál: Szájjal kielégíteni egymást Petting: Ott leginkább a kezek játszanak szerepet
A kérdező hozzászólása: 1. Ha ez lelki nyugalmat biztosit szamodra nem, meg Jo par evig nem szeretnem kiprobalni :) 2. Koszonom a valaszod
#2, 16:53 "Anál: Fenékbe "pakolni" a lányt" Fiút is lehet. "Orál: Szájjal kielégíteni egymást" Egymást? Inkább valakit. Nem feltétlenül kell egymást...
mivel petting, gondolom nemi szerv mentesnek kell lennie az análnak is, így ott is kézzel, vagy szájjal, vagy segédeszközökkel megy az izgatás..
Petting: Minden, ami nem behatolás. Orál: szájjal. Anál: popsiba.

Mi a különbség az előjáték és a petting között?

Legjobb válasz: Elõjáték nem csak a szexben lehet, hanem például a zenében is. A zenében viszont nincs petting. Biztos hallottad már Bach: D-moll Preludium és fúga c. mûvét. Magyarul elõjáték és fúga. Azt ritkán mondjuk, hogy petting és fúga. (persze mondhatnánk is) Ebbõl is látszik, hogy a szex akár mûvészet is lehetne.

Elõjáték nem csak a szexben lehet, hanem például a zenében is. A zenében viszont nincs petting. Biztos hallottad már Bach: D-moll Preludium és fúga c. mûvét. Magyarul elõjáték és fúga. Azt ritkán mondjuk, hogy petting és fúga. (persze mondhatnánk is) Ebbõl is látszik, hogy a szex akár mûvészet is lehetne.
... elõjáték: szex elõtti "játék". a pettingben ugyanazt csináljátok, csak nem követi szexuális aktus.
A pettinget nem követi aktus, szimplán kényeztetik egymást, míg az elõjátékkal ráhangolódnak a szexre.
Petting elvileg csak kézzel történõ izgatást jelent, míg az elõjátékban lehet orális szex, vagy akinek, ami tetszik.:)
Ahogy 2. írta.

A petting ügy? (és tudom, hogy mi az a petting! ) Bővebben lent.

Ha a barátommal pettingelünk, mindig élvezi. Jó ez általános dolog. De TI pasik, meddig szeretitek, ha húzogatjuk nektek? Miután már elmentetek utána már inkább ne húzogassuk? Vagy még utána is szeretitek ha dolgozunk rajtatok ?

Legjobb válasz: Sztem ez egyéntõl függ. Lány vagyok amúgy és voltam már olyan pasival aki miután elélvezett ha csak hozzáértem utána ott lent akkor majd bele halt oylan érzékeny volt de voltam olyannal is aki meg miután elment szerette ha csináltam tovább addig ameddig elnem ment mégegyszer szünet nélkül.

Sztem ez egyéntõl függ. Lány vagyok amúgy és voltam már olyan pasival aki miután elélvezett ha csak hozzáértem utána ott lent akkor majd bele halt oylan érzékeny volt de voltam olyannal is aki meg miután elment szerette ha csináltam tovább addig ameddig elnem ment mégegyszer szünet nélkül.
Szerintem ha megvolt a elélvezés, akkor is lehet egymást sokáig kényeztetni. Ezt mind a két nemre értem! Én nem azért szerelmeskedek egy lánnyal, hogy szexuális segédeszköznek használjam! Nekem a kölcsönös örömszerzés a fontos! Az pedig nem az orgazmustól függ és akár órákig tarthat!!! Fiú vagyok!
Ha már kijött belõle az összes cucc hagyd abba, utána már nem jó.

Mi a különbség az orál és a petting között?

Valaki leírná légyszi?:) És normális válaszokat ha lehet.

