Találatok a következő kifejezésre: Mi a a normális ideig kihordott (1 db)

Mi a különbség a normális ideig kihordott szülés és a megszakított terhességnél elindított szülés között?

Egészségügyi okokból nem tarthatom meg kisbabámat,ezért így 5 hónaposan kell megszülnöm.Hogyan zajlik ez?Meddig kell vele bent feküdni a kórházban?Mikor lehet új babával próbálkozni?Ha valaki tudja kérem szépen írja meg,sokat segítene!

Legjobb válasz: Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek,a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged,nézz be a www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad,náluk jobban senki nem tudhatja.

Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek, a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged, nézz be a http://www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad, náluk jobban senki nem tudhatja.
Szia! Én a 20.héten szültem meg a kisbabámat, fejlõdési rendellenesség miatt. Ez már másfél éve volt. Én a megszakítás elõtti napon kaptam lamináriát, 3 darab tágító pálcikát. Másnap reggel 9-kor vittek a vajúdóba, és rámkötötték az infúziót. Én nem oxytocint kaptam, hanem nalador-t. Elõtte már a pálcikák kiestek a wc-n. Este 11-kor jött 2 erõsebb fájás, addig semmit nem éreztem. Fél 12-kor elfolyt a víz. Utána pedig nyugi volt, se fájás, se semmi. Fél 4-kor székelési ingert éreztem, és kiderült, hogy az volt a tolófájás... De sajna mikor jött a doki, már semmit nem éreztem, ezért egyik kezével belülrõl húzta, a másikkal meg kivülrõl nyomta a babát, hogy kijöjjön. Ez nagyon kellemetlen volt! A lepényt szintén így szedte ki. Utána pedig rögtön elvittek hajnali 4-kor egy "kaparásra". Ez péntek hajnalban volt. Én már péntek reggel 7-kor sétáltam... És hétfõn engedtek haza, mivel ott volt a hétvége. A próbálkozásra minden doki, és szülésznõ mást mondott. Volt 3 hónap, fél év, 1 év... Mi nem védekeztünk már a 6 hét pihi után sem... Most a napokban várjuk a Kisfiunk születését, aki pont azon a napon fogant, amikor az elõzõ babánkat elveszítettük. Szóval, 1 év után sikerült! A lehetõ legjobbakat kívánom Neked, mielõbbi testi és lelki felépülést, hogy mihamarabb jöhessen egy egészséges baba!!!
Bocsi, nem másfél éve történt, hanem 20 hónapja...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet hallani ha megreped a magzatburok es elfolyik a magzatviz?

9

Melyik szülész dokit ajánlanátok régi MÁV (ÁÉK), vagy a Uzsoki kórház szülészetéről?

7

Dr. Szemán György (Miskolc, Semmelweis) mennyiért vállal egy szülést?

Egyik ismerősöm azt mondta hogy sima szülés fix 80 ezer a császár meg fix 100 ezer. Én úgy tudtam hogy nem mond tarifát, annyit kap amennyit a kismama gondol. Mindenhol azt olvastam hogy nem pénzéhes meg ilyenek. Azt hallottam hogy pesten a vizsgálat 10szeresét illik adni, de ez vidéken valamivel kevesebb. 8000 nála egy vizsgálat és a 10xese valóban 80 ezer. Tud valaki erről valamit? Szült nála valaki mostanság vagy tervezi hogy nála szül? Köszi előre is. :)

7

SOS! Aki Istvánba szült KÁDBAN, hogy vannak az orvosoknál a terhesgondozási árak, meg maga a szülés mennyi? Help!

5

Ha volt fogadott szülésznőtök, ti mennyit fizettetek neki?

4

Normális, hogy 4 nappal a császármetszés után már egyáltalán nincs vérzésem?

Az első napon bő vérzésem volt, aztán 2-3 napig pecsételő, azóta pedig semmi... Az első babával sokáig véreztem, és akkor mondta valaki, hogy az a jó, mert húzódik vissza a méh, tisztul aminek kell. Ehhez képest most szinte semmi vérzésem nem volt. Érdekelne, hogy volt-e másnak is ilyen.

5

Szülés indulhat délután?

azt mondják éjszaka vagy délelőtt kezdődik általában.

10

Hogyan segíthet egy nő a barátnőjének szülés közben?

:) Én megyek be a barátnőmmel szülni, mert a férje nagyon nem szeretne. Második babájuk, de az első majdnem meghalt szülés közben és ez akkora trauma volt apukának, hogy most nem mert bemenni. Engem kértek meg és nagyon szívesen vállaltam. Habár már szültem gyermeket, mégis a tanácsaitokat szeretném kérni. Remélhetőleg természetesen szül és bent tudok lenni, a lehető legtöbb dologgal támogatva.

8

Szült valaki 2013-ban Szegeden Dr. Nagy Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Szült valaki rajtam kívül a győri kórházban Dr. Tuba Gyulánál? Mi volt a tapasztalatotok? Ki tudja, lehetséges, hogy lesz a közel jövőben magán rendelése? Illetve fog foglalkozni terhesgondozással?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!