Találatok a következő kifejezésre: Mi a a mályvatea (2 db)

A sima mályvatea és a testsúlycsökkentő mályva tea között mi a különbség?

Legjobb válasz: Semmi, csak ha rá van írva, hogy "testsúlycsökkntõ", akkor jobban el lehet adni.

Semmi, csak ha rá van írva, hogy "testsúlycsökkntõ", akkor jobban el lehet adni.

Mi a különbség a mályvatea és a Natúr Varázs tea között?

Legjobb válasz: Szerintem nem sok különbség van! A Natúr Varázs tea és a mályva tea lényege ugyanaz, mint a többi hasonló teáé, nem az, hogy fogyaszt, mint inkább az, hogy a szervezeted kitisztítja és megszabadítja mind azon dolgoktól, melyek megakadályozzák az anyagcsere folyamatok gyors lefolyását. Saját tapasztalatomból tudom, hogy az elsõ idõkben a vizet hajtja le, majd utána a beleket tisztítja meg (sajnos ebben az idõszakban elég sûrûn kell "oda" járni), hogy a lerakódott felesleges anyagok, zsírok, mérgek, ne zavarják az emésztési folyamatot. Miután mindezek megtörténtek, válik képessé az immunrendszerük is a megújulásra. És itt következik be az, amit mindenki vár a teáktól. Elindul szép lassan a fogyás. Tehát ne keseredjünk el akor, ha úgy érezzük, hogy lassan indul meg a folyamat. Elõbb rendbe kell tennie a szervezetünket, hogy hatni tudjon. Nem vagyok hozzáértõ, de ezek a saját tapasztalataim.

Szerintem nem sok különbség van! A Natúr Varázs tea és a mályva tea lényege ugyanaz, mint a többi hasonló teáé, nem az, hogy fogyaszt, mint inkább az, hogy a szervezeted kitisztítja és megszabadítja mind azon dolgoktól, melyek megakadályozzák az anyagcsere folyamatok gyors lefolyását. Saját tapasztalatomból tudom, hogy az elsõ idõkben a vizet hajtja le, majd utána a beleket tisztítja meg (sajnos ebben az idõszakban elég sûrûn kell "oda" járni), hogy a lerakódott felesleges anyagok, zsírok, mérgek, ne zavarják az emésztési folyamatot. Miután mindezek megtörténtek, válik képessé az immunrendszerük is a megújulásra. És itt következik be az, amit mindenki vár a teáktól. Elindul szép lassan a fogyás. Tehát ne keseredjünk el akor, ha úgy érezzük, hogy lassan indul meg a folyamat. Elõbb rendbe kell tennie a szervezetünket, hogy hatni tudjon. Nem vagyok hozzáértõ, de ezek a saját tapasztalataim.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!