Találatok a következő kifejezésre: Mi a a normális ideig kihordott (1 db)

Mi a különbség a normális ideig kihordott szülés és a megszakított terhességnél elindított szülés között?

Egészségügyi okokból nem tarthatom meg kisbabámat,ezért így 5 hónaposan kell megszülnöm.Hogyan zajlik ez?Meddig kell vele bent feküdni a kórházban?Mikor lehet új babával próbálkozni?Ha valaki tudja kérem szépen írja meg,sokat segítene!

Legjobb válasz: Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek,a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged,nézz be a www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad,náluk jobban senki nem tudhatja.

Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek, a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged, nézz be a http://www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad, náluk jobban senki nem tudhatja.
Szia! Én a 20.héten szültem meg a kisbabámat, fejlõdési rendellenesség miatt. Ez már másfél éve volt. Én a megszakítás elõtti napon kaptam lamináriát, 3 darab tágító pálcikát. Másnap reggel 9-kor vittek a vajúdóba, és rámkötötték az infúziót. Én nem oxytocint kaptam, hanem nalador-t. Elõtte már a pálcikák kiestek a wc-n. Este 11-kor jött 2 erõsebb fájás, addig semmit nem éreztem. Fél 12-kor elfolyt a víz. Utána pedig nyugi volt, se fájás, se semmi. Fél 4-kor székelési ingert éreztem, és kiderült, hogy az volt a tolófájás... De sajna mikor jött a doki, már semmit nem éreztem, ezért egyik kezével belülrõl húzta, a másikkal meg kivülrõl nyomta a babát, hogy kijöjjön. Ez nagyon kellemetlen volt! A lepényt szintén így szedte ki. Utána pedig rögtön elvittek hajnali 4-kor egy "kaparásra". Ez péntek hajnalban volt. Én már péntek reggel 7-kor sétáltam... És hétfõn engedtek haza, mivel ott volt a hétvége. A próbálkozásra minden doki, és szülésznõ mást mondott. Volt 3 hónap, fél év, 1 év... Mi nem védekeztünk már a 6 hét pihi után sem... Most a napokban várjuk a Kisfiunk születését, aki pont azon a napon fogant, amikor az elõzõ babánkat elveszítettük. Szóval, 1 év után sikerült! A lehetõ legjobbakat kívánom Neked, mielõbbi testi és lelki felépülést, hogy mihamarabb jöhessen egy egészséges baba!!!
Bocsi, nem másfél éve történt, hanem 20 hónapja...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4hònapja vérzek, mitől lehet?

10 hónapja szültem csàszàrmetstessel. Hanuàrig teljesen jol megjött a gavi vérzésem .januàr februàr nem. Màrcizs ota folAmatvvértek. Hol pecsételek hol 2-3-om napra elmúlik.de újból kezsődikbelőről. Tőbbet verzek mint nem. Volltam dokinàl de mivel véreztem igy az eredménybe lettek pozitiv dolgok de maga a ràkszűrés neggatìv. A véreredményem nefatív,uh negatìv,most megint megyek. De ha bàrki tud erre valamit ezelőtt mondani mìg elmegyek a dokihoz nagyon megköszönném. Nagyon félek és elvagyok keseredve.

2

Mit csinálnak a szülés után a "veszélyes hulladékokkal"?

Valamelyik nap erről beszélgettünk a barátnőmmel, tavaly szűltünk és azóta felmerült bennünk :)
Tudom, nem túl guszta kérdés, de érdekelne,hogy szerintetek mit csinálnak a kórházban a méhlepénnyel, köldökzsinórral és egyebekkel?

Gondolom veszélyes hulladék, de ezeket elégethetik? Egyáltalán hol gyűjtik őket? Mármint gondolom egy idő után szaga van ezeknek is....

Bocsi és köszi :)

5

Akinek első babája átlagos súllyal született, annak a második sem volt nagyobb súlyú?

Nekem a kisfiam 3300g-al és 55 centivel született.A második lehet tőle husisabb majd(4 kiló,4 kiló feletti),vagy nem valószínű,ha az első is átlagos súllyal született??
14 kilót híztam a kisfiammal,a második babával nem szeretnék ilyen sokat hízni.A baba súlya függ attól is,hogy mennyi kilót szed fel a kismama?A következővel max 7-8 kilót szeretnék csak hízni.

3 és fél hós baba anyukája

8

Váci fogadott szülésznőknek mennyit kell/illik adni?

És ha nem fogadott, csak "hálából" a szülés után? Mennyit illik?

2

Debrecenben a Klinikán apás szüléshez kell vinni steril ruhacsomagot apukának?

Mindenhol más a szokás és nem tudom, hogy vegyünk e vagy adnak ingyen?

3

Mik a jelei annak hogy napok múlva szülni fogsz?

Mit kell érezni olyankor amikor már csak tényleg napok vannak hátra a szülésig, vagy esetleg nem várt koraszülés?

8

Én nem vettem ki a szülési szabadságot, mert nekem jó volt az, hogy táppénzen vagyok. Ha megszületik a baba, akkor kivehetem, vagy ez, hogy van? Be kell mennem majd a munkahelyemre és kérni a szülési szabadságot?

9

Mit csinálnak a köldök zsinórral miután a babát leválasztották róla?

Mármint pontosabban az érdekelne ami az anyából lóg ki. Ez egy hosszú zsinór nem ? Hová teszik ? Levágják ? :O Sosem értettem!

5

Málnalevél teát lehet hidegen, hűtve inni?

Ma megcsináltam, holnap innám, éjszakára betenném a hűtőbe. Lehet ilyen? Illetve ízesíteni lehet valamivel: cukor, méz, citrom?
Köszönöm előre is!
36+4 hkm

5

Tornázott valaki a 9-hónapban hogy jobban nyíljon, vagy időben kibújjon a baba?

38-hétben vagyunk és első babánkat várjuk (kislány) :) Ti mivel próbálkoztatok? Nem szeretnék lustálkodni,mert nehéz szülés lesz, azt pedig nem szeretném.. :(

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!