Legjobb válasz: Hát te kib.aszott hülye vagy, elsõ....egyáltalán nem ugyanaz. Petting akár ujjazás is lehet vagy ha kivered neki vagy végignyalod a testérõl a pezsit. Orál: leszopod/kinyalod

Hát te kib.aszott hülye vagy, elsõ....egyáltalán nem ugyanaz. Petting akár ujjazás is lehet vagy ha kivered neki vagy végignyalod a testérõl a pezsit. Orál: leszopod/kinyalod
problem? Látszik, hogy olyan tanult vagy, mint a zsebbe szorult sperma. A petting kényeztetést jelent szó szerint, amikor nincs közösülés. Lehet kézzel-lábbal, segédeszközzel, és igen, lehet szájjal is. Az orál, azaz "szájjal" pedig az, amikor a szádat használod. Ez a különbség.
:D jézuschrist.. A 2 ugyanaz te nyomorékéletû..
petting: szexet leszámítva minden az ágyban kellemes dolog. orál, simogatás, kiverés, stb. orál: bekapod a kukiját és addig szopod amíg tele nem élvezi a szádat. Ennyi a különbség.
* nem a szexet, hanem a konkrét aktust leszámítva
hát nagyon nem egy a kettõ... Az orál lehet a petting része. Az orális szex a nemi szervek szájjal történõ izgatása. A petting meg simogatás, csókolgatás, kézzel vagy szájjal történõ izgatás... szóval egy hosszabb, komplex folyamat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat.:) Az elsõnek meg annyit hogy én legalább megkérdeztem és nem úgy okoskodok hogy fogalmam sincs a dologról...

Mi a különbség a petting és az orális szex között?

Legjobb válasz: Az orális szex,amikor csak szájjal izgatod a másikat.A petting meg hogy mindenhogyan,de behatolás nem történik...kézzel,mellel,combbal...csak a fantázia szab határt.

Az orális szex, amikor csak szájjal izgatod a másikat.A petting meg hogy mindenhogyan, de behatolás nem történik...kézzel, mellel, combbal...csak a fantázia szab határt.
az orális sex az amikor a száddal izgatod a párod nemiszervét és forditva. petting pedig az amikor simogatjátok csokolgatjátok egymásthasonlok de a pettingbe beletartozik az orális sex, mert akkor sem történik meg a behatolás
Az orális szex más néven franciázás (69-es póz) amikor szájjal történik a kielégítés, egymás nemiszervét. A petting be is beletratozik ez, de ez mellett még sok más is...simogatás, nyaldosás, nyelv segítsége. Üdv.
Bocsi de az orálszex másnéven nem 69.Én szoktam a párom kényeztetni úgy, hogy õ közben nem engem.Szal, a pettingben minden érintkezik mindennel kiv a nemi szervek.Orális szexnél peig száj enmi szervvel
valahogy így van a helyzet az orállal ahogy az elõttem szóló mondja, mint ahogy nem nehéz kitalálni hogy mit is jelent az ORÁL szex a neve után... Persze valakinek semmit. A petting meg simogatást jelent mint ahogy az állatkertben is ki van írva amikor helyes kis valamiket mész simogatni. De ezek alapvetõ dolgok.

Mi az a petting? Mindenki errol beszel es fogalmam sincs . 13/L

Legjobb válasz: 13 évesen nem is kell tudnod.

13 évesen nem is kell tudnod.
A kérdező hozzászólása: Hat jo:D
Egyfajta tengeri hal.
Ilyen háziállatos dolog. (pet thing)
Az a helyzet, hogy 13 évesen már nem árt ha tud ilyesmirõl. Hány fiatal van aki már 12 évesen elveszti a szüzességét? Akkor meg inkább ezt csinálja mint AZT. De ha ennyire ellene vannak a válaszolók, akkor csak annyit mondok hogy a wikipedia nagyon hasznos, és gyorsabb is rákeresni mint feltenni ezt a kérdést.
az nem nõ vissza-.-' lehet hogy feszültebb volt valami miatt
nem lehetett eléggé felizgulva. vmi történhetett ma am befolyásolta õt, még ha nem is arra gondolt.
Megesik ez, nem kell tragédiaként felfogni. Esetleg nyiss egy hosszabb franciával és csak utánna próbálkozz az ujjaiddal.
A kérdező hozzászólása: õ azt mondta nem tudja, és hogy nem volt ideges semmi miatt, ráadásué õ kérte, szóval nem tudom mi lehet a baj:( láttam rajta ma néha hogy idegeseb de nemmondta hogy az, mikor krédeztem szóval nem tudom :( Fáradtság miatt lehet?
nemszeretmár. nemsokára szakítani gof
lehet, hogy csak nem akarta bevallani. ne szerette volna, hogy azzal törõdsz. :) talán lehet, hogy fáradtság, így nem figyelt rád eléggé...
A kérdező hozzászólása: remélem hamar minden rendbejön :( háth ajót tenne neki egy pihenés, pedig igyekszem midnig ellazítani, szoktam maszírozni stb:/ hát remélem egyszer már sikerül minden, esetleg más lehetõségeid vannak amiért most nem sikerült ?
utolsó vagyok: Figyelj, ezen mostnem kel annyira kiakadni. :) A bnõd éppen nem volt a toppon, fáradt lehetett, vmi zavarta. Inkább azon legyél, hogy a következõkben ne zavarja semmi, csak egymásra figyeljetek. Ez a fontos. :) Ha ez a következõknél is megismétlõdik, akkor komolyan beszéljetek errõl. Nem hinném, hogy az lehet a probléma, de azért remélem betartjtáok a higéniai elõírásokat. :D
A kérdező hozzászólása: alap, kézmosás nélkül semmi ^^

