Találatok a következő kifejezésre: Mi a a normális (2804 db)

Megfogalmaznátok néhány mondatban, vagy kulcsszavakban, számotokra mit jelent a 'normális ember' fogalma?

Tehát ki az akire azt mondjátok, hogy igen, ő egy rendes, normális ember? Milyen értékekkel, személyiségjegyekkel bír az ilyen ember? Kérlek ne tegyétek át máshova, legalábbis egy darabig ne, fontos kérdés, ebben a témakörben kapni a legértelmesebb válaszokat, és nem csak 1-2-t szeretnék.

Legjobb válasz: :)))))) Én normális vagyok-a hangok is megmondták:P Szerintem normális ember az, aki ésszel cselekszik. Ami emberek szempontjából azt jelenti, hogy nem racionálisan, hanem norma követõen (pl. nem racionális nem lopni, ha azt senki nem tudja meg, de azért a pénz szerzésnek legtöbben nem ezt a módját választjuk...) Normális ember tudja "vezetni" a saját életét, vannak céljai, álmai. Nem egy, több... Párkapcsolatban (ha van) akkor tud bízni, szeretni, tisztelni... Személyiségjegyek? ezt nem értem mire érted, alapvetõen nincs olyan személyiségjegy ami "normális". Rendes ember aki segít másokon, néha csak úgy, altruista módon. Persze családban, barátok között ez alap. Nem tudom még mit írjak:D Nem tudom eldönteni pszichológussal, vagy filozófussal beszélek:D

:) ))))) Én normális vagyok-a hangok is megmondták:P Szerintem normális ember az, aki ésszel cselekszik. Ami emberek szempontjából azt jelenti, hogy nem racionálisan, hanem norma követõen (pl. nem racionális nem lopni, ha azt senki nem tudja meg, de azért a pénz szerzésnek legtöbben nem ezt a módját választjuk...) Normális ember tudja "vezetni" a saját életét, vannak céljai, álmai. Nem egy, több... Párkapcsolatban (ha van) akkor tud bízni, szeretni, tisztelni... Személyiségjegyek? ezt nem értem mire érted, alapvetõen nincs olyan személyiségjegy ami "normális". Rendes ember aki segít másokon, néha csak úgy, altruista módon. Persze családban, barátok között ez alap. Nem tudom még mit írjak:D Nem tudom eldönteni pszichológussal, vagy filozófussal beszélek:D
:D Én pszichológus vagyok/leszek úgyh. érdekel hogy "mi a norma" mások szerint. Szerintem a "normális" kategóriába nem kell, hogy bele illesszük a jó humort...egye ember lehet "normális", attól mert nincs humorérzéke... De ha azt kérded, milyenek a barátaim, akkor õk értik a viccet, intelligensek, van humoruk, de nem "durvák" a vicceik, nem esnek át a ló másik oldalára. Van párkapcsolatuk, olyan ahol tiszteletben tartják a párjukat, közös döntéseket hoznak. Van életcéljuk, szeretnének elõre lépni az életben. Gondoskodóak, bármikor számíthatok rájuk. Lehet velük lazulni is és az élet komoly dolgairól elbeszélgetni, õszinték...és még sorolhatnám. Nem agresszívak, nem trágárkodnak, és ha már itt tartunk nem cigiznek (na egy dolog: normális ember nem szivarazik:P) és nem is isznak (1-2 sört leszámítva a nagy összeröffenések alkalmával). Ha a barátaimat normálisnak tartom akkor ilyen egy normális ember:)
persze a kérdés maga is relatív... Hol a határ? mindenkinek máshol... Az elsõ kérdésem általános volt, de mivel írtad, írjam bõvebben, hát csak magamra, ill. barátokra tudtam vonatkoztatni. Persze, hogy mindenkinek más a normális:)
Az a normalis ember, aki egyenes, öszınte, de nem tapintatlan. Aki szandekosan nem art masoknak, es amennyıre tud, segıt. Akı kepes bocsanatot kernı, es megbocsatanı. Akı egyenes gerınccel tukorbe tud neznı. Es akı ugyanazt es ugyanannyıt ad magabol, amıt es amennyıt el ıs var a masıktol.
A normalis fogalma foldrajzılag ıs valtozo. egy adott kozossegben az a normalıs, amıt a tobbseg kepvısel. Pl. Mo.-n normalıs, ha egy no ujjatlan felsoben, es terdıgero szoknyaban van. Afganısztanban ez nem normalıs. Ugyanakkor megrokonyodnenk, ha egy no meztelen felsotesttel menne kı az utcara, holott sok afrıkaı torzsnel sem a nok, sem a ferfıak nem takarjak a felsotestuket. Es ez ıgy van mınden emberı tulajdonsaggal.
Az, hogy mindenki cigizik, nem teszi a cigizést normálissá. Direkt károsítani az egészséged nem normális. A cigizés inkább ÁTLAGOS dolog. De a normális nem átlagos. Mert pl. mondhatom, hogy az átlagos magyar ember irigy. Viszont szerintem az irigység nem normális dolog.
A kérdező hozzászólása: + egy másik kérdés; lenne köztetek olyan aki hajlandó lenne velem messengeren keresztül beszélgetni néhány témáról? Ilyenek mint pl ez, + érzelmek, érzések, hogy reagálnád adott szituációkban, stb? Olyan emberekre lennék elsõsorban kíváncsi, akik magukat normálisnak tartják. :)
Normális az, aki az adott társadalmi normák szerint él. Ez akkor volt fontos, amikor mamutokra vadásztunk, mert csak közösségben tudtunk túlélni, és ha nem feleltél meg az akkori közösségi elvárásoknak, azzal hátráltattad a közösség túlélését. Ha "hasznos" módon térsz el, pl. valamilyen forradalmi ötleted van, nehéz azt érvényesíteni, emiatt.

