Találatok a következő kifejezésre: Mi a a parfüm, (183 db)

Az 1.7FL OZ mit jelent a parfümön? És ti az edp-ket hova fújjátok, és mennyit?

Legjobb válasz: A kozmetikumok csomagolásán a termék térfogatát adják meg milliliterben és folyadék unciában (fluid ounce, rövidítve: fl. oz.). EDP - Eau de Parfum Az egyik leggyakoribb és legnépszerûbb parfüm koncentráció, 8-15% közötti parfümolaj tartalommal. Illata órákig tart, az alap illatjegyek akár 24 órán át is, így igen alkalmasak egész napi használatra. Én személy szerint bárhova fújom.. Hajam, ruhám, bõröm.. Ahogy érzed.. Általában minél többet, de Én ilyen vagyok :)

A kozmetikumok csomagolásán a termék térfogatát adják meg milliliterben és folyadék unciában (fluid ounce, rövidítve: fl. oz.). EDP - Eau de Parfum Az egyik leggyakoribb és legnépszerûbb parfüm koncentráció, 8-15% közötti parfümolaj tartalommal. Illata órákig tart, az alap illatjegyek akár 24 órán át is, így igen alkalmasak egész napi használatra. Én személy szerint bárhova fújom.. Hajam, ruhám, bõröm.. Ahogy érzed.. Általában minél többet, de Én ilyen vagyok :)
Kiegeszitesnek felettihez. 1 fl oz = 29.5 ml
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld kéz :D

Mi ennek a parfümnek a neve?

Lövésem sincs mir?l fogok most írni, de soroljátok fel az összes parfümöt ami err?l eszetekbe jut. Szóval...

Legjobb válasz: Pinksugar vattacukor illatú parfüm :D Sok helyen lehet kapni sok féle verzióját :)

Pinksugar vattacukor illatú parfüm :D Sok helyen lehet kapni sok féle verzióját :)
Erre gondolsz? :D http://www.olcso.hu/egeszseg_es_szepseg/parfum/Aquolina_Pink.. Ennek az utánzata: http://olcsoparfum.eu/ A második képen.
nagyon fincsi, nagyon edes, vattacukros :) http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://parfumdeluxe.hu/im..
A kérdező hozzászólása: mondom lövésem sincs mire gondolok :D még sohasem láttam csak egy pajtásomon éreztem az illatát és nyáladzottam :D de azért köszi nektek ezt megkeresem és az illatáról fel fogom ismerni.
A kérdező hozzászólása: listát kellesz írnom :D köszi neked is.
Miért nem kérdezed meg a "pajtásodat"? Egyszerûbb, mint itt találgatni. :D
A kérdező hozzászólása: milyen igaz :D
Aquolina Pink Sugar

Mi ennek a parfümnek a neve? (bővebben lent)

A douglasban láttam és ott volt a Pink sugar nevű parfüm mellett hasonló dobozban volt csak szivecskék voltak rajta és ez ilyen "süti illatú" volt mi lehet a neve?

Legjobb válasz: Szerintem te a Chocolovers parfümre gondolsz, szintén Aquolina, bár meglepõ, ha tényleg azt láttad, egy ideje már nem gyártják.

Szerintem te a Chocolovers parfümre gondolsz, szintén Aquolina, bár meglepõ, ha tényleg azt láttad, egy ideje már nem gyártják.
Star nature :) nekem rágó illatúba van:) amúgy inkább testpermet mint parfüm én fürdés után szoktam befújni magam vele nagyon fincsii:)
A kérdező hozzászólása: Én a Chocolovers parfümre gondoltom köszönöm szépen a segitséget :) És már nem is lehet ilyet kapni sehol? :O
niylván, ha láttad a douglasban, akkor ott lehet kapni. ;)
Ha visszamentél megvenni, légyszi írd meg, h mennyi volt(és hogy hány ml), mert én elég drágán tudtam csak beszerezni netrõl, és kíváncsi vok. Elõre is köszi!


Mi az a parfüm amire a pasik tényleg beindulnak? Tudom hogy feromon tartalmúak. De márkát és nevet tudtok mondani?

Legjobb válasz: szerintem nem az alapján válogass, hogy melyik feromonos, meg melyik nem, hanem hogy melyiknek tetszik leginkább az illata, melyiket tartod hozzád illõnek. meg tényleg, ha nem tetszel egy pasinak alapból valamiért, akkor a feromonos parfüm édes kevés. ez is egyfajta önkifejezési mód, ami segít eldönteni a másiknak, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.