Mi a petting? Ne a szó jelentesét írjatok hanem hogy mit csinalnak olyankor. Írhattok saját történetet is. Kórt és nemet is irjatok. És hogy mikór pettingeltetek eloszőr. Ruha nélkül kell azt?

Legjobb válasz: Úgy is lehet, hogy a csaj van alul ruhában és te fekszel rajta ruhában és hozzá dörgölöd a péniszed. Kezdetnek megteszi. Mi így kezdtük és a csaj is élvezte.

Úgy is lehet, hogy a csaj van alul ruhában és te fekszel rajta ruhában és hozzá dörgölöd a péniszed. Kezdetnek megteszi. Mi így kezdtük és a csaj is élvezte.
Másfél hónap után kezdtük a barátommal. Szépen fokozatosan haladtunk. Simogatta a mellemet, szenvedélyesen csókolóztunk, én a derekát izgattam, cirógattam, mozgattam rajta a csípõmet, ruhában mozogtam rajta. Késõbb lekerült a melltartó, nyalogatta, nadrágon keresztül majd bugyiban simogatott, levette a bugyit, izgatta a csiklómat, én is simogattam õt, kézzel elégítettük ki egymást. Kevés ruhában rajta ültem/feküdtem, és mozogtunk, õ fogta a fenekemet, a melleimet, volt hogy elélveztünk.:) Eleinte csak õ, késõbb én is szájjal izgattam. Meztelenül mozogtunk egymáson, és csókolóztunk. Ezért nem féltem, mikor úgy döntöttem, oda adom a szüzességem. Tulajdonképp csak a behatolás volt elõttem, ami új...tudtam, hogy semmi rossz nem fog követezni. 3 hónapig pettingeltünk szex nélkül. 19/l
És nemtom, hány éves vagy, hogy mondhatom-e tovabb is... Mert akkor lehet azt is, hogy mondjuk meztelenul fekszik az ágyon, és beolajozom a felsõtestemet, és az õ felsõtestén csuszkalok, simogatom a cicimmel...:) Meg mindenféle érzéki jatekokat ki lehet talalni, majd jonnek maguktol az otletek.:) Ismet a 35 eves nõ voltam.
Neeem ruha nelkul eloszor. Én szerencsere nem informalodtam semmirol, nem volt internet, infodomping, stb, minden a sajat belso kesztetesemre csinaltam egeszen az elso nehany kedvesemig, csak akkor indult be ez a netes tapasztalatcsere, ami kifejezetten megneheziti szamomra a korabban oly termeszetes belefeledkezest a szeretkezesbe... Elso alkalommal egy fiuval a Diakszigeten volt nekem, szorongattuk egymas kezet, olelkeztunk, simogattuk egymas haját, csokolgattam a nyakát... minden oylat csinaltam, amit megkivantam. Szenderegtem a mellkasán...:) Arrebb huzogattam a ruhaja szélét, besimogattam alá.. Aztan ez kesobb mindig kicsit tobb lett évek alatt. Vegul mar az egesz teste minden negyzetcentimeteret ismertem, nyalogattam, cirogattam, massziroztam, puszlgattam, fujdogaltam, harapdaltam, mindig azt e sugy, ahogy a sejtjeim melyerol jovo osztonok diktaltak. Persze hosszu csokolozasok is voltak kozben. Ennyi. szeretkezesnek hivjak tulajdonkeppen, ma is a szeretkezeseim 97%-a "petting", és csak 3%-a aktus.
Ja, 35 eves vagyok, es 21 eves voltam a szigetes esetnél. Csak kesobb csokoloztam, 22 evesen.
A kérdező hozzászólása: XD
nyali-szopi, ujjazás, farokverés, smaci...minden csak a lulu nem megy a virágágyásba XD 23N