Mi lenne a normális? Hogy a felnőtt gyerek támogassa anyagilag a nyugdíjas szüleit, vagy a nyugdíjas szülő támogassa a pályakezdő gyerekét?

Szerintem az lenne a legnormálisabb dolog, ha mindenki saját magát támogatná. Nekem se tettek házat, kocsit a s**gem alá a szüleim, de nem is szorulnak rá az én anyagi támogatásomra most nyugdíjas korukban. De a környezetemben sok olyan felnőtt gyerek van, akinek csak megszületni volt nehéz, mert házat, kocsit vettek neki a szülei. De olyan is sok van, aki 30-40-éves, és még mindig a szülei bankkártyájával jár bevásárolni.

Legjobb válasz: Szerintem az a normális, ha a szülõknek van pénzük, nem nélkülöznek és ezáltal tudják támogatni akár a felnõtt gyereküket. Illetve az a normális, ha a szülõk szegények, kis nyugdíjból élnek, a gyermeküknek viszont jól megy a szekér, akkor a gyerek támogatja õket. Ami nem normális, mikor a szülõknek sincs sok, de azt a keveset is a felnõtt, munkaképes gyereküknek adják, aki el is várja, illetve mikor a dolgozó gyermektõl, aki mondjuk épp hogy megél, esetleg családot is el kell tartania, elvárja a szülõ, hogy fizesse neki a napi 2 doboz cigarettát, stb.