szerintem nem az alapján válogass, hogy melyik feromonos, meg melyik nem, hanem hogy melyiknek tetszik leginkább az illata, melyiket tartod hozzád illõnek. meg tényleg, ha nem tetszel egy pasinak alapból valamiért, akkor a feromonos parfüm édes kevés. ez is egyfajta önkifejezési mód, ami segít eldönteni a másiknak, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.
jah, ja randa fagy min t a bûn, lehet akármilyen parfümöd, pont lesz*rlak. Am én imádom ha a csajnak jó illata van, meg azt is ha "húzza a parfümcsíkot" maga után, nekem bejön, gyakorlatilag bármilyen édeskés illatú nõi parfüm, a megfelelõ szépségû csajon persze.
A nõ természetes feromonja elég vonzerõ. Ha olyan pasit akarsz halászni, akinek a természetes feromonod nem nyúlt elég vonzerõt - jómagyar nyelven a pasi alapból le se szar -, akkor ezen a mesterséges feromon sem fog változtatni.
Az én pasim az oriflame-s precious moments-re indul be igazán. De ez egyénenként eltérõ. Mindenkinek megvan a saját illata. És az elõzõeknek igaza van, a parfüm nem minden.
A kérdező hozzászólása: Igen, sejtettem hogy nem a parfüm a lényeg! Nem szokott problémám lenni a férfiakkal...:) Jelenleg is menyasszony vagyok! Egyszerûen szerettem volna tudni...melyik az amelyik a legjobban hat a férfiakra...de úgy látom ez is csak egy hiedelem hogy a férfiak beindulnak a feromon tartalmúakra!
Nincs feromon tartalmú parfüm, jobb , ha tudod. Nem is lehet kereskedelmi forgalomba hozni ilyet.Az hogy FM meg feromontartalmú parfümnek árulják az átverés.
van egy parfüm, amire nagyon be tudok indulni, 2 csajon is éreztem már, sajnos nem tudom milyen:( tudom ezzel nem sokat segítettem...:D
láttam egy dokumentumfilmet, amiben azt állították, hogy tényleg hatással van az emberekre, akkor ezek szerint nem is szabad ilyet árulni. egyébként érdekes, mert olyan teszteket is csináltak benne, hogy három nõ egy hétig hordott alváshoz 1-1 pizsit, amiket utána odaadtak férfiaknak minden információ nélkül megszagolni. majdnem az összesnek a legszebb arcú nõ pizsamájának illata tetszett a legjobban.
D&G light blue a nyerõ, legalábbis nálam még eddig ez vált be a leginkább...:P

Mi ennek a parfümnek a neve?

zöld színû a külseje és egy levélke van az üvegén. árát tekintve középkategóriás.

Legjobb válasz: Elizabeth Arden parfümjei közül valamelyik

Elizabeth Arden parfümjei közül valamelyik

Mi annak a parfümnek a neve, ami olyan mintha egy telefontokban lenne?

Van belőle arany, ezüst, meg többféle szín, nevét nem tudom, DM -ben illatoztam meg, és szeretnék rákeresni a neten. Egy műanyag flakonban van, és a van belehúzva egy "telefontartóba"

Mi ennek a parfümnek a neve?

narancsvirág illatú és narancssárga hosszúkás üvegben van

Legjobb válasz: hát így kb lehetetlen beazonosítani, de esetleg Boss orange

hát így kb lehetetlen beazonosítani, de esetleg Boss orange
A kérdező hozzászólása: nem ilyen szögletes üvegben van hanem lekerekítettbe.. tudom hogy sok ilyen van de nem tudok többet róla :/

Mi ennek a parfümnek a neve?

Hiába írom be a google-ba, nem hozza ki...

Legjobb válasz: annyit tudok segíteni, hogy esetleg vidd be parfümériába vagy drogáriába és az eladót kérdezd meg :)

annyit tudok segíteni, hogy esetleg vidd be parfümériába vagy drogáriába és az eladót kérdezd meg :)
pink sugar
aquolina - pink sugar
Pink sugar. 5000 fölötti az ára. vagy létezik még a star nature, ez 1000 körül van, de az illata meg se közelíti a másikat.
Az az ezer forintos kokány változat tényleg gáz és leggázabb már a douglas is árulja XD nevetséges egybként igen pink sugar a neve :)
A kérdező hozzászólása: Valami sweet volt!
Chat dor sweet gõzömnincs mennyi

Mi a különbség parfüm és deo spray között?

Csak a töménysége?

Legjobb válasz: A deo spray izzadas ellen van es hónajra kell.fújni, a parfümtol pedig jo illatod lesz es barjova fújhatod magadon;)

A deo spray izzadas ellen van es hónajra kell.fújni, a parfümtol pedig jo illatod lesz es barjova fújhatod magadon;)
A kérdező hozzászólása: Láttam Pierre Cardin cuccot, rendes parfümös üvegbe. Deo spray néven futott. Erre gondoltam, de akkor nem tudom... http://img-0.fruugo.com/product/1/47/4221471_max.jpg
Innen látom, hogy az van ráírva, hogy "parfum deodrant", ami annyit takar, hogy parfümös dezodor. Nem tölti be se a parfüm, se a dezodor funkcióját, én nem vennék a helyedben ilyet... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!