Találatok a következő kifejezésre: Mi a a motel (10 db)

Mi a különbség a panzió, a hotel, az apartman, a motel és a turisaszálló között?

Legjobb válasz: Panzió - max. 10 szoba, nem feltétel az étkezés biztosítása Hotel - min. 10 szoba, étkezési lehetoséget biztosítani kell Motel - min. 10 szoba, utak, autópályák mellett található, legtobbszor benzinkút és autószerelo kozeleben, egyszeru berendezés, átutazóban lévo autósoknak biztosít szällást, étkezési lehetoséget Turistaszálló - egyszeru szobák, gyakran csak a folyosón található wc, tusoló, nem kell étkezési lehetoséget biztosítani Apartman - lakás berendezéssel, felszerelt konyhával, ahol magadnak biztosítod az étkezést, takarítást. Az osszes elobb említett szálláshelyen takarítók takarítanak.

Panzió - max. 10 szoba, nem feltétel az étkezés biztosítása Hotel - min. 10 szoba, étkezési lehetoséget biztosítani kell Motel - min. 10 szoba, utak, autópályák mellett található, legtobbszor benzinkút és autószerelo kozeleben, egyszeru berendezés, átutazóban lévo autósoknak biztosít szällást, étkezési lehetoséget Turistaszálló - egyszeru szobák, gyakran csak a folyosón található wc, tusoló, nem kell étkezési lehetoséget biztosítani Apartman - lakás berendezéssel, felszerelt konyhával, ahol magadnak biztosítod az étkezést, takarítást. Az osszes elobb említett szálláshelyen takarítók takarítanak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Mi a külömbség egy hotel és egy motel között?

ui.: nem tudtam melyik témában kéne feltennem a kérdést :)

Legjobb válasz: Szia! Nem szeretnék badarságot mondani, de a motel ha jól tudom este is fogad vendégeket, vagyis inkább este, nem tudom a hotel is szerintem, bocsi ha hülyeséget írtam! :) 13/F

Szia! Nem szeretnék badarságot mondani, de a motel ha jól tudom este is fogad vendégeket, vagyis inkább este, nem tudom a hotel is szerintem, bocsi ha hülyeséget írtam! :) 13/F
A minõség barátom, a minõség!
mi a különbség a "külömbség" és a "különbség" szó között?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat még stella90-tõl is hogy kijavított, igen tudom sok hülye írástudatlan ember él a földön de tévedni emberi dolog legalábbis néha megesik :D
Ez abban különbözik, hogy a Motel az kisebb szálló, a Hotel az nagyobb, ott sok embert egyszerre eltudnak látni.. szal az egyik nagyobb, a másik kisebb ( azt hiszem )

Hotel-Motel. Mi a különbség?

Legjobb válasz: A motel arra való,hogy egy éjszakát megpihenj és menj tovább. A hotel arra,ha valahol hosszabb ideig tartózkodsz mint 1-2 nap.

A motel arra való, hogy egy éjszakát megpihenj és menj tovább. A hotel arra, ha valahol hosszabb ideig tartózkodsz mint 1-2 nap.
Sõt! Hostel is van... Ott meg nem szobát veszel ki, hanem ágyat
A kérdező hozzászólása: Ez logikus, de akkor hogy van az, hogy a filmekben mindíg motelekben laknak(akár évekig is!)a gonoszok? :)
motel=panzió


Mi a különbség a HOTEL és a MOTEL között?

Legjobb válasz: Hotel nívósabb, míg a motel akár egy kis útszéli lepukkant valami is lehet.

Hotel nívósabb, míg a motel akár egy kis útszéli lepukkant valami is lehet.
Motel alacsonyabb szintû szolgáltatást nyújtó szálláshely, többnyire csak szoba és étkezés a büfében. Arra való, hogy útközben megpihenj ha rádesteledik, ezért extra szolgáltatásokat ne is várj tõle.
Motel: motor hotel. Vagyis autós megalvóhely, útmenti szállás, stb.
Nem a szolgáltatás színvonala, inkább a funkciója és mibenléte az ami megkülönbözteti a motelt a hoteltõl. Egy motel is lehet nívós és jól felszerelt, igényes, míg a hotel is lehet lepukkant. A motelnek a funkciója, hogy átmeneti szállást nyújtson, ahogy írták, ha elfáradsz, pihenhess. A hotelnek ennél összetettebb funkciója van, amelybe a szálláson kívül az étkezés, a szórakoztatás is benne lehet, míg a motelnél elsõsorban csak a szállás (és némi étkezés) van jelen.
Ha kényelemrõl van szó, akkor FOTEL.
az egyiknek H a másiknak M a kezdõbetûje.
A kérdező hozzászólása: Idáig én is így gondoltam. Múltkor volt szerencsém mindkettõt kipróbálni, és a Motel lett a nyerõb.