A 2. válaszadônak teljesen igaza van. Sajnos ez nálunk is ùgy megy hogy az anyám meg a nagybátyám is szegèny mamám nyakára járnak, ott esznek isznak, kölcsönkèrnej ès segìtsèget nem adnak, de mamám akkor is odaadja amilye van pedig mindketten el tudnák tartani magukat ha nem lennènek ennyire lusták. Míg ott laktunk a fèrjemmel mi tartottuk el az egèsz bandát, most inkább fizetünk albèrletet ès fizikailag segìtünk mamámèknak, de pènzt nem adunk hogy a lèhûtõk elhordják ès mèg most is elvárják mamámtól a támogatást. Ez se normális szerintem. Ha meg segíteni kell az a válasz, hogy õk nem ott laknak....
Szerintem az a normális, ha a szülõknek van pénzük, nem nélkülöznek és ezáltal tudják támogatni akár a felnõtt gyereküket. Illetve az a normális, ha a szülõk szegények, kis nyugdíjból élnek, a gyermeküknek viszont jól megy a szekér, akkor a gyerek támogatja õket. Ami nem normális, mikor a szülõknek sincs sok, de azt a keveset is a felnõtt, munkaképes gyereküknek adják, aki el is várja, illetve mikor a dolgozó gyermektõl, aki mondjuk épp hogy megél, esetleg családot is el kell tartania, elvárja a szülõ, hogy fizesse neki a napi 2 doboz cigarettát, stb.
Szerintem az a normális, hogy az segít aki tud. Szülõ a gyereknek, gyerek a szülõnek. Ez nem törvényszerû, hogy ki kinek segítsen. Én pl. segítek fizetni a devizahitel felét (40.000) Ha tudnék adnék nekik többet. Bár én otthon lakom. Felneveltek tisztességben, nem nélkülöztem, de nem raktak semmit a seggem alá. Ezt nagyon is megérdemlik, fõleg így hogy egekben a deviza és velük lakom. :) 21/l
Attól függ. Ha valaki pályakezdõ, akkor szerintem nincs abban kivetnivaló, ha a nyugdíjas szülei támogatják - ha van mibõl. Nyugdíjas és nyugdíjas között óriási különbség van. Vannak olyanok, akiknek saját lakása és magas nyugdíja van, emellett megtakarításai, adott esetben ingatlanjai, egyéb értékei. Ebben az esetben pont az lenne a fura, ha nem támogatná a gyerekét, pláne ha az pályakezdõ. Nyilván az más, ha a nyugdíjas azért éhezik, hogy jusson bulizásra a 35 éves egyetemista, az élet értelmét keresõ gyerekének.
Az lenne az ideális, ha egyiknek sem kéne támogatni a másikat. A normális meg az, ha a jobb helyzetben levõ támogatja a rászorulót.
Nekem szülõként az a normális, hogy támogatom a gyerekem. Csak azért fizessen hitelt élete végéig, nehogy a kevésbé szerencsések megszólják? Hát kösz nem. Nekünk valószínûleg nem lesz nyugdíjunk, hiába dolgoztunk évtizedeket bejelentve. Hacsak nem lõjük fejbe magunkat, sajnos elképzelhetõ, hogy rá fogunk szorulni a gyerekeink támogatására. Persze van megtakarításunk is, és ha a gyerekeinknek ez komoly probléma, akkor nem is fogjuk elfogadni.
Engem már egy éve kb a szüleim segitenek ki pályakezdõként, és már azt várom, mikor tudom visszafizetni nekik azt "sok" pénzt amivel kisegitgettek hó végén...számomra ez nagyon fusztráló, hogy úgy érzem a nyakukon lógok, szeretnék már én is tenni értük.
Ideális az lenne, hogy az emberek tudnának annyit keresni, hogy maguknak bebiztosítsák az idõs korukra az ellátást, továbbá ha valaki pályakezdõ, akkor lenne lehetõsége egy átlag fizetésbõl normálisan megélni. De sajnos nem élünk egy ideális világban. Szerintem minden család esete más, engem tudtak támogatni a szüleim, jól jött, hogy nem kellett pályakezdõként nyomorogni. De ismerek olyat is, aki meg a nyugdíjas szüleit támogatja, különben éhenhalnának.
Mindkettõ normális. Normális esetben egy családban ez nem probléma, az segít a másiknak aki tud, vagy jobban áll. A nem normális családokban szokott ez gondot okozni.
csatlakozom az elsõhöz...egy családban mindig azon kell segiteni akinek nagyobb szüksége van rá...
Az lenne normális ha két ember aki már ledolgozta az életét nem szorulna támogatásra. Csak sajnos ez nem mindig van így. A gyerektámogatásával egyetértek. Ha megtehetik a szülõ miért ne segítenék tanuláshoz, kocsihoz, házhoz. Legjobb barátnõm is megkapta mindezeket, mégsem lett tõle semmi baja. Normális, értelmes felnõtt nõ lett. Tanulást nekem is finanszírozták, másban is segítettek volna, de nem tudták megtenni.
Addig, amíg van mibõl, sztem normális, ha támogatják azt, aki rászorul. Legyen az a pályakezdõ gyerek vagy a szülõ. Nem mindig tudja mindenki saját magát támogatni, fõleg a mai világban... ahol pl. egy 30 éve egy bizonyos cégnél dolgozó embert simán a politikai hovatartozása miatt elbocsátanak, aztán majd' 60 évesen keressen magának más munkát. És még sorolhatnám... Az más kérdés persze, amikor az egyik fél nem a megélhetésére kunyerál pénzt a másiktól, hanem elvárja, hogy pl. a felnõtt gyereke fizesse a cigijét, a sörét, a külföldi nyaralását, mert hogy õ már felnevelte... vagy az is, amikor a már felnõtt gyerek várja el a szüleitõl, hogy "támogassák", csak éppen a támogatás az elmegy a bulira meg a márkás ruhára...
családon belül szerintem ez nem is kérdéses..ha valamelyik fél rászorul a segítségre, akkor a màsik miértne segíthetne? végülis azért család a család..kire számíthatnál, ha már a családodra sem? :)
Olyan buliba menny, ahol több a fiatal, ne oda ahol ilyen 20-felettiek vannak..
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok jóképû, átlagos arcom van. A testem kb ilyen fehérebb bõrrel. http://www.handresearch.com/thumbs/hrithik-roshan-thumb-body.. Az öltözködést szerintem nem rontom el, ing, alatta póló, és farmer.
szerintem csak azt gondolod, hogy normálisan öltözõl meg izmos vagy és jóképû. de vajon mások is így látnak téged?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beképzelt, teljesen átlagos vagyok e téren is.
nézhetsz ki akármilyen jól, ha sz*r a stílusod(pl.:beképzelt) és a kisugárzásod se lehet a topon.
30 feletti is könnyen adja magát ha jól bánsz vele
A kérdező hozzászólása: utolsó: na igen ez talán probléma lehet. Ahova én járkálok ott mindenki 20 felett van. A fiatalabbak sokkal könyebben adják magukat amúgy?
Valszeg, mert sok más már nem maradt, csak a személyiséged.
Szakács Norbi: Még leírni se tudod, hogy pszichológus, na nehogy már ilyen hülye legyél. Kérdezö: A személyiségedet kihagytad... lehet azzal van a baj :) Na és hajrá Pécs! :D
hát erre így nagyon nehéz érdemleges választ adni...:/
Szia, pchiologus vok, megmondom mi a baj, küldj képet----csak azután tudok véleményt kifejteni.
A kérdező hozzászólása: Pécs
Hol laksz?
Képet
K
lehet hogy túl görcsösen szeretnéd, ezt a lányok a megérzik és elmenekülnek

