Találatok a következő kifejezésre: Mi a a pécsi Baranya (3 db)

Mi a tapasztalat a pécsi Baranya Megyei Kórházról szülés esetén? Érdemes-e szülésznőt választani? Bejöhet-e velem esetleg dúla?

Legjobb válasz: Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.

Szia! Látom nem válaszoltak erre a kérdésre még, hát igazából én sem a megyeiben szültem, de Pécsen az Édesanyák útját nagyon tudom ajánlani. Ott szültem 2 hónapja és csak jót mondhatok. Nekem anyukám volt bent, egy valakit bevihetsz magaddal. Nem is volt fogadott orvosom, és mégis a legjobb ellátást kaptam az ügyeletes orvostól (Dr. Rácz Sándor), nagyon jó munkát végzett és nagyon kedves volt mindenki. Igazán profik. A gyerekágyas osztály pedig nagyon modern módon van felszerelve és jól is néz ki, minden kórteremben külön fürdõszoba van, ami nagyon kulturált, az egész nagyon jó.
A kérdező hozzászólása: Én igazából a Megyeirõl szerettem volna többet tudni.

Mi a véleményetek a Pécsi Van+ és a Baranya autósiskolákrol? Melyik jobb vagy esetleg valamelyik másikat ajánlanátok, miért?

Legjobb válasz: Én a Baranyánál csináltam, Kõnig Gábornál (fehér, 1000 köbös suzuki, szervó van benne). Nagyon korrektek voltak, a többihez hasonlítva talán kicsit drága, de összesen 8 plusz órát kellett csak vennem (ismerõseimnek az "olcsóbb" helyeken a végén 20k pluszban jött ki). Az oktató pedig megtanított mindenre. Voltunk tankolni, bedurrantani egy lemerült akksis autót, és, ha késett, vagy valamiért rövidebb lett egy óra, valamikor késõbb úgy intézte, hogy bepótoljuk a maradék idõt.

Én a Baranyánál csináltam, Kõnig Gábornál (fehér, 1000 köbös suzuki, szervó van benne). Nagyon korrektek voltak, a többihez hasonlítva talán kicsit drága, de összesen 8 plusz órát kellett csak vennem (ismerõseimnek az "olcsóbb" helyeken a végén 20k pluszban jött ki). Az oktató pedig megtanított mindenre. Voltunk tankolni, bedurrantani egy lemerült akksis autót, és, ha késett, vagy valamiért rövidebb lett egy óra, valamikor késõbb úgy intézte, hogy bepótoljuk a maradék idõt.
A kérdező hozzászólása: Jol hangzik, és a többi oktató is ilyen jo?Esetleg még azt meg tudod irni hogy az elsõsegély tanfolyam menyibe került, és az a jogsival párhuzamosan megy?
a tanfolyam 6 körül, plusz 4300 a vizsgadíj. de, ha bemész az irodába, adnak egy papírt, amin leírják :) a többi oktatóról nem tudok, állítólag õk is jó fejek.
én a vanplusznál tanultam, végülis minden meglett elsõre, azóta is balesetmentesen vezetek:D nem volt semmi gond velük.

Aki postán kapja a családi potlékot mikor szokta megkapni, megkaptátok már? Baranya megyében, Pécsen? Én eddig számlárakaptam de most lakcimre jön és nem tudom mikor várhato? !

Legjobb válasz: igaz mi nem pécsen lakunk, de nekünk nem jött még.kártyára már rá teszik ilyenkor posta az plusz 2-3-4 nap.mi tapasztalatunk

igaz mi nem pécsen lakunk, de nekünk nem jött még.kártyára már rá teszik ilyenkor posta az plusz 2-3-4 nap.mi tapasztalatunk
Szerintem hétfõn jön. Legkésõbb kedden. 6-án érkezik általában. Fejér m.
Pécsen általában 5.-én illetve 6.-án szoktam megkapni. nekem azt mondták bent hogy 10.-éig kell hogy kézhez kapjam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!