Találatok a következő kifejezésre: Mi a a pank és (50 db)

Vályogházunk fürdőszobájának deszkás-gerendás mennyezetét mivel kezeljük a pára és nedvesség ellen?

Lenolaj, lazúr, olajfesték, vagy valami más lenne az ideális?

Legjobb válasz: Hát sztem a lazúr nem elég, ha,akkor olajfesték, vagy színtelen lakk, viszont a legtöbb vályogház alapból vizes, mert nincs rendes alapzatuk, és így akár hogy is csinálod, mindig gondba leszel a penészfoltokkal...

Hát sztem a lazúr nem elég, ha, akkor olajfesték, vagy színtelen lakk, viszont a legtöbb vályogház alapból vizes, mert nincs rendes alapzatuk, és így akár hogy is csinálod, mindig gondba leszel a penészfoltokkal...
A kérdező hozzászólása: Félreértettél, nem nedves, nem penészes a házunk. A fürdõszobában keletkezõ gõz és pára ellen szeretnék védelmet nyújtani a fának...
http://www.youtube.com/watch?v=oxqnFJ3lp5k nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de ha jól emlékszem ez is elhangzott.:)
A kérdező hozzászólása: Ez nem az, azért köszi
A kérdező hozzászólása: Nem ez sem az megnézném hogy hol van az a rész az rtlklub/most oldalon de nem engedi csak ugy lejátszani a vidit majd még megírom nektek meik résznél van ez
A kérdező hozzászólása: a szám amire kivácsi vagyok itt kezdödik a háttérszámként : 0:45:22 http://www.youtube.com/watch?v=XMzbf5kpVCM&feature=g-logo-xit szóval valaki külgye el nekem a szám címét köszi
Szia! El nem tudom képzelni mennyire örülök hogy tetszik neked ez a szám, mert nekem az egyik kedvenc számom. Alex Clare - Up All Night ;)
A kérdező hozzászólása: EZ AZ KÖSZÖNÖM SZÉPEN !!!! VÉGRE örülök hogy örülsz :-) ha gondolod privátban is dumálhatunk
Persze, miért ne, beszélgethetünk! :)


Mit jelent a Paed drbpontosan egy tanáromnak van az a titulja és az miben külömbözik a magisztertől?

Legjobb válasz: Akkor ezt a kérdést még egyszer tedd fel, de érthetõen, ha lehet. Btw: nem PHD dr-re gondolsz?

Akkor ezt a kérdést még egyszer tedd fel, de érthetõen, ha lehet. Btw: nem PHD dr-re gondolsz?
Paed. dr.: pedagógiai doktor A magiszter az, aki megcsinálta a "mester"-t. A "Dr." pedig az, aki a PHD-t végezte el.
Szóval az egyiknek (mag-nak) mester-diplomája van, a másik pedig doktorit írt. Tehát az utóbbi még egyetem után pluszban elvégzett egy hároméves doktori iskolát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget

Mi a különbség a Gibson Les Paul és a Gibson Les Paul Replica gitár között?

Hangzás ill kinézetre van e vmi eltérés e két fajta között? Megéti-e megvenni a Replicát??

Legjobb válasz: a replica azt jelenti, hogy utánzat, úgyhogy az nem gibson les paul. hogy megéri-e? az a helyzet, hogy ez így egy általánosítás, hogy gibson utánzat (vagy nevezhetjük hamisítványnak is), szóval lehet, hogy nagyon jó minõségû fából, jó alkatrészekkel egy igényes hangszerrõl van szó, de a 35ezer forintos lespaul alakú gagyi szar is végülis egy Gibson Les Paul Replica, úgyhogy azt meg már neméri meg megvenni

a replica azt jelenti, hogy utánzat, úgyhogy az nem gibson les paul. hogy megéri-e? az a helyzet, hogy ez így egy általánosítás, hogy gibson utánzat (vagy nevezhetjük hamisítványnak is), szóval lehet, hogy nagyon jó minõségû fából, jó alkatrészekkel egy igényes hangszerrõl van szó, de a 35ezer forintos lespaul alakú gagyi szar is végülis egy Gibson Les Paul Replica, úgyhogy azt meg már neméri meg megvenni
Ha semmi mást nem tudsz róla (hol készült, milyen fából, milyen alkatrészekkel, stb.) akkor nem valószínû, hogy megérné. A japánok a hetvenes években csináltak egész jó másolatokat Gibsonokról, de azok manapság már elég sokat érnek és mindnek van valami neve (Ibanez, Tokai, Greco, stb.). Hangzásra biztos lesz különbség, nyilván eléggé más hangszedõk lesznek benne.

Puppy Linux: PAE és No PAE mi a különbség?