Erről mi a véleményetek? Normális ez? !? !?

http://hajduboszormeny.olx.hu/bordeaux-i-dog-kiskutyak-aron-..

Legjobb válasz: Mi lenne? Egyértelmûen egy mocskos szaporító. Milyen véleményt szeretnél?

Mi lenne? Egyértelmûen egy mocskos szaporító. Milyen véleményt szeretnél?
A kérdező hozzászólása: KIS szépséghibával eladóak.. Engem teljes mértékben felháborított..
Szaporítani próbált, de ez lett belõle...akasztani kéne az ilyeneket.
amelyiknek nincs farka... az így született, vagy ilyen szerencsétlenül lett neki levágva? Nem értek ehhez a fajtához, bocsi:S
majd a nyakán marad
Az se normális, hogy 7 hetesen akarja valakire rásózni a kölyköket...

A Hatha jóga miben másabb a "normális " jógánál?

Illetve melyik az a jóga , ami az idegrendszert er?síti?

Legjobb válasz: A Hatha jóga a leg komplexebb jóga, az összes többi alapja, úgy is mondhatnám az a "normális" jóga, hogy a te megfogalmazásoddal éljek. Elõször a fizikai test felett szerzed meg az uralmat. Következõ lépcsõje az éltetõ energia feletti uralom megszerzése, végül képes leszel uralni az elméd. Bõvebben:http://www.sivananda.hu/hatha_joga_sivananda.php

A Hatha jóga a leg komplexebb jóga, az összes többi alapja, úgy is mondhatnám az a "normális" jóga, hogy a te megfogalmazásoddal éljek. Elõször a fizikai test felett szerzed meg az uralmat. Következõ lépcsõje az éltetõ energia feletti uralom megszerzése, végül képes leszel uralni az elméd. Bõvebben:http://www.sivananda.hu/hatha_joga_sivananda.php
A kérdező hozzászólása: Köszi

Az átlagos, normális pasik nem tudják továbbadni értékeiket, tudásukat utódaiknak, mivel többnyire a normálisnak gondolt, de igazából felszínes, ostoba nõk nem õket választják, ezzel gyakorlatilag tönkreteszik a társadalmat. Jól vélekedek?

Az a tapasztalat általánosságban, hogy a legtöbb nõ 30-35 év feletti korára eljut oda (legtöbbször egy-két gyerekkel a nyakában, egyedülállóként, pár csalódás után), hogy észhez tér, de akkor már ezek a férfiak nem keresik annyira a társaságukat értelemszerûen, hiszen ki akarja, szeretné más gyerekét felnevelni az övéi helyett...

Legjobb válasz: De az a fura, hogy a világon 2 ilyen hely van ahol a nõk ennyire "kifarcsultak" az egyik Magyarország a másik pedig Oroszország. furcsa, hogy pont Mo-n ilyenek a nõk, nem csak a rossz kedvel, nem csak az alacsony fizetéssel, nem csak a növekvõ bajokkal kell megküzdeniük a férfiaknak, még az a kutyahétköznapi dolog ami majd minden ember elrendeltetése, hogy párra találjon, ez itt Magyarországon még ez is 6*10 a 23. hatvánnyal nehezebb dolog mint a föld más országaiban.