Mi a különbség a motel és a panzió között?

Legjobb válasz: a motel eredetileg autós pihenõ/éjszakázó. arra való, hogy egy utazás közben, ha rádeseteledik, akkor megszálljál és reggel indulj tovább. A felszereltsége is ennek megfelelõ, azaz általában benzinkút illetve büfé (reggeli, vacsora) kapcsolódik hozzá. a panzió olyan magánszállás, ahol több szoba is van, azaz egyszerre többen is megszállhatnak. Hosszabb tartózkodásra való, családiasabb, meghittebb hangulatú, mint egy szálloda.

a motel eredetileg autós pihenõ/éjszakázó. arra való, hogy egy utazás közben, ha rádeseteledik, akkor megszálljál és reggel indulj tovább. A felszereltsége is ennek megfelelõ, azaz általában benzinkút illetve büfé (reggeli, vacsora) kapcsolódik hozzá. a panzió olyan magánszállás, ahol több szoba is van, azaz egyszerre többen is megszállhatnak. Hosszabb tartózkodásra való, családiasabb, meghittebb hangulatú, mint egy szálloda.

Mi a különbség a Hotel és a Motel között?

Legjobb válasz: A motel a motor és hotel vagy a motorist és a hotel szavakból jött létre. A lényege, hogy olyan hotel, ahol elvileg egy estét szállsz meg, közvetlen parkolója van. A hotelben sokkal több idõt töltesz el elvileg.

A motel a motor és hotel vagy a motorist és a hotel szavakból jött létre. A lényege, hogy olyan hotel, ahol elvileg egy estét szállsz meg, közvetlen parkolója van. A hotelben sokkal több idõt töltesz el elvileg.
A filmekben a motelek nem emeletesek, és minden szoba kívülrõl nyílik, mintha kis lakások lennének egymás mellett.

Egy-egy éjszakára olcsó szállás Budapesten, mik a tapasztalatok? Hostel, motel, privát szoba, kolesz vagy más lehetőség?

Heti rendszeresség? továbbképzések idejére keresgélek 2 f? részére szállást Budapesten vagy környékén. Úgy 5-6000 Ft közötti áron már találtam több lehet?séget, de a legideálisabb egy kis lakás lenne, amit lehetne hetente 1-1 éjszakára bérelni. Hol lehet ilyesmit találni? Van valakinek valamilyen tapasztalata, ötlete?

Legjobb válasz: valaki?

valaki?

Mikor jelenik meg a Motel 3?

http://i55.tinypic.com/vr9d3q.jpg

Legjobb válasz: Idén. Legalábbis a minimális internetes hírekbõl ami kifolyik a filmmel kapcs, ezt lehet tudni. Pontos megjelenési dátum még nincs.

Idén. Legalábbis a minimális internetes hírekbõl ami kifolyik a filmmel kapcs, ezt lehet tudni. Pontos megjelenési dátum még nincs.
már alig várom h kiadják, azt olvastam vhol hogy olyan durva lesz h nem lehet letölteni a netrõl :S nem tudom hogy igaz-e remélem nem
Ez hülyeség, mindent lelehet szedni a netrõl manapság! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) én is várom már
íme a film, ha van Bithumen hozzáférésed, ha nincs, szerezz: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
nem kell bitumen hozzáférés, már tegnapelõtt óta fenn van több oldalon... csak nincs felirat. ez a baj
A kérdező hozzászólása: Mármint a saját szobakulcsát... :)
talán az Azonosság amire gondolsz, de kulcs elvesztésre nem emlékszem, de az tény, hogy sorra halnak és a végén a kisfiú a ludas.
Szerintem is az Azonosság, de a kulcsos részre én sem emlékszem...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, utána néztem, de sajnos nem az... Régebbi filmrõl van szó. 2006-ban láttam a tv-ben...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!