Találatok a következő kifejezésre: Mi a a műjég korcsolya (1 db)

Mi a különbség a műjég korcsolya és a rendes jégkorcsolya között? A műjég korcsolyát lehet "igazi" jégen is használni?

Legjobb válasz: A kettõ egy és ugyanaz! A mûjég kifejezés csak annyit jelent, hogy mesterségesen fagyasztották le, és nem a kinti hõmérséklet miatt fagyott meg a víz. A jég attól még jég. És a korcsolya is csak korcsolya marad.

A kettõ egy és ugyanaz! A mûjég kifejezés csak annyit jelent, hogy mesterségesen fagyasztották le, és nem a kinti hõmérséklet miatt fagyott meg a víz. A jég attól még jég. És a korcsolya is csak korcsolya marad.
A jégkorcsolya a tanuló korisoknak van, a mûjégkorcsolya a versenyzõknek van.
Hát egyáltalán nem ugyanaz.. Van a mûjég kori meg a hobbi kori.. A mûjég korinak sokkal vékonyabb a pengéje és nehezebb benne korizni, inkább versenyzõk használják.
Abban is különbözik, hogy míg a hobby jégkorival oldalra(azaz sréhen elõre) csúszkálsz, a mûjégkorival elõre kell lépkedni, és az elején vannak a recék, amivel tudod tolni magad, meg azon tudsz futni


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy kisgyerek hány éves korától tud megtanulni síelni?

12

Haverom eggézséges és szedi az anabolt. És semmi baja nincs tőle. Akk ha én is egézséges vagyok akkor kevés rá az esély hogy bajom legyen tőle? ímet azt olvastam h azokra veszélyes akik betegek.

10

Milyen versenyek lesznek a 2010-11-es hoki idényben?

ki ki ellen hol és mikor játszik? köszi:)

2

Bocs ez nem naon ide tartozik de hogy kell szedni az anabol szteroidot ha csak 100 szemet akarsz beszedni egy hónapba és utána leállni vele? Hogy csak egy havi kuárt csinálsz aztán nyomod tovább tisztán akk h kell szedni?

12

5 nap alatt menyire tudok megtanulni snowboard-ozni? Fontos!

léci

4

Nehéz megtanulni Snowboardolzni 3 hét alatt?

Ja ha ez számít akkor a Blackcombra megyünk Whistlerbe:D.

5

Jeges sporteszköz?

10 bet?,az 5.bet?"s".

4

Mikortól lehet közönség korcsolyázni Székesfehérváron és mennyibe kerül?

Milyen napokon lehet korcsolyázni?

1

Szegeden a Hervis-ben vannak hokikorcsolyák?

Van választék? N?i-férfi nemtudom mennyire tér el hokikoriban, mindenesetre én "n?i"-t szeretnék persze nem rózsaszínre gondoltam(:

2

Mennyiért lehet kölcsönözni Pesten kb.9 napra sífelszerelést?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!