De az a fura, hogy a világon 2 ilyen hely van ahol a nõk ennyire "kifarcsultak" az egyik Magyarország a másik pedig Oroszország. furcsa, hogy pont Mo-n ilyenek a nõk, nem csak a rossz kedvel, nem csak az alacsony fizetéssel, nem csak a növekvõ bajokkal kell megküzdeniük a férfiaknak, még az a kutyahétköznapi dolog ami majd minden ember elrendeltetése, hogy párra találjon, ez itt Magyarországon még ez is 6*10 a 23. hatvánnyal nehezebb dolog mint a föld más országaiban.
# 3: Lehet, hogy kicsit naiv kérdés, de ezt az információt honnan veszed, hogy máshol könnyebb és csak itthon és a ruszkiknál ilyen nehéz?
Szerintem röhejes, hogy a nõk magas elvárásaira fogod azt, hogy sok s-ggfej van a világban :D Az is röhejes, hogy az átlagos, normális pasik szerinted nem találnak párt, pedig valójában az átlagos pasik sokkal nagyobb eséllyel szereznek párt, mint a különlegesen szép társaik. A "ki akarja más gyerekét felnevelni" dolog meg elég nevetséges, fõleg, ha egy bekezdésben említed a "normális" szóval. Egy valóban kedves, normális ember nem kap szívrohamot és kezd maratoni futásba a homlokegyenest másik irányba, ha egy számára szimpatikus nõnek történetesen gyereke van. Micsoda h-lyeség már ez?
hát nemtudom, nekem nem kéne egy felszínes ostoba nõ, akkor se ha jól néz ki. de aki meg jófej az túl kövér mindig :)
Ennek roppant egyszerû megoldása van. Észre kell venni a normális nõket is, nem az ostoba, felületes pics*kat. Ja, hogy õk szociálisan esetlenek, és nem úgy néznek ki, mint egy modell? Akkor nem éri meg sírni! Itt kölcsönösen nem veszik egymást észre a tartalmas párkapcsolatra érdemes felek, mert mindig jobbat várnak, szóval nem éri meg sírni! Ketteske, megértetted? Ostorozni tudod ám a felszínes nõket, holott te ugyanolyan felszínes vagy. Csodálkozol, hogy nem hozzák azokat a jellemvonásokat a kiszemelt csajaid, amik neked kellenének, de nem is az alapján válogatsz, hogy milyen a jelleme, hanem az alapján, hogy hogy néz ki. A jellem nálad csak sokadlagos dolog, és még csodálkozol? ennyit a logikus gondolkodású pasikról, megyek is elásni magam...
Szerintem ezt pontosan helyesen fogalmaztad meg! De a sok tinilány, sosem fog megváltozni! Mert a "rosszfiúk" mindig is vonzóbbak lesznek a számukra, és ezért kezd majd minden "jófiú' is lassan átalakulni! Lessz még itt "hûazannya" eleget :)
Igen, ezért hanyatlik a Nyugat......
"Ja, hogy õk szociálisan esetlenek, és nem úgy néznek ki, mint egy modell?" Vagy inkább foglaltak......
"a világon 2 ilyen hely van ahol a nõk ennyire "kifarcsultak" az egyik Magyarország a másik pedig Oroszország" Meg a júeszéj. Az egész iPhone-kultusz, meg a "húdebatárkocsimvan" onnan indult.
Igen, de nem *mindegyik foglalt*, mert létezik olyan is itt, Magyarországon, vagy nem tusom, te melyik országból írsz, aki nem foglalt, maximum te nem találkozol vele vagy nem veszed észre. Én azt tudom, hogy engem miért nem vesznek észre, és erre közel 8 év után kellett rájönnöm. Ez azt is megmagyarázza, hogy miért olyanokkal jöttem össze, eddig, amilyenekkel.
"gyakran berezel, ha egy erõs személyiségû, gondolkodó típusú (érzelmes típussal ellentétes) nõvel találkozik, és hanyatt-homlok menekül" Én pont az ilyeneknek örülök. Mert ha szóba hozok valami témát, nem csak bámul rám, hanem meg is érti. "Lehet, hogy azokban a körökben, ahol te forogsz, ez így van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol. Ez egy kicsit gyerekes, nem gondolod? " Azt belátod, hogy a normális, nem anyagias, nem királykisasszony nõkre nagy a kereslet? Tehát nagyobb arányban foglaltak. Illetve tartós kapcsolatban vannak többnyire, tehát ha figyelembe vesszük az idõtényezõt (ameddig egy adott kapcsolatuk tart), nem pörgetik úgy a partnereiket, ezáltal nehéz azt kifogni, amikor éppen nem foglaltak.
