Találatok a következő kifejezésre: Mi a a normális ideig kihordott (1 db)

Mi a különbség a normális ideig kihordott szülés és a megszakított terhességnél elindított szülés között?

Egészségügyi okokból nem tarthatom meg kisbabámat,ezért így 5 hónaposan kell megszülnöm.Hogyan zajlik ez?Meddig kell vele bent feküdni a kórházban?Mikor lehet új babával próbálkozni?Ha valaki tudja kérem szépen írja meg,sokat segítene!

Legjobb válasz: Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek,a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged,nézz be a www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad,náluk jobban senki nem tudhatja.

Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek, a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged, nézz be a http://www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad, náluk jobban senki nem tudhatja.
Szia! Én a 20.héten szültem meg a kisbabámat, fejlõdési rendellenesség miatt. Ez már másfél éve volt. Én a megszakítás elõtti napon kaptam lamináriát, 3 darab tágító pálcikát. Másnap reggel 9-kor vittek a vajúdóba, és rámkötötték az infúziót. Én nem oxytocint kaptam, hanem nalador-t. Elõtte már a pálcikák kiestek a wc-n. Este 11-kor jött 2 erõsebb fájás, addig semmit nem éreztem. Fél 12-kor elfolyt a víz. Utána pedig nyugi volt, se fájás, se semmi. Fél 4-kor székelési ingert éreztem, és kiderült, hogy az volt a tolófájás... De sajna mikor jött a doki, már semmit nem éreztem, ezért egyik kezével belülrõl húzta, a másikkal meg kivülrõl nyomta a babát, hogy kijöjjön. Ez nagyon kellemetlen volt! A lepényt szintén így szedte ki. Utána pedig rögtön elvittek hajnali 4-kor egy "kaparásra". Ez péntek hajnalban volt. Én már péntek reggel 7-kor sétáltam... És hétfõn engedtek haza, mivel ott volt a hétvége. A próbálkozásra minden doki, és szülésznõ mást mondott. Volt 3 hónap, fél év, 1 év... Mi nem védekeztünk már a 6 hét pihi után sem... Most a napokban várjuk a Kisfiunk születését, aki pont azon a napon fogant, amikor az elõzõ babánkat elveszítettük. Szóval, 1 év után sikerült! A lehetõ legjobbakat kívánom Neked, mielõbbi testi és lelki felépülést, hogy mihamarabb jöhessen egy egészséges baba!!!
Bocsi, nem másfél éve történt, hanem 20 hónapja...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A debreceni szülészeti klinikáról mi a véleményetek? Milyen a tisztaság, kórtermek stb?

4

Kb.18 évvel ezelőtt szült Magyarországon a legfiatalabb lány kb.12 évesen, egy borsodi kis faluban. Ki volt, mi lett vele, hol lehet ennek utánanézni?

4

úgy hallottam h akinek nagy a pocija azt tágítja alul a dolgokat, tehát könnybben szül a kismama? Igaz lehet?

nekem kicsi pocim van....

13

A Gyulai kórházba rendesek a szülészek és az orvosok, érdemes ott szűlni?

1

Székesfehérvári szülészetre kell hálóing, amiben szülök, vagy adnak? Babának tényleg kell ruhákat vinni, amiben a kórházban lesz?

2

Anyukák Ti is éreztek "irigységet", ha valaki az ismerőseitek közül megszül?

2 kislányom van , még picik ( 2 éves, és fél éves) , mégis, most hogy egy közeli ismerősöm megszült irigység félét érzek, de jó értelemben! - mikor hívott, hogy indulnak szűlni teljesen izgatott lettem, azt éreztem én is át akarom még ezt érezni! Pedig még olyan picúrkák a lányzók , mégis így érzem... azóta is sokat gondolok rájuk, hogy milyen szép időszak előtt állnak ( minden nehézségével persze). Volt - van valaki még így?

15

Mit kell bevinni újszülött babának a kórházba?

4

Kik szültek Dombóváron Dr. Zelcsényi Lászlónál? Tapasztalatok?

0

Császár után sima szülés menete? Tapasztalatok? Hegek?

Tudom sok az ehhez hasonló kérdés.Nekem az első babám császáros volt toxémia miatt.Most vagyok 32 hetes a másodikkal,és nagy valószínűséggel újra császáros lesz.Az az igazság,hogy én ezt szeretném inkább,mint normál szülést mert félek hegszétválástól és attól,hogy habár epidurállal császároznának,de utána altatni kéne hegek ellenőrzése végett.Ha már a babás hármasban óra elfelejthető részünkről,ha lehet a férjemmel szeretnék utána kettesben lenni,de ez altatással semmibe vész.

8

39 hetesen vizszerű folyás?

szombaton reggel elázott vizzel a bugyim, de nem folyt a combomon, tegnap egész nap sárgás híg folyásom volt, ma pedig vizes szintén de nagyon picit fehéres átlátszó, de zuhanyzás után is a tiszta bugyi 5 perc után vizes volt, legalább óránként érzem hogy szivárog a hüvelyemből a vizsterü folyás, ez most magzatvíz lehet? nyitva vagyok 2 centire.

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!