Mondjuk rágózom, és megcsokolom, csok kozben áttolom a rágót az õ szájába, és otthagyom vele: akkor is vele vagyok a rágó által, ha en nem vagyok ott...:) (35/L)
Most az jutott eszembe, hogy "petting"=olyan, mint amikor csokolozol, csak a teste tobbi reszevel is csokolozol.:) Az alapjan, hogy kitapasztaltad, hol, milyen erzetet okozol neki, ezekre alapozva lehet kitalalni dolgokat - szemelyre szabottan. Pl. ha sikít, ha a popsijahoz érsz, mondjuk a 2 popsifél kozott, akkor az engem kifejezetten ingerel arra, hogy sokat foglalkozzam evvel a tájékkal. Egy hosszu hatmasszéázs utan rá lehet egyre jobban térnia tomporra, be-besimogatni a két popófél közé... rengeteg otlet elojohet kozben, mivel lehet jo erzetet okozni ott. Oda lehet köpni peldaul.:) És ugy helyezkedem a sulyommal rajta, hogy ne tudjon felugorni a hirtelen érzettõl, vagy megfordulni, tehat lehessen még fokozni.:) És akkor nincs messze a gát sem, azt nagyon szeretem ingerelni, nincsenek akkor mar tavol a futyi alkatreszei sem... azt is kozben meg lehet cuppantgatni (eszembe jutot Gyozike: "jáj, rágjam meg a zácskooodát!":) ) És fokozatosan egyre jobban a végbél felé tendálva, benedvesitve/beolajozva vegul bele lehet nyomni az ujjadat..:) Mondjuk en ezt fiuval csinalom, nyilvan ha kedves kerdezo fiu vagy, akkor ez pont eddig erdekes, merta lanynak a vegbeleben nincsen smmi, csak kivul érez az ánuszával. A fiunak viszont!.....:D Juj, de sok lehetoseg van ott!:D:D De még elotte azt is lehet, hogy (én eddigre mar nagyon felajzott allapotban vagyok, és rengeteg intim valadekom van) hosszura meghagyott intimszorzettel csinalom ezt, és akkor mar az mindenhogyan nagyon nedves nekem. És akkor a fiu hatara rafekudni, és a szétnyitott popsiját a nedves szorzettel "megdugni", csipommel lokdosni. Persze ugye olyan fiuval kapcsolatban alakult ki ez az otlet, akinek amugy is erzekeny a popsitájéka, es azt akartam okozni, hogy meglepeteseben sikoltson fel.:) Es akkor szepen kozlekedek a testén ideoda, es idonkent rászállok egy pontra, pl, a mellbimbot izgathatom sokaig, vagy az oldalan a legcsiklandosabb részbe mélyen belepuszilok, amig csak bele nem õrül...:) az intim szorzetbe is szeretek ösvényeket fésülni az ujjammal, és azokat vegigcsokolgatni-nyalogatni atszellemulten... A honaljpuszi az egy "kulon mufaj", az is megér egy misét...:) Talpat bekenni mézzel és leeszegetni...:) Stb. stb...:D:D (35/L)
A kérdező hozzászólása: Köszönom a válaszokat:) Még irhattok :)
Kórt is írjunk? XD pl kergemarha kór?
kézzel izgatjátok a másik nemi szervét..
Vagy orálisan, kortól függ...és, hogy õ-e az elsõ partnered.
minden ami több mint csók, de kevesebb mint szex. Kortól és vérmérséklettõl függ, hogy mikor van elõször.
Minden ami nem közösülés. :D Röviden-tömören.
Hát a petting: szopás, nyalás, (vagy esetleg 69) ujjazás, maszti(fú lánynak), kiveretés...most több nemjut eszembe :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!