Én nem akarok senkin uralkodni, az meg, hogy szerinted minden értelmes nõ, akinek van tartása, foglalt, ez hülyeség. Lehet, hogy azokban a körökben, ahol te forogsz, ez így van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol. Ez egy kicsit gyerekes, nem gondolod? Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy sok pasi, aki rövidtávon megismerve "normálisnak" tûnik, gyakran berezel, ha egy erõs személyiségû, gondolkodó típusú (érzelmes típussal ellentétes) nõvel találkozik, és hanyatt-homlok menekül. Az ilyenek valóban alattomosan, érzelmileg manipulálják azt, akit lehet. Ha engem nem lehet, akkor kukáznak. Ez teljesen olyan, mint ha megismerkednél egy normálisnak tûnõ lánnyal, és kiderül, hogy egy kis ribi. Harmadik. Az tény, hogy a nõk egy része pszichológiailag sérült, és ez abban nyilvánul meg, amit a kérdésben leírtál. Ha gondolod, linkelek egy angol nyelvû tanulmányt errõl, de szívesen össze is foglalom neked, ha nem tudsz angolul.
"Csak azt nem értem, hogy ha szerintetek ti bizonyos értékeket képviseltek, akkor miért baj az, hogy válogatunk" Nem a mi értékeink vannak kontraszelektálva. Hiszen a csajozógép azért csajozógép, mert sikere van a nõknél. A bántalmazót sem hívnák úgy, ha nem lenne kit bántania. És nem az bánt, hogy nem tudunk uralkodni rajtatok, hanem az, hogy ti akartok rajtunk.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólóval teljesen egyetértek és annyi fûznék hozzá, hogy az általa leírt férfi karakter egyre kevésbé talál magának hozzáillõ párt ebben a mérhetetlenül kapitalista világunkban.
Ááááá... a szokásos feminizmus duma. Szóval az fáj nektek, hogy nem tudtok rajtunk uralkodni, és nem tudtok minket irányítani. elárulok valamit. Egy normális pasi nem akar senkin uralkodni és egyenrangúnak tekinti a társát. Ezeken túlmenõen iganis számít neki a társának a sikere, és nem törik le a keze, ha be kell segíteni a házimunkába, mert nem házicselédként tekint a nõre, akit szeret. Mert szereti, de aki csak a fizikai erejét akarja kihasználni, az nehogy már azt mondja nekem, hogy tényleg, õszintén, szívbõl szereti. Le lehet pontozni, ha nem tetszik.
Már megint jöttök azzal, hogy válogatunk... Csak azt nem értem, hogy ha szerintetek ti bizonyos értékeket képviseltek, akkor miért baj az, hogy válogatunk, és nem az elsõ csajozógéppel/bántalmazóval/alkesszel/játékfüggõvel állunk le. Hiszen ti sem tartoztok ebbe a kategóriába, vagy igen?
"Nagyon nem szeretem, amikor minden nõre kiterjesztitek ezeket a gondolatsorokat. Igaz, hogy sokkal több ostoba, csapnivaló párválasztási kultúrával rendelkezõ nõ van a kelleténél, de azért nem olyan általános jelenség ez, hogy látatlanban minden nõrõl ezt kellene feltételezni. Sem én, sem más hozzám hasonló nõ nem szeretné, hogy az ostoba r.ibancréteg miatt legyenek felé bárkinek is elõítéletei. Nekem sincsenek elõítéleteim a férfiak felé azért, mert tengernyi s.eggfejjel hozott össze a balsors. " Nem minden nõre terjesztjük ki. Viszont azt is gyorsan hozzátesszük, hogy aki nem ilyen, az foglalt, tehát nem tartozik az érdeklõdési körünkbe, ahogy a te példádon is látszik. "nem szeretném, hogy a kérdezõ vagy helike legyen a leendõ gyerekeim édesapja (még ha nem is lenne barátom). " Jaj :'( "A kérdezõhöz hasonló férfiak is vastagon benne vannak abban, hogy megy tönkre a társadalmunk. " Miért is? "A világban bekövetkezõ értékválságért nem okolható 100%-ban a nõk párválasztási kultúrája" De azt belátod, hogy ahol feminizmus van, ott értékválság is. Azt, hogy melyik az ok és az okozat, az egy külön fejezet. "rettenetesen nehéz volt normális párt találni magamnak, akivel ráadásul minden stimmel" Jaaaa, hát a királykisasszony válogat..... "inkább pozitív oldalról érdemes megközelíteni: keresni a tisztességes embereket, és jól érezni magunkat velük. " Igen, ez így van, de hogy jön ide? "sosem volt sikere náluk elõttem (amit õszintén nem értek), én vagyok az elsõ barátnõje" Mi értjük, hiszen a mi fajtánkból való :)
