Találatok a következő kifejezésre: Mi a a normális ideig kihordott (1 db)

Mi a különbség a normális ideig kihordott szülés és a megszakított terhességnél elindított szülés között?

Egészségügyi okokból nem tarthatom meg kisbabámat,ezért így 5 hónaposan kell megszülnöm.Hogyan zajlik ez?Meddig kell vele bent feküdni a kórházban?Mikor lehet új babával próbálkozni?Ha valaki tudja kérem szépen írja meg,sokat segítene!

Legjobb válasz: Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek,a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged,nézz be a www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad,náluk jobban senki nem tudhatja.

Szia! Méhszájtágítás és oxytocin.Próbálkozni kb:6hónap múlva ennyi idõ kell a testednek, a lelked pedig Te tudod.Ha lelki segélyre van szükséged, nézz be a http://www.angyalokszulei.hu oldalra.Itt van sorstársad, náluk jobban senki nem tudhatja.
Szia! Én a 20.héten szültem meg a kisbabámat, fejlõdési rendellenesség miatt. Ez már másfél éve volt. Én a megszakítás elõtti napon kaptam lamináriát, 3 darab tágító pálcikát. Másnap reggel 9-kor vittek a vajúdóba, és rámkötötték az infúziót. Én nem oxytocint kaptam, hanem nalador-t. Elõtte már a pálcikák kiestek a wc-n. Este 11-kor jött 2 erõsebb fájás, addig semmit nem éreztem. Fél 12-kor elfolyt a víz. Utána pedig nyugi volt, se fájás, se semmi. Fél 4-kor székelési ingert éreztem, és kiderült, hogy az volt a tolófájás... De sajna mikor jött a doki, már semmit nem éreztem, ezért egyik kezével belülrõl húzta, a másikkal meg kivülrõl nyomta a babát, hogy kijöjjön. Ez nagyon kellemetlen volt! A lepényt szintén így szedte ki. Utána pedig rögtön elvittek hajnali 4-kor egy "kaparásra". Ez péntek hajnalban volt. Én már péntek reggel 7-kor sétáltam... És hétfõn engedtek haza, mivel ott volt a hétvége. A próbálkozásra minden doki, és szülésznõ mást mondott. Volt 3 hónap, fél év, 1 év... Mi nem védekeztünk már a 6 hét pihi után sem... Most a napokban várjuk a Kisfiunk születését, aki pont azon a napon fogant, amikor az elõzõ babánkat elveszítettük. Szóval, 1 év után sikerült! A lehetõ legjobbakat kívánom Neked, mielõbbi testi és lelki felépülést, hogy mihamarabb jöhessen egy egészséges baba!!!
Bocsi, nem másfél éve történt, hanem 20 hónapja...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

39 hetes vagyok, mensi szerű fájdalmam van, keményedések is, de össze-vissza. Szerintetek ez annak a jele, hogy hamarosan szülni fogok?

Mérni nem igazán tudom, vagyis próbálom, de az egész hasam sokkal keményebb, mint eddig volt és a fájdalom is van hogy 3 percig tart.... Szerintetek próbáljam mérni vagy ez még nem az a rész amikor a szülés kezdődik? Ez a 2. terhességem, de az elsőt indították, így ez a része nekem kimaradt....

4

Kismamák ti féltek/vagy féltetek a szüléstől? Milyen volt? Nagyon fájt? Sokáig vajlodtatok?

13

Választanál/választottál VIP szobát a nagy létszámú gyermekágyas kórtermek helyett? Akár igen, akár nem: miért?

Nekem a szülésznőm célozgatott rá, hogy nem hülyeség, nem csak egy ember jöhet be látogatni, sőt a kisfiamat is beengedik, ami ugye egyéb esetben kizárt. Pláne sok a kisebbségi, és sok a lopás a nagy kórtermekben.

Az első fiamnál eszembe sem jutott ez a lehetőség, és most is csak úgy jött szóba, hogy megkérdeztem, hogy ugyanazok az idióta csecsemősnővérek vannak-e, mint 3 évvel ezelőtt. Naná.

Aláírom, biztos jó lehet külön szobában, külön fürdővel, kettesben a babával, na de az ára... 10.000 Ft/éjszaka. Azért ez durván sok.

Mit gondoltok erről? Felétek mennyibe kerül?

17

Vicces szüléses történetek?

Valakivel történtek,vicces dolgok szüléskor?

18

Bundazsákot vagy overált vegyünk?

24-ére várjuk a kislányunkat.Szerintetek újszülöttnek melyik a praktikusabb?Mindkettőben könnyű bekötni a hordozóba?

6

Akinek első babával 35-37. hét környékén lett c1111, mikor szült meg végül?

7

Mennyi az esély az újabb császárra?

A lányom 4 éves lesz amikor születik a tesója, ő császárral született, fájásgyengeség és téraránytalanság miatt.
Közrejátszhatott, hogy gerincferdülésem van? Pont a "farok" résznél, a medencecsont felett, nem tudom jobban leírni, remélem értitek.
Most fáj is ott a derekam és a combomba sugárzik a fájdalom. Becsípődött, ez már volt nekem a terhesség előtt is, azt hittem a terhesség alatt nem fog kijönni. :(
A méhlepény mélyen van, bízom benne, hogy fentebb vándorol, ahogy nő a méhem.

Persze majd a dokitól is rákérdezek, de nem szeretném erőltetni a sima szülést (persze jó volna, ha úgy születne), valószínű meg sem tudnám szülni, nem akarom, hogy bármi baj történjen velünk! :(

Az előző császáros heget mikor nézik meg?
A doki mi alapján dönti el, hogy a 2. szülés sima lesz vagy császár?

7

Jövő héten festés miatt nem lehet apás szülés. Hallott már valaki ilyet?

13

Kistarcsai Flór Ferenc?

Érdeklödnék a szülészetröl,nemsokára szülök.Ruhát tényleg nem szabad bevinni a picinek???

6

Van itt olyan aki Marosvasarhelyen szult? Mi a velemenye a korhazakrol? Mit kell vinni a babanak es kismamanak?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!