Találatok a következő kifejezésre: Mi a a pécsi Baranya Megyei (2 db)

Aki postán kapja a családi potlékot mikor szokta megkapni, megkaptátok már? Baranya megyében, Pécsen? Én eddig számlárakaptam de most lakcimre jön és nem tudom mikor várhato? !

Legjobb válasz: igaz mi nem pécsen lakunk, de nekünk nem jött még.kártyára már rá teszik ilyenkor posta az plusz 2-3-4 nap.mi tapasztalatunk

igaz mi nem pécsen lakunk, de nekünk nem jött még.kártyára már rá teszik ilyenkor posta az plusz 2-3-4 nap.mi tapasztalatunk
Szerintem hétfõn jön. Legkésõbb kedden. 6-án érkezik általában. Fejér m.
Pécsen általában 5.-én illetve 6.-án szoktam megkapni. nekem azt mondták bent hogy 10.-éig kell hogy kézhez kapjam.

Mi a tapasztalat a pécsi Baranya Megyei Kórházról szülés esetén? Érdemes-e szülésznőt választani? Bejöhet-e velem esetleg dúla?

Legjobb válasz: Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.

Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Én igazából a Megyeirõl szerettem volna többet tudni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!