Egy régebbi 32 bites gépre melyiket kell letölteni? Az 5.7 az már a végleges és nem beta meg ilyenek, ugye? Vagy az 5.6 ot töltsem le inkább?

Legjobb válasz: PAE akkor kell, ha 32 bites rendszered van és több mint 4Giga memóriád emlékeim szerint. Így fogja kezelni rendesen a memóriát. Régebbi gépre megteszi a másik verzió is.

PAE akkor kell, ha 32 bites rendszered van és több mint 4Giga memóriád emlékeim szerint. Így fogja kezelni rendesen a memóriát. Régebbi gépre megteszi a másik verzió is.
Jellemzõen ez a linux disztró arra van kitalálva, hogy CD-rõl, vagy egyébb hordozható adathordozóról fusson, ha telepíteni akarod, akkor azzal szívni fogsz. Mit takar a régebbi 32 bites gép az esetedben? Esetleg megnézhetsz más Linuxot is, hátha az jobban megfelel. Pl.: Xubunut, Lubuntu, Zenwalk, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ismerem az átlad disztrókat! Puppy a kis helyigénye miatt kell. Csak nem tudom mit jelent a PAE és a Retro.
A kérdező hozzászólása: *átlag
Valóban a PAE kernel 64 bites gépekre telepített 32 bites rendszert támogatja, de az tévedés, hogy cd-re és egyéb külsõ meghajtókra lenne kitalálva a Linux. Ez is teljes értékû, telepíthetõ OS. Persze vannak az átlagos felhasználók számára is könnyen kezelhetõ , és vannak a komolyabb ismeretekkel rendelkezõ felhasználóknak ajánlott Linux operációs rendszerek. A Puppy jó választás erre a gépre és mivel 32 bites, így a NO PAE tökéletesen megfelel. És viszonylag könnyûnek számít, csak elõtte tájékozódj a telepítés menetérõl, partícionálásról, boot flag-ról, stb.
A pae a modern, többmagos, 64 bites gép. A retro a régi gépeket jelöli, talán Pentiumot.
@ejbenjaro: Miért szívna? Egyszerûen települ, jól mûködik. Az egyik õsgépem azzal van fölszerelve, semmi gondom vele. Igaz, csak 4.31, az újabbakat nem ismerem. @Kérdezõ: Nem tudom, mit jelent a kis helyigény, Slax vagy Little Susie nem jó esetleg? Ha az angol nem probléma, a Damn Small Linux is pöpec.
A PAE egy olyan lehetõség, hogy a 32 bites processzor 4GB-nál nagyobb memóriát is tud címezni. Ez a támogatás elsõsorban a processzor tulajdonsága, tehát proci típustól függ. (Physical Address Extension, fizikai cím kiterjesztés.) Ha a gépben 4GB-nál kevesebb memória van, akkor mindegy melyik rakod rá, de a NoPAE biztosan mûködni fog. Nem tudom, milyen régi a géped, de egy AMD Sempron 1-magos proci is támogatta már a PAE-t.

Elektromos Gitár. Üdv! Első gitárom felé érdeklődöm, mit tanácsoltok? Kedvelt Gitárosom Slash, indie, indie-rock, rock stílus felé hajazok és a Les Paul formába elsőre beleszerettem és azóta is egyre jobban. Tanács?

40-50 e. ft körüli gitárt szeretnék,a keret bővíthető 70-75 ig max. ! használtat. Vintage V100 pl. csak gitárt , max egy vortex fülhallgatós erősítőt, és egy kemény dobozt.mennyiből jönnék ki? a gitár az elsődleges, a többi csak ha belefér.

Legjobb válasz: Szia! Hát, én inkább rákölteném azt a plusz pénzt, és vennék egy használt Epiphone Les Paul Standardot (ezalá semmiképp ne add Epiphoneból) vagy próbálnék nagy szerencsével lõni esetleg egy régebbi japán Gibson másolatot (Burny vagy Tokai), amik mérföldekkel jobbak még az Epinél is. Ebbe a keretbe nem fog beleférni erõsítõ, és talán puhatokot kaphatsz a hangszerhez, de keménytokot nem igazán hiszem.

Szia! Hát, én inkább rákölteném azt a plusz pénzt, és vennék egy használt Epiphone Les Paul Standardot (ezalá semmiképp ne add Epiphoneból) vagy próbálnék nagy szerencsével lõni esetleg egy régebbi japán Gibson másolatot (Burny vagy Tokai), amik mérföldekkel jobbak még az Epinél is. Ebbe a keretbe nem fog beleférni erõsítõ, és talán puhatokot kaphatsz a hangszerhez, de keménytokot nem igazán hiszem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!