Elõször is... Nagyon nem szeretem, amikor minden nõre kiterjesztitek ezeket a gondolatsorokat. Igaz, hogy sokkal több ostoba, csapnivaló párválasztási kultúrával rendelkezõ nõ van a kelleténél, de azért nem olyan általános jelenség ez, hogy látatlanban minden nõrõl ezt kellene feltételezni. Sem én, sem más hozzám hasonló nõ nem szeretné, hogy az ostoba r.ibancréteg miatt legyenek felé bárkinek is elõítéletei. Nekem sincsenek elõítéleteim a férfiak felé azért, mert tengernyi s.eggfejjel hozott össze a balsors. Másodszor pedig megjegyezném, hogy az ilyen rinyákat és fröcsögéseket levágó férfiak szvsz közel sem azok az emberek, akik olyan értékeket hordoznak, amelyek jó alapot szolgálnak egy egészséges párkapcsolathoz. Még így látatlanban is valószínûsíteni tudom, hogy nem szeretném, hogy a kérdezõ vagy helike legyen a leendõ gyerekeim édesapja (még ha nem is lenne barátom). Nem vagytok már különbek a rosszfiúknál és a taplóknál, akik pl. engem szintén mérhetetlenül taszítanak. A kérdezõhöz hasonló férfiak is vastagon benne vannak abban, hogy megy tönkre a társadalmunk. A világban bekövetkezõ értékválságért nem okolható 100%-ban a nõk párválasztási kultúrája. A férfi generáció is mérhetetlenül kitesz magáért (persze nem a jó értelemben), rettenetesen nehéz volt normális párt találni magamnak, akivel ráadásul minden stimmel, és még szeretem is szívbõl. Egyszerûen az emberi faj pusztul egyre jobban, nem lehet nemekre lebontani, valamint kár is ezen rágódni, inkább pozitív oldalról érdemes megközelíteni: keresni a tisztességes embereket, és jól érezni magunkat velük. Értelemszerûen a barátomat tudom felhozni példának: Mérhetetlenül udvarias, kedves, érzelmes, nyugalmat árasztó, humoros, intelligens fiú, sokkal több érzelmi érettség van benne, mint a siránkozó omegahímekben és a divatozós csicskaboyokban együttvéve, pedig nagyon fiatal még. Soha nem jutott eszébe siránkozni, és mutogatni a nõkre, pedig sosem volt sikere náluk elõttem (amit õszintén nem értek), én vagyok az elsõ barátnõje. Van tartása, és tényleg ÉRTÉKEKET hordoz. Igazán példát vehetnétk róla! Nem kell felszínes, nagyzoló "alfahímnek" lenni, fõleg nem, ha ez a viselkedés idegen tõletek. Ha azt hisztitek, hogy olyan fene nagy értékeket hordoztok, akkor arra helyezzétek a hangsúlyt, ne pedig a bennetek lévõ mocsokra, a tehetetlenségetekre, valamint arra, hogy képtelenek vagytok akár kis részben is felelõsséget vállalni a saját életetekért, hanem helyette másokat okoltok, és kisarkított, elvadult teóriákat gyártotok az ellenkezõ nemrõl.
Szerinted minden nõ ostoba, számító, felületes r*b*nc? Ez nem elõítéletesség? Mert te csak ilyenekkel találkoztál, én meg bántalmazó, nárcisztikus, szintén ostoba férfiakkal, szóval akkor én mondhatom ezeket rólatok? Édes Istenem, még olyan is volt, hogy egy 30 éves férfi azért szakított velem, mert az anyja azt mondta, hogy menjen haza hozzá. Akkor minden férfi anyuci pici fia? Hm? Csak tudod van annyi eszem, hogy tudjam, vannak kivételek, még ha nem is találkoztam velük eddig, na ez a különbség te okos!
Nem ír marhaságokat, csak néhány dolgot nem vesz figyelembe.
A kérdező hozzászólása: #7 válaszoló marhaságokat ír, pedig nem is ismer, de már elõítéletes. Ilyenek vagytok ti nõk!
"Jaj :'(" Hát igen, neked jaj, mert nem hiszem, hogy egyedül lennék a véleményemmel. "Jaaaa, hát a királykisasszony válogat." Bocs, hogy nem álltam össze az évek során elõkerülõ, nekem "udvarló" érzéketlen és/vagy buta és/vagy értéktelen suhancok egyikével. Úgy válogatok, ahogy akarok. És meg is érte igaziból várni arra, akivel boldoggá tudjuk tenni egymást. :) "Mi értjük, hiszen a mi fajtánkból való :) " 1. Definiáld, hogy mi a ti "fajtátok". A rinyálásban és a nõkre való mutogatásban nem hasonlít rátok, õ sosem mûvelt ilyet. 2. Nem értem, hogy miért nem kell valakinek az õ "fajtája". Csak sajnálni tudom az olyan nõket, akik senyvednek a hitvány, rosszindulatú, komolytalan, gyenségséget nélkülözõ alakokkal, míg a hozzá hasonlókat nem tudják értékelni. Nõ létemre idegen tõlem ez a hozzáállás. "De azt belátod, hogy ahol feminizmus van, ott értékválság is. " Így igaz. Bár feminizmus alatt én nem a nõk egyenjogúságát értem, hanem azt, ha a nõk felsõbbrendõnek állítják be magukat, és áttipornak másokon. Akár a nõi, akár a férfi nem teszi ezt, az súlyos értékválsággal jár. Egyik nem sem felsõbbrendû a másiknál, hanem egyszerûen bizonyos dolgokban más a szerepük. Attól, hogy a nõk is szabadon nyilváníthatnak véleményt és dolgozhatnak, nem kellene minden hagyományos értéket felrúgni, valamint jó lenne, ha mindenki megelégedne azzal, hogy a két nem képviselõi egyenrangú felek, és nem akarnának mindenáron többet és többet pofátlanul.

