Találatok a következő kifejezésre: Mi a a modellezés (6 db)

Mit tegyek? Rc modellezéssel (repülő) foglalkozom ez a hobbym (mindenem). Viszont az ősök nem nagyon csípik. Idézem " mindíg csak költöd a pénzedet rá" Szerintem inkább erre kölsem minthogy piá-ra drogokra. Stb

Érdekesség képpen szerintetek ?zzem tovább? Remek feszülségoldó tevékenység úgymond már sportá n?tte ki magát. 18/F

Legjobb válasz: igen, ez is egy jó hobbi én motorra költõm a pénzem

igen, ez is egy jó hobbi én motorra költõm a pénzem
Nyugodtan csináld tovább ha szereted, szerintem klassz hobbi. Senkinek semmi köze hozzá, mire költöd a pénzed.
Nekem volt bélyeggyûjteményem, makettgyûjteményem, most épp gépre ment el, de volt hogy horgászásba öltük a pénzt...a tied egy jó hobbi, sokkal értelmesebb tényleg, mintha elpiálnád az egészet. Én tuti folytatnám ha érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, szépen a válaszokat...Én is így látom arra költöm a pénzem amire akarom és kész jobb mint elverni 10e ket egy este alatt... Hát igen mindenkinek van egy szeretett hobbyja és nincs jobb érzés annál mikor öröm amit végzünk!:)
A modellezést ABBA NE HAGYD!!! fõleg a repülést :D én is azt tolom meg az autót és igen ..a pénzed inkább erre költsd mint drogokra meg piára
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, válaszotokat! Így is teszek ûzöm tovább most készül egy is csupa :D utolsó: Igen. Sajnos nem tudok nem ismesem a gépet és a konfigot... Üdv Tamás
ismerõs az érzés én is szeretnék rc repülõzni de nekem az õsök én is idézem"túl drága nincs-rá pénz amúgy is hamar elnyövöd 2 napmúlva megunod"és ismerõs az érzés

Gépészmérnökök és leendő gépészmérnökök! Honnan tudom, hogy melyik szakirány fog a legjobban passzolni hozzám? És mi a különbség a mérnöki modellezés és géptervező között?

Az egyetemen ezek közül a szakok közül lehet választani:

Legjobb válasz: szia gépgyártástechnológia,géptervezõ,szerszám és mehatronika Ezekkel tudsz kezdeni fixen valamit (vegyipari,logisztikus,anyagtechnós amire ne menj semmiképp)

szia gépgyártástechnológia, géptervezõ, szerszám és mehatronika Ezekkel tudsz kezdeni fixen valamit (vegyipari, logisztikus, anyagtechnós amire ne menj semmiképp)
Ellent kell mondjak a válaszolóval, az "anyagtechnósként" végzett embereket is hamar fel tudja szívni a piac.
Igen, énis ezt akartam modnani hogy anyagtech-esként is tuti könnyen találsz melót.
A kérdező hozzászólása: Nekem a tervezés tetszene a legjobban, bár még sok idõm van a szakosodásig...

Mi a különbség a modellezés és a modellálás között?

..

Legjobb válasz: Szóval google elsõ találatai mind2 szóra...

Szóval google elsõ találatai mind2 szóra...
A modellezes az amikor kulonbozo nagyobb targyakbol miniatur maketteket raksz ossze. A modellallas az az amikor egy muvesznek modellt allsz, hogy krealjon valamit a te hasonlatodra (kep , szobor stb).


Mi a pontos különbség a Windows 7 verziók között? 64 bites Windowsra lenne szükségem. Amire használnám a gépet: modellezés, zeneszerkesztés, internet.

Az Ultimate, Home Premium és a többi közötti különbség érdekelne.

Legjobb válasz: http://windows.microsoft.com/en-AU/windows7/products/compare http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions

Ha bírja a géped Professional esetleg ultimate, nekem a mezei ultimate megteszi :) 64biten legfeljebb arra számíts vannak hardwarek amihez kivételes esetben nincs vagy nagyon macerás a driver és ugyan úgy megesik hogy egy-egy program nem fog menni. De igazából nincs választásod úgy se elõbb-utóbb kell a 64bites.

Régebben találkoztam egy olyan stílussal, amely a felvette modellezést felgyorsította. A felgyorsított videó nagyon szép látványt nyújtotta. Ennek a műfajnak mi a neve, vagy hogyan lehet meg találni?

Legjobb válasz: Animáció a neve, és úgy csinálják, hogy minden változást jelentõ mozdulatról egy képet készítenek, aztán ezeket a képeket gyors egymásutánban vetítik le. Ezáltal úgy tûnik, mintha egy mozgó képet néznénk.

Animáció a neve, és úgy csinálják, hogy minden változást jelentõ mozdulatról egy képet készítenek, aztán ezeket a képeket gyors egymásutánban vetítik le. Ezáltal úgy tûnik, mintha egy mozgó képet néznénk.
A kérdező hozzászólása: Nem kifejezetten erre gondoltam. Mert nem csak bizonyos lépéseket fényképeznek le. Hanem mindent lehet látni rajta. Szóval az egér mozgástól kezdve mindent. Ahogy húzza a vertexeket, mindent csak nagyon fel gyorsítva. Így olyan hatás ad mintha valaki nagyon gyorsan modellezne és szépen kialakul a forma.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!