Mi lenne a normális?

Most jött egy fiú az évfolyamomba, akivel óvodában csókolóztunk. Amikor rájöttem, hogy ő az, kicsit zavarba jöttem, de ő nem, sőt jó fej volt. Mi lenne a normális viselkedés? 13L

Legjobb válasz: Kipróbálod megint.

Kipróbálod megint.
Semmi kül.:) Viselkedj vele normálisan, ha akarsz, haverkodja vele, de komolyan, négy vagy hány évesen csókolóztatok, az már majdnem 10 éve volt, nem hiszem hogy emlékezne rá, vagy ha igen, akkor sincs semmi. :)

MI a véleményetek? Normális válaszokat kérek ha lehetne!

21 éves vagyok.Tudom magamról,hogy nem vagyok 1 adonis de rondának se mondanám magam. Jó van rajtam némi + súly de kicsit arányos az alkatom!! Gondolok itt arra,hogy nem nagyobb a seggem de a hasam se az! Hátba kicsit erős vagyok de az nem az alkattól hanem a munkától és kis edzéstől! Nem igazán járok sehova bulizni max házibuliba de ott is ha olyan akkor a gép mögött ülök és keverem a zenéket!Hogyan tudnák jobban bevágódni a csajoknál? Van dumám félre értés ne essék csak sz.tem ez kevés!! Tudom,hogy "szebbnek" kellene lennem de azért kíváncsi lennék a lányok véleményére! Legfőképpen!

Legjobb válasz: Odamész valakihez, lekapod, ha elhúzza magát, odamész máshoz.. ezt folytasd míg nem lesz valaki aki nem lök el..

Odamész valakihez, lekapod, ha elhúzza magát, odamész máshoz.. ezt folytasd míg nem lesz valaki aki nem lök el..
Én azt mondom h adj magadra!
A kérdező hozzászólása: 2.-ik! Azon vagyok és lassan de biztosan haladok! A munkám végett nem tudok edzõterembe járni!
A kérdező hozzászólása: Az 1 kommetelõ! ehhez meg nincs elég bátorságom :) Meg eddig nem voltak valami túl pozitívak a történtekre :)
Pedig az a legjobb módszer, mert akkor külsõleg bejössz neki, utána kihívod dumálni, megismered, beléd szeret.. :)

Mit csinálnak a normális emberek?

Legjobb válasz: Fogalmam sincs, egyet sem ismerek!

Fogalmam sincs, egyet sem ismerek!
Nem írnak ki ilyen hülye kérdéseket.

Angol feladatok, mik a válaszok? (normális választ)

Our local library, which is situated at the edge of the park....the road from my houaw, is a surpsingly good one. The outside is quite modern, and....the atmosphere is very quiet and relaxed. Books are arrenged neatly......the shelves, and people sit......tables or......comfortable armchairs, reading and taking notes......the windows you can see the green trees of the park. (through,in,on,across,inside,at) Her brothers, both of....are university students, enjoy going surfing. In the café....I go to my lunc break. The old building which is now being restored,once belonged to a wealthy marchent....ghost is said to haunt a place.

Legjobb válasz: Az elsõ szöveghez sorban így: across, inside, on, at, in, through

Az elsõ szöveghez sorban így: across, inside, on, at, in, through

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!